Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

eidis rakstīja: Pagaidām čipu nevar iepotēt. Bet zobārsti saka, ka viņi to sekmīgi ievieto zobu plombēs jau gadiem ilgi. Esot izcila tehnoloģija - gan vietas daudz, gan smadzenēm tuvu

Pagaidām nevar? Nu, veikli izlocījies, tā kā velk uz zinātnes noliegšanu, bet īsti piedēvēt nevar Bet vispār - var, un jau pasen, tikai tā tehnoloģija, acīmredzot, vēl nav masās palaista.

Man kaut kad pavasarī gadījās noskatīties vienu gaismas tīmekļa [laikam] vigiku par jauno pasaules kārtību; viens cilvēks to bija iemetis purnagramatā tirdzniecības grupā - noskatījos, un tā kā izklausījās ļoti pārliecinoši [nevis kā Vecrīgas dalbajobiem, pamatā vai nu "tā ir tāpēc ka tā ir", vai arī "tie kas būs miruši ziemassvētkus nesvinēs"] bet es tajā viģikā teiktajam ļoti nevēlējos ticēt, ņēmos pētīt atsauces, jo atšķirībā no visādiem rečekistiem, tie čaļi ar atsaucēm neskopojas. Par čipiem bija ļoti ticama atsauce -

pāris trīs gadus veca prezentācija no vienas lielās ASV universitātes [neatceros kura], esoša uz viņu web servera, par sasniegumiem un nākotnes mērķiem šajā jautājumā. Vairs jau nianses neatceros, bet doma bija vienkārša - iespējams tas bija jau pirms dažiem gadiem, protams, tikai laboratoriskā līmenī, bet nu zinātne un tehnoloģijas uz vietas nestāv.

Par šito tēmu aizdomājos jo vakar gadījās lasīt Satori rakstu kur Zanders apskata "tos kas netic zinātnei", par piemēru bija izmantots ka tic čipiem potēs - man jau liekas ka tie kas netic ka čipi varētu būt potēs [dajebkurās, ne tikai kovida] ir tie kas netic zinātnei...

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 1 Atbildēt

Nē nu jautājums ir, ko tieši tu dēvē par čipu? Mazu sūdiņu, kurš satur kaut kādu ierakstītu informāciju, ko ar speciālu aparatūru var nolasīt, protams, ka var kaut kur iepotēt. Tik tā šprice būs pavisam savādāka. Suņiem šādus čipus liek jau sen. Bet ja tu domā to ierīci, ar kuru Bils Geitss varēs tevi kontrolēt, tad tas tuvākajā nākotnē gan nespīd

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Kas vainas čipam? Intereses pēc es pat gribētu tādu, kas vāc datus par vitālajiem rādītājiem, pārvietošanos. Pašam būtu interesanti papētīt.

Es tā līdz galam neesmu sapratis tos cilvēkos, kas baidās no čipa. Kas ir pamatā bailēm? Bailes, ka čips kontrolēs tevi?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Pamatā bailes no čipiem ir saistītas ar Svētajiem Rakstiem - tb., Jāņa Atklāsmes grāmatu, kurā rakstīts, ka "tiks panākts, lai visi (bagātie, nabagie, brīvie, vergi, baltie, melnie utt.) uzspiež uz rokas vai pieres zvēra zīmi, bez kuras nevarēs ne pirkt, ne pārdot..." Nu, un tālākais, ka tie, kas šo zīmi uzspiedīs, nonāks ellē forever. Kontekstā ar šī brīža QR... Tikai vakcīnu sakarā pāris tādi mazi sīkumi, kurus šī naratīva izplatītāji "aizmirst" - pirmkārt, neesmu dzirdējis, ka kādiem vakcīna būtu injicēta pierē. Otrkārt, Bībelē ir skaidri norādīts, ka to čipu nevarēs iepotēt tā pa kluso, lai cilvēks varētu pēc tam ķipa taisnoties, ka neko nav sapratis. TUr ir skaidri norādīts, ka cilvēks apzināsies, ko dara un kādas tam ir sekas. Līdz ar to, šī teorija ir smieklīga, lai neteiktu vairāk. Bet visādi sektanti, kuri paši Svētos Rakstus nav lasījuši, bet paļaujas uz to, ko viņam kaut kādi jencīši vai ļedjajevi saka, uz to pavelkas.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Pag. Tā grāmata ir gandrīz 2000 gadu veca. Tie čaļi, kas to rakstīja, dzīvoja vidēji 42 gadus. Es nekādi nesaprotu kā cilvēki, kas prot sakārtot savu dzīvi, lai paildzinātu savu dzīvildzi par vismaz 50%, var klausīties čaļos, kas savu dzīvi sakārtot neprata.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tā grāmata ir atsevišķu 66 grāmatu apkopojums un vecākās no tām ir laikam 3000 - 3500 gadus vecas. Un daži galvenie varoņi dzīvoja stipri ilgāk par 42... valdnieki Dāvids un Salamans, piemēram. Starp citu, arī tas pats Jānis, kurš sarakstīja iepriekšējā komentā Atklāsmes grāmatu. Tās sarakstīšana tiek datēta ap m.ē. aptuveni 90. gadu, tātad Jānim, kurš bija Jēzus Kristus sekotājs un ar viņu kopā tusēja, tajā laikā bija vismaz 80.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 2 Atbildēt

Jāsaka, ka ticība šiem skaitļiem diezgan zema. Kā liecina sarunas Gruzijā, galvenais iemesls ilgmūžībai ir vāja uzskaite.

Pamatā to grāmatu pierakstus, kurus tu nosauci, ir kautkādus 1000-500 gadu veci ieraksti, kas balstās uz nostāstiem par tām 66 grāmatām. Un tur nu fantāzijai un korekcijām ir plašs darbalauks.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Interesanti - vai tu tos brīnumus izdomāji pats vai salasījies kāda cita kuram ir tikpat vāja sajēga kā tev, tekstus? Es tevi ļoti apbēdināšu - jau tie manuskripti pēc kuriem Johans Gūtenbergs drukāja pirmās drukātās Bībeles bija vecāki par tevis nosaukto gadu diapazonu - un galvenās kļūdas kuras ieviesās agrākos laikos bija tulkošanas kļūdas dēļ tā ka starp oriģinālu un gala grāmatu mēdza notikt 2-3 tulkošanas. Bet nebaidies - Bībeli ļoti daudz pēta - tāpēc arī, piemēram, pirms mazāk kā desmit gadiem latviski iznāca jauns Bībeles tulkojums - jauns jo tas tika tulkots no dažādiem veciem manuskriptiem, grieķu un kādām tur vēl valodām, lai būtu precīzāks. Pēdējo simts gadu laikā ir atrasti arī dažādi seni manuskripti - teiksim, tur pie Nāves jūras tie ruļļi kas tika sarakstīti Jēzus laikos, ir arī bijuši vēl citi atradumi - tie visi pierāda ka Bībele līdz mūsu dienām ir nonākusi precīzi, varbūt daži vārdi ir pamainījuši nozīmi. Tāpēc - domā vēl.

Kaut gan pareizi, es sapratu - tu būsi salasījies par islamu - tur bija tādi prikoli kur aita apēd manuskriptu ar pravieša muhameda atklāsmi... Nē, jūdaismā un kristietībā tādi atgadījumi nebija.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

nu paqg. No tā laika vienīgais saglabājies dokuments ir Nāves jūras manuskripts, kuram nav nekāda sakara ar Bībeli.

Tai pirmajai bībelei ir tāpati problēma - t'drukāta no viduslaiku dokumenta, kuru apkopojis kāds mūks, kura apkopojums un interpretācija bija atkarīga no apkopotāja vēdera izejas. Līdz ar to pētīt var tikai šīs personas interpretāciju.

Arī Meistaram un Margaritai ir divi latviski tulkojumi. Atšķirīgi.

Kristīgus nostāstus pierakstīt nav īsti Golpu skrūvēt. Precizitāte ievērojami atpaliek, kur nav uzticams arī avots, jo tas arī kko interpretējis. Un vārdu krājums vēl ir ievērojami mainījies.

Man liekas, ja ir nepieciešamība, Bībeli vajag pieņemt kāda tā ir, bet dogmatisms tai nav izmantojams nekādi. Tā ir papildināta / atvasināta atbilstoši vārdu krājumam, politiskām norisēm un visādām nejaušībām.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 5 Atbildēt

Čips jau ir tavā kabatā - tavs sūddroid telefons. Tērēt R&D resursus lai injicētu čipu ir bezjēdzīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Čips ir ļoti noderīgs, lai tu to telefonu nevarētu atstāt mājās vai tieši otrādi - iedot līdzi kādam. Bet to jau tev kā varas pakalpiņam jāmēģina noslēpt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Jā, vai arī izslēgt, pašu telefonu vai vismaz radio traktu...

fckns Reģ.: 29.11.2020
5 10 Atbildēt

Kā ir dzīvot ar patstāvīgu paranoju?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Nav ne jausmas. IT drošības realitāte gan nav neko iepriecinoša - īpaši, kad sanāk kontaktēties ar dienestiem, kuru pārstāvji lieto segvārdus un neuzrāda nekādus dokumentus ;)

Tad, kad tu būsi iepazinies ar valsts noslēpuma glabāšanas IT prasībām, parunāsim par paranoju

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 6 Atbildēt

Nesaprotu par ko tu šobrīd murgo. Varu tevi nomierināt - es nestrādāju valsts iestādē. Bet varu tev piekrist - valsts iestādes ar IT drošību ir smagi uz jūs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

To, ka tu neko nesaproti, var redzēt uzreiz. Bet es nerunāju par tām "parastajām" valsts iestādēm, kur viss IT ir "uz jūs". Bet par tām iestādēm, kuru pārstāvji priekšā nestādās un uz kurām neattiecas iepirkumi, jo budžets ir slepens. Es diemžēl zinu, ko viņi var un kas viņiem vēl pietrūkst - tā nav nekāda paranoja - vienkārši realitāte, par kuru ne vien tev, bet lielākajai daļai sabiedrības nav nekādas nojausmas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 6 Atbildēt

Nu nu, gudriniek. Pastāsti,lūdzu, kuram valsts IT projektam budžets ir noslepenots un nav publiskajā vidē apskatāms? Došu tev mājienu - tekošo projektu kopējās izmaksas ir grūti aprēķināma, ja joprojām notiek izstrāde un pilnveide.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Izlasi PIL 8.pantu un pamēģini nosaukt sistēmu, kurā glabājas VDD lietas un kas ir tās izstrādātājs. Mana personīgā pieredze gan ir ar starptautisku IT uzņēmumu un potenciālu projektu citā ES valstī. Tikai, lai iepazītos ar to, kādas prasības būs jāievēro darbā un uzzinātu kas būs pasūtītājs un kāda sistēma jāapkalpo, vajadzēja parakstīt 10lpp garu NDA.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nu beidz tak šito mēslu haipot.

Tā datu vākšana nav nekādi sekmējusi spējas ietekmēt pūli. Jo citādi nekādi nav skaidrs kāpēc piem Austrijā būtu jācīnās ar nevakcinēšanos. Secīgi ģenerālā publika (es nerunāju par dažiem eksemplāriem, kuriem visās sarunās piedalās klausītāji) var mierīgi nesatraukties par savu datu izmantošanu.

Pat vieglākās versijās- arī tev speciāli dizainētu reklāmu atrādīšana acīmredzot neko īsti nedod, jo pie katras krīzes tauta sažņaudz stingrāk savu piecīti un nevienam neatdod.

Domāju, ka katra krīze pēc kārtas apliecina Big data un Data science cerību nepiepildīšanos.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā? Nu tad tam visam pieliec vēl klāt politisku režīmu, tādu kā ĶTR, kurš grib un spēj ieviest katram cilvēkam novērtējumu, izrietošu no tā ko viņš un viņa paziņas dara, un no kura ir atkarīgas viņa iespējas - un tad tas viss sāks izskatīties mazliet savādāk ;)

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Un? Tas šiem ļāva kautkā nokopt mēslus NĪ vai akciju tirgu laukā?

Tev tak arī raksti uz muguras kaut krustu, kaut mīnusu, tu tāpat dzersi vodku un forumā figņu postēsi. Es gribu teikt, ka uzskaite kā tāda nespēj mainīt uzvedību. Tavu iecienīto pornolapu pārzināšana neļauj man mainīt tavas domas par II Golpu.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Uzskaite ir daļa no kontroles paketes - tagad ir ieviesta uzskaite, tik nevainīgiem mērķiem ka noderigie idioti, kā tu, ar putām uz lūpām oponē tiem ka nav labi ka tāda ir - vēl atliek tikai bik vairāk kameru uz ielām salikt, seju atpazīšanas algoritmus un ierubīt dažādu pakalpojumu pieejamību atkarība no tā ko tu un tev pazīstamie dara - nu kā Ķīnā ar sociālo kredītu sistēmu. Un tad paskatīsimies kā tu darīsi kaut ko varai nevēlamu, ja no tā būs atkarīgas tavu bērnu spējas iestāties augstskolā vai pat tavas spējas izbraukt no pilsētas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 3 Atbildēt

Dlja osobu tupih - QR kods, kurš satur info par tevi, ir max 15 koda rindiņas garš kurš satur basic info - vārds uzvārds, PK, un datums kad esi sapotēts/izslimojis un kad sertifikāts ir palicis aktīvs.

Es tev parādītu github repozitoriju ar pirmskodu, bet jēgas nekādas nebūs jo esi izcili tups un turpināsi stumt sazvērestības teorijas un citu 4chan huiņu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Ja tu gribi atrast kādu tupu cilvēku, tad aizej uz vannasistabu un paskaties spogulī. Es vispār sāku sliekties ka tu esi kaut kāds ahūns trollis, jo es nevaru iedomāties nevienu cilvēku kurš būtu tik stulbs lai VIENMĒR, jebkurā diskusijā nesaprastu diskusijas tēmu bet tajā līstu iekšā ar kaut kādu pilnīgu oftopika sūdu...

Jā, man ir ļoti laba nojausma par kvadrātkoda informācijas ietilpību - es vēlāk pastudēšu cik tad precīzi tur ir - bet šajā gadījumā - tas ir ļoti daudz, un daudz par daudz. Iedomājies tikai - uz tava A4 ir divas vienādas metāla plāksnītes, kur uz balta atstarojoša fona ir divi burti un četri cipari - un tiem diviem burtiem un četriem cipariem pilnīgi pietiek lai noskaidrotu kas tu esi un kur tu dzīvo. Un protams, tā ir tikai sazvērestības teorija ka pēc bildēm kurās redzamas šīs plāksnītes tevi izseko un tevi soda par nepareizu uzvedību

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

QR kodā ir pietiekams info lai identificētu sertifikāta turētāju. Ja tev šķiet ka kāds mēģinās nozagt tavu ID, tad vari nepūlēties - nevienam tu nafig neinteresē. Tevi drīzāk kāds tele-skameris appisīs kā mazu bērnu un ar pliku dirsu paliksi pirms kāds pieķersies tavai identitātei.

Par otro rindkopu - redzams, ka tu ne sūda nerubī par datubāzēm. Bet ko var gribēt no kadra, kas joprojām dzīvo 2006.gadā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nozagt? Kāpēc nozagt? Man pietiek ar to ka ar to infu pietiek lai noteiktu kur es esmu bijis Protams ka es nevienam [nu gandrīz nevienam] neesmu interesants - tas kas no manis ir interesants ir mana uzvedība - reklāmas giganti to grib zināt lai mani barotu ar attiecīgām reklāmām - un totalitāras, tādas kā ĶTR, valsts gadījumā vara to var gribēt zināt lai rūpētos lai es nedarītu to, ko viņi nevēlas.

Es varu tikai pabrīnīties par jums, "sūda rubītājiem" kam liekas pilnīgi normāli šitā dalīt savu informāciju apkārt - vai tu atskaitītos visu laiku savai mammai ko tu dari un cik daudz un kādu šmigu tu esi veikalā nopircis lai to vakarā izlaktu? Tad kāpēc tev liekas normāli atskaitīties organizācijām kurām par tevi un tavu labklājību ir pohuj?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Nu, tad jau par pamatiem.

Cik liels ir un ko var 4 bitu ALU?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kaut ko neesi sapratis - cilvēks netaisās darīt neko īpašu Covid-19, kas atšķirtos no ierastā dzīves ritma ikgadējās gripas epidēmijas laikā.

Palasi labāk šo un iezīmē savā kalendārā ikgadējo paniku, jo nav nekāda objektīva iemesla dēļ viena visnotaļ parasta papildus elpceļu vīrusa rīkoties savādāk. www.spkc.gov.lv/upload/Infekcijas%20slim%C4%ABbas/Bileteni/2020/eb_gripa_2020_gada_01._nedela.pdf

Pagājušā gada marts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Jā, tieši tā. Florida ir pierādījums tam, ka man jau tad bija taisnība.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Aizmirsu ppajautāt- kā tad,Draugi, tās 8ned tos 14milj bakstīsm? Katris sev, vai cits/citam arī varēs? Piem, kāds ierodas klātienē un viņam ļoti nepatīk kāda kolēģa feiss.Vai drīkstēs šamo paņemt priekšā un tā kārtīgi iztestēt? Kurp nesīsim izlietotos matteriālus?

ps,- trešdien,22:54

www.tt.com/artikel/30806789/groesstes-drama-mehr-als-30-tote-bei-bootsunglueck-im-aermelkanal ..Lielas migrantu grupas gandrīz katru dienu cenšas šķērsot Lamanšu no Francijas uz Lielbritāniju. Daudzi nokļūst nelaimē jūrā – tagad apgāzusies laiva un gājis bojā 31 cilvēks. Viņu vidū ir piecas sievietes un maza meitene. ...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Laimae, ka tas Švābs un Geitss tādi nemākuļi, ar pirmo reizi ne vīrusu māk uztaisīt kārtīgu, lai visu pasauli uzreiz iedzen panikā, ne arī potčipu jēdz uzreiz vienā flakonā iedzīt, tagad jau re, trešā daļa jāievada būs.

(sarkasms, tiem, kas troļļo tankā)

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Ta jau Geitsam bijis baigais plāns! No sākuma izgudrojis kompjūteru, lai var izgudrot gēnu inženieriju un pēc tam izgudroja kovidu, lai visus var potēt un tad potes nebūtu īstās un varētu pielietot to gēnu inženieriju!

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Redz šito isti neviens nezin, vai arī nesaka Piem lielajā tautas valstī jau pirms daudziem gadiem viss ir tādā līmenī sakārtots, ka principā visur der teflonos iebūvētie kodu lasītāji. Pat nekādas kartes nav vajadzīgs nēsāt līdz. Veikalingā paņem preces noskenē un ieskaties tajā kastē kas tavu aci noskenē un pieliek/noņem attiecīgi tavam b rēķinam.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Turklāt vēl neprot savu gigaplānus jēdzīgi noslepenot un jebkurš gaismas tīmeklis tos var gūglē nokačāt...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Kā redzi, daudz efektīvāks veids ir to darīt diezgan atklāti, tikai vēl kaut ko piepušķot klāt, lai to var padarīt par "sazvērestības teoriju" un pūlis tam neticētu līdz brīdim kad tas, kas ir bijis zināms jau sen, kļūst par realitāti.

Metode ir veca, ja kas, vienīgi mūsdienās bik izmainīta lai pieskaņotu soctīklu realitātei - man, piemēram, patika tas apraksts kā šito izspēlēja brāļi Raiti laikā kad viņi izstrādāja savas lidmašīnas - laikā kad publikas interese par aviāciju bija sakāpināta un visādu aviatoru mēģinājumos pacelties gaisā noskatījās pūļi un reportieru bari, šie nodemonstrēja savas pilsētas reportieriem kaut kādus neveiksmīgus mēģinājumus un tie pazaudēja interesi par viņiem tiktāl ka tiem tā atgriezās tad, kad par viņiem sāka rakstīt eiropas prese, laikā kad šie lietojamu lidmašīnu demonstrēja eiropas valdībām un karaļiem...

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Skaidra lieta! Tāpēc jau ķīmiju, ko kaisa no lidmašīnām cilvēkiem uz galvas, kaisa kopā ar dūmiem, lai nerastos aizdomas un cilvēki domātu, ka tur kūp lidmašīnu motori.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

A tā lidmašīna ir ārpus fizikas un tie dūmi tai vispār nav vajadzīgi

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Pieļauju, ka esi bijis lidostā un redzējis, kā paceļas lidmašīna. Vai tad ir dūmi? Dūmi ir tikai debesīs, lai nerasos aizdomas par ķīmiju!

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Nu re - uzkatāms piemērs kā kaut kādu absurdu piedomāšana klāt padara vidējo iedzīvotāju neticīgu, lai arī lielākā daļa aizdomīgo lietu ir īstas

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Mjā, var redzēt, ka čalis Gaismas Tīmekli salasījies

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 1 Atbildēt

Viņš taču atklāti atzinās, ka lasa gan Gaismas Tīmekli, gan arī citus "alternatīvi domājošos" resursus. Tur atpakaļceļa nav.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nav ne jausmas. IT drošības realitāte gan nav neko iepriecinoša - īpaši, kad sanāk kontaktēties ar dienestiem, kuru pārstāvji lieto segvārdus un neuzrāda nekādus dokumentus ;)

Tad, kad tu būsi iepazinies ar valsts noslēpuma glabāšanas IT prasībām, parunāsim par paranoju

Tad jau tu esi dubultaģents, ja zini, ka tie, ar ko kontaktējies ir aģenti un lieto segvārdus! Jeb kā izsecini, ka tie ir segvārdi? Diezi vai iepazīstoties viņi lieto tautā tik zināmos segvārdus, piemēram "Futbols", "Klops", "Rētvaidzis" utt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Zināt ir ļoti vienkārši - vadība pasaka, ka tev būs saruna ar iestādes X pārstāvjiem, kas satiekoties uzreiz pasaka, ka nekādus dokumentus nerādīs un stāsies priekšā, kā arī sarunā ir uzrunājami ar segvārdu. Un nē - vienkārši izdomāti cilvēku vārdi. Par daudz esi filmas saskatījies.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Nemāki tu ar komunistiem runāt.

Ja viņi nestādās prieksa, tad tev arī nevajag. Un nav nekāda jēga teikt vispār kādu patiesību.

Tev saka - "Bradypus??"

Tu saki - "Nē, Igors."

utt.

Ar komunistiem jārunā komunistu stilā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tā "nevajadzēšana" nozīmēja atlūguma rakstīšanu, ko arī izdarīju. Bet pirms tam iepazinos ar prasībam, ko no manis sagaida. Bija to vērts.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 2 Atbildēt

neesi pamanījis? ka te iekš iAuto ir tikai segvārdi un dubultaģenti? labrīt!

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 2 Atbildēt

īstie spiegi vislabrātāk izmanto visādus i-portālus, lai ar pupiņvalodu nosūtītu slepenas ziņas

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

neko jaunu šeit neizlasīsi.

Atceros, ka 20.gadsimta sākumā, Krievijā, gripas epidēmiju saistīja ar kvēlspuldzēm.

Krievijā sākās kvēlspuldžu bums, bet tas sakrita ar lielu gripas epidēmiju. Tad nu pamuļķi, jūsu kolēģi, sāka aktīvi iestāties pret kvēlspuldzēm, jo tās lūk, - izplata gripu.

Citi jūsu kolēģi - pamuļķi, domāja, ka ja brauks ar vilcienu, kurš pārvietojas ātrāk par 90 km/h cilvēks sajuks prātā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Iespraužiet sev dirsās telefonus, un tad jūs varēsiet sevi saukt par čipotajiem. Kad skataties kādu filmu, piemēram, zvaigžņu karus, atceraties, ka tas ir IZDOMĀJUMS.

īstie fakti:

Neuralink kompānija tagad strādā pie čipiem. Tikai tos liek galvā, galvaskausa vietā. Tos ir katru dienu jālādē, un ar informācijas apmaiņu vēl ir daudz jāstrādā.

Bet jūs te rakstat par nano tehnoloģisku sūdu, kurš enerģiju dabūs no nanolieluma kodolspēkstacijas, jo nav saprotams, kā tad tas čips nosūtīs kaut kam informāciju bez elektrības, bez lādēšanas un bez akumulatoru maiņas.

Ja fantazējat, tad fantazējiet kaut kā reālistiskāk.

Cilvēka organismos jau tagad liek čipus - piemēram, sirdī, smadzenēs. Tāpēc satiekat kādu tādu čipoto cilvēku, un paprasiet - kā viņam to ielika, kā darbojas, un kāda ir tā apkope.

klauni.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 4 Atbildēt

Nu, tad jau par pamatiem.

Cik liels ir un ko var 4 bitu ALU?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Bet ar 16 bitiem var vēl vairāk. Nu un?

Labāk atbildi ( pats sev, jo man nevajag) - uz pašiem pirmajiem jautājumiem:

Kā veikt apmaiņu, un uz kurieni? Kā veikt enerģijas piegādi - uzlādi

kur vajag čipu ielikt ( nu ne jau rokas muskuļos)

Kā viņu vajag pievienot

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ja mēs ņemam faktu, ka čips - tā ir informācijas ievade, tad jebkuru vakcinēšanu var uzskatīt par čipošanu - jo tiek ievadīta informācija ( DNS vai RNS). Tāpat, čipošanu izmanto ģēnu inženierijā, selekcijā, gēnu modificēšanā, kā arī medicīnā ( piemēram, mūsdienās tā ārstē vēzi).

...

Bet mūsdienu zinātne var uzzināt visu par jums, pat bez čipiem. analizējot jūsu interneta pārlūka vēsturi, fotogrāfijas tīmeklī, kā arī var uzzināt, ko jūs ēdāt.

Mūsdienās, arheoloģijā, izmanto tehnoloģiju - kad pēta kaulos esošos jonus. Un analizējot tos ar dažādās vietās esošiem joniem, var saprast, kurā vietā, ko esi ēdis.

Tādā veidā zinātnieki poavisam nesen ( 2019) pētot kāda pirmatnējā cilvēka kaulus Vācijā, konstatēja, ka šis cilvēks, bērnībā pārtika no zivīm, kuras ķēra Francijā.

Jūs paranoiski baidaties no čipiem, bet paši lielu čipu nēsajat sev kabatā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Nu, tad jau par pamatiem.

Cik liels ir un ko var 4 bitu ALU?

Es tev neiesaku iet pie ārstiem. Jo viņi visu par tevi var uzzināt.

Pēc kaulu deformācijas - uzzināt, par ko tu strādā. Pēc zobu nolietojuma - var uzzināt, ko tu ēdi. Pēc asins analīzēm - var uzzināt - ar ko tu slimo. Pēc DNS vispār var uzzināt pilnīgi visu.

Norauj telefonu podā, izmet televizoru, jo citādi visi zinās, ko tu skaties. Un nekādā gadījumā - nepērc gudro ledusskapi. "Indezit" vai "elektrolux" šefi uzzinās, ko tu ēdīsi pusdienās...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

Čipotāji var uzrakstīt, cik elektriskās enerģijas patērē loģiskās funkcijas 4 bitu ALU.

darklight rakstīja: Ko, pie velna, Raimi, tu gribi? Es nesaprotu, par ko tu runā! Ko tu piesējies tai gripai?

Gripa ir sen zināma infekcijas slimība un par to ir pamata informācija, kas būtu jāzin.

Tā ir sezonāla un ir diezgan nopietna slimība. Vakcīnas darbojas ne tikai pret konkrēto gripas vīrusu, bet pastāv arī krustiskā imunitāte, kad inficētie slimo vieglāk.

Tas, kas jāzin par sabiedrības lomu izplatībā ir tas, ka daļa cilvēku nekādus paziņojumus, ka nu tā gripa ir tā kā par daudz, neņem vērā, vazājas slimi un pusslimi darbā, iet uz veikaliem un aplipina citus.

jebkāda cita interpretācija ir muļķības un visādi proletāriski/patērnieciskie aizvainojumi.

msh rakstīja: Palasi dažus gadus vecus rakstus visādos tvnetos no kaut kādiem decembriem, janvāriem - izlasīsi pazīstamus tekstus "slimnīcas pārslogotas, personāls izdedzis" - vienīgi tā mazā problēmiņa ka ar gripu nevar nopelnīt, tāpēc arī ārprāta stāvokli un ierobežojumus un piespiedu potēšanu neieviesa...

Ja pat par gripas izplatības veicinošiem sabiedriskiem procesiem ir "citādas" interpretācijas, tad ko var gribēt par COVID problēmām, kādu saprašanu?!

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

vēl daudzi nezin to, ka gripai un covid ir dažāds inkubācijas periods, dažāds laiks, kad vīrusu var izplatīt.

Ja tu veikalā ieraudzīsi gripas slimnieku, tu viņu uzreiz pazīsi. Bet to nevar teikt par covid slimnieku kurš slimo vieglā formā bez simptomiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Hey,Lochi, pidrallā, raimtai ridiridi rallaLā (3xpiedz, visi korī, LVijā LVijā ...) Jā. ... TG24, 25.nov 12:58 ..Eiropas Zāļu aģentūra (EMA) devusi zaļo gaismu Pfizer pretCovid vakcīnas ievadīšanai bērniem vecumā no 5 līdz 11 gadiem. ...pirms 35 minūtēm- ES ieteiks ierobežot pretCovid sertifikātu (zaļās caurlaides) derīguma termiņu līdz deviņiem mēnešiem, liecina Briselē uzzinātais. Paziņojums gaidāms šodien.

...Personas datu nelikumīga apstrāde un nesankcionēta piekļuve datorsistēmai.Šie ir noziegumi, par kuriem Romas prokuratūra turpina izmeklēšanu, kas tika uzsākta pēc Green pass izplatīšanas tiešsaistē.Procedūra tika uzticēta maģistrātiem, kas nodarbojas ar datornoziegumiem. ...Milānas mērs DžuzepeS ir gatavs parakstīt rīkojumu, kas nosaka āra masku pienākumu Ziemassvētku laikā pilsētas centrā."Rīkojums ir gatavs, un es to parakstīšu....

ā,vatureko.., Par vakcināciju pret Covid bērniem vecumā no 5 līdz 11 gadiem- "EMA var teikt, ka pote nesāpēs, bet tad, protams, mums būs jāgaida, kad visi pārējie zinātnieki novērtēs, vai mums ir nepieciešams vakcinēt bērnus skolās Bet es uzskatu, ka tik zemai vecuma grupai ir nepieciešama liela piesardzība: zinātnei ir jāpasaka, vai to var izdarīt, kā to var izdarīt, cik lielā mērā to var izdarīt". To Strasbūrā plenārsēdes kuluāros uzsvēra Forza Italia nacionālais koordinators un Eiropas Parlamenta Afco komisijas prezidents Antonio Tajāni...(kuluĀros,tāteikt, attejsortierī pie pissuĀra..).

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kaut kas tāds var pārsteigt tikai pamuļķa, neizglītotu komunistu.

Loģiski, ka vakcīnas ieviesīs bērniem. To nedarīja līdz šim, jo pietrūka datu. Jo vairāk materiāli krājas, jo drīzāk tā tiks ieviesta VISĀS vecuma grupās. Tagad no 5, bet vēl pēc gada - no nulles.

Tikai pamuļķi domā, ka kovids beigsies un vakcinēties nevajadzēs.

p.s.

Bet ar sīkajiem nekas nebūs. Tie ir daudz veselāki, daudz stiprāki , daudz elastīgāki par vecajiem pirdētājiem. Tā, ka mnemīziet un neraudiet. Viss būs labi.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Es vienkārši tevi (un uc iespējamos Lohus) informēju par šo.Jau kopš pavassara šitete katru 3šodienu publicēju šhito prieka vēsti.Šis šeit nav taPis apspriests pienācīgā apjomā.Te apspriež tikai to, kurš no apspriedējiem ir lielāks lohs.

Lohi pat nav pamanījuši, ka krieviskas izcelsmes uzņēmēji ar 3k startakappitālu no dec6 par taisnīgu 14milj atlīdzību viņus izbakstīs ne tikai degunā un/vai dsā, bet (tagad)arī visos citos iespējamajos veidos.Tas, ka vajag no nulles- nu tak tev vakar ziņoju, ka itāļu kovidģenerālis nupat bij uzstājies ar runu kāreiz kaut kādā tur dzemdībnama zīdītājmāšu palātā.Tā ka bikses nost tūlīt unt pilnīgi visiem.Sabiedrībā redzamākos (varbūt ar laiku varētu) izņemt pillā sasstāvā no viņu migām ap pus4:am un izpotēt publiski, uzfilmēto matteriālu attālināti pietuvinātas darbadienass sākumā atrādot darbaļaudīm kassjaunsā un lvt5g.Lai tauta/zin, tāteikt, savus Varoņus.Gan vaigā, gan aizvaigā.Te viņiem nav nekakādi tur halifāti vai emirarāti,kārtībai būs būt.Pirms kāpt tribīnē vai vienkārši atvērt mutti- uzrādi qr (nejaukt ar iq).Jā.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 3 Atbildēt

Nē - pamuļķi ir tie kas domā ka sapotēsies un kovids beigsies, par spīti tam ka labi redzams ka tā tas nebūs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tādi arī ir.

Bet gudrie cilvēki zin, ka sapotējoties samazinās slimnīcu noslogotība, nāves gadījumu skaits, tātad, - nozīmē to, ka var dzīvot mierīgi tālāk un nebaidīties katru gadu no lielā viļņa.

Bet ja piepildās morgi, slimnīcām tiek atvēlētas veselas nodaļas, tas gan nav labi.

Bet ja runajam par manu viedokli, - es pieņemtu likumu, ka covid slimnieki ārstējas paši, mājās. Pērk plaiušu ventilatorus, skābekli, un ārstējas paši. Dabiskā atlase un masu brīvprātīga vakcinēšanās.

Bet vēl labāk - visus antivakserus savakcinēt ar sputņiku, bet sertifikātu neizsniegt.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 4 Atbildēt

Putņiku konkrēti tev vajadzētu dirsā iedurt. Bet pirmspēdējajai rindkopai es pilnīgi piekrītu - komplektā ar visa pārējā kovidšova atcelšanu.

Nezinu kas tie ir par gudrajiem cilvēkiem kam patīk sirdsdarbības problēmas vai citas tamlīdzīgas problēmas - es jau nu viņus sauktu nevis par "gudriem", bet par čakliem televizora lietotājiem. Es personīgi dodu priekšroku mēģināt nomest 5-10 kilo svara un nevis riskēt atrauties kādu infarktu, insultu vai citu tamlīdzīgu herņu - bet nu gaumes jautājums.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Atver aptieciņu un paņem jebkuru zāli un redzēsi, ka tai būs vesela virkne blakusparādību.

Tam pašam aspirīnam - ir nieru darbības traucējumi, nieru mazspēja, anafilaktiskais šoks, hemolīze, sirds traucējumi, elpošanas traucējumi, utt.

Pateikšu pat vairak - pat no zemenēm daudziem cilvēkiem ir alerģija, no saules gaismas, cilvēki nomirst no bites kodiena.

Bet tāpēc jau neviens neaizliedz ēst zemenes, jo kādam ir alerģija. Vai tu saviem mazbērniem nedosi zāles "nurofen", kurām viena no blaknēm ir - insults.

p.s.

Covids arī izraisa trombozi. Un ar 100 reizes lielāku varbūtību, kā no vakcīnas ( turklāt, tikai astras, džonson un sputņik)

p.s.s

trombozi viegli var identificēt un ārstēt, sevišķi tagad, kad tas ir zināms.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Aspirīnam un zemenēm ir zināmas atšķirības pret kovida poti - to nelietošana tevi nepadara par otrās šķiras pilsoni. Un aspīrinu pērkot tev nav jāparaksta veidlapa ka tu uzņemies atbildību par visām blakusparādībām kas tevi var piemeklēt. Un neviens no televizora tev neskalo smadzenes ka aspirīns ir vienīgais risinājums tām problēmām, kurām tu to lieto [nezinu kam to lieto].

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Vienam ir sertifikāts, citam nav. Neviens nav otrās šķiras cilvēks. Ja tu gribi iet restorānā, nevis ēst parkā uz soliņa, tad uztaisi covid testu un tev arī būs sertifikāts.

Ja tev ir tuberkuloze, tevi nepieņems darbā par oficiantu, vai maiznīcā par pavāru. Ne jau tapēc, ka tuberkulozņiķis ir otrās kategorijas cilvēks, bet gan tāpec, ka tev ir tuberkuloze.

Ja tev nav sertifikāta vai testa, tu nevari iet un izplatīt savu covid zaļajās zonās.

Un nezinu, kādā krievu kanālā tu izlasīji, ka tev japarakstās, ka tu neuzņemies atbildību. Tā ir jāparakstās tavam mīļajam sputņikam. Un tāpēc tas nav sertificēts eiropā.

No sertificētām vakcīnām nekas nav jāparakstās, tikai burtnīcā, ka esi poti saņēmis. Bet priekš blakusparādībām tu vari ziņot, ja tāda tev būs.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kovida testu? Kurā valstī tu dzīvo?

Jā, ja cilvēkam ir tuberkuloze, tad ir objektīvs iemesls samazināt viņa apriti līdz viņš izārstējas. Bet ja cilvēks ir vesels, tad nav nekāda pamatojuma viņu ierobežot. Un paldies ka tu tik ļoti eleganti noformulēji atšķirību starp pirmās un otras šķiras pilsoņiem - pirmās šķiras pilsonis, tas ar kvadrātkodu, drīkst iet "zaļajās zonās" izplatīt savu kovidu, bet otrās šķiras - nedrīkst. Kāpēc šāda diskriminācija?

Jā, un arī tāds likums ka tiem kas sajauc galvas bērniem un tos dabū nopotēt un tie atmet pedāļus, tad lai tos jaucējus arī sēdinātu, a to tāds vienvirziena pasākums sanāk...

P.N. Krievu valodu protu draņķīgas sarunvalodas līmenī un ienīstu burtot kirilicu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

"Bet ja cilvēks ir vesels, tad nav nekāda pamatojuma viņu ierobežot '"

Bet kā tu to vari zināt, ja tev nav kovida testa vai sertifikāta?

Vakcinētie mazāk izplata kovidu nekā nevakcinētie. Tas ir fakts, tas ir pierādīts un to var aplūkot citu valstu saslimstības rādītājos, salīdzinot ar periodu, kad nebija vakcinēto vispār.

Vakcinētie mirst, slimo, bet to skaitlis ir stipri mazāks.

p.s.

Cik cilvēki atmeta pedāļus no potes? Konkrētu ciparu studijā.

Un tad klāt pieraksti, cik cilvēku atmeta pedāļus no bites kodiena.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 2 Atbildēt

Bet kā tu vari noteikt cilvēka veselumu pēc sertifikāta? Tas nav tests, tas ir sertifikāts.

Jā, potētie teorētiski kovidu izplata mazāk - bet tā kā viņiem ir iedotas nepamatotas priekšrocības [ja pieņem ka nepotētajiem uzliktie ierobežojumi ir pamatoti] un pārliecība ka viņiem ir iedota nemirstības pote, tad tas to lieliski atsver. Tas ir fakts, un to uzskatāmi pierāda statistika, salīdzinot ar laiku kad potes nebija pieejamas - tavs apgalvojums ka statistika pierāda pretējo gan diemžēl ir meli. Uzrakstām gūglī "[valsts nosaukums] covid infection rate" un apskatāmies līknīti kas apakšā parādās - ko mēs redzam - Apvienotajā karalistē - ir kādu strēķīti mazāk kā pirms gada, jā. Francijā arī. Beļģijā šobrīd tikpat kā pirms gada, un nav teikts ka ir sasniegts pīķis. Dānijā šobrīd ir mēreni vairāk kā pirms gada [pagājušā gada pīķis virs 3k, šobrīd ir virs 4k] un nav teikts ka ir sasniegta virsotne - valstī kur 95% nopotēti [!]. Austrijā ir bēdīgi, +50% nekā pirms gada, un nav teikts ka ir sasniegts pīķis - skaidrs kāpēc viņi tur lohdauņojas. Vācijā ir PIZĢEC, pagājušā gada rekords bija ap ziemassvētkiem 36k - šobrīd ir gandrīz 80k un līkne ir viena kalna nogāze - laikam viņi tur cilvēkiem potē to vīrusu iekšā... Polijai grafikā redzami trīs kalni, visi trīs apmēram vienāds - vienam pīķis pirms gada, otram šogad marta beigās, trešais notiek tagad. Nīderlande - PIZĢEC, pagājušās ziemas rekords bija 13k, šobrīd ir 23k. Itāļiem ir veiksmes stāsts, nu vismaz pagaidām. San Marīno [prikola pēc apskatījos] ir īpatnējs grafiks mazā cilvēku skaita dēļ - šiem vēl pagaidām ir labāk nekā pirms gada, bet nav tālu - bet nu vienas ielejas apjomā daudz kas var ātri mainīties. Čehija šobrīd lauž savus pagājušās ziemas rekordus, pagaidām cipari ir gandrīz x2 pret pagājušās ziemas pīķi un līkne ir kāpjoša. Slovāki dara to pašu, tikai lēnāk. Ungāri, būdami draugos ar poļiem, izdomājuši slimot tādos pat periodos kā poļi un diezgan līdzīgi - šobrīd viņi ir sasnieguši marta beigu, kur šiem bija līdz šim lielākais pīķis, līmeni, bet izskatās ka varētu arī stabilizēties. Norvēģi dara kaut ko interesantu - ja visiem citiem šogad bija divi vai trīs kalni, tad viņiem mazāki, bet pieci - un šobrīd viņi atrodas paša lielākā, tādā kurš pārsitis rekordus par vismaz 3 reizēm, virsotnē. Zviedri izskatās kā tavā pošu sapņu pasaulē, kur pēdejie pīķi bijuši pirms gada - bet neaizmirsīsim ka viņiem ir viduvējs nopotētības līmenis. Somi slimo tāpat kā norvēģi, vairāki mazi kalni - tikko viņi sasniedza jaunu rekordu, gan tikai nedaudz pārsitot iepriekšējo, no 15 augusta [!]. Leiši tikko, oktobra beigās, mazliet pārsita savu pagājušās ziemas rekordu. Igauņi izdarīja tieši to pašu. Bet mums, mūsu pīķis rekordu pārsita par 3 reizēm. Kaut kā tā - man apnika. Jebkurā gadījumā - kā jau redzi - no potēšanas jēga maza - ja arī pote samazina iespējamību saslimt, tad vīrusu niknākās mutācijas un atslābināti ierobežojumi to kompensē ar atliektiem galiem - savādāk mums tagad ar vismaz 50% nopotēto nebūtu bijis 3x vairāk saslimušo kā pirms gada ar 0% nopotēto. Un kas vēl būtu ja pirmās šķiras pilsoņus testētu tāpat kā otrās šķiras, gan jau rekords būtu vēl stipri lielāks

Cik cilvēki nomira no potes? Necik - no potes nomirt nevar, jo tas nedrīkst būt - tā vietā nomirst no kaut kādām citām problēmām, tik sagadīšanās pēc drīz pēc potes, vai, biežāk - atraujas kādas smagas veselības problēmas drīz pēc potes. Izdomāji gan ciparu ko paprasīt... Un, atkal - valsts cilvēkus piespiedu kārtā nedzen ne bišu dravā ne rudzupuķu laukā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Bet tu, kad skaties līknes un grafikus, - aplūko citu līkni. Mirstībass rādītājus. Kas ir daudz svarīgāk par 20 inficētiem skolēniem, kurus ielika kartantīnā, jo klases kopējais tests uzrādīja, ka kaut kam ir covid +.

Pieminēji to Vācijas pizDZec ( !!! nevis pizģec), bet nepieminēji, ka pirms potes mirstība bija pat 1,2 k dienā ( no 31 k inficēto) , bet tagad, no tiem 76k inficēto - mirst tikai - 321.

Un ja vēl pielikt klāt faktu, ka lielākā daļa no mirušajiem ir nevakcinēti, tad skaidrs ir fakts:

Ja no vīrusa maz mirst, tad tas vairs nav bīstams vīruss.

bet par tiem sertifikātiem. Kā tu, valdības vietā, piespiestu pamuļķiem vakcinēties?

Es neesmu liekulis, tāpēc ļautu mirt neizglītotajai, uz valsts budžeta sēdošajai sabiedrības daļai, bet pasaulē gandrīz visur pie varas ir komunisti, kuriem tieši tie ir galvenais elektrorāts. Tāpēc cita varianta nav - atvest jaunus balsotājus un glābt esošos.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Tu, personīgi, jā. Bet tu reklamē šos murgus savai vecmāmiņai, kura nomirst, un tu savāc viņas dzīvokli.

Tāpēc pilnai laimai derētu arī likums, kurš tādus kā tu sēdinātu un atņemtu mantojuma tiesības, ja izdotos pierādīt, ka tu kā antivakseris sajauci galvu slimam un vecam cilvēkam...tīšuprāt, ar nodomu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Būtu vēlams tomēr aprakstīt periodus, kad attiecīgās valstis periodā starp slimības uzliesmojumiem dzīvoja pilnīgā vai daļējā pofigā par ierobežojumiem, gāja uz krogiem, koncertiem, kas mūsu vietējiem "domātājiem" likās kā paraugs uz ko tiekties.

Pie tam liela daļa ierobežojumu bija OFICIĀLI ATCELTI.

Tātad, ja raksti par kādu valsti, tad, lūdzu, pilnu ainu!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja tevi tas interesē, tā vietā lai atkārtotu kaut kādu tuftu, sāc meklēt, pētīt un izklāstīt kāpēc katrai valstij ir tā, kā ir. Manam salīdzinājumam doma ir vienkārša - pagājušoziem katrā valstī bija vismaz viens pīķis [kā izrādās citur bija arī divi vai trīs] ar kuru katrai valstij nācās tikt galā, tā ka pieredze bija - nu un šogad vēl ir nākusi brīnumpote kas nesīšot uzvaru cīņā ar kovidu - ja attiecīgā valsts tagad gāž savus pagājušās ziemas rekordus, tātad šie ir izdarījuši kaut ko sūdīgāk nekā pirms gada - nu, teiksim, sapotējuši cilvēkus ar poti kas nestrādā kā solīts bet savu solījumu dēļ nevar ierubīt ierobežojumus kas dod kaut kādu rezultātu...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

》Necik - no potes nomirt nevar, jo tas nedrīkst būt - tā vietā nomirst no kaut kādām citām problēmām, tik sagadīšanās pēc drīz pēc potes,

Un kā var nomirt no potes? Kāds mehānisms?

Jā atceros pēc eiro ieviešanas degvielas cenas tikai ceļas, latu laikā gan kritās. Redz ko eiro nodarīja.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Mjā, atceros, ka apmēram nedēļu pēc otrās potes piemetās visai pamatīga caureja - visai bieži nācās doties uz pārdomu krēsla sēdēt. Tam noteikti nebija nekāda sakara ar nupat apēstiem Rimi pirktiem salātiem, Moderna vainīga bija. Bļin, vajadzēja ziņot SPKC (vai kam tur bija jāziņo) par būtiskajām blaknēm.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tu taču saproti, ka žurnālistu uzdevums ir pierunāt tevi noklikšķināt uz raksta? Tāpēc rodas kliedzoši virsraksti. Tu uz tiem uzķeries. Rakstā (vismaz TVNET) ir normāli paskaidrots, ka neviens jau nav pētijis. Tas ir tikai pieņēmums, no kura uzpūsts clicbaitu virsraksts.

Bet es tiešām ticu, ka šo nāciju nogalinās analfabētisms.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kurš te teica, ka mediju rīcībā neesot konkrētu sertifikātu pirkšanas/pārdošanas gadījumu? fb.watch/9vABgZvOGc/

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Nevajag apšaubīt, ka tādas lietas notiek, vien te vairāk runa par vērienu. Re, ir notikusi vērienīga operācija un aizturēta vesela 1 (viena) medmāsa un kaut kādi citi darboņi. Paklausoties medijus un palasot dažbrīd arī šo forumu, liktos, ka vilto jebkurš ārsts vai pseidoārsts, vien es kā mudaks neredzu uz stabiem uzrakstus "Express čipiņš 12 min laikā. X iela Y numurs, darba laiks 8-17, 200 eur".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Uz stabiem arī neraksta kur tirgo kreiso degvielu, bet vietas populāras, gandrīz kā DUS.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nēnē, neviens neko nevilto.Tie ir viena (tā pretīgākā) žurnālistu daļa ,kuri visur bāž (degunu).Jā.

Nē,nee,tass vienkārši tā sasagadīdījās, ka pēc ĀdolfaH persondatu nekaunīgās noplūdes izrādījās, ka (itāļu) gangsteri piedāvājuši šo pakakalpojumu gan tiešsaistē, gan lielākajā turienes failuapmaiņas portālā.Nee,ko jūs driršat,valstiski svarīgie lohpersonu dati ir drošībā, kuras šobrīd ir vairāk kā jebkad.Un tas tur "Romass prokurioss" vienkārši (visdrīzāk) ir LOhs.

20.nov: ..Romas un Milānas prokurori uzsāka divas izmeklēšanas par Green pass izplatīšanu tiešsaistē...Izmeklēšana tiek veikta,izsekojot IP adreses...Viens no virzieniem attiecas uz tūkstošiem (TŪKSTOŠIEM, karl !) šķietami autentisku zaļo caurlaižu, kas ir pieejamas tiešsaistē labi zināmā failu apmaiņas platformā... ..25.nov: ..Personas datu nelikumīga apstrāde un nesankcionēta piekļuve datorsistēmai. Šie ir noziegumi, par kuriem Romas prokuratūra turpina izmeklēšanu...Procedūra tika uzticēta maģistrātiem (iespējams,lohiem), kas nodarbojas ar datornoziegumiem...

ps,- 25. novembris - 17:10 tg24.sky.it/salute-e-benessere/2021/11/25/casi-influenza ... Ziņots par gripu, pieaugoša līkne. Vairāk nekā miljons gadījumu.. Jā.Jawohl.Da.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

fckns rakstīja: Dlja osobu tupih - QR kods, kurš satur info par tevi, ir max 15 koda rindiņas garš kurš satur basic info - vārds uzvārds, PK, un datums kad esi sapotēts/izslimojis un kad sertifikāts ir palicis aktīvs.

Es tev parādītu github repozitoriju ar pirmskodu, bet jēgas nekādas nebūs jo esi izcili tups un turpināsi stumt sazvērestības teorijas un citu 4chan huiņu.

Nevajag izlikties gudrākam, kā esi - sanāk tikai parādīt savu nezināšanu. Covid sertifikāta kods satur tikai references informāciju, nevis to ko uzskaiti. Savukārt nolasīšanas brīdī serveris par tevis minēto datu izsniegšanu pretī saņem informāciju, kur un kad esi to uzrādījis.

Un nemetājies ar tetminiem, no kuriem neko nejēdz. "GitHub repzozitorija" piesaukšana šajā kontekstā atgādina līmenī, kādā lētas filmās rāda IT sistēmu imitācijas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 1 Atbildēt

Cik labi, ka tu zini visu un visus. Turpini tādā garā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Bradypus tēmu necērt, bet kā vienmēr tik pārliecināts. References informācija ir sertifikāta validācijai, bet informācija ko tas satur ir to ko jau fckns nosauca:

github.com/Digitaler-Impfnachweis/certification-apis/tree/master/examples

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, šoreiz kļūdījos - tomēr ir beigās implementējuši arī "offline" informāciju. Sākotnējā versijā nebija - laikam tomēr Eiropa piespieda ievērot kaut ko līdzīgu standatam, lai gan nav jau tā, ka mūsu koda saturs atbilst 1:1.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu re tā ir ka nav bērnudārznieka izglītība, robs zināšanu bāzē.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu kā tad iet visiem 'vaxeriem" ar "Vaxotronu", jūtamies vinnējuši trešo dozu ?!?!

Un 9. mēnešu sertifi-karmas derīgums, tā ir sagadīšanās vai "asprātība" ???

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

BTW tauta nemēģinot kādu aizstāvēt, vai kaunināt - padomājam par šādu situāciju (nav ar Cov19, bet ar civilo inženieriju saistīts piemērs):

youtu.be/9nwP826RY50

Hierarhijas "ievērošana" un "nebāz degunu kur nevajag" ir reizēm izrādījusies letāla nevainīgiem cilvēkiem, un reizumis "izlēcēji" ir paspējuši saglābt cilvēku ar vārdu kļūdas ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Tas gan pareizi, bet te mums Latvijā izlēcēju un autsaideru flangā ir tāda zināma drūzmēšanās.

Kā tautai atšķirt, kurš autsaiders ir īstais.

Vienam jau loma bija vēsturiski sagatavota - īstajā brīdī iebrēkties, ka Pfiser jāpērk! Pietiekami daudz! Pusi vai trešdaļu! Nesanāca, labi ka vispār cik necik nopirka un mediķus savakcinēja! Tur kāds lokāli esot klusu iebrēcies, ka pavisam nemaz nepirkt Pfiseru gan būtu glupi!

Mēģinājums nodrošināties pret tādām kļūdām nākotnē neizdevās! www.raimonds1.com/445427972

Likumdošanā noteikt, ka visi likumi, lēmumi un starptautiskās vienošanās vispirms tiek vērtēti, vai tie atbilst īpaši svarīgu un būtisku lēmumu kritērijiem. Katru kancelejas piederumu iepirkumu kā īpaši svarīgu nenosaka. Tomēr par to ir Saeimas lēmums - tieši šis un vēl to pavadošie 20 lēmumi ir ne pārāk svarīgi, taču šis lēmums ir ļoti svarīgs. Politiķis ir balsojis un skaidri pateicis savu viedokli.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 5 Atbildēt

Pašpasludināts inženieris.

Ir jau mums viens pašpasludināts ārsts Apinis, arī tieši tāpat nonāktu ķurķī, ja sāktu pacientus pieņemt.

Redz tiesības vadīt auto arī nedod uz mūžu plus vēl pakontrolē uz ceļa(soda punkti) un medicīnas iestādēs vai vēl rubī fišku.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 1 Atbildēt

Kovidfašisms nav viedoklis, bet gan noziegums.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Intersants viedoklis protams. Bet tagad pastāsti vai es rīkojos pareizi iejaucoties profesionāļu lauciņā šādā manas pieredzes (esmu "zajadlijs" IT šņiks, bet ar daydz un dažādu lauku darbu pieredzi) stāstā :

3 strādnieki-speciālisti telekomunikāciju kompānijas apģērbā velk optiku. Pa ārpusi mājas sienai utt, visu gofrā.

Ienāk/ieurbjas man mājas kalpotāju trepēs, optiku jāstiepj yz 4. stāvu. Veči trepju lejas galā, optika pa trepēm uz augšu un loks uz leju, veči no lejas stumj gofru augšā pa optiku.

Pēc apm. 2-3 metriem, gofra vairs nelien virsū optikai. Nu es savas 5-10 min. izturēju to visu vērojot ...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kovidfašisms? Kas tas tāds par zvēru, nelasu plakanzemiešu lapas.

WALA, kāds sakars tavam stāstam? Tevi arī uz tiesu izsauca?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Moš tas, par ko ir iesniegta vismaz viena (ko ir apstiprinājusi pati tiesa un faktčekeri) prasība Nirnbergas tiesā?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nezināšana neatbrīvo no atbildības

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Prasības var iesniegt cik grib, policijai arī pilnmēness laikā daidz iesniegumu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Cik labi dzīvot kad šķiet ka "viena patiesība visiem", šitā es sākšu domāt ka Bradypus ir taisnība, un ka arī sociālisms kurš aizsargā cilvēkus pašus no sevīm ir kaitīgs ...

Tas nekas ka visiem stāsta "pasakas pa daļām" lai faktu nesakritība tik ļoti nelien pa vīlēm ārā ...ja reiz patiešām nezin, tad nav nepieciešams piebarot ar puspatiesībām ... ir vairāk kā pietiekoši stāstu kas tā vai citādi liek aizdomāties par vakcīnu "nanoūdens lietderību" ... jā varbūt kāds kaut ko nepareizi uzglabājis, vai varbūt nepareizi testējis, vai varbūt vispār ne sūda nav pārbaudījis laižot zāles/vakcīnas apgrozībā ... statistika parāda tādu rezultātu ka tur var izsecināt jebko, ko tur vēlas atrast ...

Un te es pat nesāku runāt par klasisku antivaxeru izvilkumiem ...

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 0 Atbildēt

rēgs klīst pa eiropu - dienvidāfrikas trīsdesmit-otrais mutantkovidrēgs.....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Mums te valstī ir visādi ļauži. Nevakcinēti. Vakcinēti ar Pfizer, Moderna, Astra, Jansen. Vakcinēti nupat, pirms mēneša, pirms diviem, pirms pusgada. Pārslimojuši ar vecajiem COVIDiem un ar deltas COVIDu. Viegli, vidēji un smagi pārslimojuši. Ar tādu personisko imūnsistēmas īpatnību un ar šitādu un nekādu īpatnību. Nevakcinēti pārslimojuši. Vakcinēti ar Pfizer pārslimojuši. Ar citām vakcīnām pārslimojuši. Pusvakcinēti ar vienu devu pārslimojuši. Dabūjuši to infekciju uzreiz, nedēļu vai mēnesi vai vairāk pēc vakcīnas. Antivielas ne tikai pret to pīķa proteīnu, bet arī pret Deltas COVID vīrusa citām daļām. Kas Deltai un tam jaunajam sakrīt un kas atšķiras.

Tas viss tagad sastapsies ar jauno paveidu. Tur būs viss kas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 0 Atbildēt

Beļģijā konstatēta Eiropā pirmā inficēšanās ar jauno Dienvidāfrikas Covid-19 vīrusa variantu

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Bet kā tu vari noteikt cilvēka veselumu pēc sertifikāta? Tas nav tests, tas ir sertifikāts.

Jā, potētie teorētiski kovidu izplata mazāk - bet tā kā viņiem ir iedotas nepamatotas priekšrocības [ja pieņem ka nepotētajiem uzliktie ierobežojumi ir pamatoti] un pārliecība ka viņiem ir iedota nemirstības pote, tad tas to lieliski atsver. Tas ir fakts, un to uzskatāmi pierāda statistika, salīdzinot ar laiku kad potes nebija pieejamas - tavs apgalvojums ka statistika pierāda pretējo gan diemžēl ir meli. Uzrakstām gūglī "[valsts nosaukums] covid infection rate" un apskatāmies līknīti kas apakšā parādās - ko mēs redzam - Apvienotajā karalistē - ir kādu strēķīti mazāk kā pirms gada, jā. Francijā arī. Beļģijā šobrīd tikpat kā pirms gada, un nav teikts ka ir sasniegts pīķis. Dānijā šobrīd ir mēreni vairāk kā pirms gada [pagājušā gada pīķis virs 3k, šobrīd ir virs 4k] un nav teikts ka ir sasniegta virsotne - valstī kur 95% nopotēti [!]. Austrijā ir bēdīgi, +50% nekā pirms gada, un nav teikts ka ir sasniegts pīķis - skaidrs kāpēc viņi tur lohdauņojas. Vācijā ir PIZĢEC, pagājušā gada rekords bija ap ziemassvētkiem 36k - šobrīd ir gandrīz 80k un līkne ir viena kalna nogāze - laikam viņi tur cilvēkiem potē to vīrusu iekšā... Polijai grafikā redzami trīs kalni, visi trīs apmēram vienāds - vienam pīķis pirms gada, otram šogad marta beigās, trešais notiek tagad. Nīderlande - PIZĢEC, pagājušās ziemas rekords bija 13k, šobrīd ir 23k. Itāļiem ir veiksmes stāsts, nu vismaz pagaidām. San Marīno [prikola pēc apskatījos] ir īpatnējs grafiks mazā cilvēku skaita dēļ - šiem vēl pagaidām ir labāk nekā pirms gada, bet nav tālu - bet nu vienas ielejas apjomā daudz kas var ātri mainīties. Čehija šobrīd lauž savus pagājušās ziemas rekordus, pagaidām cipari ir gandrīz x2 pret pagājušās ziemas pīķi un līkne ir kāpjoša. Slovāki dara to pašu, tikai lēnāk. Ungāri, būdami draugos ar poļiem, izdomājuši slimot tādos pat periodos kā poļi un diezgan līdzīgi - šobrīd viņi ir sasnieguši marta beigu, kur šiem bija līdz šim lielākais pīķis, līmeni, bet izskatās ka varētu arī stabilizēties. Norvēģi dara kaut ko interesantu - ja visiem citiem šogad bija divi vai trīs kalni, tad viņiem mazāki, bet pieci - un šobrīd viņi atrodas paša lielākā, tādā kurš pārsitis rekordus par vismaz 3 reizēm, virsotnē. Zviedri izskatās kā tavā pošu sapņu pasaulē, kur pēdejie pīķi bijuši pirms gada - bet neaizmirsīsim ka viņiem ir viduvējs nopotētības līmenis. Somi slimo tāpat kā norvēģi, vairāki mazi kalni - tikko viņi sasniedza jaunu rekordu, gan tikai nedaudz pārsitot iepriekšējo, no 15 augusta [!]. Leiši tikko, oktobra beigās, mazliet pārsita savu pagājušās ziemas rekordu. Igauņi izdarīja tieši to pašu. Bet mums, mūsu pīķis rekordu pārsita par 3 reizēm. Kaut kā tā - man apnika. Jebkurā gadījumā - kā jau redzi - no potēšanas jēga maza - ja arī pote samazina iespējamību saslimt, tad vīrusu niknākās mutācijas un atslābināti ierobežojumi to kompensē ar atliektiem galiem - savādāk mums tagad ar vismaz 50% nopotēto nebūtu bijis 3x vairāk saslimušo kā pirms gada ar 0% nopotēto. Un kas vēl būtu ja pirmās šķiras pilsoņus testētu tāpat kā otrās šķiras, gan jau rekords būtu vēl stipri lielāks

Cik cilvēki nomira no potes? Necik - no potes nomirt nevar, jo tas nedrīkst būt - tā vietā nomirst no kaut kādām citām problēmām, tik sagadīšanās pēc drīz pēc potes, vai, biežāk - atraujas kādas smagas veselības problēmas drīz pēc potes. Izdomāji gan ciparu ko paprasīt... Un, atkal - valsts cilvēkus piespiedu kārtā nedzen ne bišu dravā ne rudzupuķu laukā.

Bet tu, kad skaties līknes un grafikus, - aplūko citu līkni. Mirstībass rādītājus. Kas ir daudz svarīgāk par 20 inficētiem skolēniem, kurus ielika kartantīnā, jo klases kopējais tests uzrādīja, ka kaut kam ir covid +.

Pieminēji to Vācijas pizDZec ( !!! nevis pizģec), bet nepieminēji, ka pirms potes mirstība bija pat 1,2 k dienā ( no 31 k inficēto) , bet tagad, no tiem 76k inficēto - mirst tikai - 321.

Un ja vēl pielikt klāt faktu, ka lielākā daļa no mirušajiem ir nevakcinēti, tad skaidrs ir fakts:

Ja no vīrusa maz mirst, tad tas vairs nav bīstams vīruss.

bet par tiem sertifikātiem. Kā tu, valdības vietā, piespiestu pamuļķiem vakcinēties?

Es neesmu liekulis, tāpēc ļautu mirt neizglītotajai, uz valsts budžeta sēdošajai sabiedrības daļai, bet pasaulē gandrīz visur pie varas ir komunisti, kuriem tieši tie ir galvenais elektrorāts. Tāpēc cita varianta nav - atvest jaunus balsotājus un glābt vecos.

p.s.

1% vāciešu ir 800 000 cilvēku.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Ā, mirstība galvenais? Bet man likās ka pāris mēnešus atpakaļ šausminājās par saslimstības rādītājiem nevis mirstību Nu jā, skaisti, mirst mazāk - pagaidām - ja būs saslimušie, nebaidies, būs arī jaunas, niknākas mutācijas un būs tev vēlamie mirušie.

Es valdības vietā ar tādu komunistu huiņu, kādu tu te stum, nenodarbotos. Es brīnos ka tāds liels amerikas fans kā tu te esi pasācis nodarboties ar komunistu huiņu, stumjot potēšanos un saucot tos kas neskrien nopotēties par pamuļķiem. Forši, komunista kungs. Man gan kaut kā rodas iespaids ka tie amerikāņi kas nav komunisti, pēc vislabākajām amerikāņu tradīcijām ir pret kaut kā uzspiešanu, neatkarīgi no personiskajiem uzskatiem - nu kā tur tas viens amerikāņu velosportists kuram pote ir sapisusi karjeru, teica - "where there is a risk, there should be a choice". Viens man personīgi pazīstams amerikānis, Liepājā dzīvojošs - jā, nebaidies, nopotējies uz paša izvēli - salīdzina patlaban pošu politikā notiekošo ar trāpīgiem piemēriem iz trešā reiha vēstures.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

》velosportists kuram pote ir sapisusi karjeru, teica - "where there is a risk, there should be a choice"

Un kāda tam spirtistam ir izvēle nenodot dopinga kontroli? Tur arī ir risks noraut hepatītu vai HIV.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Tas, ka tu saproti tā, kā tev arī pasniedz, tā jau ir tava, valdības zemā IQ līmeņa un stulbo aitu problēma. Šaismināšanās notika dēļ sekām un rezultāta, bet neviens no valdības nelūdza cilvēkiem būt gudrākiem un palīdzēt nepieļaut letālo palātas aizpildīšanos un ko arī bija jāliek primārais akcents, bet visi tirsa savu sviestu par tukšu neko.

Un uz šī fona visādu debīliķu teorijas zeļ un plaukst. Viens ierēca par 5G un stulbo aitu bars nospēlēja klusos telefonus un tml. Vajadzēja Apple iedot mārketēt un rinda pēc vakcīnām būtu vēl mēnesi iepriekš kā vakcīna tika radīta.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Ā, un vēl - lai arī tu melo kā jau komunistam pieklājas, ir forši ka tavi meli ir viegli pamanāmi. Saki, jāpotē lai nemirtu? Tad huļi ir jāpotē bērni? Cik bērni ir nomiruši no kovida? Nav dzirdēts ka būtu miris kāds nepilngadīgs no kovida - no kovida sekām gan, izdarot pašnāvību.

Tavu komunistu meliem ir īsas kājas - centienus visus nopotēt ar tavām metodēm varēja attaisnot pavasarī, bet ne tagad.

fckns Reģ.: 29.11.2020
5 6 Atbildēt

Kā tad īsti ir, patiesības nesēj - nepilngadīgais bērns mirst no covid, no covid sekām vai pašnāvības? Drusku pretrunā sāc nonākt, sakot ka Covid ir tikai puņķīši un iesniņas, bet tai pat laikā stum tuftu par to ka potēties nevajag, bet tad atkal vajag un nevajg aiztikt bērnus, tad bērni taisa pašnāvības. Un beigās ,tāpa't kā tavs draugs Bredipussijs, visus kas nepiekrīt tavam viedoklim saucat par meļiem, komunistiem, valdības nopirktiem tirliņiem utt. Jo argumentu vairāk nav.

Druksu besī tava liekulība. Bet aptuveni zinot tavu background, ir skaidrs kāpēc tu esi "ekstrēmists" - tev patīk būt galēji nosliektam uz dažādām "nepopulārām" idejām, tikai tāpēc ka tas tev liek justies atšķirīgam un rada ilūzijas sajūtu ka piederi kam alternatīvam un tas tevī dod cerību. Līdzīgi kā tas ir ar reliģiju, un diemžel tas aizmiglo tavu prātu domāt objektīvi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti