- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

msh rakstīja: Pataloģiska melošana? Nu turpini pievilkt aiz ausīm vēlamo, turpini... Ar pataloģisku melošanu tu nodarbojies, priekš mēsla gan tas ir normāli. Es nestaigāju apkārt un nekladzinu cik es esmu kristīgs - bet nu pie tā ka tu pa lielam visās tēmās esi sakritis vienā grāvī, tas nav pārsteidzoši ka tu piemelo citiem atrašanos otrā grāvī. Es arī nezoboju tos kas iet potēties - tikai kovidticīgos un pošlepnuma skartos, un arī tā ir tikai atbilde uz viņu provokācijām - bet nu tev kā jau mēslam liekas ka tie kas iet sapotēties pret ierobežojumiem [nospiedošais vairākums] pēc potes saņemšanas paliek kovidticīgi - es tevi apbēdināšu - tā nav. Par paklausību laicīgām varām - tu manī radīji ziņkārību; būs par to tēmu jāpakonsultējas ar pāris cilvēkiem - bet es jau laikam pa pusei zinu atbildi - tai paklausībai ir novilktas cietas robežas - dēļ kā ultraliberālajos rietumos joprojām ticīgi cilvēki grēku sauc par grēku, lai arī tā ir naida runa, un ticīgi mācītāji joprojām atsakās laulāt homoseksuālistus, lai arī tā ir diskriminācija.
Jā, patoloģiska melošana. Pēdējās 2 lappusēs tu esi apzināti melojis vismaz 3 reizes - izteicis vismaz 3 melīgus apgalvojumus par maniem uzskatiem, kurus nekad neesmu paudis. No viena pēc tam mēģināji izlavierēt, apdeidojot to ar citu, ne mazāk melīgu apgalvojumu. Bet vispār smieklīgi, kā tu centies izlocīties, taisnojoties, ka "es jau neko, tie viņi jau mani, nabadziņu, provocē..." Ne tikai melo, bet arī par saviem vārdiem neesi spējīgs atbildību uzņemties. Bet, nu jā, kad trūkst argumentu, paliek tikai prasta lamāšanās.
Painteresējies gan. Kaut vai pie tā paša AV. Pie viena vari parādīt, ko šeit esi sarakstījis. Tavs mācītājs noteikti ar tevi leposies...
Pareizi jau tu saki - tā "cietā robeža" ir grēks, tikai tevis piesauktā geju laulāšanas tēma un kodvid sāga ir, kā pats izsakies, divu orgānu salīdzināšana - vakcinēšanās, masku nēsāšana u.c. ierobežojumu ievērošana nav grēks Bībeles izpratnē (varas nodiršana un lamāšana gan). Palīdzēšu tev izvairīties no nākamajiem iespējamiem meliem, ja nu tev uznāk iekāriens tos raidīt manā virzienā - nē, es neatbalstu daudzus šī brīža valdības lēmumus, un nē, es neuzskatu, ka ticīgajam nebūtu tiesības par tiem izteikt viedokli arī tad, ja tas ir negatīvs. Un vēl palīdzēšu tev "radītās ziņkārības" apmierināšanā - gan jau zini Svētajos Rakstos vietu, kur tā laika ienaidnieki "provocēja" Jēzu Kristu ar jautājumu - vai ir pareizi maksāt valdniekam - okupantam, varnesim Romas imprērijai nodokļus, kas tajā laikā bija īpaši augsti un nesamērīgi... Ko JK atbildēja?
Bradypus rakstīja: Kādēļ tici lielo farmācijas uzņēmumu nesavtīgumam un labumam?
Nekur to neesmu rakstījis. Vienkārši firmu ražotie medikamenti palīdz pret slimībām. Uz daudzām zālu pudelītēm blakus zāļu nosaukumam ir rakstīts Roche, Pfizer un tamlīdzīgi. Vispār jau veikli, sajaukt tēmu par ekoloģiju ar COVID, pie tam vienu jautājumu.
raimondsm rakstīja: Vej, kur interesenti ņem idejas krievu profesors www.youtube.com/watch?v=uVgROeUvSbI&t=44s vietējais pietiek.com/raksti/akceptetas_naves/ www.draugiem.lv/blogs/post/16963548?utm_source=say
Platforma antivakseriem attīstīt teoriju par paātrinātu novecošanu, ja lieto šos preparātus. Kas būs nākošais? :D
Volx rakstīja: Bet par tām Pfizer zālēm nesapriecājaties, tas ir kārtējais uzmetiens.
apskatīju viņu (Pfizer) 'papīrus' par tām zālēm. Izskatās pat ļoti cerīgi. Uz jau esošo preparātu pamata sintezēts līdzeklis, kas neļauj vīrusam vairoties. Efektivitāte ir pierādīt, un tā ir pat ļoti laba - tik laba, ka labāka diez ko nemēdz būt. Vienīgais - vēl nav zināma cena.
iciks rakstīja: Klaja maucība, pazuda mans garais teksts. Īsumā: www.spkc.gov.lv/lv/jaunums/septembri-885-stacioneto-un-892-miruso-nebija-vakcineti-pret-covid-19 Sarēķini % no nečipotajiem, kas iekļuva slimnīcā/nomira un analogi čipotajiem. Bija ~2,4% pret 1,6% tīri slimnīcai (% par labu čipotajiem), bet nomirt - ap 33% abiem diviem.
Vecīt, aizmirsti statisktiku kopš tā brīža, kad sertifikāti tika brīvi pērkami. Statistika melo un tai šodien vispār nav nekāda ticāmības momenta. Tā, ka vispār nekāda.
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10