- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Crash
nu taaa, pagaaja 2 nedeljas kopsh saaku lietot Volvo 850 2.5 20V aut
sajuutas ljooti labas, ar auto kopumaa esmu apmierinaatc,lielie remonti it ka nau jaaveic, tuvakaas dienas jaanomaina siksna, motoram nu tie spilveni, un prieksheejam amortizatoram augsheejo balstu,vai kaa taa tur saucaas...
aaa un paterinjsh pilseetaa ar automaatu, nu ar normaala stila braukshanu sanaak 11L/100km mna liekas normaali... nobraucu pa pilseetu apm 1500km ...
un kas man LJOTI PATIIK - tas kaa tas motoric ruuc
nu prosto super!!! [addsig]
nu nezinnu par AUDI COUPE,bet Volvikam ruuc to4na labi.... un nevajag nekaadus zirnekljus
[addsig]
Nav nekaadas 4 bukses. Ir 2 bukses, kas skjersstabilizatoram skruuvejas vareetu teikt pie auto griidas un priekshaa ir stieniishi (kaa Mazda). Neiesaku pirkt galigos leteniekus, jo stieniitis var buut paarrudiits un notruukt, bet es mainiiju taas 2 bukses + 2 stieniishi un kopaa sanaaca 20 Ls. Esmu jau nobraucis AutoNet darishanaas jau kadus 40 tkm un nav ne vainas.
Man veel ieteica, ka taa Volvim 850 ir tradicionaala vaina, ka ik peec kadiem 50 t km jamaina taas bukses, bet jau S70 tur viss ir pastiprinaats un stabilizatora stienis ar visiem pricendaaljiem maksaa ap 80 ls. Nu pagaidaam gan sho truukumu 850 neizjuutu un mainja nav nepiecieshama.
A par to apgriezienu peldeeshanu un slapshanu pie tukshgaitas - nu jaa tuksgaitas varsts. Lietots ir ap 40 ls (kantora ielaa), bet pashi ziniet kaa ir ja perk kaut ko lietotu. Es nopirku pa 3Ls karburatoru uzdegumu tiiramo liidzekli un veselu svetdienu puutu iekshaa un skaloju - rezultaats normaals
BET es te pedeja laika izprinteeju no interneta un aizvedu uz Provento servisa kodu lapu. Tagad taa dzive elementaara - piesleedz klaat kontrollampu un aprunajas ar mashiinu. Kompis pats izstaasta, kas un kaa saap.
tagad ar ik pa laikam ar mashiiniiti aprunajos, jo neviens jau mani par pilnu nenjem (jox
)
Vakar bijuieksh AS paspeeju uz peedeejo bezmaxas diagnostikas dienu, nu zin prieksh mashiinas ar 335000 noskreejienu to defektu nemaz nebija tik daudz
)[addsig]
nu taads intereses peec: vai ir iespeejams 850 nomainit pakaljejas faras( tipa vecaas uz jaunajam...kkuri peec `94 gada naca) cik taads jox varetu maxaat?
eto tak , shaljnaja mislj prishla....[addsig]
AutoNets
Crash
Esmu pārmeties no SAAB zonas uz VOLVO. Lieta sekojoša, tā kā mans SAAB 900 OG sāk brukt galīgi nost, plānoju iegādāties jaunu auto. Kā jau ziemeļniekam man interesē tikai divas markas paši saprotiet kādas. Jautājums sekojoš, kur Rīgā ir kāds sakarīgs auto pleķis kas tirgo VOLVO? Konkrētāk interesētu 850 (indeālā varinatā universāls) ap 94 vai 95. gadu. Kam vēlams pievērst vairāk uzmanības skatoties šādu auto?
nu moz apsties Autostaraa, tur kaadu laiku atpakalj staveeja man liekas 3 universaali, ceenas biku augstas, bet...
uz ko pieveerst uzmaniibu nezinu, jo patc l;ietoju Volvo 850 tikai menesii... un atrast kaadu vietu kur tirgo Volvo man nesanaaca...
bet ir viens placis pie salu tilta aplja, tur vienmeer daudz unioversaalu...[addsig]
Kas jaaskataas nu to tu vari palasiities diskusijas saakumaa, iisteniibaa tas pats kas visiem bremzes, siksnas, amrtainjubalsti aizmugureejie sailenti, turbiinas utt
Crash