Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Piedāvāju mazliet objektīvaku skatījumu uz lietām par ko runā Volx, un varbūt pat pašam Volx tas ļaus labāk izprast par ko pats runā:

Intermittent fasting: the science of going without.

by Roger Collier

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3680567/

Publikācijas orģināls atrodams - Canadian Medical Association Journal

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, es neredzu, ka tur būtu kkas vairāk izpētīts. Bergs daudz plašāk un detalizētāk visu izskaidro. Nav tak vajadzīgs izdomāt riteni no jauna.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 4 Atbildēt

Laikam nesaprati, ka tava metode ēst tikai noteiktā laikā tiek ļoti apšaubīta, bet ēst mēreni tā lai nebadotos un uzņemtu visas nepieciešamās barības vielas uzlabo veselību (tiem ar liekā svara problēmām) vismaz 8% gadījumu, sīkāk ļoti dzili pat nepētot  korelācijas. Tāpēc keto diētas ir mulķība, bet atbilstoša fiziskai slodzei ēšana - ir loti pa tēmu !

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 3 Atbildēt

Man liekas, ka tieši otrādi - tu joprojām daudz ko nesaproti.

Pirmkārt nav "ēšana noteiktā laikā" 

IF domāta lai tu visu laiku ar nemitīgu rīšanu necelt savu insulīna līmeni, lai tas stabilizētos. Kā tu apēd kādu neveselīgu snaku, tā insulīns ir augšā un agri vai vēlu rodas iekšējie iekaisumi(inflamation). Tāpēc tu pats atvēli savu diennakts laiku, kurā tu uzņemsi tās nepieciešamās barības vielas. Mēs tak nedzīvojam lai ēstu, bet ēdam lai dzīvotu. 

Otrkārt, tā nav mana metode, bet to jau gadsimtiem piekopj dažādās reliģijās. Gavēnis, Ramadan, olas utt. u.c.

Treškārt, ēst mēreni nekādi nesanāks ēdot cukuru un ogļhidrātus. Tev tak stāsta, ka tā ir tāda pat atkarībā, kā alko un narkotikas. Es to ļoti labi apkārt novēroju un visur. 

Ceturtkārt, badošanās ir tik priekš cukura adiktiem kkas paranormāls. Tu esi ketozē un dedzini savas iekšējās rezerves, ķermenis ir pārslēdzies uz ketoniem un nebarojas vairs no tukšām kalorijām. Tāpēc ja tu esi kārtīgi pielicies, tad nākošā dienā tu mierīgi arī vari iztikt bez ēšanas, tu pat aizmirsti par to. 

Piektkārt, ja Raimonds ir iestrēdzis graudos, tad tu tālāk par saviem pētījumiem nekur neesi vispār pavirzījies. Un diez vai arī kkur pavirzīsies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 6 Atbildēt

Par to nesaprašanu - es tomēr, vienkāršoti - bet tomēr, teiktu ka tā kā reizi ir ēšana noteiktā laikā , jo citādi  tu kunģi sabeigsi mega ātri ar šo specifiskas badošanās metodi.

Bet par to ka nemitīga rīšana nav labi par to jau neviens te neiebilst, iebilst pret metosi kā tādu, jo pirmkārt metode ir efektīva TIKAI uz dzīvniekiem/cilvēkiem ar LIEKO SVARU. Visiem pārējiem trūkst datu lai vispār izdarītu secinājumus, kaut vai par to ka metode minimums ir nekaitīga visiem citiem.

Uz reliģijām jau nu vajadzētu vismazàk skatities, citādi tas "īsākais ceļš" uz jaunu sektu! Man kolēģis ir ebreju izcelsmes, ļoti labi zinu kā viņš mokās lai sabakansētu savu auglu/dārzeņu diētu, un tāpat kā bijušajam motosportistam ar traumām viņam ir nopietnas grūtības noturēt veselību līmenī, lai tas vai šis nesāpētu/nelauztu (bet nu jams ir arī vecāks par mani, 50+).

Par cukura rīšanu - ja cilvēkam nav to "rezervju" no kā tā rava ketoze ver kait ko "pagrābt", kas notiek tad ? Vai tiešām tik grūti aptvert to ka ASV vai Kanāda un LV ir nesalīdzināmas, un ja vēl tu uz to skatītos kaut kādus procentuālos lielumos no tautas kopskaita - tu iespējams būtu tuvāk patiesībai, kaut joprojām jūdzēm tālu.

Es esmu "iestrēdzis" pie fakta, ka tu nekritiski un neatbilstoši aicini uz dzīvesveidu, kurš vismaz 50% šejieniešu būs prasti kaitīgs !

Ar tāda veida diētu var "spēlēties" tie kuriem patiesi ir liekā svara problēma, taču kā jau pētijumā ko iemetu minēts - tas palīdz labi ja 10% cilvēku (iemesli gan atkal var būt ka daļa to diētu nemaz neievero, daļai tas ir kādas iedzimtas slimības rezultāts utml.)

Un vēl viena lieta - kontekstā ar šāda tipa badošanos nav nekādas runas par vitamīniem t.i. pàrtikas piedevām!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kā tā kuņģa sabeigšana izpaužās? Tavuprāt kuņģim ir jāēd visu laiku, kad acis ir vaļā? Cilvēces vēsturē vienmēr ir bijuši periodi, kad ēšanas regularitāte mainās. Tu nomedīt Briedi un 3 dienas ēd cik un kā gribās, bet tad nāk diena, kad tu neko neēd. Vai pat ilgāks laiks, kad tavs racions ir minimāls. Tam cilvēka organisms ir adaptēts un nekad viņam nav bijis veikals, kur bez maz 24 stundas var nopirkt visu nepieciešamo. Tāpēc ir tikai dabiski, ka organisms automātā veido tās tauku rezerves. Tie, kam tā nenotiek, vienkārši evolūcijas gaitā izmirst.

Nu es tak saku ka tu neko tālāk par saviem pētījumiem neesi ticis. Pat tik elementāri noskaidrot kur rodas ketoni. Populārākais salīdzinājums ir ar uzlādējamo hibrīdu. Cilvēks sevi uzlādē ar ogļhidrātiem/ cukuru un ātri to nodedzina, tāpēc ik pa laikam viņam ir jāstājas ceļa malā un atkal jāuzlādē tā degviela. Tas ir tas pats ja tu ar hibrīdu nobrauktu tos 50km un atkal meklētu uzlādes vietu. Taču jāatcerās, ka cilvēkam ir milzīgas enerģijas rezerves un viņam vienkārši jāpārslēdzās uz ketoniem. Tieši tā pat kā hibrīdam ir jāsāk darbināt motors un jādedzina bākā ielietā degviela. Ketozē teorētiski tu vari atrasties visu laiku, ja atkal nesāc lietot lielos apjomos ogļhidrātus. Nav nekas zināms kādu kaitējumu tas varētu nodarīt. Tojestj nav saprotams par ko tu murgo  

Un atkal esi iestrēdzis uz lieko svaru. Tavuprāt metaboliskās veselība ir mazāk svarīga. Cik reizes var atgādināt, ka Dr. Bergs nav fitnesa treneris un ne fokusējas uz sešpaku, muskuļiem un kkādu piespiedu kg nomešanu. Viņš ir ārsts un stāsta par tavu veselību, tajā skaitā tur ietilpst arī fiziskā aktivitāte. Nevajag tik to jaukt ar bodybildingu vai kko tamlīdzīgu. Ir protams ar Keto skaistuma treneri, piemēram Delaurel par to stāsta savos YT rullīšus. Bet tas tak ir domāts jaunākiem cilvēkiem kuriem nav nekādas veselības problēmas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 5 Atbildēt

"Sarunāsim", ka bez stulbībām, jo ja vien cilvis nav "dīvāna kartupelis", tad fiziski pastāvīgi ēst nav nemaz iespējams.

UN "elementāri" mēs jau noskaidrojām cik lielu "fufeli" Dr. Bergs piedāvā tehniski veselam un bez liekā svara esošam cilvēkam, tādēļ to teoriju par ketoniem vari neturpināt attīstīt, tā kā lai būtu "ko dedzināt" tam visupirms tur ir jābūt, un ja tā tur nav - tauku, ko dedzināt, tad alternatīvi ( vai pat visupirms)  tiek ražots insulīns ogļhidrātu "dedzināšanai".

Un tālāk man pat ar tevi negribas diskutēt, tā kā nespēj atrast, izlasīt un salikt "prātā" elementāras lietas.

Paņem uz izlasi šo - varbūt beidzot sapratīsi par ko es runāju:

www.diabetes.org.uk/guide-to-diabetes/managing-your-diabetes/ketones-and-diabetes

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es redzu man apkārt esošos cilvēkus, viņi domā tik par ēšanu. Es tak te visādus stāstus esmu jau attainojis. Viena radiniece man pieprasīja 3 naktī pastēt maizītes. Ēšana ir arī tā saucamie snaki, kad tu itkā neēd - čipši, desmaizīte, kūciņa utml.

Kāda teorija, es tak uzrakstīju - tev ir 100x vairāk enerģijas, nekā tu to patērē. Vai tu domā ka cilvēkiem bez liekā svara uzreiz iestājas bezspēks, ja viņš  kādu dienu neēd un pēc tam viņš mirst? 

Atkal org.uk, tu kādreiz arī dotās tēmas speciālistus arī lasi vai tik nolasi MK noteikums cik un kā būtu jāēd?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Man tev vairs tikai viens jautājums - vai tu vispār paskaties kas apkārt notiek, jeb tev Bergs ir tagad Dieva vietā ??? 

Resursu "tavos pirkstu galos" ir vesels lērums, ja vien māki kritiski domāt un uzdot jautājumus. 

Un ja tev pat pēc maniem iemestajiem linkiem nerodas vēlme par "pasākumu" uzzināt un padomāt kritiski stipri vairāk, tad piedod bet veiksmi tev tavā "sektā", un novēlu (un ceru), ka ilgtermiņā tava ticība tam ko dari tevi nonovedīs kapā ātrāk kā vajadzētu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Bergs ķerās pie daudz smagākām problēmām, tāpēc ja tev ir Bergs, tad neko vairāk tev nevajag. Teorētiski

Par tiem vitamīniem beigās nesapratu ko gribēji teikt

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Tu taču saproti ka Bergs nodarbojas ar cilvēkiem kam ir reālas (liekā svara un iespējams aŗi locītavu un muskuļu, kas vismaz formāli ir viņa licencētas prakses pamatnodarbošanās) problēmas, nevis ar "itkā veseliem" cilvēkiem !

Tāpat "mazliet" iepazīstot viņa teoriju var nonākt piemēram pie šādiem "pirmavotiem" par to no kurienes viņš ņēmis pārris idejas par badošanos un keto diētām: 

intermountainhealthcare.org/news/2011/04/new-research-finds-routine-periodic-fasting-is-good-for-your-health-and-your-heart/

Taču šī raksta virsraksts ir stipri maldīgs, jo pētījums ir ļoti "virspusējs"( pa lielam pierāda ka kā koncepts ir darboties spējīgs un tikai) un bez ilgtermiņa seku izvērtēšanas utml.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pētījumu ir veicis Bergs pats uz sevīm un tagad viņš dalās ar šī pētījuma rezultātiem. To pētījumu var apskatīt YT

Tā pat tu vari iepazīties ar citiem Keto ekspertiem un viņu viedokļiem. Tas nav nekāds pasaules noslēpums un nevajag man meklēt slepenos Keto protokolus no velns zin kurienes.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

NU ja, nu ja visu ko kāds uz sevīm izprovē ir labi, tas nekas ka objektīvos pētījumos nepieciešama vismaz kaut kāda fokusgrupa ar noteiktiem parmateriem, lai rezultāts būtu kaut kā jēdzīgi vērtējams. Pie kam pats Dr. Bergs noteikti saprot vairāk par to kā un kam sekot kontekstā ar viņa paša pacientiem, taču tu nekritiski "tirgo" šo info pa labi un kreisi, kaut pēc būtības tā ir tikai viņa prakses reklāma un nekas vairāk.

JO par keto ir uztājušies visādu profesiju pārstāvji, ieskaitot pat rakstniekus, un tie uzstāšanās teksti sākas apmēram : Iedomājaties, ka "lieta X", jūs spētu atbrīvot no "pasaules problēmas Y" tik kaut kā tās medicīniski korektas statistikas un korelāciju kaut kā grūti izdabūt no šiem "reklāmistiem" ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 5 Atbildēt

Es rakstīju par objektīviem datiem.

Ja reklāma sludina, ka, lūk, šie te brīnumcepumi tur plakanu glikozes līmeni 4 stundas, tad to ar glikometru var pārbaudīt.

Ja veselīgie sludina, ka barība ir piesārņota, tad to arī var pārbaudīt. Konkrētajā piemērā glifosātu(raundapu) graudos un miltos.

Es nerakstīju, ka tie cepumi vai graudu produkti būtu galvenais uztura avots.

--------------------

Ja nu par cukuru un glikozi vispār.  

lv.wikipedia.org/wiki/Glikog%C4%93ns

en.wikipedia.org/wiki/Glycolysis

en.wikipedia.org/wiki/Glyconeogenesis

en.wikipedia.org/wiki/Lipolysis

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Nu bet pārbaudi, kas tev to liedz?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 6 Atbildēt

Nu, Tu taču apgalvo, ka viss ir tik ļoti piesārņots. Būtu jābūt kādiem piesārņojuma sludinātājiem, kas ir pārbaudījuši.

Par elementiem, glikozi, glikogēnu, cieti, glikoneoģenēzi un pārējo vismaz palasīji, jeb Tev nevajag lasīt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Tu iepostēji kkādu pētījumu un turpini postēti kkādus linkus. Tagad sāc prasīt lai es to lasu un dodu tev datus.

Darām otrādi - tu lasi un dod datus, bet es tev iepostēšu Dr. Bergu, OK?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 4 Atbildēt

Vai tad nemaz nav vēlēšanās uzzināt pamatinformāciju? Palasīji kaut ko, saprati?

Kādā veidā Berga fanam var traucēt zināšanas par elementiem, glikozi, glikogēnu, taukiem olbaltumvielām, žultspūsli un aizkuņģa dziedzeri?

Es jau neatprasu to mācību vielu, es tikai prasu, vai vispār lasīji.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu es kko atvēru, bet nu tā nav nekāda informācija, kas varētu kkā palīdzēt kādam Keto entuziastam. Tas no malas izskatās šādi - tu aizej pie kkādā automehāniķa un sāc no wikipēdijas(citēt) stāstīt kas kur būtu jāskrūvē un kas kur mašīnai atrodas. Protams ļoti atzīstamas pūles, bet maz lietderīgas.

Un otrs, tu tak vari ar Vali apmainīties visādiem linkiem un tādā veidā kko iepazīt. Tas, manā skatījumā, būtu lietderīgāk. Pēc tam, protams, tā pat būtu jāpievēršas Berga linkiem. Nu un tad jau var arī kādus trikī jautājumus paprasīt man

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 5 Atbildēt

Nu, vienkārši klāstot savas Berga atklāsmes, laiku pa laikam parādās šāda tāda pamatu nezināšana.

No tā - pārliecība, ks lieliskās metodes der visiem.

Daudziem gan jau ka der šad tad pabadoties, bet noteikti ne visiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

No kurienes tad tev šādas atziņas?

Diez vai Bergs tev piekritīs

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Izlasīji par žultspūsli?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

DDD

Vispār jau man ir žultspūslis, vēl nav izgriezts. Ko tu gribēji lai es izlasu man nezināmu?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Kur ir kļūda?

Citāts no VOLX 24.08.2023

Jāpatin pāris lp atpakaļ, es šeit iepostēja Berga video, kas aicina stiprināt imūnsistēmu lai varētu sagatavoties Covid vilnim uc vīrusiem. Visa diskusija ir šeit par to, ka Bergs ir no sektas un nekādu imūnsistēmu nevajag stiprināt. Tas ir ļoti bīstami  

Kas attiecas tieši uz jums, Spaiņa kgs, tad jums sāp Venus nerve, kas nāk no Galblader. Latviski tas, lkm, ir aizkuņģa dziedzeris.

Jums trūkst bile salt vai ir tur izveidojušies akmeņi. Tas norāda uz plašākām gremošanas problēmām un problēmām ar kuņģi.

Lai nomierinātu nervu jūs varat kā suplementu lietot Magnesium(Magniju), bet tas protams jūsu problēmas neatrisinās. Būtu jāskatās ko jūs ēdat ikdienā un jāizdara izmaiņas(tas ir mājiens uz sektu).

Savukārt ja jūs gribat supertabletīti, tad Bergs min dabisku preparātu TUDCA

Tas gan neatmaina iepriekš teikto, ka bez izmaiņām racionā jums atkal plecs nesāpēs.

Varat apmeklēt ārstu, bet tur visticamākais jūs nosūtīs pie ķirurga, kas ātri vien jums to dziedzeri izgriezīs. Es to neiesaku darīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Raimi, tev ir lēna aizdedze?

Es tak tur atzīmēju - kļūdu nav. Palabo anglisko nosaukumu un viss OK. Tāpēc nevajag kkādus wiki rakstus vilkt laukā, tas Spainim nekādi nepalīdzēs.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Vai nerodas zināms juceklis, nosaucot žultspūsli par aizkuņģa dziedzeri?

Un pēc tam seko padomi internetā nezināmam pilsonim Spainim, kurš, protams, muļķojas, taču ja tur būtu kāds labticīgs duračello, kas ticētu, ko tad?

Tie wikki raksti nav kaut kādi tur wikki raksti, tie latviski paskaidro, kas ir žultspūslis un kas ir aizkuņģa dziedzeris.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tad tas duračello saprastu kas viņam kait un pieņemtu mērus. A tu gribēji lai viņš lasa wiki rakstus?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Ja Bergs to intermitento badošanos ir izmēģinājis uz sevis un tas ir palīdzējis un citi ir izmēginājuši un tas arī ir palīdzējis, ar to tomēr nepietiek, lai to ieteiktu visiem.Nekritiski. Internetā.

Pilsoņa Spaiņa muļķošanās un ieteikumi viņam un pamatojums ir pavisam interesanti.

Tāpēc nav nekāds brīnums, kādi ieteikumi ir COVID laikā. Infekcijas izplatības zināšana nemaz netraucē sniegt aplamus padomus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Te būs vēl drusku īsāk no cita avota, bet balstīts uz to pašu pētnieku darbu un atzinumiem:

In addition to the question of intermittent fasting’s long-term effects in humans, the authors point to two other areas requiring further research. Studies are needed to determine whether this eating pattern is safe for people at a healthy weight, or who are younger or older, since most clinical research so far has been conducted on overweight and middle-aged adults. In addition, research is needed to identify safe, effective medications that mimic the effects of intermittent fasting without the need to substantially change eating habits.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Ja mums ir Dr. Bergs, tad priekš kam mums vajadzīgi vēl citi avoti?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 6 Atbildēt

Beidz dzīt sviestu, Bergs ir prasts mārketētājs un tu pēc būtības esi viņa "upuris", ar ko arī "apsveicu" !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Piektdienās 18.00 viņam Live strīmi un tu vari savus neskaidros jautājumus(pētījumus) pajautāt viņam personīgi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 6 Atbildēt

Pētījumi/publikācijas medicīniskos, kolēģu caurskatītos žurnalos ir ? Ja nav, man tās viņa blēņas "dzīvajā" neinteresē, tā kā manas zināšanas nav pietiekams lai "dzīvajā" izvērtētu sniegtās info patiesumu, un atlasītu "graudus no pelavām".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vali, es pat tev atradu speciālu klipiņu, kā uzaudzēt pāris kg esot Keto. Ja nu tevi tas liekais svars tā satrauc un tu jūties izkāmējis  

youtu.be/0r_Y6EYjMzM?si=mTJVV98Djqjqx6l9

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Mani nesatrauc ne kas no tevis minētā, mani "satrauc" pavisam nekritiska attieksme pret YT video. Normāli ir ja tu esi konkrēto "autoru" pacients, vai ja gribi izmēģināt to kas tiek piedāvāts - aizvelc savu pakaļu pie fizioterapeita vismaz izrunāt par to kas un kā un kādam nolūkam tiek darīts. Ja to nedari - piedod, bet neesi sevišķi saprātīgs indivīds.

Un ja man patiesi vajadzēs kaut ko uzaudzēt vai uztrennēt, tad mazākais ar ko es konsultēšos, būs konkrēta sporta veida treneris, jo viņam ir vismaz kaut kāda nojauta par to par ko runā, pretstatā tev Volx !

P.S. un tikko ar "vienu ausi klausoties" tavu Dr. Bergu dzirdu tādu stirpi muļķīgu (UN POTENCIĀLI NĀVĒJOŠU) ieteikumu uzņemt vairāk vara (Cu - Copper):

Ja rodas netcība manis teiktajak - skatīt ~ 16:00 no tā ~ 1 stundu garā "Live" palaga:

www.youtube.com/watch?v=C99sgi_Vx_M

Tad tikpat labi var ieteikt kādam "pamēģināt" lietot uzturā dzīvsudrabu un svinu ...

VARA kaut kādus savienojumus kategoriski NEDRĪKST LIETOT UZTURĀ BEZ ārsta rekomendācijas un izpratnes par to ka ar to dara !!!!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Te tā ieskatam par to kas un kāpēc ar varu ir labi un/vai slikti:

www.medicalnewstoday.com/articles/copper-toxicity

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Te tā ieskatam par to kas un kāpēc ar varu ir labi un/vai slikti:

www.medicalnewstoday.com/articles/copper-toxicity

Iedošu fitnesa treneri, ja jau ārstiem neuzticies

youtu.be/k0YCA3PZA0E?si=yHzh48i0vE6vy9O5

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Es neuzticos "ārstiem" kuri stāsta bīstamas mulķības kā Dr. Bergs ! Vara savienojumus tikai strikti ierobežotās devās, ja vien mērķis nav panākt "lai mulķi un idioti nevairojas" ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, tāpēc jau es tev dodu nosūtījumu pie fitnesa trenera

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Paldies, tikai man tas NAV vajadzīgs ... iešu labāk "ierīt" medu tieši tagad 02:04 "no rīta" , par godu savai "diētai"

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Es neuzticos "ārstiem" kuri stāsta bīstamas mulķības kā Dr. Bergs ! Vara savienojumus tikai strikti ierobežotās devās, ja vien mērķis nav panākt "lai mulķi un idioti nevairojas" ...

Viņam ir izglītība ASV hiropraktikā, bet es viņu nesauktu par ārstu.

Btw, ir bijis pētījums, kur secināja, ka uztura bagātinātāju lietošana var arī saīsināt dzīvildzi. Zinot, cik mazregulēta ir uztura bagātinātāju ražošana, es apbrīnoju šos ticīgos, kas pērk saujām un rij viņus, aizstājot normālu pārtiku. Piem., tur var būt sastāvā "aktīvā viela" nepareizās sāls veidā un organismā tur ne sūda neuzsūksies, aizies podā pa taisno. Nerunājot nemaz par ražošanas piemaisījumiem. 

Medikamentu gadījumā tu vismaz dabū preparātu, kas strādā, bet uztura bagātinātāju gadījumā tu samaksā lielu naudu potenciāli par neko. Es teiktu, ka uztura bagātinātāju nozare lielā mērā balstās uz placebo efektu un tas ir tāds maģiskās domāšanas paveids.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Medikamentiem ir blaknes!

Dr. Bergs pirmkārt stāsta par vitamīniem, ko var iegūt dabiskā veidā ar ēdienu. Protams, ja tu esi alkoholiķis un tev ir akūts B1 t|ūkums, tad jau nekā cita neatliks, kā to B1 papildus lietot. Katrā ziņā tas būs labāk, kā kādi medikamenti. 

Katrā ziņā propagandas piesātināts komentārs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

NU "" pēdiņas jau ar tur "nejauši" nenokļuva. ;)

Bet pēc būtības - pat ūdeni dzerot nenāks par ļaunu zināt tā sastāvu, kur savukārt uztura bagātinātājiem "drīkst" būt uzdrukāti "eksotiski" nevienam neko neizsakoši nosaukumi a la "dabīgu augļu vai dārzeņu daļinas", no kuriem grūti izlobīt kura sastāvdaļa būs (attiecībā pret patērēto devu) relatīva inde ...

Galu galā sarkanā mušmire jau ar ir tikai augs, kuru pat pareizi novārot (2x) var arī ēst t.i. to pat dažas tautas lieto uzturā !

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Medikamentiem ir blaknes!

Dr. Bergs pirmkārt stāsta par vitamīniem, ko var iegūt dabiskā veidā ar ēdienu. Protams, ja tu esi alkoholiķis un tev ir akūts B1 t|ūkums, tad jau nekā cita neatliks, kā to B1 papildus lietot. Katrā ziņā tas būs labāk, kā kādi medikamenti. 

Katrā ziņā propagandas piesātināts komentārs.

Tu man pārmet propagandu, bet pats atsakies kaut ko citu palasīt ārpus Berga? 

Esi dzirdējis par toksisku hepatītu no uztura bagātinātājiem? 

Pietam, ja kaut kādai vielai nav blakņu riska, visticamāk organismā viņa neko nedara.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

No kurienes tad tāds pieņēmums atkal? Es te gan Delaurel, gan Ekbergu, Haymanu esmu postējis. Vienkārši tie ir ar savām specifikācijām, bet par to pašu tēmu. Savukārt ja tu seko Bergam, tad atbildes uz visiem aktuālajiem jautājumiem tur ir atrodamas kompresētā veidā.

Savukārt tu izplati parastu Big pharma propagandu, aicini ne rūpēties par savu veselību un ticēt brīnumtabletei.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 2 Atbildēt

Nē, neaicinu ticēt brīnumtabletei. Fiziskas aktivitātes un sabalansēts/veselīgs uzturs ir galvenais. 

Mani kaitina pašpasludināti eksperti sociālajos medijos, kuriem seko miljoniem bez kritiskās domāšanas.

Pats tak iepriekš rakstīji par savu uztura bagātinātāju arsenālu un ļauno big farma.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bet ko tad Bergs aicina?

Viss šis diskurss ir par Berga aicinājumu gatavoties Covid vilnim un imunitātes stiprināšanu. 

Bet skaudība ir slikta īpašība  

youtu.be/NooTKyjlo6s?si=UowXkypmzGN2X6JH

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Tad jau labi. Un kā ar pasākumiem pret infekcijas izplatīšanos?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Volx rakstīja: No kurienes tad tāds pieņēmums atkal? Es te gan Delaurel, gan Ekbergu, Haymanu esmu postējis. Vienkārši tie ir ar savām specifikācijām, bet par to pašu tēmu. Savukārt ja tu seko Bergam, tad atbildes uz visiem aktuālajiem jautājumiem tur ir atrodamas kompresētā veidā.

Savukārt tu izplati parastu Big pharma propagandu, aicini ne rūpēties par savu veselību un ticēt brīnumtabletei.

Nē nu tu man pastāsti/apgaismo kā lūk tās "atbildes uz visu" (no Dr. Berga) var saturēt  prastu "muļķību" Trampa garā ( par Hidroksihlorohīnu Covid ārstēšanā) ? 

Kā jopt. cilvēkam YT livestrīmā vispār drīkst ieteikt "pamēģiniet lietot vairāk vara". Es sen tādu stulbumu neesmu dzirdējis. Vari kaut kā paskaidrot kādam prāta aptumsumam tur ir jābūt lai kaut ko tādu kādam rekomendētu ( bez izmeklējumiem un ārsta  uzraudzības). 

Tas ir apmēram tāpat kā ja es tev ieteiktu salauzt kāju, kā līdzekli pret tavām ceļu sāpēm ( tik tas ka varš ir potenciāli nāvējošāks "joks") ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu vienkārši ne tur skaties. Ja tu gribi atrast atbildi uz kādu sev akūtu jautājumu, tad atbildi tu vari atrast pie Dr. Berga. Tā vismaz es daru.

Savukārt tu atrodi kkādu sev tuvu tēmu par dzīvsudrabu un kko tur urķējies. Ne tev vajag zināt kā lieto varu, ne arī Hidro ko tur saistītu ar Trampu. Tev tas vienkārši nav jāzina, tā ir tikai tava iztēle.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Man nav akūtu jautājumu, es vienkārši nolēmu paklausīties ko tad te "labu" stāsta, tā ka man radu saimē arī ir tauta kas uz "keto " dzīvo, ēd vitamīnus kaut kur uz to pusi ka tu te "izlielījies" utml. Nu man mamma grib ko tādu pamēģināt, jo tie radi kas ir par keto, gluži kā tu ir sajūsmā par to diētu, nu vismaz vārdos, kaut man nav ne mazakās nojausmas vai viņiem vispār bija da jebkādas problēmas ...

Tā ka ir dīvaini, ka man paklausoties to visu, ir tā ka baigi ātri "uzkrīt" kaut kāda prasta muļķība, kas manuprāt liecina par "ārsta" nekompetenci ! Bet nu whatever, vismaz zināšu ka "sektā" klausoties ir stipri kritiski jāuztver teiktais, pat ja tā mēģina pasniegt un skaidrot dažas noderīgas lietas !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu tagad es ieskaitīts fitnesa grupā, sektā nav ko darīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Man nav akūtu jautājumu, es vienkārši nolēmu paklausīties ko tad te "labu" stāsta, tā ka man radu saimē arī ir tauta kas uz "keto " dzīvo, ēd vitamīnus kaut kur uz to pusi ka tu te "izlielījies" utml. Nu man mamma grib ko tādu pamēģināt, jo tie radi kas ir par keto, gluži kā tu ir sajūsmā par to diētu, nu vismaz vārdos, kaut man nav ne mazakās nojausmas vai viņiem vispār bija da jebkādas problēmas ...

Tā ka ir dīvaini, ka man paklausoties to visu, ir tā ka baigi ātri "uzkrīt" kaut kāda prasta muļķība, kas manuprāt liecina par "ārsta" nekompetenci ! Bet nu whatever, vismaz zināšu ka "sektā" klausoties ir stipri kritiski jāuztver teiktais, pat ja tā mēģina pasniegt un skaidrot dažas noderīgas lietas !

Īsā atbilde - tu sāc ražot ketonus. Bet man ir aizdomas, ka tie tavi radinieki ir kāda sieviete pēc 30, kas vienkārsi ir nogursi no kaloriju skaitīšanas, "veselīgajām" sulu kūrēm un kas uztraucas par savu ārējo izskatu. Tak pats atzīmēji, ka pēc sejas var pateikt cik metaboliski vesels ir cilvēks. Vīrietim apaļi vaidziņi vai parādījušās krunkas neko īpaši neizsaka, bet sievietēm tas ir šausmas, šausmas. Tāpēc tavi radinieki ir fitnesa grupā, jo viņiem nav ne vēža, artrīta vai kādas citas nopietnas problēmas. Viņiem jāskatās Delaurel.

Šeit būs īss ievads sektā youtu.be/3jeJ9A8YhI8?si=82P5o1Yfx66SsmNr

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Par vecumu, iesakumam pieskaiti vismaz 25 gadus pie savas versijas. ;)

Lai savos 30 kaut ko tādu darītu vai intersētos, es tādam cilvēkam laikam ieteiktu aiziet pie psihoterapeita ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vai pie Berga

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Tad jau labi. Un kā ar pasākumiem pret infekcijas izplatīšanos?

Stiprini savu imūnsistēmu!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Un tādi sīkumi, kā slimam neaplaist citus?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un kāpēc tikai šīs slimības sakarā to piesauc? Vai tad ar gripu nav identiski noteikumi un iespējas? 

Vispār manā ģimenē tā aplaišana nav aktuāla. Pēdējo reizi slimoja meita, es viņu ved ar savu Kijiņu gan nodot testu kad slima, gan arī kad vesela. Vairāk neviens nav saslimis ar to Covid. Tak što droši aplaid

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Un nesenā vēsturē, kad nodaļas bija pilnas, arī tāda pat loģika?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Mans gadījums ir no nesenās vēstures, kad nodaļas pilnas. Ne jau es tev stāstu par šg jūliju, tas bija pasen 1,5 gadu atpakaļ.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Nu, bet ja ir situācija, kad valstī ir infekcijas uzliesmojums, vai pilsonim nemaz nevajag censties kaut kā to infekcijas līmeni samazināt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Pilsonim!?

Ja runājam par manu izbraucienu ar Covid slimnieku, tad pats redzi, ka nē. Bet ja tu prasi par Covid laiku, kad savaxētiem pilsoņiem atļāva pulcēties, strādāt utt, tad tak tas nav jautājums pie manīm. Kurš tad veicināja to izplatību? 

Un vēlreiz atgādinu, ka katru gadu mums ir gripas uzliesmojumi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Jā, ir gripas uzliesmojums, pilsonim ir gripa, kas jādara, lai neaplipinātu citus ar gripu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu taka no mēness nokritis - jāliedz apmeklēt t/c, jāievieš komandantstunda, jāslēdz skolas utml.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Bet normāla atbilde, kas jādara infekcijas laikā? Bez emocionāli-vēsturiskā sakāpinājuma?

Tuvojas vēlēšanas, politiķi negrib zaudēt punktus pie tam aktuālais paveids tāds tipa viegls-vidējs. Bet nu laiku pa laikam kāds saslimst smagi.

Valstiski nekādu pasākumu nav, ir vispārēja informācija, ka epidēmijas līmenis sasniegts nav un vispār iesaka īpaši nevazāties bez vajadzības.

Ko dara atbildīgs pilsonis?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu pastāsti, ko dara. Sēž mājās un uz sava rēķina bez slimības lapas izvairās no testēšanās vai tomēr iet uz aplipināšanas punktu tikties ar veselajiem, kam bez aplipināšanas punktu apmeklējuma strādāt neļauj?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kāpēc jāpin klāt kaut kāda sociālā atmiņa?

Pilsonis jau klepo, ir temperatūra.

Ir zināms, ka vispār ir gripa valstī.

Tuvojas vēlēšanas, politiķi neuzdrošinās neko noteikt un ierobežot. Grib tikt Saeimā.

Kas jādara vai nav jādara atbildīgam pilsonim?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atbildīgam pilsonim ir jāklausa politiķi, kas liek iet uz aplipināšanas punktu. Gan vesalajam, gan slimajam. Lai satiktos.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Politiķi ļoti respektē savu vēlētāju un klusē. Ziņās ir informācija, ka šī gripa skar arī veselus un spēcīgus cilvēkus ar labu imunitāti. Pilsonis ir dabūjis to gripu.

Pilsonis ir sociāli atbildīgs. Viņš zina, ka kaut kas tik mazs, kā vīruss, izraisa infekcijas slimību.Vai viņš ies uz veikalu un ciemos?

Kāpēc nevari sniegt vienkāršu atbildi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kāpēc nekādi negribi pieņemt atbildi uz uzdoto jautājumu, bet izmisīgi gaidi, ka atbildēšu to, ko gribi dzirdēt?

Apzinīgs pilsonis gaidīs politiķu komandu, kas jādara un uz vārda klausīs "zinātni" un sistēmas mediķus. Ja vajag, bez liekām šaubām dosies uz aplipināšanas punktu. Brīvdomātājs, kas, iespējams, klausās Dr.Bergu vai kā savādāk pats domā par savu un citu veselību, ar lielu iespējamību darīs to, ko tu tik ļoti vēlies. Kas ir vairāk - apzinīgie pilsoņi vai brīvdomātāji? Neceri, ka plāndēmijas apturēsi ar savu filosofēšanu vien.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kāpēc ir tik grūti uzrakstīt, ka pilsonis ar gripas simptomiem cenšas nevienu neaplaist ar gripu?

Gripas simptomiem gripas sezonā. Nevis COVID.

Ja vajag - pirms COVID laikā, piemēram, kādā 2015.gadā. Vai 1998.gadā. Ir gripa, pilsonis sēž mājās un nevienu neaplipina. Kas tur tāds nesaprotams?

Pilsonis ir atbildīgs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tāpēc, ka es rakstu patiesību, nevis to, ko tu gribi dzirdēt. Pilsonis ir atbildīgs un apzinīgi dodas uz aplipināšanas punktiem. 

"cenšas nevienu neaplaist ar gripu" tikai brīvdomātāji, kas neklausa uz vārda politmediķus un paši domā ar savu galvu. Tādu ir maz.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un loģika ir tāda, kā dakteris Bergs jau teica - stiprini imūnsistēmu, lai nenokļūtu veselības aprūpes nagos.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Vai to var izdarīt tik ātri, ja līdz šim tas nav darīts, bet ir infekciju sezona vai atkal kāds jauns vīruss cirkulē?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Nevajag meklēt kkādas atmazkas. Redz, ka Spaiņa kungs ir pazudis, studē Bergu un stiprina imūnsistēmu. Nu, varbūt arī būs aizgājis pie ārsta un tagad guļ slimnīcā ar izgrieztu žultspūsli. Bet tad jau viņš mums padoti kādu zīmi, slimnīcā jau laikā diezgan

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 3 Atbildēt

Vislabāk imunitāti stiprina vakcinēšanās.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 3 Atbildēt

Par to nav datu, Bergs to nemin.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Loģika to saka. Slimošana stiprina imunitāti, bet novājina organismu. Citāda veida kā stiprināt imunitāti slimojot vai vakcinējoties nav, var tikai to nevājināt ar nepilnvērtīgu miegu vai uzturu. Imunitātes "stiprināšana" ir šarlatānu sauklis.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Visam viena teorija - Bergs un visam viena ārstēšana - intermitentā badošanās.

Nu nav loģiski.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Vislabāk imunitāti stiprina vakcinēšanās.

Nevis stiprina, bet specializē. Ar kaut kādu, nevienam īsti nezināmu, lietderības koeficientu, kā rezultāts ir vispārējās imunitātes novājināšanās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Datus "studijā" !

Parasta saaukstēšanas ari samazina imunitāti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Savā stulbumā pat neaptver, ka pats apstiprināji manis teikto.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Neapstiprināju gan, kaut labi zinu ko pateicu, bet Bradypus tapat nav un nebus spejīgs to saprast !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Vārds "arī" nozīme apstiprinājumu un papildinājumu. To māca bērnudārzā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nesatraucies, latviešu valoda nav mana vājā puse!

Tulit pēc tam kad paskaidrosi kādos "ežos" mēri "vispārējo imunitati", varu uz "pirkstiem parādīt", ka mans ari neapstirpina tavu izvirzito/pateikto muļķību !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Es neko neskaidrošu radījumam, kas ir gatavs slepkavot ideoloģijas vārdā. Tu esi tik stulbs, ka tas tev nekādi nepielec.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Doma man kads jaunums, ka tu "neko neskaidrosi", tas jau sen zinams, ka tad kad tev prasa tavu viedokli un formulējumu skaidrot, tavad prata spējas "izbeidzas" un tiek pāriets uz pilnigi fufeli, vai "tev mīļo" ad hominem.

Tava apsaukāšanas absoluti neka neietekme mani, tikai parāda tevi pašu ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka neesi pamanījis, ka ļoti konkrēta iemesla dēļ tikai tev un citiem slepkavniekiem neko neskaidroju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man atklāti sakot nepis, ko tu un kam neskaidrosi, un kāda iemesla dēļ - man sen jau ir skaidrs ka prāta tāpat nepietiek, gan saprast, gan arī jebko skaidrot, tāpēc arī esi pārgājis "uz vienkāršāko atbildes formu".

Vari nemaz nelocīties kā tārps ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Saukt konsekventu slepkavošanas piekritēja sūtīšanu taisni par "locīšanos" var tikai pilnīgi stulbs slepkavnieks.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

To tavu "darbošanos" sauc par konsekventu idiotismu - tā teikt veiksmi "darbā" ... ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Slepkavošanas mīļotājiem nevēlēšanās slepkavot neapšaubāmi ir "konsekvents idiotisms".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tes labi ka piekrīti 😎

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Šitaja tēma pie tiem litriem vēl vajadzētu pievienot zvaigzni, kurš potēts kurš nē 😄

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Jawohl! Zvaigznes pievienošana ir pārbaudīta vērtība!

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Ko Bergs iesaka pret rīta stīvumu? 

Kaut kā neērti iet rīta pastaigā ar ereģētu pipeli.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Liberālā pārvalde COVID laikā ir panākusi, ka liela dala pilsonu neuztver infekcijas slimības un pretpasākumus pret tam slimībām ka vienkāršu ieteikumu un padomu kopumu, kura nav nekadas politikas.

Ja inficēto skaits valsti sāk ietekmet veselibas sistēmas funkcijas, vienkarši neaplipini citus un centies neaplipt pats. Tik vienkaarši.

Protams, daudziem ir gruti atškirt aicinājumu necakarēt sistēmu un necakarēt veselības sistēmu.

Seviški, ja mediji visu laiku piegādā tādu garšīgu papildinformāciju par visādām blakustēmām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši otrādi. Tā elektorātā ir panākusi aklu paklausību politmedicīnas ieteikumu un padomu izpildei. Pat tad, ja padoms ir ierasties aplipināšanas punktā aplipināt citus vai aplipt pašam.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Kāpēc pat gripas elementāra profilakse ir tik nesaprotama? Sēdi mājās un neaplipini citus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Kāpēc tev ir tik nesaprotama paklausīga pūļa psiholoģija? Tāpēc, ka pat nespēj atšķirt to, ka neapstrīdu tavas idejas pareizību, bet gan tavu sapratni par to, ka realitāte ir savādāka?

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Sliņķim ir bezjēdzīgi mēģināt jebko paskaidrot, vai par jebko uzdot jautājumu - viņa mākslīgās "necaurredzamās sētas" ietvaros ir grūti saskatīt kaut ko vairāk par pāris stabiem un ierobežotu telpu. 

Ierobežotā telpā pietiekoši daudziem izskatās ka citādas domas, un citādi vairāk vai mazāk zinātniski viedokļi ir "paklausība" nevis individuāls matemātisks, vai varbūt dažos gadījumos arī materiāls aprēķins.

BET, Ja no kaut kā ir "bail" ( kā piem. iespējas palūrēt "pāri ļoti zemai sētai" ), tad no kaut kā ir bail, pat tad ja tas prasītu tikai "pastiepties uz pirkstgaliem" un potenciāli noplēst parīti stipri pabalējušu un novecojušo politisku banneru, kas aizsedz skatu "uz dzīvi".

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

0pis rakstīja: Ko Bergs iesaka pret rīta stīvumu? 

Kaut kā neērti iet rīta pastaigā ar ereģētu pipeli.

Neērti vajadzētu būr plātīties ar savām mentālām problēmām.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Varbūt demence... Ko Bergs par to saka? Keto diēta var palīdzēt mazināt simptomus?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tieši tā Spaiņa kgs. Tas process saucas Autophagy ar kuru var apstādināt demenci. Mūsu organisms ir spēcīgākais dakteris sevis ārstēšanai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

WALA rakstīja: Sliņķim ir bezjēdzīgi mēģināt jebko paskaidrot, vai par jebko uzdot jautājumu - viņa mākslīgās "necaurredzamās sētas" ietvaros ir grūti saskatīt kaut ko vairāk par pāris stabiem un ierobežotu telpu. 

Ierobežotā telpā pietiekoši daudziem izskatās ka citādas domas, un citādi vairāk vai mazāk zinātniski viedokļi ir "paklausība" nevis individuāls matemātisks, vai varbūt dažos gadījumos arī materiāls aprēķins.

BET, Ja no kaut kā ir "bail" ( kā piem. iespējas palūrēt "pāri ļoti zemai sētai" ), tad no kaut kā ir bail, pat tad ja tas prasītu tikai "pastiepties uz pirkstgaliem" un potenciāli noplēst parīti stipri pabalējušu un novecojušo politisku banneru, kas aizsedz skatu "uz dzīvi".

Pis taisni, slepkavniek. Vienīgais, ko man ir bezcerīgi mēģināt iestāstīt, ir tavi attaisnojumi slepkavošanai.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ņemot vērā tavu izpratni par to ko es esmu teicis, man pilnīgi vienalga ko tev šķiet,  ka kāds tev ir mēginājis iestāstīt ...

Taču skatoties uz visām "kā uz delnas" izliktajām tavam teorijām un viedokļiem, ir skaidrs, ka iestāstīts ir daudz un dikti, pie kam bez jebkādas sapratnes par tā greizajiem pamatiem !

Alternatīvi protams var pieļaut, ka prasti nemāki izteikties ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja:

0pis rakstīja: Ko Bergs iesaka pret rīta stīvumu? 

Kaut kā neērti iet rīta pastaigā ar ereģētu pipeli.

Neērti vajadzētu būr plātīties ar savām mentālām problēmām.

Bergs domā, ka noturīga erekcija ir garīga problēma? Es viņam nepiekrītu...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu tak pats raksti, ka tev ir neērti.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Galvenokārt Raimim. Man šķiet, ka pandēmijai viens pozitīvs efekts tomēr ir: cilvēki ir nopietnāk sākuši attiekties pret slimošanu un citu aplipināšanu. Ja kādreiz iet uz darbu ar temperatūru skaitījās varonīgi, tad tagad tas skaitās stulbi. Arī neviens darba devējs vairs negrib redzēt darbā slimu darbinieku. Ja tev ir temperatūra, tu šķaudi, klepo - sēdi mājās un ārstējies, slims tu nafig neesi vajadzīgs! Tā ka nedomāju, ka šī ir tēma, kura būtu nemitīgi jāapspriež un jāatkārto.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 2 Atbildēt

WALA rakstīja: Ņemot vērā tavu izpratni par to ko es esmu teicis, man pilnīgi vienalga ko tev šķiet,  ka kāds tev ir mēginājis iestāstīt ...

Taču skatoties uz visām "kā uz delnas" izliktajām tavam teorijām un viedokļiem, ir skaidrs, ka iestāstīts ir daudz un dikti, pie kam bez jebkādas sapratnes par tā greizajiem pamatiem !

Alternatīvi protams var pieļaut, ka prasti nemāki izteikties ...

Alternatīvi var pieļaut, ka šitajam tēlam ir tāds pienākums - vāji apmaksāts nožēlojams darbelis - maisīties pa trešās šķiras forumiem un maisīt gaisu ar puspatiesību miksli. 

Trollis, resp. 

PN - pēc necerētajiem ģeopolitiskajiem satricinājumiem šams netika manīts pāris dienas - kamēr saņēma jaunās instrukcijas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Nu, viens no aktīvākajiem pret COVID pasākumu noliedzējiem, protams, ir biedrs VOLX. Tad nu šeit pāris lapās top skaidrs viņa pasaules uzskata veidošanās mehānisms.

VOLX un Bradypus nekādi nevar ne pateikt, ne uzrakstīt, ka vienkāršākais pasākums pret infekciju ir vienkārši tās laikā censties to pašam nesaķert un neaplipināt citus. Otra praktiski neiespējamā atziņa ir tā, ka infekcijas slimības, sasniedzot noteiktu skaitu sabiedrībā, attiecas arī uz citiem, jo tiek noslogota veselības sistēma.

Nu, un protams, viss, kas attiecas uz vakcīnām un to nozīmi. Dati pierada gan mazāku inficēšanos, gan mazāku mirstību.

VOLX bijušas problēmas ar holesterīnu, lietojis medikamentus, bijušas blaknes, medikamentus pārtraucis lietot un sācis sekot Bergam, intermitenti badoties un apgūt teoriju, galvenās atziņas ir, ka badošanās ārstē, autofāgija apēd kaitīgās šūnas, badošanās novērš iekšējos iekaisumus un insulīna rezistenci un, ja lasa un skatās Bergu, tad nekas cits nav vajadzīgs. Bergs esot visu izmēģinājis un zina. Un vēl dabiskajām uztura piedevām neesot blakusefektu. Tad vēl zināms noliegums pret jebkādām analīzēm kā objektīvu datu avotu, Tāpat pamatzināšanu noliegums, par elementu tabulu, par medikamentiem,  par cilvēka fizioloģiju. Pie tam visu ko konkrētām vainām var droši ieteikt internetā, te pacentās biedrs Spainis ar savu muļķošanos.

Nevar dažu cilvēku pieredzi pa tiešo pārnest uz visiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 0 Atbildēt

Alkel melo. Tu uzstājīgi jautā "ko darīs apzinīgs pilsonis?" un uz šo jautājumu es tev sniedzu atbildi.

Ja tu jautātu, ko būtu pareizi darīt, es nešaubīgi apstiprinātu, ka "vienkāršākais pasākums pret infekciju ir vienkārši tās laikā censties to pašam nesaķert un neaplipināt citus.".

Un pat neskatoties uz tavu nespēju uzdot jautājumu, es tev jau atbildēju, ka visticamāk "vienkārši tās laikā censties to pašam nesaķert un neaplipināt citus" spēj tieši neapzinīgie un nepaklausīgie pilsoņi, kas domā ar savu galvu, nevis akli klausa vadoņu norādījumus, kuri ir tieši pretēji.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tu tak pats raksti, ka tev ir neērti.

Kas tur ērts, ja jāuzmanās lai neaizķeras.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

GPT AI

Intermitentā badošanās (angļu valodā intermittent fasting, IF) ir uztura metode, kurā cilvēki maina periodiskus ēšanas un badošanās ciklus. Šāda pieeja uzturam var būt droša un pat noderīga daudziem cilvēkiem, bet tā var būt arī kaitīga tiem, kuriem ir konkrēti veselības apstākļi vai kuri neievēro to pareizi.

Priekšrocības intermitentā badošanās:

Palīdz svara zaudēšanā: IF var veicināt svara zaudēšanu, jo tas var samazināt kaloriju uzņemšanu, ja to piemēro pareizi.

Iedrošina insulīna jutīgumu: Daži cilvēki ziņo, ka IF palīdz uzlabot insulīna jutīgumu un cukura līmeņus asinīs.

Potenciālie veselības labvēlīgie efekti: Pētījumi liecina, ka IF varētu būt saistīts ar ieguvumiem, piemēram, samazinātu iekaisumu, uzlabotu holesterīna līmeni un sirds veselību.

Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka intermitentā badošanās nav piemērojama visiem un ka tā var būt kaitīga noteiktām personām vai veselības stāvokļiem:

Grūtniecība un zīdīšana: Grūtniecēm un mātēm, kuras baro bērnus ar krūti, nevajadzētu praktizēt IF, jo tas var negatīvi ietekmēt augļa attīstību un bērna uzturēšanu.

Diabēts un hipoglikēmija: Cilvēkiem ar diabētu vai hipoglikēmiju (zemu cukura līmeni asinīs) ir jābūt uzmanīgiem ar IF, jo tas var ietekmēt cukura līmeni asinīs.

Izmērīts veselības apstākļs: Pirms sākat IF, jums jākonsultējas ar ārstu, it īpaši, ja jums ir kādi veselības apstākļi vai medikamenti, kas varētu tikt ietekmēti.

Izveido pareizu IF plānu: IF jāveic pareizi, un tas ne vienmēr ir piemērots cilvēkiem ar nevienmērīgiem ēšanas paradumiem vai nepiemērotu uzturu.

Galvenais ir izvērtēt savu veselības stāvokli un konsultēties ar ārstu, pirms sākat praktizēt intermitento badošanos. Tāpat jums jābūt uzmanīgam, lai izvēlētos atbilstošu IF plānu un neļautu sevi izsalcināties vai izslāpēt, jo tas var būt kaitīgi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti