H79 rakstīja: Pirmajam laikam ir ļoti nelāga pieredze bijusi ar līzingiem, tagad baigā sāpe, gribas izkratīt sirdi
Pirmajam nelāga pieredze ir bijusi ar apdirsinātāju kantorīti "balta"
ar līzingiem ir ok....
ar bankām visapkārt cilvēkiem ir interesanta pieredze....
arī Pirmajam ir bijusi interesanta pieredze ar banku..... piemēram nordea bankā Pirmajam ir krīts uz 0.8% plus perebors....
banka atsūta vēstulīti, kurā piedāvā superizdevīgus noteikumus - kautkādus 6 vai cik tur mēnešus kredīta maksājuma pamatsummu novirzīt krājkontā.... pie tam kredīta termiņu var atstāt tādu pašu vai pagarināt par to tiem pašiem mēnešiem....
vispār jau piedāvājumam nav ne vainas...... bet ir viens BET..... sakarā ar to, ka tie ir līguma grozījumi, banka piedāvā pacelt procentus....
es šiem aizsūtīju atpakaļ jautājumu - "vai viņiem liekas, ka es esmu pazaudējis kalkulatoru"
neilgi pēc tam man zvanīja klientu apkalpotāji un mēgīnāja vēlreiz pārdot šo pakalpojumu 

ir vēl daži interesanti stāsti.... man viens čoms ir parāvis 2 banciņās nelielus krītiņus..... konkrēti sebā un hanzenē.... nu mēneša maksājums šim bija apmēram 3 štukas... katrā bankā
bazars ir par banku attieksmi...
iestājās dižķibele... čoms aizgāja uz sebu un tur normāli sarunāja, ka kādu laiku maksās tikai procentus.... pamatsummu vēlāk...
aizgāja uz hanzeni..... īsumā - jamie piedāvāja pagarināt atmaksas termiņu - no 20 gadiem uz 30... un vienlaicīgi PROTAMS pacelt procentus.... rezultātā tā vietā lai 20 gadus maksātu pa 3000, banka piedāvāja "Nākt Pretī" un 30 gadus maksāt pa 2800
vēl viens interesants gadījums - tā pati hansabanka bija sadevusi visādus kredītus, ķipa patēriņa kredītu, kredītkarti un overdraftu.... nu vidēji uz padsmit procentiem.... iestājās dižķibele (bankai tak, ne jau čomam) un banka paziņoja, lai čoms atdod kāpostu... vai pārslēdz līgumu uz pāri par divdesmit %tiem
vēl vienam citam čomam ar hanzeni bija interesnati.... šis protams uzrakstīja iesniegumu lai šim samazina kredītprocentus.... pēc laiciņa zvana no bankas un puika ar baigo patosu balsī saka, ka viņi ir izskatījuši pieprasījumu un piedāvā nomainīt kredīta valūtu no latiem uz eirikiem.... tikai viņu piedāvājumā kredītam eiro bija lielāki %ti kā latu kredītam 

čoms protams pasūtīja puišeli haxui....