Klau, propagandēn, kādēļ atkal lieto tādas škietami pareizas, bet melīgi sagrozītas frāzes, kā "mRNS tehnoloģija ir slikta"?
Nē, melīt, slikts ir tās pielietojums konkrētajā gadījumā. Nazis nav slikts tiem, kas to lieto maizes griešanai. Nazis nav slikts arī tad, ja ja to izmanto nogalināšanai - noziedznieks ir izmantotājs, nevis "tehnoloģija"!
Ko nu bāzies virsū ar savu Vasiļevski. Nokomentē labāk Izraēlas un DĀR mirstības datus omikrona vilnī? Vai nevarētu gadīties tā, ka Izraēlas vakseri atbildēs Nirnbergā par holokaustu #2? Un paraus līdzi arī citus vakserus?
Diez vai jēga Dienvidāfrikas notikumus komentēt. Daži vārdi - iedzīvotāju vecuma struktūra, iepriekš valstī cirkulējušie paveidi, imunitāte pret omikronu deltu pārslimojušiem un vecākas formas pārslimojušiem.
---------------------------------
Vārdkopa - Mēs jau no sākuma teicām, ka COVIDa nav!
Attiecas uz tiem, kas tiešām tā teica. Žetons par uzskatu noturību visā infekcijas perioda laikā.
Vārdkopa - Varbūt ir, varbūt nav, nezinu, bet mRNS tehnoloģija ir slikta!
Attiecas tieši uz Vasiļevski, kam nav nekādu problēmu vienlaikus paziņot, ka tas vīruss varbūt arī nemaz nav un turpat tālāk savā daiļradē apspriest konkrētas vakcīnu tehnoloģijas.
Vārdkopa - Bet mēs, bet mums viss apnicis!
Nu, bet ir tak apnicis! Attiecas uz vairākuma noskaņojumu, kam politiķi ērti pieskaņojas. Pie tam izskatās, ka omikrons tiešām ir atšālējies un, ja nekas nemainās, tas viss kaut kā atrisināsies. Tas gan nenozīmē, ka pie vecās deltas ar tās mirstību un blakusparādībām neko nevajadzēja ievērot un jau no sākuma vajadzēja to vīrusu ignorēt. Lai ir, kā ir. Kas nav paslēpies, pats vainīgs, vai ne?
Vārdkopa - Bet mani samācīja Trojanskis, es neko! Es arī par atcelšanu! Balsojiet par mani!
Nu, tur tak ir skaidrs, par ko stāsts. Pie viena - attieksme. Kāda valdības propaganda?!
Nu protams, ka "nav jēga". Jo tie katastrofāli tavam proapagandas naratīvam, kuru esi paklausīgi stūmis visas šīs ieilgušās "krīzes" laika.
Nez, varbūt pakomentē kaut ko citu - nez, kā izskatītos pasaule, ja taviem vakseriem būtu izdevies panākt tādu gēnu terapijas līmeni, kā Izraēlā, visā pasaulē? Maitas antivakseri izbojāja tādu mirstības līmeni, kāds bija ieplānots, vai ne? Tev taču jāglābj pasauli no pārapdzīvotības un sastrēgumiem, vai ne?
Simples. Izraēlā vakcinējās ļoti agri salīdzinot ar pārējo pasauli - šamiem izdevās izsist no Phizer pirmajiem vakcīnu devas. Līdz omikronam vakcīnu aizsardzības līmenis bija jau izsīcis. Tomēr, par spīti tam, slimo attiecība pret mirušajiem ir labāka, nekā pirmā un otrā viļņa laikā.
Malacis. Attaisnojumus bezjēdzīgām nāvēm māki atrast. Izraēlā nekas nebija izsīcis - tieši otrādi, jau sākta ceturtā vakcinācijas kārta - tik spēcīgs mRNA "pārklājums", kā nekur. Un kādēļ piesauc iekšējo salīdzinājumu ar iepriekšējiem viļņiem, kas retoriski noslēpj dramatisko mirstību omikrona vilnī, kāda nav nekur citur? Vai nav tā, ka Trojanska "prognozes" kuras nekādi nepiepildās, bija tas, ko bija iecerēts panākt tev un taviem asinskārajiem elkiem?
Tipa - atbildēji uz domu par iedzīvotāju vecuma struktūru Dienvidāfrikā un tur esošiem paveidiem pirms uzradās omikrons?
Fantastika.
Ja to vīrusu kāds ir projektējis, tad galvenais tā izplatības faktors ir spēja lielāko daļu sabiedrības ietekmēt nekā, gandrīz nekā vai viegli. Vai, vismaz, uzreiz nekā, sekas pēc tam. Sviests. Fantastika.
Kas tad man, man bija, tantei bija, nu nekas tas nav!
Tādējādi tiek nodrošināta sabiedriska vienaldzība, kas IZPLATĀS arī uz tiem, kam nu nemaz tik viegli tas vīruss nepāriet. Sviests. Fantastika.
Tas, protams, nodrošina tālāku vīrusa izplatību.
Visa tava fantastika ir fantastiska tikai tad, ja tev škiet, ka šī pasākuma organizētājiem izdevās plānotais. Pajautāšu vēlreiz - kāda izskatītos pasaule, ja taviem elkiem būtu izdevies panākt tādu rezultātu, kā Izraēlā, kur pusmilitārais varas režīms nodrošinaja pareizu antivakseru apspiešanu?
Kā bez antivakseru "apspiešanas" esi iedomājies panākt riska grupu vakcinēšanos? Kādā iedomu pasaulē dzīvo.
Tā kā Floridā, nevis iedomu pasaulē. Ar valdību, kas rūpējas par iedzīvotājiem, nevis virza Faučistu eigēnikas politiku.
ja? Pēdējoreiz, kad skatījis, Floridā bija sliktākie covid nāves gadījumu rādītāji iekš visas ASV.
Melo vēl.
Sūdīgi skatījies. Floridā nekad nav bijuši būtiski atšķirīgi rezultāti no tās pašas Kalifornijas. Pret visu ASV savukārt nav korekti salīdzināt, jo arī Eiropa ir pierādījusi, ka vidusjūras valstis cieta smagāk, nekā Skandināvija - t.i. ir nozīme klimata joslai. Un Floridas rezultāti ir ievērojami labāki par Zviedrijas - neskatoties uz to, ka Zviedrijai bija jābūt labāk pasargātai. Un starp šīm Faučistiem "nepaklausīgajām" teritorijām būtiskākā atšķirība ir tieši tā, ka Florida mērķtiecīgi sargāja riska grupas, kamēr Zviedrija ar diezgan bŗivu pieeju tomēr vakcinēja visu sabiedrību.
nedris. tieši pirms omikrona bija itin sūdīgi dati tavai mīļajai floridai. tagad neesmu skatījies.
Neapspiežot antivakseru noziedzīgo dezinformāciju labus vakcinēšanās rezultātus nesasniegt. Brīvprātīga vakcinēšanās nav brīvprātīga, ja riska grupas netiek pasargātas no antivakseru glupībām.
Cik žēl ka nevar tevi un tavus domubiedrus aizsūtīt uz kadu Marsu vai Venēru, jo dzīvot vienā sabiedrībā ar tādiem komuņagas purniem kā tu, kas uzskata ka pie varas esošie ir gudri un rīkojas nesavtīgi tautas interesēs, bet tie kas nepiekrīt ir lohi kas jāpiespiež rīkoties tā kā gudrajiem valdīkļiem vajag, nav pārāk patīkami...
Ā, "aizsūtīt uz kādu Marsu vai Venēru" tos, kuri tev nepatīk un kuriem ir cits viedoklis... malacis, nupat perfekti parādīji, kurš te ir tas īstais totalitārisma piekritējs.
Nē, ja es būtu totalitārisma piekritējs es gribētu viņu aizsūtīt uz nāves vai vismaz pāraudzināšanas nometni

Mēģini vien izlocīties, nesanāks. Tu savu pozīciju skaidri parādiji.