eidis rakstīja: Pagaidām čipu nevar iepotēt. Bet zobārsti saka, ka viņi to sekmīgi ievieto zobu plombēs jau gadiem ilgi. Esot izcila tehnoloģija - gan vietas daudz, gan smadzenēm tuvu
Pagaidām nevar? Nu, veikli izlocījies, tā kā velk uz zinātnes noliegšanu, bet īsti piedēvēt nevar Bet vispār - var, un jau pasen, tikai tā tehnoloģija, acīmredzot, vēl nav masās palaista.
Man kaut kad pavasarī gadījās noskatīties vienu gaismas tīmekļa [laikam] vigiku par jauno pasaules kārtību; viens cilvēks to bija iemetis purnagramatā tirdzniecības grupā - noskatījos, un tā kā izklausījās ļoti pārliecinoši [nevis kā Vecrīgas dalbajobiem, pamatā vai nu "tā ir tāpēc ka tā ir", vai arī "tie kas būs miruši ziemassvētkus nesvinēs"] bet es tajā viģikā teiktajam ļoti nevēlējos ticēt, ņēmos pētīt atsauces, jo atšķirībā no visādiem rečekistiem, tie čaļi ar atsaucēm neskopojas. Par čipiem bija ļoti ticama atsauce -
pāris trīs gadus veca prezentācija no vienas lielās ASV universitātes [neatceros kura], esoša uz viņu web servera, par sasniegumiem un nākotnes mērķiem šajā jautājumā. Vairs jau nianses neatceros, bet doma bija vienkārša - iespējams tas bija jau pirms dažiem gadiem, protams, tikai laboratoriskā līmenī, bet nu zinātne un tehnoloģijas uz vietas nestāv.
Par šito tēmu aizdomājos jo vakar gadījās lasīt Satori rakstu kur Zanders apskata "tos kas netic zinātnei", par piemēru bija izmantots ka tic čipiem potēs - man jau liekas ka tie kas netic ka čipi varētu būt potēs [dajebkurās, ne tikai kovida] ir tie kas netic zinātnei...
Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā
Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!