Jā, mans ierastais braucamgabals ar
Tiesa gan, tikko tomēr izmantoju LOT avio pakalpojumus, jo bija īsta ziema ar mega daudz sniega Polijā, viltīgi ceļi utt. Bet, patlaban tur ļoti silti - brauc kā rudenī (+7-+9 'c)
Tātad, ļoti rekomendēju izmantot Waze, nevis tradicionālo navigāciju. Kāpēc? Jo visa Polija patlaban ir viena milzu pārbūve, nepaies tik ilgs laiks, kad uz Berlīni brauksim cauri visai milzīgajai Polijai pa civilizētiem autobāņiem (vai ātrgaitas 2 joslu ceļiem) Un parastajā navigācijā var nebūt vairāku jauno ceļu, tāpat parastā navigācija neizvedīs tur, kur mierīgi apbraukt fūru rindas (Suwalki) vai tml.
Pēdējo reizi braucot, Waze mani kolosāli izveda Suwalki pa labo pusi (fūres brauca taisni), apbraucu mega korķi.
Tālāk Waze veda caur Lomža, kur (lai arī tur remontē un atjauno vairākus ceļus) satiksme tomēr raitāka.
Tas maksā teju centus, bet tā Waze ir zelta vērtē arī Polijā.
Starp citu, vietējie tur diezgan aktīvi arīdzan, vairākas CP ekipāžas laikus manīju atzīmētas (un vairākas - pats atzīmēju
Rīga - Varšava
Vai ir te kāds, kas pavisam nesen ir braucis uz Varšavu (Kasinsh79???)? Šovakar plānoju braukt, gribu dzirdēt ieteikumus, kā uz turieni vislabāk braukt.
Tas, kā vislabāk bija braukt vasarā, man neinteresē, jo tad jau biju Varšavā un vairs nav aktuāli. Šodien droši vien situācija uz ceļiem ir citāda.
Jau iepriekš pateicos!