- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Pēc idejas būtu jābūt otrādi - minimikroautobuss varētu būt par otro vai trešo mašīnu, jo neba četru cilvēku ģimenes ikdienas vajadzībām golfa klases mašīna būs par mazu. Tad jau tikpat labi varētu pirkt VW Westfalia par pirmo mašīnu, jo reizi gadā patīk padzīvot ārpus mājas, un visu gadu braukāt apkārt ar viesistabu un virtuvi... :D Protams, ja ģimene ir pieci purni, katrs uz 150 kilo, tad jā, golfa klases mašīna būs par mazu, bet savādāk, nevajag pārspīlēt ar savu "saspiešanos". Un ja arī tiešām četru vai piecu cilvēku ģimene ir tāda, ka vismaz trīs regulārie braucēji ir divmetrīgi, tur vienalga minimikroautobuss ir tik vajadzīgs kā zaķim stopsingāls - tam ir domātas tādas mašīnas kā audi A6, un citas tās klases mašīnas - gan grabažnieks liels, gan aizmugurējajiem vietas daudz, un atšķirībā no minimikroautobusa, braukšanu ar tādu varēs arī izbaudīt. Par minimikroautobusu jāsāk domāt ja ģimenē ir vairāk cilvēku, nekā salien divās rindās, un arī tad ir mazākas mašīnas. Manas draudzes mācītājs brauc ar dacia logan universāli, septiņvietīgo, jo viņam ir sieva, četri bērni, vecumā no pieciem līdz kaut kādiem, hvz, 12 gadiem, un mutere. Tā kā tur nevienam ratus vairs nevajag, pieņemu ka ietilpība garākos braucienos pietiek. Vispār prikola pēc būs jāpaprasa viņam atsauksme par tās mizas ērtumu.
Jebkurā gadījumā par a6 vai volvo točna ērtāk. Nav kājas iespiestas. Aizmugurē vispār ērtāk. Tādi spriedelējumi liekas smieklīgi. Uzreiz redzams, ka cilvēks aizmugurē nekad nav sēdējis. Atkārtošos - priekšā sēdēt ērti pat smārtā. Es sava lielā stāža laikā tikai vienā neērtā auto braucu pie stūres - kia ceed. Pat mugura sāka sāpēt. Bet domāju cilvēks kurš pie tādām pieradis, piemēram vw fans teiks, ka arī tādā ir ērti.
GB12 rakstīja: Augstās domās gan esi par savu... tā teikt, autoparku
. Bet sapņot jau nav kaitīgi
Tikai realitātē, es tā mazliet piemetu - ss-ā dārgākais 2.golfs, pie tam, GTI, maksā 750 euro (par to šķūningoto un Country, kas maksā dārgāk, nerunāsim). Tad tu gribi teikt, ka par neejošu bumbuli var dabūt 2.5-3 tūkstošus? Nu nu, pat ejoši maksā ne vairāk kā 800... nē, nu, var jau, protams, cerēt, ka detaļās savāksi... ![]()
Es nesapņoju, es vienkārši nedaudz vairāk par tevi orientējos šajā lauciņā. Kurš ir tas dārgākais golfs, šitas? www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/golf-2/gfhkh.html Man jau ir GTI, tik bez attiecīgajām bremēm, salona un vēl pāris niekiem, lietām, kuras man ir, tikai nav mašīnā, jo slinkums tik nopietni pieķerties [varētu uzmest pakaļas tiltu un bremzes kā ir, bet gribas uzreiz sasmilšot, nokrāsot un pārlasīt, nevis citreiz] - toties man ir digifants, nevis KE-jets [veca elektroniskā šprice ir n reizes uzticamāka par vecu mehānisko] un nesalīdzinājami labāks aprīkojums. Audī - ja man uz sitienu vajadzētu viņu iztirgot detaļās lai steidzami dabūtu naudu, uzliekot attiecīgi zemas cenas, šaubos ka mazāk par pusotru tūkstoti dabūtu. Savulaik lēsu ka tajā mašīnā diez vai būs mazāk par 5k eiru aizgājis - ne jau benzīnā tas cipars aizgāja, bet visādās mazāk un vairāk retās detaļās, kuras lielākoties savu vērtību tur, jo vairāk tāpēc ka laba daļa ir tikusi ieķerta pa saldām cenām un tāpēc varētu atbrīvoties bez mīnusiem vai pat ar peļņu. Viens čoms, cigāru entuziasts, pirms kāda laika iepirka pa 2k projektu - 1986 A200q, ar iestūķētu 2.5 TDI un vizuāli uztaisītu kā 20v, tikai spēcīgi nolaistu, un komplektā nāca otrs tāds pats, tikai standarts, pusizjaukts, detaļām, lasīt - nopirka diezgan sarūsējušu mašīnu, kurai komplektā nāk čupa ar retām detaļām - šaubos vai tas darījums būtu noticis ja tās mašīnas īpašnieks nebūtu pārvācies uz ASV un vēlējies tikt vaļā no tās mašīnas..
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20