Pēdējo 2 gadu laikā es sabiedrībai esmu devis daudz vairāk, nekā visi tie, kas ir būsterējušies, slimojuši viegli un nav noslogojuši slimnīcas. Proti, es ar covidu neslimoju vispār un valstij par mani jāsatraucās nebija. Varbūt arī izslimoju bezsimptomātiski, bet tas domu nemaina, jo valstij tāpat es klapatas nesagādāju.
Bet te pēdējās nedēļas laikā apstākļi iegadījās tādi, ka likās, ka varbūt ir vērts uztaisīt to testu. Normālos apstākļos neko netaisītu, jo jutos gauži labi, bet ja nu tomēr ir covids un attiecīgi pēc karantīnas dienām es varu pusgadu no untermenšu zemākās šķiras pacelties uz untermenšu mazliet augstāko šķiru. Mazums, ko nākotnē prasīs. Labāk izslimot, ja reiz tāda iespēja.
Laboratoriju jautājums ir intersants, jo par rindām būs dzirdējuši it visi. Tā ir patiesība, rindas ir. Vai nu jābrauc uz kādu tālu pilsētu, vai baigi jāmeklē, vai arī jācenšas uzķert mirkli, kad kāds atsaka pierakstu. Lai vai kā, 3 dienas vēlāk pierakstu dabūju. Operatore, kas zvanīja, gan izklausījās nogurusi no visādiem simulantiem

Testu uztaisīju un 24h laikā izrādījās, ka ar 2 gadu gatavošanos tomēr esmu pamanījies to izdarīt - man ir covids! Sajūta bija ļoti dīvaina - divus gadus to tik vien dzirdi, kā visi masveidā mirst, kā students Rūdolfs nespēj pēc slimošanas pat dirsu noslaucīt, cik vājš ir kļuvis, bet es? Es jutos gauži ikdienišķi. Nepavisam nejutos īpašs.
Lai vai kā, tad varēja pievērsties interesantākām lietām. Ko tālāk? Par laimi pazīstu cilvēku, kas ļoti tic zinātnei un zina visus termiņus un visus noteikumus. Izskaidroja, ka man 10 dienas jākvern mājās, ko darīt un ko ne. Es varbūt neticu labajam cilvēkos, bet pārāk tomēr neticu, ka kaut viens, izņemot ļoti ticīgos, to visu ievēro. Uz veikalu varbūt arī neiet, bet vai tāpēc pa parku nestaigā? Šaubos gan.
Taisnības labad gan jāpiebilst, ka pirms kāda laika šefs, pianista spiediena dēļ, palūdza nočipoties, ko gan es izdarīju, bet izvēloties visprastāko un visneefektīvāko čipiņu. Tā ka kamēr citi jau dabūjuši 3o būsterīti, man knaps viens un tas pats jau laiku kalpojis. Var apgalvot, ka čipiņš glāba manu dzīvību un citādi es būtu daudz nelāgākā situācijā, teiksim, kā augstākminētais students Rūdolfs, bet jāpiebilst, ka braucu šaurā telpā, proti, vienā auto 3h ar kādu nečipotu cilvēku, kurš gan pieteicās uz laboratoriju pēcāk (jaunnedēļ), taču nav pārliecināts, ka covids jau nebūs izbeidzies. Šis cilvēks jūtas brīnišķīgi ar vai bez covida.
P.S. Cilvēks, kas ļoti tic zinātnei, nezin kāpēc neticēja zinātnes vīru apgalvojumam, ka covids pielīpot pēc 15 minūšu biedrošanās. Domājot, ka esot ātrāk. Nu kā gan var tā selektīvi ticēt zinātnei?
varēji īsāk uzrakstīt: "Veči, esmu idiots"
-gandrīz pareizi uzrakstīji, nākamoreiz droši izlaid pirmos 3 vārdus
Tu arī ar savu superliekvārdību vari norauties podā.
Kas ta nu? Būsterīša nepietika? Mieru, mieru, tikai mieru, esot 4 miljoni iegādāti. Tev pietiks.
Jajā, cien. e-banāt, mana superliekvārdība vismaz pieckakārt atpaliek no tā vispārpieņemtā suuuda, kuru tu te visiem spēkiem palīdzi purināt/ventilātorā
Man te jau nedēļa apkārt bet joprojām vesels neesmu - vidēju temperatūru [38-38,5] ir nomainījusi maza [37,3-37,4], arī saaukstēšanās pazīmes ir bik pavājinājušās, bet tā viss notiek. Man gan ir aizdoma ka pie lēnā uzlabojuma būs vainīgs nevis briesmīgais kovida šausmīgums bet gan tas ka pēdējos dažus gadus es esmu pasācis slikti pārslimot saaukstēšanos - līdz līmenim ka man ir bijušas pāris reizes kad pēc 2 ned dzīvošanos pa mājām daktere man noslēdz slimības lapu, jo lai arī man ir briesmīga paskata kakls [tā pēc viņas noprotu], man sūdzību vairs nav.
Tev vajadzētu pārliecināties par labu elpojamā gaisa kvalitāti mājās , darbā, garāžā, auto. Piem. metināšanai vajag kārtīgu dūmu atsūci.
Kowida nau nahui.
-nahui nau uz sapulci, ierašanās nau obligāta.
Es jau teicu, ja vajag kādu konsultāciju - prasiet.
Tev vienkārši ir novājināta imūnsistēma un tā tas var turpināties bezgalīgi, kamēr nedabūsi to atpakaļ normālā stāvoklī. D3 vitamīns ir galvenais elements, lai varētu uzņemt citus vitamīnus, atjaunoties imūnsistēma. Dzer 3x dienā D3(lielo 4000 devu) un C vitamīnus. Papildus ja tev ir kkāds aizdomīgs klepus, sāp kakls tad ACC Long 1,2 tabletes dienā. Vieglākai asinsritei. palīdzēs Aspirin.
Es to visu lietoju joprojām, lai arī kovidu vairs ne slimoju. Vienkārši ar laiku var samazināt devas.