Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Agaga Reģ.: 25.07.2007
2 1 Atbildēt

Vajag izvairīties no vārguļu un mīzalu kompānijām, tad arī Covid-n neskādēs.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 4 Atbildēt

Sārtvaidži brigadieri vispār neslimo.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Kādas tam visam vēl sakars ar ticību, kāds sakars ar kaut kādiem pulksteņiem kad kaut kas jāuzņem vai nē ??? Moš vēl pēc horoskopim un mēness fāzēm paskatīties, jo tie jau ar kaut kā mūsdienu dzīves ritmu ietekmē ???

Jā agrāk ar piem. kurzemes hercogu ar ārstēja ar "indēšanas" metodi:

www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/vesture/medicinas-vesturniece-hercogs-birons-mira-no-arstesanas-ar-dzivsudrabu.a216573/

Tavam ķermenim ir jāēd tad, kad patiesi gribas ēst, nevis pēc kaut kāda idiotiska pulksteņa un ja esi paēdis tad nav ko līst pie "cepumu pakas", ej un strādā.

Piemēram - esmu dzīvojis kādu laiku ASV štatā kuram ir 10 stundu laika starpība ar Latviju - tad pēc kura laika man teiksim tagad "izlaist brokastis", kurš būs tas liktenīgais manas veselības "noslēpums" ????

Pirms stumt kaut kādu vispārīgu tuftu - nu moš tomēr var drusku padomāt ???

Itkā gudrs cilvēks, bet nesaprot tik vienkāršas lietas.

Nav svarīgs pulkstenis, bet režīms. Nav nekādas starpības vai tu 12 pa dienu sāc ēst vai to dēļ sava darba grafika pārcel uz 19.00. Ir svarīgi ievērot gavēnim atvēlēto laiku, tas ir 18-20 stundas un pārējā laikā vari ēst cik daudz tev gribās. Tas arī ir Ramadan princips, ka visu dienu neēd un gaidi saules rietu. 

Rietumu kultūrā ir ne tikai 3 ēdienreizes, bet arī nemitīgi snaki pa vidu. 

Es, piemēram, citreiz vispār vienu reizi pa dienu tik ēdu. Savukārt cukura/ogļhidrātu adepti, un tādi manā apkārtnē ir 90%, jau no agra rīta klāj galdus un visu dienu viņiem kustās mute.Kamēr tu nesapratīsi, ka tā ir atkarība, tikmēr tu nekad nebūsi metaboliski vesels. Tieši tas pats kā ar alkoholiķiem.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

Un šo ievērojot, nesaslimst ne ar ko?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 3 Atbildēt

Nu pag man šodien režīms ir ēst brokasti plkst 6:30, pusdienas 12:00 līdz 13:00 un vakariņas jebkurā laikā no 19:00 līdz 1:00 naktī, man arī režīms, ar ko tas sliktāks par tavu piedāvāto ??? Un ēst 6dien un 7 dien pilnīgi citos laikos ar ir MANS režīms, un ja labi gribēšu sacerēšu pasaciņas kā tas padara manu dzīvi veselīgāku !

Un  kas liek kvalificēt tavu piedāvāto atkarību no laika kā savādāk kā "atkarību ēst noteiktā laikā".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Draugs, es tev vienkārši izskaidroju ko Dr. Bergs stāsta. Tas nav nekāds mans izgudrojums vai īpašā ēšana. Tas saucās intermenitent fasting un tas stiprina tavu imunitāti. Cik reizes man tas būs vēl jānorāda?

Papildus tas ir arī labs režīms, lai cilvēks ieietu un neizkristu ārā no ketozes.Tavs nesakarīgais ēšanas režīms neko tādu negarantē

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Tukša diršana, tas ir mans režīms pie kura pieturos, ar ko tas būs sliktāks par jebkuru citu režīmu joprojām neesmu dzirdējis nevienu argumentu ?!?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bet vispār es jūtu, ka tev kādas vieglāk sagremojamas filmas vajag paskatīties un tad atgriezties pie Berga pasaciņām

youtu.be/8f4R8u2b8IQ

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 1 Atbildēt

Volx rakstīja:

mefisto rakstīja:

Volx rakstīja: Berga ieteikumi vakcinētajiem

youtu.be/58PcET1j69E

Volx, tev steidzami vajag kaut kādus kursikus, kur tev pastāsta par informācijas avotu uzticamību.

Tavuprāt Bergs ir kkāds neuzticams avots? OK, pieņemsim, bet ko tad viņš tādu ļaunu tev taisās ieteikt?

Sāksim ar to, ka viņš nav nekāds Dr.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

wons rakstīja: Jālieto maskas, vismaz tiem kuri pamatoja masku lietderību, varētu lietot maskas ikdienā arī tagad.

Tādu bariņu varētu apgādāt ar uzpurņiem. Tikai visi kaut kur nozuduši - Hugo Pumpis, Pārvedējs un uzlecošā kovidzvaigzne Ņikita Trojanskis

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 1 Atbildēt

Jā, tiešām žēl, ka īpaši nerāda to 20gadīgo superdakteri, kas prognozēja apokaliptiskus rezultātus laikā, kad faktiski viss gāja tikai uz labo pusi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
3 7 Atbildēt

Tad bija tāds periods, kad nemaz tik labi ar to COVID nebija vis vai arī nekas jau tāds īpašs nebija?

Laiks, kad inficējās daudz cilvēku, vai tad bija kaut kas jādara, lai inficētos mazāk?

Pārvaldes sastrādātos pārpratumus un komunikācijas kļūdas jau neviens nenoliedz.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 4 Atbildēt

Bija tāds periods (vai mirklis) kad visos Latvijas mainstrīma medijos ar sajūsmu tika paziņots - arī mums, te Latvijā, ir pirmais kovida upuris. Ja kāds ir aizmirsis - tad tā bija sprigana, zaļoksna un pavisam veselīga 99 gadus veca kundze. Man apmēram tajā mirklī palika tā jocīgi - sāka rasties pamatīgas šaubas par tiiko atnākušās kaites (epidēpandēmijas) bīstamību

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Neloģiskas muļķības.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Vai tad Latvijā pirmais kovida upuris nebija 99 gadus vecā kundze? Kura bija slimnīcā, un kurai kovidu pielipināja mazdēls, kurš bija tikko atgriezies no slēpošanas Itālijā? Piemirsies jau, vai netīk atcerēties? Win win scenārijs - gan kovida upuris ir, gan sāk strādāt sauklis - sargā vecmāmiņu!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Viens no pirmajiem COVIDa variantiem agrīnajā infekcijas periodā Latvijā izrādījās pietiekami kaitīgs vecam cilvēkam. Viss. Nekā vairāk.

Kādi tur citi secinājumi? Tie agrīnie varianti bija mazāk lipīgi un ne tik stipri, kā delta COVID. Tāpat cilvēki inficējās.

Pēc tam varianti mainījās.

Amerikā sabiedrības veselības pārvaldību samācījusies Viņķele un vēlāk pārvaldes speciālists Pavļuts, bijusī dziesmu svētku direktore absolūti ģeniālā un sabiedrības atbalstītā procesā mēģināja kaut kā kaut ko nobalansēt ar infekcijas līmeni, slimnīcu pārslodzi un sabiedrības ticību varai.

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/vakcinacijas-biroju-vadis-bijusi-dziesmu-svetku-izpilddirektore-eva-juhnevica.a389956/

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Raimi, cilvēkam 99 gadu vecumā, pietiekami kaitīgs var būt JEBKAS. Strauja uzkāpšana pa kāpnēm, krasas temperatūru maiņas, vētrains sekss....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

COVIDa vīrusam bija daudz variantu pēc lipīguma un niknuma.

Bija pats sākums ar nekādu pārslimoto imunitāti sabiedrībā.

Bija zināms periods, kad daļa sabiedrības jau bija ieguvusi kaut kādu pieredzi, vispār sastopoties ar vīrusu, gan pārslimojot smagāk, gan prakstiski nemanot. Bija stāsti par ģimenes COVID vēsturi ar veci reanimācijā un pārējo ģimeni ar vieglu klepu un temperatūru 3 dienas.

Parādījās vakcīnas, sāka skaitīt vakcinētos, pārslimojušos un kombināciju vakcinēts un pārslimojis. Skaitīja mirušos nevakcinētos, vakcinētos un vakcinētos un iepriekšpārlimojušos agrāk, nevakcinēto mirušo nezin kāpēc bija vairāk.

Mainījās vīrusa paveidi.

Sākās un turpinājās visādas sociālās spriedzes un problēmas, valdības vairāk vai mazāk drudžaini un tautas atbalstītas, mēģināja kaut kā savilkt kopā veselības sistēmas pārslodzi ar ekonomiku un vēl popularitāti tautā uz vēlēšanām.

Sabiedrībā vakcinēto, pārslimojušo un vakcinēto pārslimojušo skaits tuvojās deviņdesmit un vairāk procentiem.

Parādījās īpaši lipīgais, bet ne pārāk nāvīgais COVID omicron.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Parādījās īpaši lipīgais, bet ne pārāk nāvīgais COVID omicron.

Un ko par to(omikronu) dziedāja Hugo Pumpis, Pārvedējs un Ņikita (Trojanskis). Šausmu stāsti tik auga augumā.

Bija stāsti par ģimenes COVID vēsturi ar veci reanimācijā un pārējo ģimeni ar vieglu klepu un temperatūru 3 dienas.

Diemžēl vecim iespēja nokļūt reanimācijā ir daudzkārt lielāka nekā jaunam cilvēkam

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Pilsoņi, protams, uzvedās, kā nu kurš. Te gan par attaisnojumu jāsaka, ka  pārvalde laikam bija nolīgusi kaut kādus anti pr speciālistus.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Jā, un arī kaut kādas anti spēka struktūras - ko teiksi par administratīvi kriminālo procesu par elektrības vada pagarinātāja iegādi? Vai ir bijusi publiska vožaku grēku nožēla? Vai kādam kāds naudas sods ir atmaksāts?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Atkal jau - tev nav ne mazākās nojausmas ko tieši es aizstāvu, un tas pavisam noteikti nav komunisms ...

BET tas jau bija gaidāms no BIEDRA kuram nav ne mazākās sajēgas par to kas ir komunisms un par ko pats runā ! 

P.S. Mazs ( bet nojaušu ka bezjēdzīgs) ieteikums  MAZĀK klausies MAGA un Trampa atbalstītājus, tad varbūt spēsi ieraudzīt realitāti !

Pis taisni, slepkavniek. Arī ar savu slimīgo apsēstību ar Trampu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Atkal garām, man nav apsēstības ar Trampu, man ir žēl sakarīgu Republikāņu, tā kā idioti ir pārņēmuši grožus šajā partijā. Man ir daudz vairāk simpatizējošu lietu konservatīvā politikā kā tajā ko piedāvā Demokrāti, taču prastu stulbumu es nepiedodu, un šobrīd Demokrāti dara to ko vajag darīt kamēr skaļākie Republikāņi tikai tupi bļaustās.

Tas ir kaut kur līdzīgi tam kā reiz Taylor Swift ar asarām acīs teica savam tēvam - Republikānim no matu galiem, līdz papēžiem  ... ja interesē tad nebūs grūti atrast ko viņa ir par to teikusi ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

FYI: Trampam ASV varas iestādes nupat esot saskaitījušas pantus ar 20 gadiem aiz restēm.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Nē, nu ok, uztura zinātne arī ir zinātne, pareizs uzturs ir organismam svarīgs, pārrīties hamburgerus ir kaitīgi, rīt kilogramiem cukura no rīta līdz vakaram ir kaitīgi - to tak neviens nenoliedz. Tam gavēnim arī patiešām vēsturiski ir kaut kāda jēga un mērķis, iespējams, kā Volx saka. Netaisos padziļināti meklēt, jo īpaši neinteresē. Ja tas Bergs māca pareizi ēst, nu baigi labi! Es tikai nesaprotu: kāpēc veselīgs dzīvesveids šajā gadījumā tiek pretstatīts medicīnai kā karojošas un nesavienojamas lietas? Tā ir pilnīgi greiza pieeja! Cilvēks tak var ņemt labāko no visa! Dzīvo veselīgi, sporto, nepīpē, ēd sabalansēti un regulāri, bez tam ekoloģiski, un tad pēkšņi norauj kaut kādu zarazu - hoplā - plaušu karsonis, un tad jau bez nīstajām antibiotikām vairs nekā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
3 5 Atbildēt

Viņš jau ir pārliecināts, ka tad jau nekāda plaušu karsoņa nebūs, ja ēdīs veselīgi un badosies, tur jau tā problēma.

Nevienam un nekad. Tikai pareizi jādzīvo.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 3 Atbildēt

Te es teiktu tā, tā pati atsauce uz pētijumua Aļaskā, ja iedziļinās skaidri parāda pētījuma "kvalitāti". Tiek izvēlēta tēze un meklēti pierādījumi konkrētai tēzei, neņemot un neapskatot kaudzi ar bûtiskiem blakus faktoriem, kā fiziskā aktivitāte, ķermeņa metabolisms kontekstā ar vides temperatūru, ķermeņa uzbūve, dzimums utml. 

Piem. ja Aļaskā cilvis piekops laisku dzīves veidu - viņš "kājas atstieps" visticamāk "nosalstot no bada", un vari pētīt kā gribi, tas nekad neuzrādīs kardiovaskulāras problēmas, statistikas kontekstā. Attiecīgi viņa visa dzīve spiež viņu "kustēties", un tad jau ir diezgan vienalga ko īsti tu "rij", ja vien tā nav prasta inde.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

darklight rakstīja: Nē, nu ok, uztura zinātne arī ir zinātne, pareizs uzturs ir organismam svarīgs, pārrīties hamburgerus ir kaitīgi, rīt kilogramiem cukura no rīta līdz vakaram ir kaitīgi - to tak neviens nenoliedz. Tam gavēnim arī patiešām vēsturiski ir kaut kāda jēga un mērķis, iespējams, kā Volx saka. Netaisos padziļināti meklēt, jo īpaši neinteresē. Ja tas Bergs māca pareizi ēst, nu baigi labi! Es tikai nesaprotu: kāpēc veselīgs dzīvesveids šajā gadījumā tiek pretstatīts medicīnai kā karojošas un nesavienojamas lietas? Tā ir pilnīgi greiza pieeja! Cilvēks tak var ņemt labāko no visa! Dzīvo veselīgi, sporto, nepīpē, ēd sabalansēti un regulāri, bez tam ekoloģiski, un tad pēkšņi norauj kaut kādu zarazu - hoplā - plaušu karsonis, un tad jau bez nīstajām antibiotikām vairs nekā.

Arī uz šo jau esmu atbildējis.

Medicīnas sistēma apkaro sekas nevis cēloņus. 

Neviens dakteris tak tev nav piezvanījis un aprasījies kā tu jūties pēc nopotēšanas, tikai Dr. Bergs tev iesaka stiprināt imūnsistēmu un rūpējas par tavu veselību. 

Tik daudz cilvēki saprot, ka antibiotikas ir kaitīgas un tās var lietot īsu laiku, bet tajā pašā laikā ir gatavi gadiem rīt visādus ārstu izrakstītus pharmas preparātus.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 3 Atbildēt

Vai antibiotikas ir jālieto tik ilgi, cik ir noteikts vai arī ne?

Izrakstīja lietot nedēļu, eh, antibiotikas tak kaitīgas, izjauc dabīgo līdzsvaru zarnās, labāk nelietot. Tā daudzi dara.--------------------

Šitie imunitātes stiprinātāji vienkārši ir atradusī tirgus nišu. Protams, ka ievērojot noteiktus ieteikumus, liela daļa publikas var uzlabot savu veselību. Kustieties, izgulieties, nepārstrādājieties, mazāk stresojiet, mazāk ēdiiet, reizi pa reizei viegli pabadojieties, palasiet veikala produktu sastāvus, cik tur cukura, sāls, transtauku, iemācieties paši gatavot veselīgu uzturu - tie visi ir standarta ieteikumi veselīgam dzīvesveidam. Protams, ka tāds, kurš to visu pirmo reizi uzzinās kaut kādās alternatīvajās lekcijās, izmēģinās un redzēs, ka tas dod rezultātu, paliks ticīgs labajiem alternatīvajiem speciālistiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Par kādām alternatīvām Tu runā?

Tavuprāt cilvēka dabiskā imunitāte ir alternatīva? 

Vai nu tu dzīvo kā cilvēks vai iekrīti alternatīvā Big food-Big pharma. Tur cilvēkam rodas atkarība un ir jau grūti tikt laukā no tā purva. Piemēram Valis jau ir atkarīgs, viņam liela darba slodze un tāpēc jāēd big food

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Galvenais jau ir izdarīt "pareizos" secinājumus.

Vai cilvēka imūnsistēma spēj tikt galā ar encefalītu ?

Kā ar boreliozi ? Un sarakstu var turpināt ...

Imūnsistēma tiek galā ar lietām ko tā viegli "atpazīst" un to kas to naturāli neatbruņo vai neapiet. Vari ēst vai neēst kaut visu dienu, bet ja tev būs mājdzīvnieki vai pats mēdz skriet iet mežā, tavas iespējas "norauties" ir pietiekoši lielas ... un tad nu pamēģini tik galā bez "Big pharma". Mans brālis pamocíjās ar vienu ērču pārnēsātu huiņu, bija jāmācas staigāt no jauna ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 2 Atbildēt

NU bet būsim godīgi vismaz pret sevi - cik daudz ir to cilvēku kuri vispār domā par kaut kādām (jebkādām) sekām savai rīcībai ??? 

Te vienam šķiet ka vakcīnas vai big pharma ir problēmas sakne, te kādam citam šķiet ka velo bez ķiverēm ir OK, citam ka uz gājēju pārejām var nepaskatoties "pirst pāri", citam ka sekss ar prezi samazina libido utt. utjpr.

Tāpat protams vienmēr būs izņēmumi kuram ir perfekti OK vienmēr vilkt pāri pie sarkanās gaismas, jo viņa refleksi utml. to pieļauj, bet tas nenozīmē ka jebkurš muļķis kurš to redzējis no malas var atkārtot bez letālām sekām.

Tādiem Berga izteikumiem būtu vienmēr jāpievieno rekomendācija - pamēģiniet, bet ja tas pasliktina jūsu pašsajūtu - minimums konsultējaties ar savu ārstu vai dietologu. Man arī ir radu lokā kas izmanto keto diētas un jūtas labi, BET ja es pie sava dzīves stila un fiziskās noslodzes ēstu pēc tāda principa, mans vēders jau sen būtu "sabeigts" un es nespētu pat pusi no tās fiziskās slodzes izturēt ko es tagad varu. Jā man būtu nepieciešams vienā noteiktā virzienā vairāk kustēties ar lielāku regularitāti, bet nu pavisam nozagt sev miegu no apmēram 6h ko guļu, īsti negribu. Jā ir itkā varianti, ko varētu "pabīdīt" no dienas "izklaidēm", bet tad atkal kāda jēga dzīvot tikai dzīvošanas pēc ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Atkal garām, man nav apsēstības ar Trampu, man ir žēl sakarīgu Republikāņu, tā kā idioti ir pārņēmuši grožus šajā partijā. Man ir daudz vairāk simpatizējošu lietu konservatīvā politikā kā tajā ko piedāvā Demokrāti, taču prastu stulbumu es nepiedodu, un šobrīd Demokrāti dara to ko vajag darīt kamēr skaļākie Republikāņi tikai tupi bļaustās.

Tas ir kaut kur līdzīgi tam kā reiz Taylor Swift ar asarām acīs teica savam tēvam - Republikānim no matu galiem, līdz papēžiem  ... ja interesē tad nebūs grūti atrast ko viņa ir par to teikusi ...

Pis taisni, slepkavniek. Tu atkal uzbāzies ar Trampu tēmā par veselības aprūpes sistēmu Latvijā, jo esi ar viņu apsēsts. Un tev "rūp veselība", jo atbalsti vardarbību un slepkavošanu, kas acīmredzot ir tas, ko "šobrīd Demokrāti dara to ko vajag darīt".

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 4 Atbildēt

Tavs, es atvainojos, bet tomēr stulbums - nav atdalāms no MAGA stulbuma - ļoti salīdzināmi izteikumi un gudrības avoti. Jā arī attiecībā uz veselības tēmu ;)

Es jau teicu kā tieši es atbalstu "to slepkavošanu", un tas ka tev tas škiet labs arguments jebkurā tēmā - mani "nerausta", tā ka vari droši "doties pa priekšu", vai arī sāc diskutēt pēc būtības, uz ko gan  tu acīmredzot neesi spējīgs, ko diezgan skaidri jau vairākkārtīgi ( un ne tikai ar mani) esi jau parādijis !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Protams, ka tavā izpratnē vardarbības un slepkavošanas neatbalstīšana ir stulbums.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Es jau saprotu ka tev ir grūtības ar abstraktiem konceptiem demokrātijas kontekstā, tikai neaizmirsti ka jebkurā variantā ar "mazākuma diktatūru" vienmēr cietīsi un norausies par "kārtu vairāk", un ņemot vērā tavu retoriku - tu būtu pirmais kurš "norautos", pie kam tas notiktu pat tad ja "slepkavošana" netiktu deleģēta "varnešiem" ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 11 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Kas gan var būt "skaistāks", kā piedraudēt ar komunistu represijām, kad esi apvainots vardarbībā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Atkal tikai pierādi ka abstrakti koncepti tev ir par grūtu,  neviens TEV ne ar ko nedraud, pie kam komunismā, tūlīt pēc demokrātijas tev būtu vislabākās izredzes "izdzīvot" ar to tavu retoriku un pasaules uzskatu, bet nevienā citā iekārtā ar mazākuma dikatūru tev nespīdētu nekas - vai nu 100% pakļautos, vai būtu aiz restēm/beigts ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tev tikai diktatūra prātā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Uz priekšu pastāsti kas tad ir tavā prātā, bet ja par "tīru" politiku - varam pāriet atbilstošā sadaļā !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 11 Atbildēt

Pius taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka vēl neesi aptvēris, ka ar tevi NEKO netaisos apsriest. Tikai nespēj atturēties no uzbāšanās man.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Ā, "my bad", nu tātad laikam atkal esi "aizmirsis paklusēt" NEKO nevēloties apspriest. 

Bet par uzbāšanos - mani tava personība neinteresē principā, tomēr publiskā diskusijā lietas kas IMHO ir muļķības/stulbības man ir visas tiesības apspriest - nepatīk - taisi savu forumu ar tiesībām moderēt un vāc savus "domubiedrus".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka pats neesi pamanījis, ka šis ir publisks forums un ne tev aizliegt kam ar ko diskutēt - tikai nebāzies pats personīgi virsū ar savu vardarbībā un slepkavošanā balstīto viedokli.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Piedod, ja vari ka esi "spiests" diskutēt ar tik stulbu personu kā ES. As dodu atļauju tev neturpināt.

Tu taču zini, ka stulbi cilvēki, nolaidīs tevi līdz savam līmenim, un tad "sakaus tevi ar pieredzi" ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 13 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka nesaproti, ka "atļauja" ir atkarīga no tavas rīcības, nevis tukšiem vārdiem - nebāzies virsū un un man nenāksies norādīt, ka netaisos nolaisties līdz tavam slepkavnieka līmenim.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Un tomēr turpini šo "saturīgo diskusiju". Tad jau vai nu esi ļoti tuvu "līmenim" vai tūlīt līdz tam nonāksim.

Paldies par atbalstu !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka spēj savu nebeidzamo uzbāšanos un nepieciešamību būt pēdējā vārda teicējam nosaukt par saturīgu diskusiju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Ā, labi gan ka saproti cik bezjēdzīgā spēlē esi iesaistījies.

Varbūt viss vēl nav zaudēts ?!?  ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Savā stulbumā neaptver atšķirību starp "iesaistījies" un "iesaistīts" no apsēsta varmākas puses.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Ar katru nākamo postu tikai apliecini, ka esi iesaistījies "ar sirdi un dvēseli" nevis esi iesaistīts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Pis taisni, selpkavniek. Uzmācīgas mušas atgaiņāšanai nav nepieciešama "sirds un dvēsele" un tā iesaistīšanās diemžēl ir tikai stulbās mušas uzpiesta.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Bet tu taču te zināmu centību nu jau uzrādi.

Parasti cilvēki vai nu notinas no telpas kur uzturas "uzmācīgas mušas" vai atrod "ieroci pret mušām", bet tev šķiet "uzmācīga kompānija" škiet aizraujoša.

Vai man būtu darīšana ar mazohistu ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Normāls cilvēks nepakļauj savu rīcību mušai.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Dīvaini vai ne ?!? 

Tik ko te īsti dara Bradypus - atgādini lūdzu ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 14 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Turpina darīt to, ko darīja pirms tā muša uzradās. Un turpinās, kad mušai apniks.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Tev arī entomoloģija šķiet patumša bilde - mušai nemēdz apnikt, tā kā tā ir kaitinoša tieši tev, kaut mušai ir pilnīgi vienaldzīgs "tavs uzbudinājuma" stāvoklis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Varu tikai iedomāties, kāds mušu mākonis riņko ap tevi, ja neesi pieredzējis, ka muša pariņķo un pēc kāda laika pazūd, kā uzradusies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Kaut ko jau izlasīji, bet tā arī nesaprati galveno domu.

Pāradresācija "nenostrādāja". 😝

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 14 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Es neskumstu, nespējot saprast ar vardarbību un slepkavošanu apsēsta cilvēka domu gājienu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nē nu tas jau ir skaidri redzams ka tu uzjautrinies diskutējot ar "slepkavnieku", tiesa tas neko labu par tevi pašu tāpat nepasaka, neatkarīgi no tā cik labi "nesaproti" manis teikto/rakstīto

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

WALA rakstīja: Ne kad nav ienācis prātā tava retorika var eksistēt tikai tāpēc ka ir tādi šarlatāni kas tīri labi nopelna yz tādu pošmīžu "informēšanu" ?!?

Es zāles lietoju ar kārtu varbūt 1 vai 2 reizes 5 gados (ieskaitot vakcīnas), man ne silts ne auksts kādā "sulā vāras" tie vai citi kadri ... Gribat mīzt no potēm - droši, tik paturat tos savus aiz matiem stieptos argumentus pie sevis ...

Pis taisni, slepkavniek. Jā - lietu saukšana īstajos vārdos var eksistēt tikai tikai tad, ja eksistē šīs lietas - par to tev taisnība.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Tātad uzskati ka lietas TU sauc īstajos vārdos, nu "patiesības nesēj" - tad pastāsti :

1) kuram tu uzdotu izstrādāt jebkādu vakcīnu. 

2) kuram tu uzticētu ražot zāles

3) kuram uzticētu pārvaldīt medicīnas nozari

4) kuram nordrošināt sabiedrisko kārtību

5) kuram pārvaldīt valsti

6) vai Donalds Tramps ir noziedznieks, kurš saucams pie atbildības

...

varu uzdot vēl kaudzīti jautājumu, uz kuriem tu "nespēj" atbildēt !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 13 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu citus sauc par stulbiem, bet pats nespēj aptvert elementāro - nevēlēšanās NEKO apspriest ar vardarbības, slepkavošanas un diktatūras pielūdzēju, kas apsēsts ar Trampa kultu, nav nespēja. Labi, ka vismaz pēdiņās ieliki...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Citus nē, tikai tos kas ir tādi ir un domā/cer ka es uz to publiski nenorādīšu, tas ko tu gribi vai negribi, vai par ko "raudi" - mani visai maz uztrauc !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 16 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka uzskati, ka vari dažas rindiņas vēlāk teikt "citus nē", un neviens nepamanīs, ka tikko par stulbiem nosauci visus Trampa atbalstūtājus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Hmm, nez kur tu pamanīji ka kaut ko slēpti daru - es pilnīgi noteikti ne tikai "slēpti" Trampa un MAGA atbalstītājus saucu par stulbiem, un tas pat ir noticis daudz nopietnākas auditorijas kā Bradypus priekšā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 13 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka pat nespēj pamanīt, ka starp "citus nē" un neslēptu saukšanu ar ko lepojies ir zināms "konflikts", ja uz to tieši norāda.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 5 Atbildēt

Kāpēc tu domā ka "tik stulbam" kā es vispār var rasties kāds konflikts/disonanse pat pie radikāli pretējiem izteikumiem. To taču tik "gudram" kā tev vajadzētu spēt saprast.

P.S. mācamies no "labākajiem" a la Tramps

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu esi tik stulbs, ka pat nepamanīji ka norādīju tieši uz tavi nespēju pamanīt savus radikāli pretējos izteikumus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Paldies par tavu nenovērtējamo pienesumu "manis apgaismošanā". Tik kas liek domāt ka es spēju saprast tavus "norādījumus" pie mana "stulbuma līmeņa" ??? 

Vai "jūsu visgudrība" tagad ķērusies pie kārtējā "aplsīnus, maisiem, cūkām dalīšanas" piegājiena ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 11 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Nupat jau savā stulbumā uzrakstīji kautkādu vārdu savārstījumu, ko vispār nav iespējams saprast.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Hmm, TU nevari saprast .... bet es esmu stulbs !

Hmm, padomāsim, viens no diviem, vai nu jau esi nolaists līdz manam "stulbuma līmenim" un sakauts ar pieredzi ... vai arī tomēr nemaz tik gudrs "jau sākotnēji" neesi, un tad sanāk  ka apgalvojums par Trampa/MAGA "līdzskrējēju"  gudrības līmeni ir visai tuvu patiesībai ... 

NU tad kā īsti ir ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 15 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Diez vai tas, ka nesaprotu mērkaķu, laksītgalu vai deģenerātu "valodu" jebkā raksturo manu stulbumu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Si ex lingua lusciniarum aliquid non intelligis, verisimiliter non respondebis!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 13 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Lepošanās ar google translate izmantošanas spējām raksturo vienīgi to, cik primitīvas spējas dara tevi lepnu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Kas tev liek domāt ka tas ir google translate nevis vienkārši nesaprotomu simbolu virknējums ??? 

Bet mani lepnu dari TU, sen nav bijis tik centīga "sekotāja", jūtos patiesi glaimots !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 15 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Tu savā stulbumā pat nespēj izdomāt neko labāk, kā nosaukt par "sekotāju", to, kuram pats uzmācīgi seko.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Bet tev laikam grūti izprast konceptu, ka tu mani nekā neinteresē, un mans teiktais ir viekolis par/pret tavu rakstītu viedokli, toties tu esi centīgs atbilžu rakstītājs uz pat absolūti nevērtīgu burtu virknējumu, kura izlasīšanai visticamāk tāpat lietoji google translate ... kas laikam taču ir apliecinājums tavai "gudrībai" kā pats izteicies mazliet augstāk ....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 12 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Tev ir pavisam grūti saprast konceptu, ka vardarbības un slepkavošanas pielūdzēja viedoklis normāliem cilvēkimeem ir pretīgs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Vai man tev atgādināt tavu vērtību skalu un to ka tavi izteikumi jau pēc tavas pašas skalas ir neviennozīmīgi vērtējami un viticamāk ir meli ???

Bet kopsummā būs visai grūti vērtēt normālus cilvēkus pēc tavas skalas, un tevi savukārt pieskaitīt normāliem cilvēkiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Protams, ka vardarbības un slepkavošanas pielūdzējs neuzkatīs par normālu cilvēku, kam vardarbība un slepkavošana ir pretīga - par to neviens nešaubās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Nē "maza kļūdiņa" es par normālu neuzskatu cilvēku, kurš pataloģiski izplata melus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 16 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek. Esi kaut ko sajaucis spogulī skatoties.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nez vai var sajaukt pandu ar sliņķi, pat ja skatās "greizajā spogulī"

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Oi, cik izklaidējoša tēma 😍

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
8 1 Atbildēt

Tā parasti beidzas diskusija ar Bradypus, kad paprasi pamatot viņa apgalvojumus ar faktiem. Cilvēkam ir uzburta sava pasaules kārtība, kuru pārvalda pasaules varenie(kas izrādās nav vareni) un jebkas, kas grauj šo pasaku pasauli izsit šamo no līdzsvara. Sekta.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

Nemuldi, tieši tev vienmēr pašam ir aptrūkušies fakti savu murgu pamatojumam. Un nejauc to ar atteikšanos vispār diskutēt ar indivīdu, kura pamatvētības ir vardarbība un slepkavošana komunisma ideju vārdā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 4 Atbildēt

Pareiz ir, nav ko diskutēt, ja vēl līdz diskusiju līmenim neesi izaudzis, sēdi un "attīsties" ;)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

Šai tēmai patlaban ir 3 atzari, raženākais, protams, Bradypus un WALA vērtību diskusija.

Mēģiniet vismaz kaut kā savos komentāros atsaukties uz alternatīvo un bigpharmas diskuyrsu vai COVID infekcijas atskaņām sabiedrībā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Galvenais jau ir izdarīt "pareizos" secinājumus.

Vai cilvēka imūnsistēma spēj tikt galā ar encefalītu ?

Kā ar boreliozi ? Un sarakstu var turpināt ...

Imūnsistēma tiek galā ar lietām ko tā viegli "atpazīst" un to kas to naturāli neatbruņo vai neapiet. Vari ēst vai neēst kaut visu dienu, bet ja tev būs mājdzīvnieki vai pats mēdz skriet iet mežā, tavas iespējas "norauties" ir pietiekoši lielas ... un tad nu pamēģini tik galā bez "Big pharma". Mans brālis pamocíjās ar vienu ērču pārnēsātu huiņu, bija jāmācas staigāt no jauna ...

Nu, bet ja tu vislaik lieto big pharma produktus, tad tak tu esi slims? Bergs aicina nebūt slimam

youtube.com/shorts/In6M8VZFtxg?feature=share

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Sāpēja kājas? Nervu sistēmas disautonomija

No personīgās pieredzes varu teikt - B vitamīnu un Magnija trūkums šo stāvokli veicināja, neļāva atlabt. 

Visticamāk Thiamine B1 lietošana paceltu jau viņu kājās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Ar taviem ieteikumiem viņš būtu "zem zemes 2 nedēļās" !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, tad tagad viņš ir izārstējies un lec uz tām kājām?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Jā gadus 25+ jau nodarbojas ar sportu utml. Un lai neatstieptu kājas bez kaudzēm Big pharma produktu nekā, un savukārt pilnai rehabilitācijai gan fizio terapija, gan homeopātija un šis tas pat no "Zilā kalna Martas" repertuāra. Bet tam visam ir diezgan loģiska "ķēde" apakšā, pat tad ja kādam tas šķiet mistika un burvestība, jo nu ir tā ka medicīna reizēm pārsteidzīgi ķeras pie Big pharma līdzekļiem, aizmirstot nereti par lietām ko cilvēka psihe un fizioloģija "pašsačakarē".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Nu tu joprojām īsti šķiet nesaproti kāpēc normāli lieto Big pharma produktus ?!? Saules pretapdegumu krēmu vismaz pats lieto ? Vai varbūt kaut kādas kukaiņu "atbaidīšanai" domātas lietas ? Varbūt kādus vitamīnus ?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Es tak tev uzrakstīju - B vitamīni

Es tev aizrādu par sintētiskām vielām ar blakusefektiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Nu tad precizēsim kādas iegūšanas metodes tu uzskati ka rada sintētiskas vielas/medikamentus un kuras ne?

Man vari droši neaizrādīt tā kā slikta pašsajūta, galvassāpes utml. man neizraisa ne mazāko vēlmi lietot jebkādas zāles, respektīvi ja no kājām nost negāžos - mierīgi "staigāju tālāk" . Tomēr labi apzinos ka vienmēr un visur ar to neizbraukšu. ;)

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Es te pa vairāk reizēm vienu un to pašu rakstu.

Ķīmiski preparāti, kas nav sastopami citur dzīvajā dabā. Tiem gandrīz ir 100% blakusefekti, tas ir vienu slimības simptomu tu maziņi, bet var saasināt citas problēmas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Piedod šis ir sviests! Man reiz pašam kaut kādas pretapaukstēšanäs zāles vēl CCCP laikos kad skolā gāju uzsita alerģiju, ka biju vienās pumpās. Šobrīd medikamenti ir daudz tīrāki, un lai kādu "draņķi" man (maz, bet tomēr) būtu devuši - tādu blakņu nav bijis. Jā daydzi medikamenti čakarē piem. aknas, bet tādēl jau tos lieto ar ārsta norādēm, nevis pēc saviem ieskatiem.

Un ko tu teiksi uz to ka piem ēdot cūku pupas no sava lauka man ir blaknes - pūšas vēders?

Vai zaļus ābolus utml. ?!?

Vai nav tā ka ir pilnīgi normāli sagaidīt blaknes apēdot jebko pie kā tavs organisms nav pieradis, un medikamenti ir par kārtu "koncentrētāki" kā jebkas ko tu vari izaudzēt uz lauka ?!?

P.S. varu gandrīz saderēt, ka tev ēdot tāda asuma (spicy) ēdienu, kādu es reizēm, tev ar būs blaknes ...

darklight Reģ.: 29.10.2013
6 0 Atbildēt

Jo tālāk šī diskusija iet, jo mazāk es saprotu tās jēgu un ko biedrs Volx vispār grib pierādīt. Ja ēdīsi veselīgi, kustēsies un pienācīgi izgulēsies, mazāk slimosi, mazāk dzersi zāles un arī ilgāk dzīvosi. Fakts. Neviens nevienā brīdī to neapstrīd. Bet nelaime var uzbrukt katram. No tā paša kovida nomira man attāli zināms cilvēks, antivakceris, īsts spēka mitriķis, ne ar ko smagāku par iesnām agrāk netika slimojis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kas man jāpierāda? Mēs ar Vaļa kungu runājamies, stāstu, ka man arī bija problēmas ar kājām, sāku badoties, lietoju vitamīnus, nometu farmas preparātus. Vaļa kungs stipri pret šo iebilst, ka cilvēks var pats izārstēties

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Nu ar Covid tak identiski, ja negribi potēt farmu, tad stiprini imūnsistēmu. Vai tad tas kkāds Amerikas jaunatklājums?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 4 Atbildēt

Ar Covid NAV identiski, un pat ne tuvu, vienīgais labums, ka tas ātri nomutēja uz mazāk nāvējošu versiju, jo nu "orģinālam" tava imunitāte bija dziļi pie pakaļas, un ja reiz jau bija bijušas kaut kādas nebūt veselības problēmas, tad biji kandidāts Nr1 "pie kaulainās".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kā var nebūt identiski. Tu tak pats raksti - ja ir problēmas ar veselību, tad N1 kandidāts. Vai tad es ko citu saku? Ja tev ir problēmas, tad potējies. Pretējā gadījumā stiprini imūnsistēmu. Ko tad tu domā tais antivakseru forumos apspriež? Tas tak viss ir sen zināms un izrunāts.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sorry es nebūšu kompetents spriest par to ko antivakseru forumi tur dara/nedara. Es vairāk iebilstu pret to kas tiek "uz āru" iznests un "barots vidējam patērētājam". Un tur nu no Big pharma "izpūšot" bubuli tiek iegūts IMO.ļoti slikts rezultāts.

Es jau tepat iepriekš esmu teicis (IMO ar msh diskutējot) ka individuāli "pošmīšana" var būt pilnīgi OK skatoties no individuālā riska, taču skatoties makro "izmēros" pošmīšana ir ļoti liels ļaunums, īpaši kontekstā ar to ka cilvēki ļoti slikti aptver riskus !

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 3 Atbildēt

Šitas konkrēti izklausas pēc liekā svara problēmām, nevis problēmām ar kājām. Un tad tas pavisam noteikti nav brīnums ka šī metode tev derēja un palīdzēja !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Liekas svars ir simptoms, kas norāda uz problēmām. Ar to cilvēki sadzīvo, pielāgojas. Tad kad tev atsaka kājas, sāk nežēlīgi sāpēt nav gluži viens un tas pats. Tas viss attiecās uz vielmaiņu, metabolisko veselību. Galu galā mēs nonākam pie tās pašas imūnsistēmas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Man viennozīmīgi prieks, ka tev ir recepte kas tev ir palīdzējusi, taču tas neizslēdz citas iespējas, tāpēc mēģināt sev atrast "dzīves stilu" kas uzlabo dzīves kvalitāti ir apsveicami, taču paralēli teikt ka Big pharma ir mērgļi - nu izvelc līdz pensijas vecumam, tad parunāsim.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Mums ir ļaunuma triāde - intensīvie lauksaimnieki - pārtikas rūoniecība - big farma.

Klausies labāk Bergu, tiko šovs beidzās

www.youtube.com/live/O4T_Nlks77k?feature=share

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
5 6 Atbildēt

Cilvēkam pēc atrastām pamācībām izdevās salabot astoņdesmitā gada bembja modeli.

Tagad viņš uzskata, ka par auto zina visu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Atkal plate tiek sākta no jauna.

Tev tak stāsta, ka imūnsistēma ir viss spēcīgākais meistars(neviena cita brīnumdaktera nav) Tava misija ir to apgādāt ar rezerves daļām, neļaut autiņam ierūsēt. Tad tu arī varēsi ilgi un bez rūpēm braukt. 

Nu, gandrīz sanāca apraksts par manu Kijiņu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 13 Atbildēt

Interesants piemērs, lai kaut kā noliegtu imūnsistēmu, kas mūsu izdzīvošanu ir nodrošinājusi visā sugas vēsturē, tikai pavisam īsā pēdējā mirklī parādoties medicīnai. Medicīnai ir jābūt imūnsistēmas atbalstam, nevis aizstājējam,  ka to grib "farma" un zinātnes pielūdzēju sekta.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
4 4 Atbildēt

Jūs te abi rakstāt tā, it kā zinātu, kas ir imunitāte, kā tā darbojas un ko tai vajag.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Jūs te abi rakstāt tā, it kā zinātu, kas ir imunitāte, kā tā darbojas un ko tai vajag.

Atvainojos par vēlo atbildi, Limbažos 800 gadu tusiņš. Bet, jā - mēs zinām gan

Un pat ja to nezinātu, nav iemesla noniecināt imūnsistēmu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 16 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Jūs te abi rakstāt tā, it kā zinātu, kas ir imunitāte, kā tā darbojas un ko tai vajag.

Skaidrs, ar šo tu apliecināji, ka te nav ne jausmas, kas ir imunitāte. Vienīgais, ko tu zini ar aklu ticību - vadonis teica, ka vajag vakcīnu. 

Bet tā vispār - vai tad tieši tu šeit neuzstājies no pozīcijas, ka kaut ko ir jāzina un jādomā pašam, nevis tikai jāklausa politiķi?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

"Imunitāte" ir kļuvusi par toksisku jēdzienu un to ir panākušas zāļu ražošanas firmas no vienas puses, tirgojot visādu bezrecepšu zāļu un dabīgu produktu klāstu ar "imunitāti" stiprinošām īpašībām un dažādi dabisko produktu tirgotāji, kas pārmērīgi paļaujas uz savu ražoto zālīšu, tēju, pārtikas, medus dziedinošajām īpašībām.

Var jau to visu lietot, bet nevajag uzskatīt un citiem stāstīt, ka tas spēj pilnībā aizstāt nopietnēm slimībām domātos medikamentus.

Pilnīgi reālā situācijā tam var būt slikta ietekme.

Bergs vienā no saviem cukura video vismaz skaidri pasaka, ka tas veselīgais medus tas pats cukurs vien ir un cilvēkiem ar cukura vielu maiņas problēmām būtu jālieto maz. Varbūt arī ne tādā pilnā teikumā, bet vismaz ierobežojamo produktu sarakstā bija gan.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

Ir tirgoņi, kam nav problēmu šo te aspektu noklusēt, neuzsvērt un pat pēc tieša jautājuma kaut kā apmuļļāt un noliegt.

Veselības entuziāsti, kas no Berga pirmo reizi mūžā uzzinās šo te faktu par medu un vēl to, ka tās saldās sulas nemaz nav sulas, bet ēdiens, cukurots šķidrums, būs sajūsmā par tādu te varenu atklāsmi, sāks mazāk to lietot, notievēs un gandrīz reliģiski pielūgs alternatīvo speciālistu.

Lai gan tā ir standartinformācija, ko var uzzināt jebkur.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 2 Atbildēt

Imunoloģijas pamati meklējami ap 18. gadsimta beigām, kopš tā laika medicīna kopumā ir spērusi lielus soļus.

Tāpēc ticība 19. gadsimta zinātnei (medicīnai) ir laba lieta, tiesa tad neredzu starpību, vai pamatotu iemeslu kādēļ būtu jāignorē "modernā medicīna", jeb tip moderno medicīnu ir OK "pielūgt" tikai "uz kapa malas" ???

Nu padalaties ku tur ir tā "apslēptā loģika" ???

P.S. vai ja kādam šķiet ka tā loģika ir ok, tad kapēc neticēt teiksim 18. gadsimta sākuma "medicīnai", un ārstēšanai ar dzīvsudrabu, asins noliešanai utml. ...

Jebkurā gadíjumā tas ir "ticības jautājums"!

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Šī treda eksistence vēl šodien pierāda zināmo teicienu: "Nestrīdies ar cūku. Jūs abi nosmērēsieties ar dubļiem, taču cūkai tas patiks."

iAuto vadībai: jums tiešām patīk mēslu bedre sētas vidū?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Imunoloģijas pamati meklējami ap 18. gadsimta beigām, kopš tā laika medicīna kopumā ir spērusi lielus soļus.

Tāpēc ticība 19. gadsimta zinātnei (medicīnai) ir laba lieta, tiesa tad neredzu starpību, vai pamatotu iemeslu kādēļ būtu jāignorē "modernā medicīna", jeb tip moderno medicīnu ir OK "pielūgt" tikai "uz kapa malas" ???

Nu padalaties ku tur ir tā "apslēptā loģika" ???

P.S. vai ja kādam šķiet ka tā loģika ir ok, tad kapēc neticēt teiksim 18. gadsimta sākuma "medicīnai", un ārstēšanai ar dzīvsudrabu, asins noliešanai utml. ...

Jebkurā gadíjumā tas ir "ticības jautājums"!

Te nav nekāda sakara ar ar 18., 19.gadsimtu

youtu.be/JjH-WYTs9KY

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt
fckns Reģ.: 29.11.2020
7 5 Atbildēt

Krotow rakstīja: Šī treda eksistence vēl šodien pierāda zināmo teicienu: "Nestrīdies ar cūku. Jūs abi nosmērēsieties ar dubļiem, taču cūkai tas patiks."

iAuto vadībai: jums tiešām patīk mēslu bedre sētas vidū?

Kamēr tas iAuto ienesīs papildus klikšķus, tikmēr šis topiks būs aktuāls. Viens labums no šī topika ir tāds ka izgaismo dažāda veida stulbeņus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: COVIDa vīrusam bija daudz variantu pēc lipīguma un niknuma.

Bija pats sākums ar nekādu pārslimoto imunitāti sabiedrībā.

Bija zināms periods, kad daļa sabiedrības jau bija ieguvusi kaut kādu pieredzi, vispār sastopoties ar vīrusu, gan pārslimojot smagāk, gan prakstiski nemanot. Bija stāsti par ģimenes COVID vēsturi ar veci reanimācijā un pārējo ģimeni ar vieglu klepu un temperatūru 3 dienas.

Parādījās vakcīnas, sāka skaitīt vakcinētos, pārslimojušos un kombināciju vakcinēts un pārslimojis. Skaitīja mirušos nevakcinētos, vakcinētos un vakcinētos un iepriekšpārlimojušos agrāk, nevakcinēto mirušo nezin kāpēc bija vairāk.

Mainījās vīrusa paveidi.

Sākās un turpinājās visādas sociālās spriedzes un problēmas, valdības vairāk vai mazāk drudžaini un tautas atbalstītas, mēģināja kaut kā savilkt kopā veselības sistēmas pārslodzi ar ekonomiku un vēl popularitāti tautā uz vēlēšanām.

Sabiedrībā vakcinēto, pārslimojušo un vakcinēto pārslimojušo skaits tuvojās deviņdesmit un vairāk procentiem.

Parādījās īpaši lipīgais, bet ne pārāk nāvīgais COVID omicron.

Raimo A tu zināji, ka vēl joprojām medicīnas darbinieki tiek gatavoti potēm?

Līcītim esot atnācis uzaicinājums apmeklēt semināru kā komunicēt ar pacientiem Covid sakarā. Visi antivaxeru forumi uzjautrinās.

arba Reģ.: 16.12.2002
3 1 Atbildēt

Kad slikts garastavoklis, palasu šo diskusiju !

Super !!!!

Ludzu turpiniet !!!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti