- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jaa, taa ari bija, kad shamais bija iekjeries un laida visu laiku zupu pa lielo loku. Pilsetaa veel nekas, bet kaa izbraucu uz sosejas, taa temperatuura knapi kadi 20 graadi, murgs kaut kaads. Un logiski, ka auksta mashina vairaak rij. Nomainiiju termostatu AS, maksaja laikam kaut kadus 3 Ls mainja un kaut kadus 7 Ls pats termostats. Tagad uzsilst kadaas 5 minutees viss. Kameer araa kasi nost sniegu, tikmeer jau viss salons piepusts ar silto gaisu.
termostats ir samainits, maksaaja 5LVL patc nomaiiju... tagad uzsilst normaali, redzeesim ko teiks paterinjs!
par to katalizatoru: kaa to var parbaudiit???
un vai veeelaak ar tiem ES normaam nevajadzees to likt atpakalj???
nakosnedelj brauksu parbaudiit kaa ir ar tiem T deveejiem un Lambdu.... tad jau redzees
Paldies par padomiem!
AL
Skardnieks rakstīja:Katalizators ogligāti vajadzīgs autiņiem kas ražoti pēc 2000(bet varbūt pēc 2002 precīzi neatceros), agrāk ražotajiem var ņemt nost.
Klīst baumas, ka uz Šveices un Austrijas robežas ir bijuši gadījumi, kad zēnus norauj malā tieši dēļ paredzētajiem, bet neesošajiem katalizatoriem.Pie mums pagaidām nevienu tas neinteresē.
AL
Mans šito pirmo reizi dzird! Kaut gan kas negadās!
Manu "maz" kūpošo neviens neaiztika. Robežpunktos ar roķeni stopējos, jo viena priekšējā kalodka izbeidzās > kvieca kā negudra.
Pa bāni vienā mirklī sabijos, pret kalnu iedevu pilnu šusi ( kā nu bez dūmu mutuļa) a tur videonovērošana.
Gvido28 rakstīja:! Diesels un katalizators?
Mans šito pirmo reizi dzird! Kaut gan kas negadās!
Domāts bija vispārējais gadījums nevis par katalizatoru kā tādu.
Kad paveras turbīna zem slodzītes - dūmu mākonis garantēts.
nu taaa vakar aizbraucu uz to sia "NOVUM" kas atrodas brivibas gatvee, apskatija manu katalizatoru.. verdikts - stradaa normaali...
filtri OK, Lambda stradaa( pusotru menesi atpakalj biju ROLLII visas el sisteemas stradaa OK)
ko veel vareetu parbaudiit???? skaraa ar zupas paterinju???
pilseetas
Crash rakstīja:Nu bet pat ziemas gadiijumaa 14l ir par daudz.... man AWD piseetas rezhiimaa iet 12L
Tev ir noveicies.Mums taads bij darbaa agraak,eeda 14.
Flints rakstīja:Var jau būt, ka tu vēl ar to jauno- veco tā īsti nemin?
Nu redzi pirmaa meenesha pateerinju par taadu iisti adekvaatu nosaukt nevar, jo gribaas gan pameegjinaat kaa iet, gan arii pieshauties pie ekonomiskas un normaalas braukshanas. Katraa zinjaa iet normaali un man tagad videejais pateerinjsh pilseeta - shoseja staav 12,3L
a man 14.4L/100 km nu ble ar taadu paterinju driiz iestaasies bankrots
laikam buus jadzen uz MM vai AS lai meklee vainu....
un veel
taadas sajutas ka masiina galiigi neiet, kad uzdod gaaze tad taada sajuuta ka motoram baigi gruuti.....
HELP!!!! mans izmisumaa
taadas sajutas ka masiina galiigi neiet, kad uzdod gaaze tad taada sajuuta ka motoram baigi gruuti.....
HELP!!!! mans izmisumaa
Man 900 bija kaut kas līdzīgs.Kur tikai ko nemeklēja.'Rolis' paņēma 50Ls un nekā.Beigās izrādījās ka vainīgs vadības bloks.
da biju es taja "ROLLI" apm pusotru menesi atpakalj
nefiga vinji neatrad... ![]()