Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja: Nu re... tač teicu, ka atcels... www.tvnet.lv/...

Atcels... Bet ko teiksi par šo?

"Diemžēl lēmumā ir uzkrītoši redzams mēģinājums slēpt manipulācijas ar numura fotoattēlu."

Tas ir visā šajā projektā ieinteresētā Edgara Džeriņa komentārs bez jebkāda tiesiska seguma. Interesanti gan, ko citu šams vēl var teikt, jo pats jau to pīli palaida par apzināto viltojumu. Nedrīkst taču atzīt, ka feils, citādi pats parādīs, cik nopietns jurists viņš ir.

Tātad tu apgalvo, ka fotogrāfiju ir viltojis Džeriņš un ļoti iecietīgais un saprotošais Zivtiņa kumgs ir atcēlis sodu, nevis ierosinājis lietu par šo noziegumu?

Nē, es apgalvoju, ka tā ir parasta cilvēciska kļūda, varbūt nolaidība, bet Džeriņš izmantoja situāciju un spodrināja savas spalviņas, lai veiksmīgāk kruķītu savu biznesu.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nē, es apgalvoju, ka tā ir parasta cilvēciska kļūda, varbūt nolaidība, bet Džeriņš izmantoja situāciju un spodrināja savas spalviņas, lai veiksmīgāk kruķītu savu biznesu.

Diezgan stulbs apgalvojums... Apzināta pretlikumīga darbība nevar būt kļūda vai nolaidība.

Jeb tu par nolaidību sauc nekvalitatīvi veiktu viltojumu?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Diezgan stulbs apgalvojums... Apzināta pretlikumīga darbība nevar būt kļūda vai nolaidība.

Jeb tu par nolaidību sauc nekvalitatīvi veiktu viltojumu?

Vēl stulbāks ir apgalvojums, ka kāds esot centies apzināti tik šķidrā veidā veikt viltojumu un likt protokolā vienu numuru, uz mašīnas citu, kaut arī ir skaidri zināms, ka tas numurs vēl pieder citai mašīnai, pie tam, skadri zinot, ka šis tāpat būs jāatceļ.

P.S. Es nesaku, ka Džeriņš darīja kaut ko nelikumīgu šajā gadījumā. Es saku, ka viņš no mušas uzpūta ziloni, parastu cilvēcīgu kļūdu nosaucot par apzinātu viltojumu, tādējādi taisot sev reklāmu.

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Raacens rakstīja: Uzskatu, ka pats bildes uzlabošanas princips ziftiņa kantora izpildījumā ir stulba doma, runājot par tvnet rakstu. Un ja arī numurs palielinājumā sanācis neskaidrs liec takš tādu kāds ir protokolā raksti ko nolasīji. Nu ja galīgi neskaidrs, vadītājs savu prevencijas daļu takš saņēmis lūkojoties uz zibsni.

Zini - man kaut kā nav nācies redzēt rēķina oriģinālu - man tika rādīs tikai Džeriņa publicētais.

Bet vēlreiz atkārtoju - palielinot zemas rezolūcijas bildes gabaliņu uz kura nostrādājuši LPRA algoritmi var izmest šādu rezultātu.

Kas ir LPRA vari atšifrēt šo abreviatūru?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Raacens rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Raacens rakstīja: Uzskatu, ka pats bildes uzlabošanas princips ziftiņa kantora izpildījumā ir stulba doma, runājot par tvnet rakstu. Un ja arī numurs palielinājumā sanācis neskaidrs liec takš tādu kāds ir protokolā raksti ko nolasīji. Nu ja galīgi neskaidrs, vadītājs savu prevencijas daļu takš saņēmis lūkojoties uz zibsni.

Zini - man kaut kā nav nācies redzēt rēķina oriģinālu - man tika rādīs tikai Džeriņa publicētais.

Bet vēlreiz atkārtoju - palielinot zemas rezolūcijas bildes gabaliņu uz kura nostrādājuši LPRA algoritmi var izmest šādu rezultātu.

Licence Plate Recognition Algorithm

Un speciāli Seenem - fočikam ir melnbalta matrica ar Bayera režģi, tas fiksē tikai pelēko toņu gradācijas atbilstoši bayera režģa krāsu filtriem. Tākā Nesāc nu izgāzties publiski...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Un speciāli Seenem - fočikam ir melnbalta matrica ar Bayera režģi, tas fiksē tikai pelēko toņu gradācijas atbilstoši bayera režģa krāsu filtriem. Tākā Nesāc nu izgāzties publiski...

Angļu valodu kaut nedaudz zini, ja neko citu nejēdz? Recognition nozīmē ATPAZĪŠANAS. Un tas NEKĀDAS modifikācijas neveic!

Un nesāc jau nu pats izgāzties. Tā vien liekas, ka pat nezini atšķirību starp CCD un CMOS matricām, kur nu vēl ko vairāk... Bet nu pašos pamatos esi pavisam lielās auzās iebraucis - sensors neatšķir vispār nekādas toņu gradācijas - vien kopējo gaismas daudzumu daudz plašākā spektrā nekā tava acs. Un tas ir tikpat tālu no "krāsaina", kā "melnbalta". Un te jau mēs nonākam pie tā, ka FR kamerai vispār nekādi filtri nav vajadzīgi, līdz ar to gaismas jutība ir nesalīdzināmi augstāka, kā viskrutākajiem fotoaparātiem, kuru specs tu centies izlikties.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

man ir rēķina oriģināls....

pievilktajā bildes daļā (ar numuru) simboli ir konkrēti "klučaini"

bet kopumā var pateikt kas tas ir par numuru

lielajā bildē, nu tajā, kur mašīna ir redzama un vēl fona koki, tajā numuru izlasīt nav iespējams... var tikai nojaust

uzgrieztajā un palielinātajā daļā pat 2 eirozvaigznes ir saskatāmas... pati eiroemblēma nav saskatāma, ir tikai nojaušamas tās aprises.... LV arī īsti izlasīt nevar, ja nezina kas tur ir....

bet numurs kopumā ir labi izlasāms....

p.n.

un drišanu par gaismas nepieciešamību fotoradara bildes iegūšanai palaidniex par iebāzt tirzā - fotoradaram nav (un arī nav nepieciešama) augstas jaudas balta zibspuldze...

"balta" nozīmē ļoti plaša spektra gaismu....

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

P.S. Es nesaku, ka Džeriņš darīja kaut ko nelikumīgu šajā gadījumā. Es saku, ka viņš no mušas uzpūta ziloni, parastu cilvēcīgu kļūdu nosaucot par apzinātu viltojumu, tādējādi taisot sev reklāmu.

Vēlreiz - kā tavā izpratnē apzināta pretlikumīga darbība ir nosaucama par "cilvēcisku kļūdu"? Nejauši atvēra kādu attelu apstrādes programmu un tikpat nejauši tajā modificēja pierādījumu?

Izklausies pēc stāsta no vecās anekdotes. "Es tikai mizoju apelsīnu un viņš pats nejauši uzkrita uz naža... Un tā 12 reizes."

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Raacens rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kaut kā jocīgi sanāk no sliktas bildes ar LPRA nolasa v/n un tālāk pēc rezultāta piekoriģē bildi no atmiņā esošajiem gabaliņiem .

0 0 Atbildēt

jā, vēl viena lieta (no instrukcijas)

- pats fotoradats strādā no 10 līdz 75 metriem, bet reāli ķerti tiek 20-50 metri...

tas tā - tiem umņikiem, kas te asuma plaknes rēķināja...

fotoradars spēj ķert mašīnas vairākās joslās.... pie tam automātiski tiek rēķināta ātruma korekcija balstoties uz leņķi kāds ir attiecībā pret bildējamo objektu...

mazais taisnstūris norāda uz objektu, kura ātrums tiek mērīts....

ja tajā ir vairāk kā vienas mašīnas gabali, tad bilde automātiski nav derīga.... ja bildē ir vairākas mašīnas (bet taisnstūrī viena), tad es gan spiestu uz to, ka ja es braucu 2 joslā un pirmajā joslā ir objekts, kas acīmredzami nupat ir izbraucis no taisnstūra, tad es neesmu pārkāpējs.... bet tādas bildes reāli dzīvē neesmu redzējis un neesmu arī lasījis par tādām... domāju, ka tādas arī nesūta....

p.n.

vispār no malas izskatās, ka tā alločka, kas ģenerē 99% no atceļamajiem protokoliem ir vienkārši "iefiltrēta diversante, kas cenšas sagraut šo pīzdnesa projektu no iekšienes"

p.p.n.

man personīgi ir aizdomas, ka latvijā autovadītāja atpazīšana nemaz netika bīdīta, jo pasaules prakse rāda, ka pārāk maz bildēs vadītāju var saskatīt, kur nu vēl atpazīt.....

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Vēlreiz - kā tavā izpratnē apzināta pretlikumīga darbība ir nosaucama par "cilvēcisku kļūdu"? Nejauši atvēra kādu attelu apstrādes programmu un tikpat nejauši tajā modificēja pierādījumu?

Izklausies pēc stāsta no vecās anekdotes. "Es tikai mizoju apelsīnu un viņš pats nejauši uzkrita uz naža... Un tā 12 reizes."

Vēlreiz - tev ir pierādījumi, ka tā bija apzināta pretlikumīga darbība? Vai Džeriņam ir tādi pierādījumi? Ja ir, kāpēc tad vinš pats nav vērsies policijā par to?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

vispār no malas izskatās, ka tā alločka, kas ģenerē 99% no atceļamajiem protokoliem ir vienkārši "iefiltrēta diversante, kas cenšas sagraut šo pīzdnesa projektu no iekšienes"

Šāda doma rodas tad, ja vēl neesi iepazinis cik tālu spēj iet cilvēku alkatība un muļķība, kas sakomplektēta ar nesodāmības apziņu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Alkatība un muļķība tiešām dara "brīnumus". bet šajā gadījumā konkrētajam izpildītājam diez vai kaut kas atlec no tādas feikošanas. Savukārt, visā uzņēmumā ieviests feikošanas pasākums tik lielos apmēros reti kad tiek praktizēts un arī tad tomēr tikai valstīs, kas ir daudz tuvāk ekvatoram.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Vau, vau!

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Alkatība un muļķība tiešām dara "brīnumus". bet šajā gadījumā konkrētajam izpildītājam diez vai kaut kas atlec no tādas feikošanas. Savukārt, visā uzņēmumā ieviests feikošanas pasākums tik lielos apmēros reti kad tiek praktizēts un arī tad tomēr tikai valstīs, kas ir daudz tuvāk ekvatoram.

Nu nav jau abi jāpvieno vienā personā - pietiek ar priekšnieka alkatību un padotā muļķību.

Tuvāk ekvatoram? Tas ir kurās? Baidos, ka mūsu miliču skolotāji un paraugi nereti ir pat tālāk no ekvatora - Krievu āres sniedzas aiz polārā loka un Maskava ir apmēram tajos pat platuma grādos un nedomāju, ka par viņu miliču metodēm tev vajadzētu ko stāstīt. Taisnība gan varētu būt, ja runājam par Eiropas kolēģiem, no kuriem mācīties - Itāļi ir visā pasaulē slaveni ar savu organizāciju, kuras vārdu droši vien pats uzminēsi. Un aizēnot to spēj tikai postpadomju sekotāji, kuri veiksmīgi māk apvienot "labāko" no abām skolām.

0 0 Atbildēt

Klau, a moš Zivtiņu nozombējuši citplanētieši?

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

tv.delfi.lv/...

Labi teksti par tiem FR uzraugiem

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: tv.delfi.lv/...

Labi teksti par tiem FR uzraugiem

Man jau arī kaut kā ir čujs, ka to pasākumu, tā teikt, sūtīs pa skuju taku.

0 0 Atbildēt

Man jau kaut kā tas likās, kad sākās tur visādas "otmazkas"...

Negribu zīlēt, bet man liekas, ka to līgumu lauzīs, un panāks vienošanos, ka esoši FR, varbūt ne visi, paliks CP īpašumā. Vai arī tiks sludināts jauns iepirkums, kura gluži nejauši FR tehniskā specifikācija sakritīs ar šiem.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Man jau kaut kā tas likās, kad sākās tur visādas "otmazkas"...

Negribu zīlēt, bet man liekas, ka to līgumu lauzīs, un panāks vienošanos, ka esoši FR, varbūt ne visi, paliks CP īpašumā. Vai arī tiks sludināts jauns iepirkums, kura gluži nejauši FR tehniskā specifikācija sakritīs ar šiem.

... un varbūt vinnēs tas pats Vitronic Baltija...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

CRDI rakstīja: Man jau kaut kā tas likās, kad sākās tur visādas "otmazkas"...

... un varbūt vinnēs tas pats Vitronic Baltija...

Nu lai nebūtu aizdomīgi droši vien kau kā pārkristīsies- Vitronic Latvija, Vitronik (ar kā) Baltija utt. utml.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

Šāda doma rodas tad, ja vēl neesi iepazinis cik tālu spēj iet cilvēku alkatība un muļķība, kas sakomplektēta ar nesodāmības apziņu.

tev točno ir doma, ka aločka ir doļā???? vai varbūt pati zivtele paintā to bildi salaboja un pamete aločkai?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

tev točno ir doma, ka aločka ir doļā???? vai varbūt pati zivtele paintā to bildi salaboja un pamete aločkai?

Kādā vēl doļā? Ne zivtelei ko jālabo, ne alločkai par to jādomā. Pavēles neapspriež, bet izpilda. Zivtiņš lika labot un Alločka laboja - tik sanāca diezgan nekvalitatīvi, jo abiem bija aizmirsies, ka cilvēki, kas kaut ko patiešām jēdz par bilžu pēcapstrādi, nestrādā policijā.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Interesanti kura gada ginesu rekordu grāmatā sēne iekļaus vai taps iekļauts...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vakardien liepājā vienam A80 mainīju spidometru un testa braucienos kārtējo reizi pārliecinājos cik tas 50 kmph ātruma ierobežojums ir nekam nederīgs - tu mazliet paspied gāzes pedāli un pārslēdz trīs ātrumus un spidometrs rāda jau ērtu braukšanas ātrumu 80 kmph...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti