- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
arba rakstīja: Kad slikts garastavoklis, palasu šo diskusiju ! Super !!!! Ludzu turpiniet !!!
Interesanti, kas galvā darās cilvēkiem, kam uzlabojas garastāvoklis no diskusijas, kura perfekti ataino sabiedrības sašķeltību, savstarpējo neiecietību un visbeidzot sektantisma dominējošo kontroli pār viegli ietekmējamiem prātiem.
WALA rakstīja: Arba šķiet bija ar medicīnu saistīts, anesteziologs vai ?!? Tāpēc "vesels ēdis" stumt savu tuftu ... Gribētu redzēt kā jums "anti- Big-farma" patiktu teiksim labot zobus bez atbilstošas narkozes. Pie kam es lielu daļu zobu procedūru ieskaitot raušanu spēju izturēt bez anestēzijas, bet tas ir liels, liels retums. ;)
Pis taisni, slepkavniek. Neko vairāk, kā stumt prastus melus tu nespēj - "Big pharma" ir tavu komunistu politmafija, kas darbojas medicīnas jomā, nevis medicīna, kā tāda.
WALA rakstīja: Vari droši nedemonstrēt savu nekompetenci un ignoranci - tā sen jau ir zināma. Un kā pierāda jebkura iepriekšējā diskusija ar tevi, tad tev nav ne mazäkās sajēgas kas ir komunisms, sociālisms, demokrātija vai kapitālisms. Nav nekādas vajadzības TEV pīties savās muļķīgajās iedomās par medicīnu un vīrusiem, tāpat vienīgais rezultāts ar lielu varbūtību būs, ka varbūt esi daudz lasījis, bet sapratis neesi absolūti neko !
Pis taisni slepkavniek. Šoreiz tu pat savā apsēstībā nevari atrunāties ar vēlmi "komentēt viedokli", jo tikai spēj gvelzt savus izdomājumus par manu personu.
WALA rakstīja: Vienīgais pašpārliecinātais āksts izskatas ka tiko pieteicās pats, jo Arba sacītais lielā mērā attiecas arí uz mani, un arī uz jebkuru citu personāžu kurš šeit izteicies ... Bet nu "man prieks" ka tu tāds "paškritisks" !
Pis taisni slepkavniek. Nešaubos, ka esi izrēķinājis, ka esi pat 374x ne tikvien 100x gudrāks par visiem.
Bradypus rakstīja: Pis taisni slepkavniek. Ne jau es esmu tas uzvilktais, kas nespēj neuzbāzties tik ļoti, ka klaji jāmelo par vienaldzību.
Smagi apvainojumi nevainīgam indivīdam. Visvairāk nogalina tīri nodomi, piemēram E95 dzidrs kā odekalons, bet pārtikā kaut desa noskalota ar purva ūdeni. Tà ir populāra kustība, kas ved uz postu iznīcību un nāvi, jo, manuprāt leti neražo degvielu, bet labu ūdeni, nedaudz pakustoties un pavirzoties, varētu dzert 25x4gadi un tā ir dzīvība.👮😝
Volx rakstīja: Šūnām pilnīgi vienalga, cik laiski tu dzīvo. Tas DNS ir dogma.
Kas ir dogma un kāpēc?
WALA rakstīja: jo lohojas un zaudē praktiski uz "katra stūra" Demokrātiem.
Izskatās, ka tie radikālie ir konservatīvajās partijās salikti speciāli, lai degradētu derīgās konservatīvās idejas.
WALA rakstīja: Parādi to vietu kur un precīzi par ko FDA tiek stiepts uz tiesu, un es tev paskaidrošu ko tu nesaproti, un pavisam nopietni ! P.S. tas ka FDA ik pa laikam par jebkuru gandrīz brīvi izvēlētu lietu dažādi lohi stiepj uz tiesu - tas nav nekas jauns. Tas cita starpā jau ir tāds kā sports dažiem Republikāņiem, kuri ar neko jēdzīgu izcelties nespēj - jo lohojas un zaudē praktiski uz "katra stūra" Demokrātiem.
Kādu vietu? Viens praktizējošs ārsts stiepj to FDA uz tiesu, neviss kkādi republikāņi vai demokrāti. FDA apgalvojumi par Invermictin neatbilst patiesībai.
Volx rakstīja: Dogma tas ir tāds ērts pieņēmums ar ko izskaidrot nezināmo. Ja nemaldos tur gāja runa par vēzi, ja? Tad lūk, zāles pret vēzi nav izgudrotas(no big farmas) vēl joprojām, jo tas nav viens kkāds gēns sabojājies, bet vēža gadījumā notiek tūkstošiem mutāciju un farma nevar vienkārši 1000 zāles likt lietot. Līdzīgi kā ar Covid, kas arī var mutēt bezgalīgi un gala rezultātā neviena jau esošā vakcīna nebūs efektīva.
Ko tu biji domājis ar zālēm pret vēzi? Vairākiem vēžu veidiem ir ārstēšanas zāles
Volx rakstīja: youtu.be/bxdQti31CQY
Es jau nu būtu šo prasījumu uzreiz izmetis "pa durvīm" tāpat kā pirmais tiesnesis, jo argumentēts tiek par zālēm balatoties uz paragrāfu kurš speciāli izveidots tieši "iekārtu" (devices) pielietošanai, balstoties uz ārsta kompetenci slimības/problēmu novēršanai. Paskaidrojumā pie definīcijas par šo punktu ir skaidri uzrakstīts, ka šis punkts attiecināms uz cilvēka ārstēšanai paredzētām "lietām", kur ārstniecisku mērķu sasniegšanai "lieta" netiek "izšķidināta" sagremojot, tā paliek kā viens veselums cilvèka ķermenī. Otra lieta ko Volx acmredzami nesaproti - FDA sniedz rekomendācijas, vai gluži pretēji saka ka nerekomendē kaut ko lietot specifiskam mērķim, un šī "strīdus subjekta" kontekstā tu un arī ASV iesaistītās puses sniedz nekorektu info - FDA kā neieteica līdz šim tāpat neiesaka arī joprojäm šādu pielietojumu Covid ārstēšanai, taču FDA jurists tiesas prāvas kontekstā skaidri norādíja tikai to ka NEKAS NAV MAINĪJIES un kā iepriekš tā arī tagad praktizējošs ārsts ar atbilstošu izglītību un sertifikācija pats pieņem lēmumus par ārstēšanas gaitu un medikamentiem. Tikai redz ir klauni kuri iedomājas ka visa tauta ir muļķi un juridiski korektu tekstu var tulkot pa savam, lai atbalstītu patiesībā muļķīgu un pat bīstamu retoriku ...
arba rakstīja: Volx, tu patiešam vari izticeties informacijai, ko pasniedz cilveks, kas razo partikas piedevas ? Vai ari tu nemaz to nezini? Abos gadijumos diskusija ar Tevi tikai tadel ir bezjedziga, par parejo nemaz nav verts runat
Es uzticos sev. Kā jau teicu - vaxeriem ir jāliedz runāt vispār ![]()

P.S. tavi dati par Ameriku ir "drusku novecojuši", kaut problēmu/risinājumu kā tādu esi identificējis pareizi.