Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

TheKid Reģ.: 18.04.2004
0 0 Atbildēt

Paklau, Crash?!

Es skatos tu esi diezgan liels spechux par shiem. Pirms briizha jautaaju vai var pirkt 91. gada 850to pa 2600 EUR? Tagad shis jau piedaavaa pa 2300 EUR. Iemet aci sheit --> www.autonet.lv/viss.php?id=35973

Tipa esot autoneta volvx. Ja es gribu to apluureet, var ar teviim sarunaat to lietu izdariit kopaa? Un vai vispaar ir veerc? Ko saki? Mosh uzmet man uz meilu infu --> raimonds@brother.lv

Thanx in advance...

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu neko daudz par konkreeto auto nezinu, ja nu Autonets pats pastaastiis , bet nu ja pabrouzee iauto rakstus var ieraudziit ka jamajam dibenaa tojota ir pabijus bet nekas briesmiigs, it kaa jau jamais to autinju ir kopis utt.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Haisā , vai Crash ira kau kur sastopams , gribu jataajumu vienu uzdot personīgi .

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Riita nomainishu auto sasisto vejstiklu, sataisishu paneli,ko shodien viena shrota nopirku un pirmdien pilniiba viss tiks kjimiski iztiriits un nopuleets.

Man shobriid ir divi pirceeji, kas ir ar mieru maksaat 2150 tuliit un tagad. Es gan tomeer sataisishu tas lietads, ko jau raxtiiju.

Man jau ir atdziits Volvo S70 T-5 par labaam naudinjaam, tapeec sho varu ar taa letaak atdot.

Reaali skatas man vinju katru dienu,bet citiemnav naudas,citiemlizinga procenti augsti,bet citiemshaubiiga zema cena.Nju taas taa kaa nav manas problemas, pie shadas atsauciibas pirceejs atradisies.

Un CRASH, Tev vaaja atminja, jo tas accident ar Corollu bija publiceets kaa kuriozs, jo man tikai noskrapeja bamperi, neko nesasitot un nesalokot, bet Toyotai visa prieksha bija cietusi. Arhiiva raxta nav, bet bija ar virsraxtu Volvo droshiiba - miits vai realitaate

0 0 Atbildēt

Man patiik fraaze - vai ir veerts

Nee, reizeem dzivot pat nav varbuut verts, kur nu mashiina kaut kada

0 0 Atbildēt

Nu kaa jau teicu Ja grib pirkt tad nu jaacheko un jaaskataas pasham

Jaa Autonet ar to gaajeeju gan tef nesagaaja...cerams ka tur ar policiju lietas sakaartosies

A mani atrast var uz crash_override@inbox.lv

0 0 Atbildēt

Nu kaada taa atminja ir nu taada ir , vienkaarshi atceros to raxtu un smuko bildi ar koijota uzlociito haubi

0 0 Atbildēt

jaa, stikls ir siikums, no vietas izsistais panelis ir lielaka kjepa, bet sadabuuju shrota viena visu paneli pa 20 Ls. Puishi tur Volvo daljas tirgo pa II Golf cenaam, veel nav iebraukushi laikamcenu listee kas un kaa Skruveshana ir veselai dienai,kameer parskruveshu visu. Vecajam panelim nolauza ar triecienu visas stiprinajuma ausis un ielociija taja vieta, kur izsita stiklu.

Man nepatiik kaut ko Volvo lapiit, tapec esmu lidz shim visu mainijis pilniba,taa arii tagad nomainishu. Lai jau nakamajam ipasniekam nebutu te jaraxta tada mulkjiba, ka Volvo grab panelis, negrab, ja sataisa kartiigi

Paldies Domaju, ka ar policiju viss bus kartiiba,gribetos jau arii tas kajamgajejs atveseljojas un ir vinjamshii laba maciiba bez iipashaam fiziskaam sekaam, cilveks tac vien ir.

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

Crash rakstīja:Nu kaada taa atminja ir nu taada ir , vienkaarshi atceros to raxtu un smuko bildi ar koijota uzlociito haubi

Es gan atceros vienu otru Andra izteicienu par klubu.... bet nu lai vai kaa ... liicjuutiibas.

Man, lai bizness un iekdiena darbs arhitektuuras projekteshana, buutu veiksmiigs ir janjem veseliiga kritika veraa. Ja TU to uztver savadak,tad man jaizdara tadi tieshi un ne parak atziniigi secinajumi

Vajag saprast,nevis parprast

0 0 Atbildēt

Kads sakars ar sho teemu tagad tam?

0 0 Atbildēt

Lab lab, gorjachije estoonskije paarnji , miers maajaas

Labaak Autonet pastaasti kas tas par shrotu, te veel dazhi par 850 daljaam inceejaas

0 0 Atbildēt

Nesen uzgaaju shrotu Maskavas iela tuliit ar K-Rauta veikala. Tur bija izjaukti divi 850 Volvo. Nopirku pa 25 Ls peckas radiatoru (jauns 65, citos shrotos 40),pilno orihgjinalo spoilieri pa 25 (citos shrotos ap 60-70) un veel visadus siikumus.

Labi zinaam, ka lielakie GURU Volvo detalju tirgotaji ir Marupee, Kantora ielaa un Smerlii. Vakar biju taja shrota velreiz un no tiemdiviem Volvo bija pailicis paari dzineeji un veel shadas tadas nieciibas. Man ir aizdomas, ka te kaads ieradies un 'sboram' reaali parpircis visu. Nu nav to 850 lietotaaju tika daudz,lai taa taas mashinas aptiriitu.

0 0 Atbildēt

Peec taas avarijas bija izsists panelis no vietas,jo tika nolauztas stiprinajuma ausis,kas skruvejas pie motora telpas sienas. Var jau jaukt araa,kauseet, jo plastmasa jau vien ir, bet man taa nepatiik - ja taisa, tad taisa. Vakar nopirku pilniiba visu paneli ar visiem gaisa kanaliem un provodku pa 20 Ls Maskavas 450 angara,kas ir pasha lidlauka.

Esmu tagad sapratis, ka jecheko jaunaka reklama un peec pedejiem sludinajumiem jabrauc.

Nedaudz interesantumu:

spogilis shur un tur maksaa 35 Ls , muusu slavenajos shrotos tas maksaa 50-60 Ls

Paneli es nopirku pa 20 Ls, slavenajos shrotos tas maksaa 50 Ls tikai plastmasa vien.

Nu nav te jabuut gudram un saprast, ka tiek parpirktas detaljas,lai tureetu cenu.

0 0 Atbildēt

Visvairaak jau riebj tas ka, kameer taa detalja staav shrotaa vinja nemaksaa neko, taa cenu ieguust tikai tad kad tu ierodies tajaa f^%#$^% shrotaa. Piemeers: Man vajadzeeja cheingherim kaseti, jauna ieksh MM 40 Ls par lietotu cheingheri visu kantora ielaa prasa 60Ls( pie tam cheingheris knapi dziivs), es saku pa 40 njemu, shie nee, nu tad ytagad jamie veel kaadu gadu to suudu tirgos , jo aizgaaju uz MM un pasuutiiju to kaseti jaunu...

Taapat ar daudz ko - durvju apshuvumus gribeeju pirkt -shmerlii paprasiija 20Ls gab, buutu jamie maksaajushi 10 LS panjemtu a taa nosppljaavos un paartaisiiju jau esoshos...

Un taa par daudz ko...

Jeedziigaakaas cenas ir tieshaam mazaakajos shrotos kuriem nav vajadziigs lai tas hlams staav kaut kur....

Nu a kantora ielas cilveecinji taadi kosmonauti vien liekaas...

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Un jamus es vēl padi.sināju > negribēja par saprātīgu cenu pakaļējo lukturi dot >>> tad sāku mocīt ar jautājumiem par detaļām priekš pārējiem.

Rezultātā pēc sarunas nonācām pie slēdziena, ka jamiem nekā prātīga naf un ja ko vajag viņi pārpērk no citiem vai pasūta jaunus. Tā kā ja nobirst kaut kas no jaunajiem volvjiem - lētāk būs pašam MM paņemt un kādā servī palūgt lai pieskrūvē.

0 0 Atbildēt

NEKAD neierodies srotaa ar izsistu stiklu,lukturi vai nolauzstu spoguli!!!! Vinji tac nav mulkji un to redz,ka TEV to vajag kaa eest. Vislabaak ierasties ar citu mashinu,pajautaat prieksh taas kaut ko vai arii pajauta kaut ko par citaam detaljaam un tikai tad par to, ko Tev vajag.

Shada taktika ir sevi attaisnojusi vienmeer. Paverojiet pashi shrotaa pardeveja reakciju, kad pajautasiet par spoguli - uzreiz shis skataas uz Juusu mashiinas pusi

0 0 Atbildēt

Jautājums . Kāda ir atšķirība zupas patēriņā starp 850 T5 un 850 2.5i . Mērvienības bļodiņās vai katlos netiek pieņemtas .

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Jautājums . Kāda ir atšķirība zupas patēriņā starp 850 T5 un 850 2.5i . Mērvienības bļodiņās vai katlos netiek pieņemtas .

Uzklikšķini uz motora tilpuma (sarkaniem burtiņiem) būs smalkāk....

0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:

Aicene rakstīja:Jautājums . Kāda ir atšķirība zupas patēriņā starp 850 T5 un 850 2.5i . Mērvienības bļodiņās vai katlos netiek pieņemtas .

Uzklikšķini uz motora tilpuma (sarkaniem burtiņiem) būs smalkāk....

sorrī..

catalog.auto.ru/volvo/850/

0 0 Atbildēt

Ja taa godigi, tad tas 2.5i neko nenozimee. Nedaudz gudraak buutu ja jautatu 2.5i 10v vai 2.5i 20v, tad arii cita atbile veidotos

Man bija 2.5i 20 v un pilseeta - 10-12 l/100 km, soseja 7.5-9 l/100 km

Pie nosacijuma, ja lambdazonde kartiiba un filtri, sveces ir OK.

VISBIJA Reģ.: 09.08.2004
0 0 Atbildēt

suuds

0 0 Atbildēt

Nu jums puiši gan miegs nava nācis . Paldies par infu . Vienkārši palika interesanti , jo viens sludinājumos Doskā piedāvā 850 T5 96.gada pa 4000 eirikiem . Bet liekas aizdomīgi lēti . Sak pa dārgu nav labi , par lētu arī nav . Kau gan varbūt jau pārdots . Bet vispār gaidu kad autiņu dzinējs atzvanīs . Ja neko nedabūs , ta skatīšos tepat uz vietas .

0 0 Atbildēt

VISBIJA rakstījauuds

zoss....

0 0 Atbildēt

Nu manu bijusho T5 apdroshinaataaji tuvu tam arii noveerteeja, taa kaa vareetu buut kaut kaada reaalaa cena, jaaskataas jau konkreetaa autinja staavoklis... Pateerinjsh - kaa brauc turbiiniekam jau tas benciins garsho , veel jau ir tas ka taa mashiina prasaas lai uzmiitu . Mieriigi braucot - 7-9L uz shosejas, pilseeta mieriigi 11L aktiivi -liidz 14-15L, progresiivi velkot pa grunteni -10-11L

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Nu jums puiši gan miegs nava nācis . Paldies par infu . Vienkārši palika interesanti , jo viens sludinājumos Doskā piedāvā 850 T5 96.gada pa 4000 eirikiem . Bet liekas aizdomīgi lēti . Sak pa dārgu nav labi , par lētu arī nav . Kau gan varbūt jau pārdots . Bet vispār gaidu kad autiņu dzinējs atzvanīs . Ja neko nedabūs , ta skatīšos tepat uz vietas .

Vienkarshi samaksaat tos 25 Ls kada no Volvo servisiem par pilnu diagnostiku un tad jau redzesi, cik tas defektu saraxts garsh. No cenas diemzeel ne vienmeer var secinaat visu par auto. Izmeeri turbiina spiedienu, iziet cauri piekarei utt un tad jau buus skaidrs - braucams vai nee.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti