- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Zviedrija nenodarbojas ar "kolonizāciju". Jūs paši Zviedriju piesaucat kā piemēru, "kā vajag". Īrija šobrīd atceļ ierobežojumus. Arī nebūs. Turklāt Īriju nu nekā nevar nosaukt par "lielvaru". Pie "lielvarām" no tevis uzskaitītajiem te var pieskaitīt tikai Franciju un Vāciju. Merkeles vairs pie Vācijas stūres nav. Jā, arī jaunajam kancleram bērnu nav, bet tas viņu automātiski nepadara par cilvēces nīdēju. Viņš diezgan vēlu apprecējās - 40 gadu vecumā (sievai bija 37) un, ļoti iespējams, vienkārši bioloģiskais pulkstenis bija iztecējis.
Tev laikam ir pašvaka sapratne par to ko jēdziens "kolonizācija" nozīmē...
Zviedrija bija apmēram pilnībā zviedriska valsts līdz astoņdesmito gadu vidum, kad tās sociķu valdība izlēma ka viņiem laiks uzņemt visas pasaules padibenes - pāris gadus atpakaļ Zviedrijā zviedri bija 67%, 4% vairāk nekā Latvijā latviešu - Latviju kolonizēja krievu komunisti, Zviedriju kolonizē pašu sociķi. Un ja piemirsi, 2015. gadā Zviedrija bija viens no diviem trešās pasaules migrantu mērķiem, neba bez tās valdības palīdzības.
Kāds sakars kovida ierobežojumu mīkstināšanai ar it kā nedancošanu pēc globālistu stabules? Pie dirsas tie kovida ierobežojumi - kā tev patīk viņu bijušā premjera plāns par Īrijas iedzīvotāju skaita palielināšanu līdz kaut kādam trīsdesmit kurajam tur gadam par pāris trīs miljoniem? Protams, ne jau brutāli veicinot dzimstību pamatiedzīvotāju vidū... Izklausās diezgan līdzīgi kā Makarona izteikums par to ka nēģēru skaits eiropā pieaugs par cik tur miljoniem - nu jā, abi tak ietusē vienos un tajos pašos globālistu klubiņos.
Prieks ka tev nav komentāru par Merķeles lomu Vācijas kolonizācijas veicināšanā
Par esošo premjeru nemāku teikt, bet redzot ka tur visa valdība kā tāda grib dancot pēc globālistu stabules, nekas labs tur nav sagaidāms...
fckns rakstīja: To saka cilvēks, kam patīk vārtīties pa dubļiem un piselēties ap 35 gadus veciem sūdiem. Es saprotu ka esi tehnoloģisks analfabēts, bet nevajag nosaukt parastu veidlapu par mazohismu. Un masku nenēšašana vai "lieldeguna īpašnieki" ir LLP. Tas laikam pāķiem ir modes zīme, nenēsāt vai nēsāt masku kā pilnīgam pāķim.
Piselēties? Ā nu jā - zinot ka tev rokas aug no tās vietas kur man kājas [atcerēsimies kāda traģēdija tev bija ielikt BC un kopā pasmiesimies ;)
] priekš tevis tā varētu būt "piselēšanās" - bet vispār ar savu nevarību nevajag lielīties. Par to visu pārējo - es saprotu ka tev kā zaļam gurķim gribas atgriezties pie visa vecā, tikai jaunā formā. Tāpēc arī tev nav iebildumu pret pakāpenisku pārvietošanās brīvības ierobežošanu - man gan tas kaut kā pārāk velk uz to kārtību kā vajadzēja šķērsot robežu tajos laikos kad tu vēl pamperos dirsi. Varbūt uzreiz vajag stāties laukā no ES?
Nē, LLP ir epidemadafakaloģisko ierobežojumu ievērošana. Man tuvāko 25 km rādiusā, neskaitot uz robežas stāvošo kovidu, vienīgie atgādinājumi par šito marazmu ir veikalā pieci groziņi un vieni rati un pārdevējām uzpurņi. Un viss. Cilvēki dzīvo un strādā, neķer kreņķi - problēmas ir tādiem tūtiņu valkātājiem kā tev.

650 rakstīja: Kā tad, bplet, šis kāreiz ir "tas", par ko runājām.Ka tie īstenie pimpiāānisti ne tika tā 1kārši izpilda.Viņi vēl izrāda arī personisko papildu iniciciatīvu.Katrs, kuram melns/aiz/naga , šon ir poteciciālais nēsātājs.Visus,cykaplet,vajg kārtīgi paņemt izzolēt.Sīkos nēsātājus visus ārā, uz 100to kilometru kā minimums.Vai vēl labāk, 150km, uz Naukakašēniem.Tur mums p-edagogi ir labu/labie, iedressēs ilgtermiņa veselību un gigiēnu pilnīgi jebkuŗam.Jā.
Jā visus vēl salikt "namiņos" ![]()
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
24
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10