tas ir kāds eksluzīvs modelis, kādu nevar dabūt šeit, tagad un tulīt? droši vien ka nē. tapēc nemokies, un izvēlies no tā kas ir. nebūs ne pārsteigumu, ne vilšanās. un vispār, cik var noprats, budžets ir samērā mazs, bet prasības tādas ka tam auto ir jābūt ka jaunam, un pilnīgi bez defektiem. dabā tā nemēdz būt. pērkot lietotu auto IR jarēķinās ka nākamajā dienā tas var apstāties. ja rokas no dirsas tad ta ir problēma, ja no pleciem, un uz pleciem arī kkas ir, tad cilvēks saprot ka tā gadās, salabo, un brauc tālāk. es piemēram izvairos no tādiem sludinajumiem, kur saka ka jau trīs gadus TA ir izieta bez aizrādijumiem, tas parasti nozīmē ka vienā brīdī juks viss, un pa dārgo. labāk nopirkt sliktāku stāvokli bik lētāk, un salabot.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kādu auto izvēlēties?
Tātad lieta sekojoša.
Esmu samērā veiksmīgi atbrīvojies no sava iepriekšējā auto. Nevarētu teikt vecā, jo auto tomēr bija samērā jauns. Bet pārdošanas iemesls vairāk bija saistīts lai atbrīvotos no līzinga saistībām.
Un šobrīd esmu cita auto meklējumos.
Prasības:
1. Pilnīgi noteikti auto nedrīkst būt ar 3 durvīm. Un tas nedrīkst būt mazauto. Respektīvi nederēs A3, A4, Mazda 3 vai 323, Mitsu lancer utt. domu var uztvert. Jo ģimenē ir sīcis 4g. kuru iesēdinot aizmugurē autokrēsliņā kājas šajos auto liecas 3 līkumos un krēsls tiek visu laiku spārdīts.
2. 99% priekšroka universālim, apvidus auto vai minivenam.
3. Vēlams lai pārvietošanās izmaksas nebūtu pārlieku lielas.
Iepriekš pārvietošanās degvielas izteiksmē izmaksāja apmēram 5 Ls/ 100 km. Nu tātad nebūšu mierā ja degvielā izies 10 Ls/100 km.
4. Budžets +/- 3000 Ls. Protams cipars dažus simtus var staigāt uz abām pusēm.
5. Vēlamais auto vecums ap 2000 gadu. Tā teikt uz leju īpaši negribētos Max pāris gadi.
Tātad Welcome ar ieteikumiem.
P.S. Neesmu īsts Vācu auto piekritējs, bet variantus izskatīšu. Iepriekš esmu pārvietojies tikai ar Japāņu automašīnām. Bet tagad meklējot auto tā 100% neviens no Japāņiem nav iekritis acīs tāpēc apskatīšu jebkuru variantu.