Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
0 2 Atbildēt
0 4 Atbildēt

No vietējiem jaunumiem Aldis ziņo par masīvo propagandu skolās t.me/aldisgobzems/4146

0 4 Atbildēt

Notikusi antivaxeru partijas sapulce

t.me/BernisArturs/610

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

eidis rakstīja: Ā. Tu arī tur dodies? Labi 9/05 netraucēšu.

Tiešām muhahā - jūsmiņš nesaoda sarkasmu un pavilkās...

0 0 Atbildēt

gunbox rakstīja:

Bradypus rakstīja: Ar aklumu nav jālielās. Pilnas malas ar jēgu pārmīzušiem vakseriem, kas uzskata, ka nevakcinētie viņus taisās nogalināt. Tikai nav skaidrs, kā - ja jau viņi ir vaksēti. Bet tur jēgu nav ko meklēt - vienkārši skumji iebiedēti ticīgie. Vairāk jautājums par tādiem kā tevi - kādēļ un kā interesēs ar šo iebiedēšanu nodarbojies.

Parādi kaut vienu čīkstētāju, kurš ir vakcinēts, izņemot tevi. Un kā no manas ierēkšanas par tādiem kā tu, dabūj izšķetināt, ka es kādu biedēju? Psihoterapeita zāles beigušās?

Pilna purnagrāmata ar tavu sugu kas ķengā nepotētos.

0 0 Atbildēt

Man patīk Austrijas fīrera plāns uztaisīt nepotētajiem lohdauni - šis laikam pats nesaprot ar ko viņš riskē...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Par šādu attapību jebkurš riskē tapt uzaināts uz Rix piredzes apmaiņā.. www.kino-teatr.ru/kino/movie/sov/6348/titr/ Шелленберг-начальник внешней разведки службы безопасности (SD-Ausland — VI отдел РСХА), бригадефюрер СС ;P

0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Grūti komentēt. Atsauce uz datiem arī nekāda. Varētu minēt, ka ierobežojumu sekas - sāk parādīties ilgtermiņa ietekme visām ielaistajām kaitēm, depresijām u.t.t.

0 0 Atbildēt

OK, paldies.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

jauns.lv/raksts/zinas/471564-vecais-idiots-savus-zobus-piesedz-sabiedriba-zinamas-personas-turpina-sanemt-draudus

Triju zvaigžņu ordeņa kavalierim, selekcionāram Jānim Rukšānam Covid-19 izraisītu traģēdiju ir nācies pārdzīvot pašam. Šī gada februārī pēc slimnīcā pavadītas nedēļas dzīvību zaudēja viņa brālis – orientēšanās sporta leģenda Atis Rukšāns. Toreiz viņš sociālajā vietnē "Facebook" ierakstīja: "Tikai pēc tam tu tā pa īstam saproti, kādi nelieši bija tie trīs kretīni un viens pusbankrotējis politiķis, kas, dzīdamies pēc sen zaudētas popularitātes vai sava biznesa interesēs, aicināja uz masu protestiem. Neesmu reliģiozs, bet, ja tur augšā kāds ir, kas mūs vēro, ceru, ka šie maitas un citi tusiņu rīkotāji, masku nevalkātāji, ierobežojumu ignorētāji Pastarā tiesā saņems pelnīto sodu."

Tas gan nepatīk vakcinācijas noliedzējiem. No kādas personas vārdā Didzis Rukmanis viņš saņēmis vēstuli, kas noteikti būtu vērtējama kā reāli draudi: "Idiņ, laikam tiešām būs jāaizbrauc uz tavām Cēsīm un jānosit no tavas boškas tā jau lisos, sirmos matus, sivēn, kāda tev bija iesauka PSRS laikos skolā, debīleni. Sivēn, kurš tev telefonu rokās iedeva? Rukšu Jancis, tevi visi skola saukāja, aizmirsies jau, kuili? Tavs krāniņš stipri par īsu. Un vēl, pauts, domā, ka mums, dienējušiem elites pulkā, būs sevišķi grūti atrast tavu adresi? Vai esi vispār dzirdējis par Pleskavas pulku? Vecais idiots, savus žurkas zobus piesedz, jauni maksās vismaz trīs štukas eiro. Pilna tava adrese man būs rīt. Kā ar minimums salauztu degunu?" Policijā gan Rukšāns nav vērsies, jo īsti jēgu tam neredz.

www.facebook.com/janis.ruksans/posts/4781993345184154

2 1 Atbildēt

Viens no propagandas piemēriem.

Ja papēta tā Rukšāna FB, tad redzams, ka viņš apkopo, izplata gandrīz visus Vaxeru stāstiņus. Tiek vainoti Gobzems, Šlesers utt. Zem saviem skaļajiem ierakstiem par vax tēmu nemanīju, ka atbildētu, diskutētu ar citiem. Tur diezgan vienveidīgi tie ko menti. Ik pa laikam pieliek kādu skaistu foto no savas siltumnīcas.

Bet tad tu uzgūglē un atrodi, ka viņa meita Dace Rukšāne tak strādā Saeimā, lobē miljonāra vīra intereses. Nu, vienvārdsakot A/Par

Notiek riņķa dancis - kas jauns ik pa laikam publicē kādu propagandas rakstu, Rukšāns to atvelk savā FB, pieliek savu komentāru. Kas jauns atkal jau pārpublicē Rukšāna atklājumus. Un tā uz riņķi

Never ending story

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Un?

0 1 Atbildēt

Kas un, mans pētījums.Slavē!

Cilvēks vai nu ir apsēsts vaxeris vai vienkārši propagandists.

2 0 Atbildēt

Tas ir iemesls izsist viņam zobus un salauzt degunu?

0 0 Atbildēt

Nu, es jau ne pirmo reizi ievēroju, ka tev ir diezgan agresīvas noslieces.

Kur diez manā tekstā to var izlasīt?

1 0 Atbildēt

Nu kā. Raimis iepostēja par šim onkulim izteiktajiem draudiem. Tu uz to atbildēji, ka viņš tak vakseris, propagandists un meita vispār Saeimā strādā. Tāpēc likās, ka atbalsti. Nu atvaino, ja man nepareizi saslēdzās

1 1 Atbildēt

Kāds diez man labums rodas, ja kādam ir salauzts deguns. Man vajag lai tu mani slavē, sit uz pleca.

Vienu tarakānu būsim izvilkuši gaismā

0 0 Atbildēt

Labdien. Brady atkal uz Parnu aizbraucis?

The study found vaccinated individuals carry 251 times the load of COVID-19 viruses in their nostrils compared to the unvaccinated, who had tested positive in March-April 2020.

papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

1) nav recenzēts pētījums. 2) tas tavs citāts ir izrauts no konteksta. 3)un pierāda tikai Delta varianta lielāku infekciozitāti

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Brady neatzīst PCR testu slodzes mērīšanai, bet lai pierādītu, ka vakcinētie izplatot vairāk, tad gan viņam der.

Un ne jau vīrusus viņi skaita.

1 2 Atbildēt

Ko nu atkal melo? PCR tests nav derīgs Covid objektīvai diagnostikai. Tik vienkārši.

0 0 Atbildēt

Neuzskati ārstus par idiotiem tik vienkārši.

0 0 Atbildēt

Precīzāk - tikai tev ir tiesības izlemt, kurus tieši ārstus uzskatīt par idiotiem vai uzpirktiem. Tā kautkā?

0 0 Atbildēt

Sākās sazvērestības teorijas...visi uzpirkti, ticēt var tikai tiem kas skaļāk bļauj un izvirza pseidozinātniskas teorijas.

0 0 Atbildēt

Tu jau esi pirmais, kas sauc par uzpirktiem tos, kas tev nepatīk. Es tikai saku, ka apgalvojums, ka mediķi nemelo ir absurds. Ja divi mediķi izsaka pretējus apgalvojumus, tad vismaz viens no viņiem melo. Un arguments "jātic, tāpēc, ka mediķis" ir bezjēdzīgs.

0 2 Atbildēt
1 6 Atbildēt

www.tvnet.lv/7385617/karins-ja-mes-nevienojamies-valsts-prezidents-mus-visus-tulit-pataisis-par-aziem

Ministri meklē veidus, kā ekspertiem un mediķiem pamatot, kādēļ valdība neizvēlēsies stingrāko scenāriju. Lai eksperti nesāk publiski kritizēt lēmumu. No Rinkēviča izskan piedāvājumi zaļo scenāriju padarīt mazliet stingrāku: slēgt veikalus nedēļas nogalēs, saīsināt restorānu un bāru darba laikus.

Tad domas maina veselības ministrs – viņš atgādina, ka valdība stipri tālu aizvirzījusies no mediķu prasītā stingrā scenārija.

Daniels Pavļuts, Veselības ministrs (Attīstībai/Par!) Man nav variantu, kā es tagad iziešu ārā, un pateikšu, ka es kā veselības ministrs esmu piekritis kabineta konsensusam par to, ka mēs izvēlamies scenāriju, kurā būs vairāk nāvju.

Krišjānis Kariņš, Ministru prezidents (Jaunā Vienotība) Bet tu iekšā to neesi nevienu reizi argumentējis. Ne pirmdien sadarbības sanāksmē, ne šodien nevienā reizē.

Daniels Pavļuts, Veselības ministrs (Attīstībai/Par!)Ko tad?

Krišjānis Kariņš, Ministru prezidents (Jaunā Vienotība) Ka mums jāiet kaut kāds cietais scenārijs. Pirmdienas sadarbības sanāksmē tu piedāvāji zaļo režīmu un Druvaskalns arī mani pārsteidza otrdien ar šo te cieto.

Ja tu mums tagad saki, ka vienalga, ko mēs pieņemsim, tu iesi pret, tā ir pavisam cita spēle.

Daniels Pavļuts, Veselības ministrs (Attīstībai/Par!) Bet, premjer, tu pateici to pašu mediķu priekšā!

Krišjānis Kariņš, Ministru prezidents (Jaunā Vienotība) Es aizvien argumentēju, ka tas ir jādara. Es vienkārši meklēju to, par ko mēs esam vienojušies.

Edgars Rinkēvičs, Ārlietu ministrs (Jaunā Vienotība) Tur, premjer, veselības ministram ir taisnība, ka brīdī, ja mēs kaut ko šobrīd te salemjam, iziesim ārā un, protams, visi eksperti kopā teiks nē, tas nav OK. Tad mums aizies tas pats, kas mums parasti ir, un no kā mēs gribam izvairīties, jo tad jau būs kā vienmēr intervijas, komentāri, paziņojumi, kuros būs dažādas interpretācijas.

Bet neviens mūs no atbildības neatbrīvos, jo neviena cita kabineta, kamēr Saeima nenobalsos par jauno, nebūs, atbildība tāpat būs šeit.

Tālis Linkaits, Satiksmes ministrs (Jaunā konservatīvā partija)

Es domāju, mēs esam atgriezušies pāris stundas atpakaļ sarunā pēc būtības, jo Daniels saka, ka tas pamatelements šim cietajām scenārijam ir skolas ciet. Ja tas irpamatelements, tad skaidrs, ka mēs nevaram vienoties šajā kabinetā. Viss punkts.

Krišjānis Kariņš, Ministru prezidents (Jaunā Vienotība)

Ja mēs nevienojamies, es saprotu, ka tūlīt Valsts prezidents mūs pataisīs visus par āžiem.

Man liekas, tā ir tā skarbā realitāte, ko mēs labāk atzīstam. Neviens variants neizglābs veselības aprūpes sistēmu, viņa nonāks uz īsāku vai ilgāku laiku, ļoti, ļoti smagās problēmās.

Edgars Rinkēvičs, Ārlietu ministrs (Jaunā Vienotība) Pat ja prezidents mūs rīt sasauktu un it kā pataisītu par āžiem, veiktos vēl sliktāk visai valsts varai tāpēc, ka diez vai prezidents varētu savākt. Saprotiet, ko tad mēs beigās nodemonstrēsim. Ka ne ne izpildvara, ne valsts vadītājs, visticamāk, arī ne Saeima nav spējīga vadīt. Krīze, par kuru nav lielāku dāvanu, godīgi sakot, mūsu draugiem, arī aiz robežām.

Ja mēs demonstrējam savu nespēju, varbūt tas ēzelis Minskā arī mēģinās izmantot. Nu tad saprotiet, mēģinām savākties un mēģinām kaut kādā veidā diskutēt, jo diemžēl man ir slikta ziņa, ja mēs šeit visi nogāzīsimies, mēs vēl vismaz piecus mēnešus dabūsim strādāt kopā, jo neviens šobrīd šo valdību negrib.

Artis Pabriks, Aizsardzības ministrs (Attīstībai/Par!) Mums ir jādod kaut kāds kliņģeris arī tiem cilvēkiem, kas ir vakcinējušies un kas ir bijuši apzinīgi pilsoņi. Un šajā aspektā pašu ekspertu viedoklis un argumentācija bija ļoti vāja. Valdība sastāv no mums, nevis no ekspertiem. Eksperti beigu beigās redz tikai šauras nozares intereses. Ekspertiem ir eksperta loma dot padomus politiķiem un valsts vadītājiem ir uzdevums pieņemt lēmumus.

Nauris Puntulis, Kultūras ministrs (Nacionālā apvienība) Tās ir ekspertu prognozes, mēs kā valdība atradām veselu lērumu argumentu, kas zaļo režīmu padarītu tikpat efektīgu, un tās ir mūsu prognozes.

Krišjānis Kariņš, Ministru prezidents (Jaunā Vienotība) Viss pareizi, bet mums ir jāmēģina novērst artilērija no mums, kāds snaipera šāviens būs neizbēgams, bet galvenais, lai nav smagā artilērija un automāti.

Mums būs jāmēģina dabūt, ka tie eksperti vismaz uzklausa, un mums būtu jāpārliecina viņus, lai viņi nevēršas pret mums frontāli. Jo tas Danielam būs ļoti smagi, un man tas teju nepanesami.

Vēlā vakarā politiķiem atkal pievienojas eksperti, bet valdības vadītājam pārliecināt mediķus neizdodas. Ekspertu grupas pārstāvis brīdina, ka pussoļu speršana draud ar stingru lokdaunu vēlāk. Katastrofu medicīnas centra vadītāja apšauba, ka kāda valsts Latvijai gribēs palīdzēt, kamēr pie mums turpinās kultūras dzīves baudīšana. Kultūras ministrs iebilst, ka neviens nav pierādījis, ka kāds inficētos teātrī.

Latvijas ārstu biedrības viceprezidents Roberts Fūrmanis piedāvā politiķiem visu vainu publikas acīs novelt uz mediķiem.

Gatis Eglītis, Labklājības ministrs (Jaunā konservatīvā partija) Es domāju, mēs ejam uz priekšu, pieņemam lēmumu. Paldies ekspertiem, tiešām par viņu darbu, paldies par visu. Kā saka, materiāli, kas tika sagatavoti, un jūs esat uzklausīti, bet lēmums ir mūsu.

Tālis Linkaits, Satiksmes ministrs (Jaunā konservatīvā partija)

Šo sarunu redzu kā ļoti izcilu konsultāciju piemēru ar ekspertiem, un mēs esam uzklausījuši, manuprāt, visus un esam izpratuši ekspertu viedokļus un viņu pausto. Arī sekas esam sapratuši, bet lēmumus pieņemam šeit mēs kā ministri un, manuprāt, arī tas, ka mēs 9 stundas nespējam pieņemt šo lēmumu, arī par mums ko liecina.

Apturēta interešu izglītība

Attālināts darbs visiem, kas to var

Izglītības un kultūras pasākumos 60% vietu aizpildījums

Restorāniem īsāks darba laiks

Brīvdienās lielveikali slēgti

Obligāta vakcinācija publiskajā sektorā

Nevakcinētajiem pieejami tikai pirmās nepieciešamības veikali

Iekštelpās maskas visiem, arī skolās

Nākamajā dienā, 8. oktobrī, valdība pieņem "zaļā lokdauna" scenāriju. Pēc pusotras nedēļas covid pacientu skaits slimnīcās tuvojās 1200. Valdībai nācās akceptēt vēl stingrākus ierobežojumus, nekā sākotnēji atliktos.

0 0 Atbildēt

Blin, nu kur var spamot.

OK, nedaudz atslodzei.

Skotu parlaments apgādās vīriešu tualetes ar tamponiem www.dailymail.co.uk/news/article-10197123/Scottish-Government-tampons-male-toilets.html

1 0 Atbildēt

Jau kādu 4toreiz neuzstājīgi jautāju- KUR (piem.,pēc tavām domām) liksim šo: www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

0 0 Atbildēt

650, ne vienam tak nav tik daudz laika burties cauri šitiem Pdf.

Es apmēram nojaušu kas tur ir, bet vajag kkādu kopsavilkumu uzdrukāt un tad uzdot sevis interesējošo jautājumu.

0 0 Atbildēt

Tu domā, ka es te viens/taāds, kuŗš saraksta 4vārdus pa 16lpp? Nee, šis ir sens un oficiāls paradums! NAV šodien tāda ne lēmuma,ne dokumenta, kuru kāds (varbūt)varētu "saprast",vismaz stundu to nešķirstot! Tas taču ir viens no massveida lohu kultivācijas pamata nosacījumiem!

Savilkums ir 57tajā lppusē.Tur teikts, ka Latvija ir EU valsts un tā šo Līgumu ir parakstījusi.Tāpēc tev (un man un visiem pārējiem LVLo....) to/tagad "būs pildīt".Neatkarīgi no tā, ko krasstmalā no sevis izkliegs kkādi Alži un/vai.

Tālāko ziņkāri katrs lai apmierina izlases veidā,pēc intetešu grupam- finansistiem 20tā lpp,ķimiķiķiem,sekvencētājiem un LV ZA korespondētājlocekļiem (čļen-korresponģent;) 60tā,medbrāļiem un/vai krāvējiem kkur tā apm no 80tās.Beigas kāds lohs norāvis- laikam lai izvairītos pārkāpt t.s."autortiesībass".

0 0 Atbildēt

Kāda vēl atslodze lasot to kā Skotijas sociķi jūk prātā? Vēl viena tēma par ko galva jāsaķer.

1 1 Atbildēt

Vai tad Liepājas domes tualetēs jau atrisināts tamponu jautājums, lietojat?

0 0 Atbildēt

Tos drošvien izķēruši vietājie Zvejnieki.Tie jau no seniem laikiem zina, ko ir jābāž vāļenkos un/vai gumijas zābakos.Lai ziemā/pēdas, tāteikt, mazāk svīstu.

0 1 Atbildēt

visa taurēšana nāk no viena pagrabiņa, un gan jau ka tiek apmaksāta no viena maciņa

jauns.lv/raksts/zinas/472160-vairaki-antivakseru-veidotie-raidijumi-top-viena-rigas-pagraba

Kāpēc? - Lai destabiliētu situāciju. Kas notiks, kad situācija destabilizēsies? Skat. PL-BY robežu. Poļi salaida grīstē attiecības ar ES likumdošanas dēļ, un dabūja vēl piedevām migrantu krīzi.

2 2 Atbildēt

"Poļi salaida grīstē attiecības ar ES"

Kaut ko tādu var pateikt tikai kāds, kurš naivi tic, ka Poļiem iet tik slikti ar ekonomiku, ka viņi patiešām līdz šai dienai nav spējuši izpildīt Eiro ieviešanas kritērijus.

Ir vērts padomāt, kā un kādēļ poļi līdz šai dienai ir saglabājuši savu valūtu, kas jaunajām dalībvalstīm principā tika aizliegts. Vai tik Višegradai tomēr nav kaut kādi savi plāni, kas atšķiras no Briseles un "salaišana grīstē" ir visnotaļ mērķtiecīga?

0 2 Atbildēt

ne jau tas ir būtiski ko PL salaida vai kā nesalaida grīstē. Būtiski ir tas, ka aiz (šoreiz) viņu austrumu robežas to vien gaida, lai varētu kaut ko pašķelt.

Ja šitentie no pagrabiņa sludinātāji būtu pamanījušies nogāzt valdību, tad šekureku, austrumnieki Eiropas vienotību pārbaudītu caur latvijas robežu...

Tāds kovidam sakars ar ģeopolitiku. Katrs izmanto to, ko un kā var.

Bet brady atkal kaut ko par naivumiem un višegradām. No būtiskā uz nebūtisko.

0 2 Atbildēt

Jā, jā... Briseles un Višegradas atšķirīgie uzskati ir pilnīgi nenozīmīgs faktors mūsu reģiona ģeopolitikā un ne Ukraina, ne Baltkrievija neinteresē Višegradu vairāk, kā Briseles notiekto sankciju piemērošanā. Pilnīgi - no būtiskā un nebūtisko, tev taisnība.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Nu, kurš tur ko ir salaidis grīstē, tas ir diskutabls jautājums (atbilde smaidīgajam).

0 0 Atbildēt

Pēc oficiāla iesnieguma un četru iestāžu iesaistīšanas, “Nekā personīga” saņēma atļauju 11 stundas ilgo ierakstu noklausīties, bet ne to atskaņot mūsu skatītājiem.

Tās 11 stundas ilgo ierakstu vajadzētu izdot mazā grāmatiņā.

1 0 Atbildēt

Nekas tāāāds tajā ierakstā nav. Normāla darba apspriede. Es neuzzināju pilnīgi neko jaunu, bija skaidrs, ka aptuveni tā viss arī ir noticis. Un pats galvenais - es pat nezinu vai kādai no iesaistītajām personām es varētu jebko pārmest.

0 0 Atbildēt

Ir jau nu gan. Piemēram, tā trauksme, ko teiks eksperti.

No tā - ko teiks žurnālisti.Lēmumi, kurus ietekmē domas par to, ko kāds teiks.

Kāpēc tad sākumā nenopirka visu piedāvāto Pfiser vakcīnu? Vai tik ne tāpēc, ka nupat bija nopirktas nederīgas maskas un ierēdņiem un politiķiem negribējās, ka viņus vaino tik dārgo un tik grūti uzglabājamo vakcīnu iepirkšanā. Risku sadalīšanas princips piekāpās bailēm no tā, ko kāds teiks.

Nekompetencei par uzglabāšanas iespējām. Nekādas diskusijas publiskā telpā, ko un cik pirkt.

2 0 Atbildēt

Nu bet kā tu domāji - kā viņi tos lēmumus pieņem? Met monētu?

Bļāviens, spiedu labot un netīšām pats sev plusiņu ieliku

Nerunājam tagad par "iepriekš". Iepriekš bija laža pēc lažas un izliets tik daudz, ka nekad vairs nesasmels. Runājot par konkrēto sēdi - viss bija ļoti sakarīgi.

0 0 Atbildēt

Tās sēdes sarunas atklātu veidu, kā tiek pieņemti lēmumi.

2 0 Atbildēt

Buļļa kaka. Vienīgais, ko tas atklāj, ir cirks, ko spēlē MK - ne jau to, kurš un kādu lēmuma pieņēmēju pārstāv un kā tie lēmumi ir tikuši pieņemti. Stundām gara politiska tirgošanās, kur epidemioloģija nevienam nav prātā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Par to vakcīnu uzglabāšanu ir interesanti. Kādreiz Pfizer pēc izņemšanas no -70C konteinera varēja glabāt ledusskapī 5 dienas, tagad var mēnesi. Otrkārt, kas notika tām vakcīnām, kam draudēja derīguma beigu termiņš. "Oktobra beigās kopumā 276 672 ražotāja “Pfizer”/”BioNTech” vakcīnas devām un 85 200 ražotāja “AstraZeneca” vakcīnas devām beigsies termiņš, tādēļ drīzumā būs jālemj, ko darīt ar pārpalikumiem, valdības sēdē atklāja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP)."

skaties.lv/zinas/arvalstis/oktobra-beigas-276-672-pfizer-vakcinas-devam-izteces-termins-parpalikumus-piedava-pardot-taivanai/

Papildinājums:

Informējam Jūs, ka 2021. gada 10. septembrī Eiropas Savienībā (ES) ir apstiprināti jauni derīguma termiņa nosacījumi, uzglabājot COMIRNATY īpaši zemā temperatūrā. Produktu informācijā ir veikti atjauninājumi par jauno derīguma termiņu sasaldētam flakonam, derīguma termiņš ir pagarināts no 6 mēnešiem līdz 9 mēnešiem. Uzglabāšanas apstākļi paliek nemainīgi (no -90 °C līdz -60 °C).

www.zva.gov.lv/sites/default/files/inline-files/Covid-19_vakc%C4%ABna_VVAS_Der_termi%C5%86a_atjaunin%C4%81jums_21Sep2021.pdf

0 4 Atbildēt

Tā kā šis sarunas nav pieejamas, pieņemsim, ka pilsonis A teic šādus vārdus - vēsturē mēs zinām situācijas, kad politiķi pieņem nepopulārus lēmumus, kas tajā brīdī valstij ir ļoti vajadzīgi un pēc tam tauta viņus nemaz neievēl! Vai mēs varam vienreiz saņemties un nedomāt par savu politisko karjeru un šeit un tagad izdomāt, kā samazināt ikdienas inficēto skaitli līdz kaut kādam "pieņemamam" skaitam. Ar apmēram divu nedēļu nobīdi šis samazinājums atsauksies uz slimnīcās esošo skaitu. Nedomāsim par popularitāti! Tiksim pie daudzmaz pieņemamiem ikdienas infekcijas skaitļiem, atslogosim slimnīcas un tikai tad domāsim par visu pārējo! Vai mēs to varam?

Vai kaut kas uz to pusi būtu iespējams tajās 11 stundu sarunās?

2 0 Atbildēt

Nē. Ne tuvu. Tur notika tikai cīņa par politiskajām interesēm no kuras pat pieacinātos ekspertus izdzina ārā.

0 0 Atbildēt

Ja tās sarunas ir iegūtas, apelējot pie augstiem žurnālistikas principiem un sabiedrības tiesībām iegūt informāciju, tad kas tas ir?

0 1 Atbildēt

Apjausma, ka tā slēgtā sēde notika attālināti un attiecīgi to varēja klausīties un ierakstīt daudzi. Rezultātā noslepenot būtu bezcerīgi - labāk jau tad nopelnīt punktiņus tev līdzīgo vientiešu acīs ar "žurnālistikas principiem un sabiedrības tiesībām".

0 3 Atbildēt
0 3 Atbildēt
0 4 Atbildēt

Toties man viens ļoti attāls nevakcinēts radinieks pirms pāris nedēļām no kovida atstiepās. Visa Latvija (vai vismaz pāķi) sērās!

0 3 Atbildēt

Speciāli izvēlēts tāds vārds un uzvārds, kādu Itālijā ir ne mazāk, kā Jāņis Bērziņš? lai info pārbaudīt būtu grūtāk?

0 0 Atbildēt

DDD tā vien visi grib apjāt mazo Jāni no Latvijas, izvēlas nepareizos vārdus.

Principā kas nonāk tikai mūsu redzeslokā ir populāri sportisti, mākslinieki. Šitā arī bija pazīstama futboliste. Visādi parastie cilvēki nemaz neparādās, miris i neviens neklapē ausi.

Es interesējos par hokeju, tad nesen viens Slovāku hokejists līdzīgi aizgāja.

Vēl viens slimnīcas vadītājs no slimnīcas jumta nolēca Vācijā. Tādus es nemaz čatā nelieku, jo īsti nav skaidrs, kgan nojaušams kāpēc.

1 1 Atbildēt

ja esi tāds hokeja intersents, tad droši vien zini, ka šitentie dižlielie sportisti itin nereti pakrīt beigti. Arī bez kovidiem. Nez, kas viņiem tur par nandrolona pārdozēšanu, vai sirdsklauvēm.

0 0 Atbildēt

Nē, ar sirdi tur reti kurš aiziet. Žoltoks zināmākais gadījums, bet tur taka iedzimta kaite bija.

Hokejā vislielākā problēma galva, tāpēc kad nokrīt kaska uzreiz jāiet uz maiņu. Stingri seko lai nebūtu spēkā paņēmieni galvas, kakla rajonā. Pluss tie slavenie hokeja kaušļi vienmēr pēc karjeras beigām ar kkādu galvas slimību sirgst, tos arī ierobežo. Neļauj baigi slānīties.

Un, ja tu domā dopingi utml. tad Eiropā spēlējošie to īpaši nevar atļauties, jo katru gadu pasaules čempionāts un tur stingri pārbauda. Cita lieta NHL

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: "Poļi salaida grīstē attiecības ar ES"

Kaut ko tādu var pateikt tikai kāds, kurš naivi tic, ka Poļiem iet tik slikti ar ekonomiku, ka viņi patiešām līdz šai dienai nav spējuši izpildīt Eiro ieviešanas kritērijus.

Ir vērts padomāt, kā un kādēļ poļi līdz šai dienai ir saglabājuši savu valūtu, kas jaunajām dalībvalstīm principā tika aizliegts. Vai tik Višegradai tomēr nav kaut kādi savi plāni, kas atšķiras no Briseles un "salaišana grīstē" ir visnotaļ mērķtiecīga?

Nu pļā. Kur tu izrāvi, ka aizliedza saglabāt valūtu?

Mūsu sabrauktajam ezītim vnk Rimsis tā bija apnicis, ka rāvās kā sadedzis. Nu un eirozona = piekļuve EUR intervencēm. Bet pilnīgi zaudēti monetārie instrumenti.

Poļi lieli, nolēma paši taisīt politiku. Kas IMO ir pareizi.

Un Višegradai ir plāni, to viņi paši saka - tāpēc visādi savdabīgi risinājumi. Tam olas vajag, ne sabraukta ezīša pričeni.

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Protokolus tak var sarunāt? Visi sarunāja, kas gribēja?

Skatoties uz komunikāciju piem ar to pašu Horvātiju, formulējums obligāti = drīzāk ieliktais mehānisms, kur ir vnk ceļš: ES > kritēriji> EUR. Kur nepildīt var jebkuru.

0 0 Atbildēt

Protokolus varēja "sarunāt" dibinātājvalstis. Pēc tam tādi vairs netika atļauti.

Un tā kritēriju nepildīšana nav nemaz tik vienkāršā - vajag gribēšanu un mākslu to darīt bez papildus sankciju izpelnīšanās.

Lai vai kā - fakts, ka Polijai, Ungārijai un Čehijai joprojām ir sava nauda, Briselei ir ļoti nepatīkams un draud ar smagām sekām. Un izskatās - jau ļoti drīz.

0 1 Atbildēt

Tas tiešām Prāgā ir nepatīkami, ka ar savām valūtas maiņām apčakarē tūristus, sajūta kā vienā kaimiņvalstī. Cerams ka drīzāk piespiedīs atkritējus, kas vēl pie saviem koka rubļiem turās.

0 0 Atbildēt

Tiešām vēl neesi sapratis, ka šīs valstis nekad nav taisījušās un nekad arī neieviesīs eiro? Nestrādā tā tava Briseles EPSRS piespiešana tik labi, kā tev gribētos. Sāc vien skaitīt laiku līdz Višegradas "exitam" - viss uz to iet arvien straujāk.

0 0 Atbildēt

Vai tik paši tautieši nesagrābās kredītus eiro un skrēja uz bankomātiem bailēs ka latus devalvēs. Loģiski ka pārgājām uz eiro, jo faktiski tas jau bija noticis. Tāpat tos monetāros līdzekļus neizmantoja, gribēji devalvāciju?

0 0 Atbildēt

Gribēju gan. Aptuveni 30 % devalvācija ap 2010 būtu ievērojami atvieglinājusi iekšējo devalvāciju (pilsoņi ciestu ievērojami mazāk) un samazinājusi nācijas zaude'jumus ieviešot EUR (jo LS būtu EUR 1:1).

Un atvērto pozīciju gluži labi nokopa HU: vnk naktī pirms devalvācijas konvertēja kredītus

0 1 Atbildēt

HU ir valsts kura mums ir līdzīga, bet nevajadzētu līdzināties. Devalvējot naudu vēl jo vairāk zustu tai uzticamība, aizietu pa Zimbabves taku.

2 8 Atbildēt

Jā, notiekti. Monoetniska valsts, kuras pamattauta ir ar milzīgu pašlepnumu un kareivīgumu ir pavisam līdzīga mentalitāte mūsējai. Tomēr tai nevajag līdzināties - ir jāmācās paklausība kungiem un jāveicina etniskā dažādība. Vai tā?

1 0 Atbildēt

Es domāju, ka starpība ir tajā, ka Orbānam nav 3a portfeļa uz devalvācijas brīdi.

Zimbabves takai vajag ekonomiskus priekšnoteikumus. Ar LV stīvo monetāro politiku (SDR utt) nekas tāds nesanāk. Forintam nekas nenotika no šadas nelielas palīdzības, parkarsētajam mājokļu tirgum tika solidāri sadalīta atbildība ar banku, utt. Pat IS pasūtot kreditorus (t.i. faktiski nonullējot valūtas vērtību) pēc 2 gadiem bija labāks rezultāts kā LV.

Vnk sovokā iezīstā taupības mānija ir idiotiska politika, jo vairāk par 0 izdevumus nevar samazināt. Kur ienākumu pieaugumam nav nekādu robežu.

Bet LV spītīgi turas pie austerity arī pēc ļoti bēdīgā Veiksmes stāsta

0 1 Atbildēt

Ungāri ir tādi pat čīkstuļi kā latvieši, tur nu mēs līdzinamies.

2 1 Atbildēt

Par spamu gan te nekas nedraud, bet es jūs brīdinu

fckns Reģ.: 29.11.2020
4 6 Atbildēt

Ja sistemātiski posto dezinformācijas avotus un joprojām nekas nenotiek, tad laikam tiešām nekas nedraud.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bļ..., nācās atlikt nākošnedēļ plānoto braucienu uz Černobiļu, jo šamie nelaiž iekšā tūristus no sarkanajām valstīm.

0 0 Atbildēt

Ironiski par tiem sarkanajiem.

0 0 Atbildēt

Labi, vēlāk iepostēšu vēl interesantus linkus

2 3 Atbildēt

posts vien ir ar tiem taviem postiem

2 2 Atbildēt

Labdien. Gibraltārā Z-svētki atcelti(100% vakcinēti)

www.express.co.uk/news/uk/1521786/Gibraltar-news-covid-cases-rise-Christmas-lockdown

1 2 Atbildēt
0 2 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Vasiļevskis intervē vakcīnu upuri no Liepājas

fb.watch/9kpERoh4Oh/

Lasītākie raksti

Jaunie raksti