Godigi - nemacesu tev atbildet.
Mans ieteikums, papeti, kapec tavejais mehanisms nesledz bagaznieku ciet, vaina tur nevar but nekada nopietna.
Godigi - nemacesu tev atbildet.
Mans ieteikums, papeti, kapec tavejais mehanisms nesledz bagaznieku ciet, vaina tur nevar but nekada nopietna.
ZingZeng rakstīja: Godigi - nemacesu tev atbildet.
vaina ir tāda, ka aizslēgt bagažnieku var un tad viss ir normāli, bet ja neaizslēdz, tad braucot taisās vaļā...
neesmu redzējis bet skats varētu būt komisks, ka dāma (konkrētā sāba īpašniece) cēli brauc pa rīgas ielām un te pēkšņi bagažnieks atšaujas vaļā...
Hmmm ...
Izklausas divaini.
Man si problema tomer vairak velk uz mehanisma regulesanu un maina nebutu nepieciesama.
Lauj man minet:
1. masina tev ir nesen.
2. problema paradijas ar aukstuma paradisanos
ZingZeng rakstīja: Hmmm ...
Izklausas divaini.
Man si problema tomer vairak velk uz mehanisma regulesanu un maina nebutu nepieciesama.
Lauj man minet:
1. masina tev ir nesen.
2. problema paradijas ar aukstuma paradisanos
taatad: masiina iisteniibaa ir mana
sitaa vaina paraadiijaas nesen... bet man liekas, ka ne ar salu
patiesiibaa ir arii probleemas ar sleegshanu ar atsleegu, biezi taa nikjojas, ar centraalo atsleegu aizleedzaas bez probleemaam...
nu nav iisti skaidrs kas tur par vainu, bet ne viens gudraaks jau arii neviens nav apskatiijis ...
Tad vajag dabūt kādu, kas pajauc un apskatās. Iespējams, ka vaina ir tikai kādā atsperītē. Varbūt ka pietiks ar pāris vaiklām rokas manipulācijām un problēma atrisināsies bez jauna mehānosma pirkšanas.
spainis rakstīja: Tad vajag dabūt kādu, kas pajauc un apskatās.
kur taadu lai dabuu ar veiklaam rokaam? un veel taadu, kam skruuvgriezis kabataa!
Cik jauki ,ka uzrodas vēl kāds 900OG lietotājs/lietotāja.
Savādāk tie visi 9-5 un 9000 jau pieriebušies.
Vispār diezgan klasiska 900 OG sedanu problēma ar bagažnieka slēdzeni tik katram izpaužās savādāk.Kad paliks siltāk jāatrod kāds kam nav bail tur padarboties un es domāju ,ka problēmu ātri atrisinās,jo slēdzene laika gaitā piesērē ar visiem iespējamiem ceļu un neceļu mēsliem,reizem pietiek tik iztīrīt.
-> llxx
Tu kā profesionāls fotogrāfs novērtēji fon sābiņa bildi?
-> fon
Tā slēdzenes lieta ož pēc WD 40
novērtēju,bet neteikšu ,ko es domāju par iauto galerijās ievietotajām bildēm, mani tad nolinčos
llxx, kaimin, vai rit dodamies tautinas kopa vai atseviski ?
llxx rakstīja: novērtēju,bet neteikšu ,ko es domāju par iauto galerijās ievietotajām bildēm, mani tad nolinčos
nu tad ieliec kādu savu GARADARBU novērtēšanai!
llxx rakstīja: novērtēju,bet neteikšu ,ko es domāju par iauto galerijās ievietotajām bildēm, mani tad nolinčos
taa jau gan ir! slikto vajag patureet sevii
a labo savukaart nee, ja nav nekaa laba ko teikt, ta labaak dziljdomiigi pakluseet!
eid rakstīja:
nu tad ieliec kādu savu GARADARBU novērtēšanai!
kāda makara pēc man kaut kas šeit būtu jāliek...,lai katrs kam nav slinkums izteiktu savas subjektīvās domas ??Tipa forša bilde vai arī galīgs sūd.s,vai vēl kaut ko tamlīdzīgu.Nu nav man tas vajadzīgs.Gr man pajautāja ...es atbildēju.ŠIs tak nav fotoforums un arī tur ir pa pilno mēslu.
Bet Tu savu sābu esi forši nobildējis,visiem ir skaidrs ka saabs
TĀ arī nesapratu, par kurām reerves daļām bazars
llxx rakstīja: bazars beztēmā
nu ja, jo naktis ir domātas gulēšanai..
Meklēju 99 vai 900 līdz 1987.gadam diskus, ja kāds ir gatavs no tādiem šķirties tad droši --> izii at inbox.lv vai 29469489
izii99 rakstīja: Meklēju 99 vai 900 līdz 1987.gadam diskus, ja kāds ir gatavs no tādiem šķirties tad droši --> izii at inbox.lv vai 29469489
lietos vai metāla
vai kādam gadījumā nav reika jeb planka benzīna padevei (īsti precīzi nezinu, kā to sauc...?) 900OG 88.g.? varbūt varat ieteikt, kur var dabūt? paldies! nu baigi vajag!
TheMad rakstīja: vai kādam gadījumā nav reika jeb planka benzīna padevei (īsti precīzi nezinu, kā to sauc...?) 900OG 88.g.? varbūt varat ieteikt, kur var dabūt? paldies! nu baigi vajag!
kāda izskatās,kaut kādu konkrētāku informāciju.
llxx rakstīja:
TheMad rakstīja: vai kādam gadījumā nav reika jeb planka benzīna padevei (īsti precīzi nezinu, kā to sauc...?) 900OG 88.g.? varbūt varat ieteikt, kur var dabūt? paldies! nu baigi vajag!
kāda izskatās,kaut kādu konkrētāku informāciju.
nu, izskatās kā tāda tieva metāla trubiņa ar caurumiņiem, kuros, kā noprotu, ar spiedienu padod degvielu... atrodas motortelpā... meistars teica - reika jeb planka, tad jau visi zināšot
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]