galvas blive tpirms pusgada samainiita, karba remonteeta pirms 80 000km ...
griestu nav
pardod, jo vietaa ir Volvo ar gaazi, kas te BE man liekas, ir letaka nekaa Latvijaa.
pirms gada nopirku 900OG ar atkarajusamies un prplisusiem griestiem, laika gaitaa diezgan netiriem sedekliem, bez radio, piepiipejamaa ... ar sulojosu motoru abos galos, pasvaku sajuugu, nestradajosiem lukturu tiriitajiem, ar mirstosu degvielas suukni. ar noskrejienu 272 000km.
tagad man ir svaigi (nu jau gadu) parlimeti griesti un aizmugures stoikas, muuzika, pilnibaa nonemti un caur velas masinu izlaisti sedekli, pagalvji un durvju apsuvums, piepipetaajs, elektriski logi (pateicoties Turbopiiles atbalstam), motoram abi klokvarpstas salniki nomainiiti, sajuuga izspiedejgultnim gumijas gredzeni nomainiiti, salaboti un darbojosies lukturu tiriitaji, atjaunots degvielas suuknis, saremonteetas paris ruusas vietas uz spaarniem.
un tas viss PASA ROKAAM (iznemot sukna restavresanu, protams).
pie tam, visi darbi iznemot motora salnikus un sajuuga gumijas tika paveikti daudzstavu dzivojamaas maajas -2 parkinga staavaa un pasa dala arii dzivoklii ...
DIEMZEL, juutu, ka ar katru briidi arvien vairak ilgojos peec turbo.
pasreizejais auto tika pirkts par 650 EUR. Ieguldiits ir nekas - tik cik par elektro logiem un diviem salnikiem un gumijas gredzeniem, kas maksaa kapeikas. protams ellas maina un filtri.
un saabs no diezgan nozelojama paskata, vardusakot, neviena iepreiks iipasi nemileets un nepiesaktiits, drosi vien kaadu briidi arii pastavejis - manaas rokas atgriezaas ielaas ... paris bildes manaa galerijaa
Luk tada mana pieredze. Piesitu pie koka un trisreiz nosplaujos, lai saabam taa veseliiba arii turas.