llxx rakstīja:
Sviestc rakstīja:
llxx rakstīja:Sviest ,nevajag d.i.r.s.t.ies, Tu man soliji vinjus piegādāt 2 nedelju laikā,piegādāji tikai pēc pusotra mēneša,kad man jau tie sen nebija vajadzīgi, Bet es biju ar mieru tos no Tevis nopirkt, tad kad man viņus vajadzēs,un 46 ls man nemētājās pa grīdu,un nevajag man sūtiit savas gaudu vēstules pa ipastu,ja Tavam kantorim klibo logjistika,tad tās ir Tava kantora problēmas.Uzskati tos amortinjus par ilgtermiņa depozītu.
nekādfas draudu vēstules es Tev sūtījis neesmu, un tad kad viņi aizkavējās, es Tev pārprasīju, vai pārsūtīt, gaidīsi, vai nē
Tu teici jā , sūti.....
Un nevis pēc pusotra, bet bet pēc meneša viņi atnāca, un es parasti ņemu priekšatmaksu, lai tādu ekscesu nebūtu, bet Tev es noticēju uz vārda...
un man arī nav intreses 50Ls iesaldēt par apsolūti neejošu preci, lai gadiem gaidītu, kad tad Tev būs ta nauda!!
Un nekas man neklibo, vienkarši esmu pieradis ka cilvēki atbild par savien vārdiem!!!
Nu Tu gan man te dzejo, klau nepūt pekstinjus ,kad es Tev zvaniju pēc divarpusnedēļām,Tu vēl diezgan neapmierinātā tonī atbildēji,ka ir Lieldienas,un lai es gaidot,kad Tu man zvanīsi,un tad pēc mēneša Tev atnaca krava,kurā amortiņi nebija, un tie beidzot atnāca pēc vairāk kā pusotra mēneša, kad man tie vairs nebija vajadzīgi. Es tev piedāvāju priekšapmaksu...,tu pats atteicies
Es pasūtīju tos pie Tevis jo Tu soliji ka amortiņi būs klāt pēc 2 nedēļas.Davai izbeidz te īdēt ,un par to depozītu es nopietni,vēl jo vairāk tagad,kad Tu sāc īdēt un žēloties šeit .
Paklausies, es neīdu, bet konstatēju faktu, ka Tavi solījumi nav plika graša vērti!!!!
Un ka uzticēties Taviem vārdiem,
"Sūti tik sūti, man viņus vaig" nebija pareizi...
un vispār, šo diskusiju iesāki Tu, es tik te piedavāju viņus pārdot, pieminot tik to, ka viņi man ir uzkarušies jau septiņus mēnešus, pat tavu vārdu es neminēju, starp citu...
Un ja es tiešam būtu no Tevis toreiz paņēmis iemaksu, tyad diez vai Tu raustītos tos mekļedams kur citur, un tad arī netēlotu tagad te Kingu ar tekstiem, nu draudzin, pagaidī vēl kādu gadu, un neasaukātos ....
da pofig man ir tie 50Ls vienkārši es jūtos piekāsts, jo ticēju Tev ka cilvēkam uz vārda, a rezultatā es tagad zin esmu īdētājs, sliktais un vēll velns zin kas....
pats jau laikam esu vainīgs, ka kuram katram uzticos, un ticu tam, ko viņs apsola....