Izdevīgu cenu kvalitatīva apdrošināšana

Dark_Side Reģ.: 25.06.2003

Sveiciens visiem useriem!

Piedāvaju interesentiem labu un kvalitatīvu apdrošināšanu par ļoti pievilcīgām cenām. Kvalitāti un uzticamību garantēju!

Respektīvi:

- Ja interesē vislētākā OCTA, dabūšu cenu, kas ir zemāka kā jebkurā salīdzinātājā vai jebkura apdrošinātāja mājas lapā; ja interesē citi parametri - lūdzu sakiet tos, skatīsimies!

- Ja interesē KASKO, piedāvāšu ikviena klienta vēlmēm un prasībām pieskaņotu polisi, varēs izvēlēties arī no kura apdrošinātāja. Ja nepatīk kāds viņu noteikumu punkts, noteikti atrunāsim to, lai nav velāk nesaprašanās;

- Ja interesē īpašums, tas pats kā KASKO gadījumā;

- Veselība, Nelaimes gadījumi, Civiltiesiskā, Ceļojumi, tas viss pa tiešo no apdrošinātāja - BEZ uzcenojuma!

Rakstiet!

lowpriceinsure@gmail.com

vai zvaniet

29499713 Imants

PS. Neslēpjos zem mistiskiem nikiem, esmu atklāts un oficiāls, samaksa notiek pa taisno apdrošinātājam. Welcome!

 
1 2 3 4
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

aansis rakstīja:

GB12 rakstīja:

1. Nu, pirmkārt, tev varbūt tam ir laiks un vēlēšanās, bet ļoti daudziem ir kas cits, ko tajā laikā darīt un ne visai gribas urbties pa noteikumiem, vai arī nav izpratnes tādas.

Pilnībā piekrītu, tieši tas ir tas, ko sagaidu no brokera. Nevis tukšu solījumu "aizstāvēt klientu par lētāko cenu", kas pārvēršas apdrošinātāja aizstāvēšanā, tiklīdz klients pats tomēr ir tērējis laiku un izlasījis noteikumus.

tāpēc nespēju saprast, kāda jēga vilināt klientus ar vislētākajām OCTām ? kāds tur ir bizness apakšā? no bara centpišu tāpat tikai pasēts laiks un nekāds ienākums.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti