GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Tas patēriņa kredīts bija beztermiņa? Kaut kā tādus neesmu manījis. Tas tikpat ir no sērijas 'mans čoms stāstīja' Un ja nu viņam sūtīja vēstules uz vietu, kur viņš nemaz nav bet uzrādījis kā savu pasta adresi? Ja nu viņš ******* kā Pirmā govs? Nu neticu es,ka banka 2 gadi neko un pēkšņi bams, vienkārši neticu.
Arī šādi tomēr notiek, lai kā tev negribētos ticēt. Jo visi šie smskredīti, parādpiedzinēji, kuriem pārdod parādus, ir ieinteresēti novilkt laiku, jo tādējādi viņi vairāk naudas saņem soda pročos. Es kāreiz pirms kāda mēneša palīdzēju vienai kolēģei uzrakstīt vēstuli par viņas mammu-pensionāri, kura vienkārši aizmirsa kaut kādu dekodera vadu lattelekomam atdot, laužot līgumu. Līgums tika lauzts, ja nemaldos, pirms pusotra gadījuma a paus konsults viņai uzgāja virsū tikai tagad, protams, kad soda nauda ir sasniegusi apmēram pamatparādu. Un te nevar būt runa par nepareizām adresēm. Tantukam tajā vietā bija pieslēgts TV, tā ir viņas deklarētā adrese jau n-desmit gadus un citur dzīvojusi nav. Jā, šajā gadījumā tā nav banka, bet piemērs ir diezgan uzskatāms. Ja vēl tam netici, parunā ar kādu juristu, kurš specializējas ar kredītņēmēju lietām. Daudz interesanta par banku u.c. aizdevēju/pakalpojumu sniedzēju darbības metodēm uzzināsi.
Kā tas ir-aizmirsa atdot vadu?? Aizmirsa atdot vadu un tāpēc tagad ir liels sods? Cik tas vads maksā?
Reitingu grāvējam
Klausies, tu, mazsmadzeņu indivīd- tak pacenties un vienā dienā man samazini to reitingu, ko velc garumā?
Pizģec, varu iedomāties tā cilvēciņa smadzenīšu uzbūvi- nav cita mērķa, kā dirnēt pie datora un spaidīt dekstera reitinga pazemināšanas pogu.
Tu toč esi dīvains alnis, ko te piebilst. Smieklīgs.