DekstersFF rakstīja: Kaut kādi mistiski jums visiem tie stāsti, kautkāda dīvainu cilvēku grupa,kategorija. Tie, kuriem kaut kā bankas sazvērējušās, kuriem par kaut kādu kabeļu ( nav zinams kādu, nav zināms cik vērtu) pazaudēšanu pēc pusotra gada jāmaksā 300 lati...
Cilvēks neatdod bankai naudu, kad paprasa atpakaļ, tad apvainojas
Es tik tiešām visus šitos nesaprotu.
Esmu Lattelekomam bijis vairākās vietās klients, pie aparatūras atdošanas sastāda aktu un viss.
Man gan kā privātpesonai gan kā juridiskai ir saistības pret LHZB un jau sen, es kaut kā NEKAD neesmu saskāries ar to,ka viņi kaut ko palielinātu,kas nav paredzēts līgumā un ko neparedz savstarpējā vienošanās.
Ak šie latvji, kuriem visi citi vienmēr pie vainas...Un tas tantuks par to it kā vadu vienkārši visticamāk ******* un nav samaksājis kaut kādus reķinus. Ja ne-dod studijā dokumentus, citādi ZB šitā jūsu tukšā *******ana par to, cik visi apkārt briesmīgi jūs apjāj. Paši iet uz bankām, aizņemas, neatdod...tad uzmet lūpu,paņem visādus pakalpojumus,kurus neatceras un tad, protams, slikts ir Lattelekoms.
Sekundārie pajoļi.
Nu, par aprīkojuma neatdošanu vari pats paprasīt lattelekomam, kādas ir soda naudas. Un kāda starpība, cik vērts? Kaut 10 santīmi, atdots nav, pēc līguma sods jāmaksā. Un, kā jau minēju, nekā pretlikumīga jau nav (izņemot paus konsults uzrēķinātie piedziņas izdevumi), jautājums ir par ētisko pusi.
Bet tad pēc tavas loģikas man jāsaka, ka par tām nebūšanām CSDD tu arī vienkārši ..rs, jo man tādas tur nav bijušas.
Par tantuku runājot, rēķini visi bija apmaksāti. Pretenzija bija tikai par neatdotu aprīkojumu. Tavi "visticamāk" ir tādi baltiem diegiem šūti. Bet, nu jā, interesanta, filozofija, ja tā nenotiek ar mani, tātad nenotiek vispār...
Un vēlreiz, lai saprastu, ja tas līdz šim nav izdevies - neiet runa par to, kas slikts un kas labs. Parāds tiek atzīts, lattelekoms juridiski ne pie kā vainots netiek. Vai tiešām tev tāds filtrs uz acīm, ka tu spēj izlasīt tikai to, ko gribi izlasīt?
Viss, pietiek par šo. Neredzu jēgu apspriest to ar cilvēku, kurš spēj lasīt tikai starp rindām.
P.S. Ja ZB, neviens jau neliek lasīt. Pats lasa un pēc tam uzvelkas...
Un tūlīt sāksies attaisnojumi, ka "es jau neko, tikai ierēkt atnācu..."