zem motora pārsega, protams
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
zem motora pārsega, protams
Ja kas jaunajaa Autobild bija pat tiiri sakariigs raksts par Volvo 850. Taa nav reklaama
Crash
pacem rakstīja:to dure:
man arī ir oriģinālā signalizācija un tā atslēdziņas vieta ir šofera pusē apmēram pa vidu, bet nomaskēta, respektīvi, virsū ir tāds melns kalpaks, kurš jānoņem un tad arī parādās atslēgas vieta - vajag tikai uzmanīgi ieskatīties un tas kas tur īsti neiederās arī ir atslēgas vieta
Cau!
meeginaashu atrast.
biju autostaraa, vinji tieshaam ir ljoti nadziigi uz "visu tikai nomainiit", man pateica ka jaamaina abu lodbalstu sharniiri un stuures aareejie, kaut gan TA teica ka tikai gumijas kreisajaa pusee beigtas, bet kustiibas nav.
saakot ar kuru gadu volvikiem var noteikt iisto noskreejienu ? peec kompja?
dure rakstīja:....teica ka tikai gumijas kreisajaa pusee beigtas, bet kustiibas nav.
ja jau gumijas beigtas, tad drīz būs kustība.... aizbrauc uz jebkuru citu servisu, lai nodiagnosticē piekari...
hammers rakstīja:kam tev reaalais noskreejiens, ja auto jau lieto Sidsmieram un zinjkaariibas apmierinaashanai
Var auto "nojaat" nobraucot 100K km, un var buut ideaalaa kaartiibaa arii pie 300K km regulaari apchubinot Peerkot diagnostikai galvenais nepazheelot!
tā tomēr nav
ir lietas, kuru nodilums ir tieši atkarīgs no noskrējiena - gultņi, sajūgs, dzinējs, ģenerators, starteris, visi releji, slēdži u.t.t.
shon atkal pabraucu ar krancha volvo... nu ideaals autinjsh tas 850tais, kaut arii GLE, kaut arii kaarba par garu bik... reaali jauks.
White_Trash rakstījahon atkal pabraucu ar krancha volvo... nu ideaals autinjsh tas 850tais, kaut arii GLE, kaut arii kaarba par garu bik... reaali jauks.
vismaz galvas tiesu, ja ne pusotru galvas tiesu, jaukaaks par manu primeeru
pacem rakstīja:to dure:
man arī ir oriģinālā signalizācija un tā atslēdziņas vieta ir šofera pusē apmēram pa vidu, bet nomaskēta, respektīvi, virsū ir tāds melns kalpaks, kurš jānoņem un tad arī parādās atslēgas vieta - vajag tikai uzmanīgi ieskatīties un tas kas tur īsti neiederās arī ir atslēgas vieta
Pacem! kaa tas melnais kalpaks izskataas?? apalsh, kantains, cik apmeeram liels? vai viegli var pie vinja piekljuut?
hammers rakstīja:
un kur tad Krancis pats pazudis kaut kaa sen maniits nav
tikai nesaki, ka jums vinja pietruukst .
Krancis neteeree laiku kaukaadiem pasakainiem iauto .
uz saturiigu repliku, saturiiga atbilde .
Krancs shon tika uz lidostu aizvests... komandeejumaa... vot i volva pie manis shobriid.
uz nedeelju esmu volvists!!!!
EE nu atkal aizsviestojaaties...
Par sharniiriem... tur skaties uzmaniigi, pirms mainiit pats visu izstausti...kaa raada pieredze ljoti biezhi AS pasaka ka ja redz viens ir beigts tad nu otrs ar uzreiz obligaati jaamaina...
Par signalizaaciju, cik skatos Vadii tad nu tur nekur neparaadaas ka orgjinaalaa sigjene ir atsleedzama ar atsleedzinju....
SSSveiki! tas par to signalizaaciju jau tieshaam vareetu buut, ka nav originaala, bet es to veel neesmu atardis. buus jaaizdzen uz kaadu signalizaacijas kantori.
bet par tiem sharniiriem man tieshaam taa likaas ka vinji drusku paarspiile. es tos nomainiitos panjeemu atpakalj, nu es nevaru pie labaakass gribas, nekaadu kustiibu sataustiit, vieniigi nu to gumiju deelj bija jaamaina, bet par tiem diviem "struntiem" pie tam neorginaalajiem un veel daziem siikiem elktrika darbiem es samaksaaju diezgan smuku summinju, kas katraa zinjaa ir nedaudz pari stabam ar divaam nullem. iespeejams vajadzeja pasham tos sarniirus nopirkt un nomainiit citaa servisaa, ai bet tas nu taa. vinji jau tomeer ir volvo specuki.
Nu ko lai saka taadi vinji ir
ja godiigi, tadmani tracina jeedziens - 'siiki elektrikja darbi' utml.
1. ja jau tik siiki, tad vareeji dariit pats galu gala.
2. varbuut arii ir kads darbs 'siiks' bet cilveks, kas to dara nekada gadijuma nav 'siiks un melns' un ir jaciena darbs un par to attiecigi reizeem jamaksa. Kapeec kads necelj pretenzijas par taam 'siikajaam' spargalkaam banka, kur par katru jamaksaa no 10 sant -1.5 Ls?
Ir jau siikums - beigts gaisa meritaajs, bet lai to reizeem atklatu ir janocakareejas 1/2 diena un tad beigaas pateikt - tas tac siikums - atver kapotu...taa taa..gaisa meriitaajs beigts, ludzu tagad par to 1 ls. Nu mulkjiigi.
Jau komentetaja attieksme vien norada daudzko, tad nebrinieties, ka tada pat attieksme buus pretim un tad te zeelojas, ka vai...man 100 ls paprasija...
man bij beigts gaisa mērītājs (gan ne volvim) un vispirms benzīna sūkni nomainīja
nezinu, kas rakstīts tajā VAD, tādēļ nestrīdos. Tas kalpaciņš pavisam mazs - 2-3cm diametrā - kā cepure ar nagu un piekļūt var ļoti viegli ... varbūt tomēr kaut kas mūsu auto atšķirās.
Orģinālo signalizāciju programmē un arī atslēdz sēžot šofera sēdeklī un spaidot signalizācijas pogas. Smalkāk jāmeklē VADDī, vai pie signalizāciju speciem.
Nu nu Autonet necepies... bet turnu gan tef jaaapiekriit ka citreiz AS pieiet pie klienta ar domu kaa razvest cilveeku uz lielaaku pikji.. esmu redzeejis paaris defektaacijas lapas nu taaa jauutri palasiit, un kad pieit tur klaat ar pilniigu nopietniibu tad ieraugi kad nu puse detalju pierakstiits ar domu ka nu laikam jaamaina....
Un siiki elektrikja darbi ir siiki elektrikja darbi... spraudnja pievienoshanu nenosauksi par lielu darbu... vai kontakta iztiiriishanu...pinjkjeriigs tas ir ... bet ne liels ...
Crash rakstīja:Nu nu Autonet necepies... bet turnu gan tef jaaapiekriit ka citreiz AS pieiet pie klienta ar domu kaa razvest cilveeku uz lielaaku pikji.. esmu redzeejis paaris defektaacijas lapas nu taaa jauutri palasiit, un kad pieit tur klaat ar pilniigu nopietniibu tad ieraugi kad nu puse detalju pierakstiits ar domu ka nu laikam jaamaina....
Un siiki elektrikja darbi ir siiki elektrikja darbi... spraudnja pievienoshanu nenosauksi par lielu darbu... vai kontakta iztiiriishanu...pinjkjeriigs tas ir ... bet ne liels ...
Es tadeelj pajutaju - ar kuru defektu var tagad no servisa izbraukt un ar kuru nee.
Ta arii nobraucu ar savu 850 2 gadus un taas ieplaisajushaas atbalstu amortizatoru gumijas nenomainiiju. taa arii sarunajaam - kad mainisi amortizatorus,tad mainam. Ja buutu saplisushi vai draudeetu tuliit izliist amortizatoru gali araa pie dzineeja parsega - taa arii buutu pateikushi.
Viss ir komunikacijaa un tikai
JOHOUUUU!!!!!!!! Esmu kļuvis par laimīgo VOLVO 850 īpašnieku . Tas , kā es braucu no Bauskas ielas ... , nu vispār nebiju pie stūres sēdies , kā tiesības noliku 6. gadi atpakaļ . Pa ceļam man signalizēja tikai kādas 3.reizes . Tā kā drīz sākšu dalīties ar iespaidiem . Vispār paņēmu 1993. gada , 2.5i 10v, sedanu . Var apskatīt www.autonet.lv/viss.php?id=37492
Nu tie siikie darbi bija 3 panelja pogu lampinju nomainja un viena vada pievienošana sēdekļja termostatam. nu tie tacu nav paaraak lieli darbi Autonet?
bet ja, nu par labu servisu ir jaamaksaa, pilniigi piekriitu. taapat jaamaksaa kaa par labu krogu. vieniigi lai necakare(nemaana) tautu, kas visu tik labi nesaprot ka tu! es (veterinaaraarsts) nespriceeju sunim zaales bez vajadziibas, vai nerauju zobus kad tie veel nav izgaajushi no ierindas.
pacem rakstīja:nezinu, kas rakstīts tajā VAD, tādēļ nestrīdos. Tas kalpaciņš pavisam mazs - 2-3cm diametrā - kā cepure ar nagu un piekļūt var ļoti viegli ... varbūt tomēr kaut kas mūsu auto atšķirās.
A. kas ir tas VAD? klau man ir Volvo 850, 2.0 GLT un ta atsleedzinja air taada maza ar melnu (plastmasas) rokturiiti. Pults ir viena kopaa ar mashiinas atsleegu- respektiivi 2 pogas ieksha atsleegaa un viena veel atseviska pults ar uzrakstu VOLVO.
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.