Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

Tu savu iztirgoji ?

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:

VISBIJA rakstījauuds

zoss....

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:Tu savu iztirgoji ?

Andris ar savu līdz kapa malai....

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jaa, savu sudraboto notirgoju gan. Veel kada pusotra nedeelja un tad jau uz jauno parseezos. Jasliek signalizacija, riepas, KASKO un veel shadi tadi sikumi. Buus bordo kraasas S70 T-5. Tad arii bildiiti pie nika samainiishu

dure Reģ.: 23.01.2005
0 0 Atbildēt

Sveiki! Vai kads zin kur atrodas orģinālā Volvo signalizācija, ko var atsleegt un iesleegt ar speciālu atslegu?. Nekaadi nevaru atrast to vietu. Man Volvo 850 GLT, 2.0, 1994. gada. pēc motora mazgašanas vairs signaliz. nestraadaaja un tika atsleegta.

Paldies par atbildi, ja taada buus.

0 0 Atbildēt

Nu kipa ar atsleegu izsleegta, bet es nezinu kur tas ir , jo es to nedariiju.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Atrodi vainīgo un sodi pēc visiem bargajiem kapitālisma likumiem!!!

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Zem kapota signalizācijas taure, taurei no gala atslēgcaurums, pamēģini to....

0 0 Atbildēt

Kad autinju pirku, man iedeva liidzi ari pulti ar Volvo logo, ka arii vienu aizdedzes atsleegu, kuraa ir signalizācijas pogas. nu un tad ir taada maza atsleedzinja ar kuru varot signalizaciju iesleegt un izsleegt. nezinu varbuut taa nav orginaalaa. bet zem kapota men liidz shim nav izdevies atrast sho vietu.

nezin vai Autostaraa vinji arii signalizaacijas skataas?

0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:Zem kapota signalizācijas taure, taurei no gala atslēgcaurums, pamēģini to....

a. kur taa taure? taa ir taa pati kas automashiinas signaala taure? tur radiatora prieksha?

0 0 Atbildēt

jaa buus jasaka autostaram. gribeeju pats pameeginaat iesleegt. bet vispaar taadam volvikim var buut orginaalaa signalizaacija?

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Nu paldies Loms meeginaasu kaut kur taadu veidoojumu atrast.

0 0 Atbildēt

pēc tam nostāsti kā gāja...

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

orgjinaalaas signalizaacijas bloks atrodas pasazhiera pusee kaut kur aiz bardachoka.

Ja ir atsleedzinja ar ko atslēdz kādu tauri tas nozīmē ka signalizācija ir liktā un tā atrodas kaut kur motora telpā. Parastās vietas kur liek ir priksheejie paspaarnji vai kaut kur zem akumulatora.

0 0 Atbildēt

Cau!

kapeec nedeg volvikim(850) tas sarkanas lampinjas, kas parasti deg ja nepiespradzejas?

A to signalizaciju veel neesmu atradis, bet iisti jau tagad arii neesmu mekleejis jo nebij laika.

viens seedeklis arii nesilst. nav kaut kas ar to elektriibu

0 0 Atbildēt

kaut kadi vadinji? zem benkiem. piedod luudzu es neesmu sevishki zinosh, jo tikai nesen braucu ar Volvi

0 0 Atbildēt

OOO! ja tik vien buutu taa vina tas mani tiesham iepriecinaatu!

Tev ari shitads volvis ir?

0 0 Atbildēt

man nez kāpēc liekas, ka te kāc mēģina dzīt vellu...

0 0 Atbildēt

kapec Loms? nav nekada velna

0 0 Atbildēt

Taatad. Seedeklju apsilde visdriizaak nestraadaa deelj taa ka termostatam vadi ir notruukushi. Termostatu var dabuut sekojoshi: pabaazham roku zem benkja, satastam taadu kaa carumu, iebaazham roku un to hrenovinu velkam aaraa, katraazinjaa tur jaapienaak diviem vadiem , ja to nav tad tie jaameklee kaut kur apukshaa, otra vaina parasti ir shtekeris, tas atrodas pie benkja priekshpuses.

Ja nemirkshkjinaas piespraadzeeshanaas lampinja tad savukaart tur ar ir parasti divi iemesli: pirmais un ticamaakais ir izrauts attieciigais relejs un otrs vadinji pie jostas aizsleega ir salaisti uz iiso

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Dure!

Manam 745 tie sprādžu pīkstuļa vadi ir akurāti ar dzirklēm paglaudīti.

Manam vadi ir zem paklāja, tad pa siksnas stiprinājumu zem plastmasas apvalka uz augšu. Nonahrenizēts ir īsi pirms sprādzēšanās vietas. Ja paliek skumji, vai ko iebāžu starp beņķi un konsoli > atskan dzin dzin.

Ja daudz dzenāsi beņķi turp šurp, regulāri varēsi līst un meklēt dupša sildierīces vada aprāvumu. Man blakussēdētāja beņķim tā uz 50% silda, slinkums līst skaitīt tos vadiņus.

0 0 Atbildēt

Cau! piespradzeshanaas lampinjas tagad deg. bija pargriezts viens vadinjsh(peleks) zem sedeklja pie viena no stekeriem. to termostatu meeginaashu atrast un vadus apskatiities, kaut gan to vadu un stekeru tur ir daudz. Laikam dalja ir arii taapec ka ir elektriskie seedeklji. vispaar sarezgiits tas volvis. hammer, crash paldies par labajiem padomiem

0 0 Atbildēt

Nekaa jau sarezgjiita tur nava , vajag tik iebraukt un viss...

pacem Reģ.: 12.02.2004
0 0 Atbildēt

to dure:

man arī ir oriģinālā signalizācija un tā atslēdziņas vieta ir šofera pusē apmēram pa vidu, bet nomaskēta, respektīvi, virsū ir tāds melns kalpaks, kurš jānoņem un tad arī parādās atslēgas vieta - vajag tikai uzmanīgi ieskatīties un tas kas tur īsti neiederās arī ir atslēgas vieta

Lasītākie raksti

Jaunie raksti