sveiki
Manam skaistulim 99. gada 95 aero (2.3l) nobiris vakumsūknis. Kaut kā negribas maksāt SAAB centra prasītos 400 ls par oriģinālo detaļu.
Any ideas, kur šo brīnumu var dabūt letāk? Itkā reklāmas saitos ievietotos šrotu saabus jau apzvanījām, neviens tādu brīnumu vajadzīgajam gadam un litrāzai nepiedāvā 
Pārdodu jaunas ziemas riepas - Hankook Winter i-pike 215/55 R17 - var iemonteet arii radzes.'par cik njem?
kam vajag??
Ir iespeeja arii pakauleeties!!!
Nejokoju!!!
man steidziigi vajag no taam tikt valjaaa!!!
Interesee originaalais 9K domkrats, sofera puses spogulja stiklinsh, un lapaas puses lampas stikls . . . E-mils: saab9000 at inbox dot lv
Sviestc rakstīja:
kamera13 rakstīja: Vai kāds zina veikalu, kur var iegādāt salona gaisa filtru priekš 95 pa demokrātiskām cenām? ES Auto ir divi varianti pa 30 Ls un 50 Ls. Varbūt ir citi varianti?
varu piedāvāt pa 12Ls ( papīra ) vai pa 17Ls ( ar aktīvo ogli ).
P.S.
Piegāde Rīgā bez maksas.
to sviestc :nu vot a shodien man piedaavaaji jau pa 24 ls 
Piezvani uz Leinod Technics un painteresejies tur. Tel. 7611960, 7611968.
meklēju ārējo "mirongalvu" (CV joint) prieks `92.g. saab 900 ar ABS.
Pagaidam vienigie, kam zvaniju un bija, ir Autofavorits, bet tur tas prieks maksaa 59 ls. Varbut ir idejas, kur ir letaak???
Sviests???
Kādam nav aizķēries luktura tīrītāja motoriņš (šofera pusē) priekš 9-3 2001.g.?
Vai vispār tādus lietotus kaut kur var dabūt vai arī tikai jaunus E&S?
Intresee mani baltie prieksheejie pagrieziena lukturi no 9000 Saab (man vienkarshi ir 1993 gada un 93 gada veel naak dzelteni

) Varbut kads zin cik taadi pagriezieni maksaa shrotos

Iprieksh pateicos

Sviestc,
Cik pie Tevis varetu maksaat aarejaa mironjgalva (CV joint) `92.g. 900 OG ar ABS. Tur vajag to gredzenu, kam ir 94 zobini ...
Vai vispaar ir iespejams dabuut?
Varbut kads var atgadinat Sviestc emailu ...?
Paldies!
Stjepan rakstīja: Intresee mani baltie prieksheejie pagrieziena lukturi no 9000 Saab (man vienkarshi ir 1993 gada un 93 gada veel naak dzelteni ) Varbut kads zin cik taadi pagriezieni maksaa shrotos Iprieksh pateicos
Krustbaznīcas ielā pa Ls 23,- ja nemaldos jaunus var dabūt.
www.iauto.lv/...
man liekas, ka ar epastu vilnsh nekad nav izceelies, bet elektroniski ir atrodams arii draugos un skype
KurBads rakstīja: Sviestc,
Cik pie Tevis varetu maksaat aarejaa mironjgalva (CV joint) `92.g. 900 OG ar ABS. Tur vajag to gredzenu, kam ir 94 zobini ...
Paldies!
Tur nav viennoziimiigas infas, kursh variants dereetu. Scantech uzraada , ka shaadas pusasis ir naakushas no 88-89g, ja njem peec EPC orig.nr 4000659.
Arnijs rakstīja:
Paldies!
Tur nav viennoziimiigas infas, kursh variants dereetu. Scantech uzraada , ka shaadas pusasis ir naakushas no 88-89g, ja njem peec EPC orig.nr 4000659.
nu absoluti skiadri bus redzams, kad nonems nost ... bet pa manam Scantech parada, ka lidz 89.g. ir ar 46 zobinjiem, bet no 90. lidz 93.g. ar 94 zobinjiem prieks ABS ... nu tad man ludzu vajadzetu to ar 94-iem ...
Arnij - kaa ar Tevi, ir varianti?
Paldies!
Sveiks!!
Mans katalogs arī rāda, ka visticamāk, ka 92 gadā ir jābūt 46 a ne 94 ABS zobiem, bet nu lai arī kā tur būtu, man diemžēl naf uz vietas ne viena, ne otra varianta, un pasūtot , cena arī grozās ap 50Ls..
termiņš viena nedēļa, bet nu sūtot jau tiešām ir jāzin, kuru tad īsti vaig.......
Ah jā, Priecīgu visiem Jauno Gadu!!!
Sveiks!!
Mans katalogs arī rāda, ka visticamāk, ka 92 gadā ir jābūt 46 a ne 94 ABS zobiem, bet nu lai arī kā tur būtu, man diemžēl naf uz vietas ne viena, ne otra varianta, un pasūtot , cena arī grozās ap 50Ls..
termiņš viena nedēļa, bet nu sūtot jau tiešām ir jāzin, kuru tad īsti vaig.......
Ah jā, Priecīgu visiem Jauno Gadu!!!
njaa ... kas tie jums par katalogiem ... gan EPC, gan scantech parada, ka viens variants ir lidz 89.g. un tad otrs ir no 90 lidz 93.g.
ja gribesu suutit, tad dosu zinju ... jo, ja buutu dabujams sonedelj, tad panjemtu uzreiz ...