Te mums konkurss www.facebook.com/iAutolv, kur var laimēt 2 ielūgumus uz Auto 2017 izstādi!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Te mums konkurss www.facebook.com/iAutolv, kur var laimēt 2 ielūgumus uz Auto 2017 izstādi!
Mēs uzdāvināsim 2 ielūgumus uz auto izstādi vēcākajam iAuto.lv foruma reğistrētajam lietotājam, kurš šeit būs pieteicies
Tas būs VWfans viennomīzīgi.
Es arī gribu uz izstādi. VWfanam nevajag ielūgumus, viņš jau visus dīlerus ir apstaigājis un neko jaunu izstādē neieraudzīs
Izstāde - gadatirgus
Nu re, jaaanis jau ir 7 gadus vecāks par mani.
Lai nu kā, ceru, ka šis gads nebūs izņēmums un dabūšu caur kanālu, kur vienmēr ir dabūts.
Es arī droši vien esmu pietiekoši vecs lietotājs, bet ne tik vecs kā VWfans.
JA būtu ielūgumi, dorši vien, ka aizietu uz izstādi, bet nav tā, ka ir milzīgs iekāriens. JA kādam gribas vairāk par mani, tad man nav žēl
Es ar nupat sajutos vecs
Pag .... a cik ta man bij??
Kur Juus gadus redzat??
Cik tad es esmu vecs.
labprāt man vienu ielūgumu, ja kāds atsakās
Jāpaskatās kāds man reğ. dat.
Es salīdzinoši jauns esmu...
Ja man tiks otrā pēc Kasinja, td es to dāvinu VWfanam vai nu jau Jazzfanam. Patīk tavas atskaites lasīt
Kas tur bija ar tiem ielūgumiem? Piesakos...
Tīri interesanti būtu noskaidrot kurš/a ir vecākais reģistrētais lietotājs iAuto portālā
iAuto profila kārtas numurs 631 - www.iauto.lv/forums/user/replies/631
Redaktora profils ar numuru 2 - www.iauto.lv/forums/user/replies/2
Bet izskatās, ka datums nav pēc reģistrācijas numura secības, jo man ar 1092 ir jaunāks datums kā Redaktora profilam.
Nu no vecajiem iauto laikiem te maz palikuši šķiet.... vēl tagad ar patīkamu nostaļģiju atceros tos laikus..iauto pasākumi , afterīši līdz rītam..
Kanibaals rakstīja: Es ar nupat sajutos vecs
Apsveicu Kanibaals ar 2 ielūgumiem uz auto izstādi, nosūtīšu tos pirms izstādes uz epastu!
Litri: 2286, Līmenis: 8 Reģ.: 24.08.2001
Paldies, man veicas
nomiks rakstīja: Es arī droši vien esmu pietiekoši vecs lietotājs, bet ne tik vecs kā VWfans.
JA būtu ielūgumi, dorši vien, ka aizietu uz izstādi, bet nav tā, ka ir milzīgs iekāriens. JA kādam gribas vairāk par mani, tad man nav žēl
Nomikam paldies par aktivitāti un arī papildus 2 ielūgumi uz izstādi "Auto 2017"
btw izstādē iAuto stends arī būs?
Plānā ir ieskicēts iAuto stends Exotica daļā, bet tikai tad, ja paši foruma dalībnieki gribēs tajā piedalīties!
Es pats būšu "Latvijas Gada auto" stendā, šogad mums 102 m2
Vai ir interesenti, kuri vēlas šajā pasākumā piedalīties!?
Izspēlēsim papildus 2 ielūgumus uz izstādi "Auto 2017" (7.-9.aprīlis). Vienkārši jāpiesakās šeit pat forumā un izloze jau pēc nedēļas
Izstāde "Auto 2017" Ķīpsalā
Izstāde “AUTO 2017” notiks no 7. līdz 9. aprīlim 2017.