sarashkins rakstīja:
www.ss.lv/...
Šis vispār dizainiski patīk. Bet cenā neiekļaujas neviens kas piedāvājumā. Šos jau esmu skatījies.
snabulis rakstīja: A,Pords galay ķisels neder,ļoti laps-apdare kā vojadžerī-vienkārša no pag. gadsimta tik opcijas un sēdvietas mazāk,patērē ķiseli mazāk kā vojager un pēc skata bezpersonisks ģimenes auto
Nu ar šiem (visiem trijiem) ir tā. Kaut kā nesaista ne dizains, ne iekšēji ne arī kopumā. Drusku esmu apskatījis tādus variantus, bet tomēr esmu pateicis viņiem nē.
Pie mājas jau 3 tādi stāv. Negribu būt ceturtais, nepatīk pāra cipari
Un pašā sākumā jau teicu par DE auto. Kā jau te citi saka un arī man viņi liekas tādi tautas un kolchoznieku auto. Nu visi VW. Vienmēr emu viņus noliedzis. Visi domās kas es saspiedies ka tādu nopirkšu. Apkārtējie atgādinās ka iepriekš esmu teicis ka nebraukšu ar VW bet tagad pats nopērku.
Cik lasiiju, neviens te it kaa nev piedaavaajis shaadu aparaatu:
www.ss.lv/...
Praktiski tiirs amerikaanis, Chewrolet Ventura, razhots amerikaa, tikai ar Opelja embleemaam un motoru.
Kaadu laiku lietoju pats, choms lieto jau gadus5 Opelja motori principaa ir gan izturiigi, gan ekonomiski, abi, gan benziins, gan diizelis. Protams ir kaut kaada 3litriigaa versija ar V6, pamatiigi nopakoti. ar visaadaam elektrofiichaam, bet nu par to motoru nekaa nemaaceeshu saciit.
Principaa ljoti labs auto, man bija ar Francijaa jaunam uzstaaditu gaazes iekaartu, kas veelaak tika nomainiita pret jaunaaku ar ieshprici. Lielais balons (80l) zapaskas vietaa, ar vienu uzpildi piekrauts liidz luupai vareeja liidz Varshavai aizbraukt un gaaja lopaa. Nekaadu probleemu ar detaljaam nebija, galvenaa suudziiba man bija par suudiigu apsildi ziemaa, termostata nomainja neko daudz neliidzeeja, iespeejams ka taa bija konkreetaa auto probleema, choms nesuudzaas. Sameeraa pilnveertiigs 7 vietiigs auto, tiesa 7 vietiigajaa versijaa vietas bagaazhai vairs iipashi nav. Benkji njjemaas aaraa pa vienam jebkaadaas kombnaacijaas, 5 vietiigajaa versijaa saliekot benkjus (nenjemot aaraa) var dabuut milziigu bagaazhas nodaliijumu tkai nedaudz mazaaku nekaa benkjus iznjemot. Gaita tipiski amerikaaniska, liigana. Grand versija (garaa) i r mekleejama tikai amerikanim tam pasham Ventura, tur attieciigi lielais motors, automaats un ekstras, ieskaitot automaatiskaas bidaamaas durvis utt.
Ja buutu jaaizveelaas tagad saliidzinoshi leets uzticams, un ietilpiigs minivens, izveele visdriizaak atkal kristu uz sho. Zheel, ka razhoja tikai liidz 99 gadam. 
Pie mājas jau 3 tādi stāv. Negribu būt ceturtais, nepatīk pāra cipari
Māņticīgs, tātad auto izvēle neiet uz racionāliem pamatiem.
Un pašā sākumā jau teicu par DE auto. Kā jau te citi saka un arī man viņi liekas tādi tautas un kolchoznieku auto. Nu visi VW. Vienmēr emu viņus noliedzis. Visi domās kas es saspiedies ka tādu nopirkšu. Apkārtējie atgādinās ka iepriekš esmu teicis ka nebraukšu ar VW bet tagad pats nopērku.
Jebkurš psihologs pateiks, ka kaut kas ar tavu dzīves uztveri nav kārtībā. "Visi domās", "apkārtējie atgādinās". Tad ko tev vajag, normālu auto vai krāna pagarinātāju?