Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Nju par termostata efektu CRASH jau atbildeeja.

Jaa, taa ari bija, kad shamais bija iekjeries un laida visu laiku zupu pa lielo loku. Pilsetaa veel nekas, bet kaa izbraucu uz sosejas, taa temperatuura knapi kadi 20 graadi, murgs kaut kaads. Un logiski, ka auksta mashina vairaak rij. Nomainiiju termostatu AS, maksaja laikam kaut kadus 3 Ls mainja un kaut kadus 7 Ls pats termostats. Tagad uzsilst kadaas 5 minutees viss. Kameer araa kasi nost sniegu, tikmeer jau viss salons piepusts ar silto gaisu.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Liela benz pateerinja iipashniekiem iesaku: Nomainiit gaisa filtru, nomainiit sveces; aizbraukt noskaidrot vai temp deveeji straadaa pareizi un lambada ir ok. Vel var pastiities ko dara tas kjiegjelis izpuuteejaa( tipa katalizators) vinji tagad ap shoaadiem laika apstaakljiem pastiprinaati mirst un ja tas ir aizgaajis ciet tad griez aaraa un priecaajies par klaatieguuto jaudu un samazinaatu degvielas pateerinju un forsho skanju

protams Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

cik tad ilgi var vilkt bez ta kataliztora?

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

nu taa

termostats ir samainits, maksaaja 5LVL patc nomaiiju... tagad uzsilst normaali, redzeesim ko teiks paterinjs!

par to katalizatoru: kaa to var parbaudiit???

un vai veeelaak ar tiem ES normaam nevajadzees to likt atpakalj???

nakosnedelj brauksu parbaudiit kaa ir ar tiem T deveejiem un Lambdu.... tad jau redzees

Paldies par padomiem!

AL

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Katalizators ogligāti vajadzīgs autiņiem kas ražoti pēc 2000(bet varbūt pēc 2002 precīzi neatceros), agrāk ražotajiem var ņemt nost.

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:Katalizators ogligāti vajadzīgs autiņiem kas ražoti pēc 2000(bet varbūt pēc 2002 precīzi neatceros), agrāk ražotajiem var ņemt nost.

Klīst baumas, ka uz Šveices un Austrijas robežas ir bijuši gadījumi, kad zēnus norauj malā tieši dēļ paredzētajiem, bet neesošajiem katalizatoriem.Pie mums pagaidām nevienu tas neinteresē.

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Jā, tādas baumas klīst ja tev ir pa visu rajonu dūmojošs dīzelis, ar kuru tu velc uz 120+ pa bāni. Attiecīgi arī uz 120 tas dīzelis dūmo 2x trakāk. Kaut kā neticās ka stādina un baigi čeko (interesanti kā???) vai tev ir ir tas cat. vai nav.. Vienīgi ja nu tiešām kaut kas uzkrītošs tavam vāģim - rūc kā tanks vai stipri smird.. Cik ir pieredze, tad uz robežām taisni cilvēki ir iejūtīgi un redzot ka zem autiņa veidojas peļķe (kamēr dokumentus checko), apjautājas vai tā ir problēma vai vienkārshi conditions (tā jau var stresā iedzīt)

0 0 Atbildēt

nu ok, bet kaaa parbauda vai ir tas catalizators dzivs vai ne???

AL

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

! Diesels un katalizators?

Mans šito pirmo reizi dzird! Kaut gan kas negadās!

Manu "maz" kūpošo neviens neaiztika. Robežpunktos ar roķeni stopējos, jo viena priekšējā kalodka izbeidzās > kvieca kā negudra.

Pa bāni vienā mirklī sabijos, pret kalnu iedevu pilnu šusi ( kā nu bez dūmu mutuļa) a tur videonovērošana.

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:! Diesels un katalizators?

Mans šito pirmo reizi dzird! Kaut gan kas negadās!

Domāts bija vispārējais gadījums nevis par katalizatoru kā tādu.

0 0 Atbildēt

Mans kā tintes zivs > izšauj dūmu mutuli un aizmūk!

Kad paveras turbīna zem slodzītes - dūmu mākonis garantēts.

0 0 Atbildēt

Ar katalizatoriem ir taa ka peec noteikumiem ir taa ja katalizators ir paredzeets tad tam ir jaabuut un nav svariigi vai tev 90 gads vai 2002... Otra lieta ir taada ka neviens tev nekad neatshkjirs ja katalizatoru izraus aaraa un ieliks tur rezonatoru... varbuut atgaazes tur par kapeiku pacelsies bet taapat nekaadu probleemu nevajadzeetu buut...

0 0 Atbildēt

sveiki again

nu taaa vakar aizbraucu uz to sia "NOVUM" kas atrodas brivibas gatvee, apskatija manu katalizatoru.. verdikts - stradaa normaali...

filtri OK, Lambda stradaa( pusotru menesi atpakalj biju ROLLII visas el sisteemas stradaa OK)

ko veel vareetu parbaudiit???? skaraa ar zupas paterinju???

0 0 Atbildēt

Nu nezinu... kas tur ar gaisa filtriem, sveceem?

0 0 Atbildēt

Vienkārši iestājusies ziema.

0 0 Atbildēt

Nu bet pat ziemas gadiijumaa 14l ir par daudz.... man AWD piseetas rezhiimaa iet 12L

0 0 Atbildēt

Pie sētas? vai p..

0 0 Atbildēt

lab lab

pilseetas

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu bet pat ziemas gadiijumaa 14l ir par daudz.... man AWD piseetas rezhiimaa iet 12L

Tev ir noveicies.Mums taads bij darbaa agraak,eeda 14.

0 0 Atbildēt

Var jau būt, ka tu vēl ar to jauno- veco tā īsti nemin?

0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Var jau būt, ka tu vēl ar to jauno- veco tā īsti nemin?

Nu redzi pirmaa meenesha pateerinju par taadu iisti adekvaatu nosaukt nevar, jo gribaas gan pameegjinaat kaa iet, gan arii pieshauties pie ekonomiskas un normaalas braukshanas. Katraa zinjaa iet normaali un man tagad videejais pateerinjsh pilseeta - shoseja staav 12,3L

0 0 Atbildēt

nu vo crash tev awd pilseeta rija ap 12

a man 14.4L/100 km nu ble ar taadu paterinju driiz iestaasies bankrots

laikam buus jadzen uz MM vai AS lai meklee vainu....

un veel

taadas sajutas ka masiina galiigi neiet, kad uzdod gaaze tad taada sajuuta ka motoram baigi gruuti.....

HELP!!!! mans izmisumaa

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

taadas sajutas ka masiina galiigi neiet, kad uzdod gaaze tad taada sajuuta ka motoram baigi gruuti.....

HELP!!!! mans izmisumaa

Man 900 bija kaut kas līdzīgs.Kur tikai ko nemeklēja.'Rolis' paņēma 50Ls un nekā.Beigās izrādījās ka vainīgs vadības bloks.

0 0 Atbildēt

2 vol

da biju es taja "ROLLI" apm pusotru menesi atpakalj

nefiga vinji neatrad...

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

Es jau ar saku ka tas 'rolis' nekam neder.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti