Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

arba rakstīja: Kad slikts garastavoklis, palasu šo diskusiju !

Super !!!!

Ludzu turpiniet !!!

Interesanti, kas galvā darās cilvēkiem, kam uzlabojas garastāvoklis no diskusijas, kura perfekti ataino sabiedrības sašķeltību, savstarpējo neiecietību un visbeidzot sektantisma dominējošo kontroli pār viegli ietekmējamiem prātiem.

arba Reģ.: 16.12.2002
2 0 Atbildēt

Ir divas iespejas so visu lasot

1. Sakt sev plukt matus un sist galvu pret sienu

2. Par to visu iesmiet un nenemt galva

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 6 Atbildēt

Tavā prātā divas iespējas. Abas trakomājas cienīgas - tur ar (vismaz filmās tā rāda) pacienti vai nu dauza galvu pret sienu vai neadekvāti smejas bez iemesla. "Tur ārā" ir visi pārējie, kam bez šīm divām ir vēl bezgalīgi daudz iespēju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 3 Atbildēt

Arba šķiet bija ar medicīnu saistīts, anesteziologs vai ?!?

Tāpēc "vesels ēdis" stumt savu tuftu ...

Gribētu redzēt kā jums "anti- Big-farma" patiktu teiksim labot zobus bez atbilstošas narkozes. Pie kam es lielu daļu zobu procedūru ieskaitot raušanu spēju izturēt bez anestēzijas, bet tas ir liels, liels retums. ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

WALA rakstīja: Arba šķiet bija ar medicīnu saistīts, anesteziologs vai ?!?

Tāpēc "vesels ēdis" stumt savu tuftu ...

Gribētu redzēt kā jums "anti- Big-farma" patiktu teiksim labot zobus bez atbilstošas narkozes. Pie kam es lielu daļu zobu procedūru ieskaitot raušanu spēju izturēt bez anestēzijas, bet tas ir liels, liels retums. ;)

Pis taisni, slepkavniek. Neko vairāk, kā stumt prastus melus tu nespēj - "Big pharma" ir tavu komunistu politmafija, kas darbojas medicīnas jomā, nevis medicīna, kā tāda.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

tas ir no vienas puses rēcīgi un bet reizē mazliet skumji, ka tas virziens kuru "atbalsti tu" un kurā retoriku "stiep" ir kā lai saka, tik daudzās lietās "nekompetents" un absolūti ignorants gan kontekstā ar to ka varētu smadzeni pakustināt, gan arī izglītoties...

Un pēc tam "brīnies" kādus "politmafija" lēmumus pieņēmusi ...

nu nevajag gaidīt brīnumus, ja tur sēž "tauta" ar prāta spējām vēl zem tavējām ... un tu esi "prasti slinks" (domāju ne bez savām savtīgām interesēm)  uzzināt un izpētīt, bet tur vairāk kā "bieži" ir dumjāki personāži ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 6 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Neko vairāk par komunistu klasisko "kas nav ar mums, tas ir pret mums" tu no sevis izpsiest nespēj. "Tas virziens, ko es atbalstu" ir vienīgi tavos nepārtrauktos melos, jo tu nespēj neko argumentēt pret mani - tādēļ tev nākas man piemelot savas infotelpas ienaidnieka tēlus, kurus pēc tam pats veiksmīgi "apkaro".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Vari droši nedemonstrēt savu nekompetenci un ignoranci - tā sen jau ir zināma. Un kā pierāda jebkura iepriekšējā diskusija ar tevi, tad tev nav ne mazäkās sajēgas kas ir komunisms, sociālisms, demokrātija vai kapitālisms. Nav nekādas vajadzības TEV pīties savās muļķīgajās iedomās par medicīnu un vīrusiem, tāpat vienīgais rezultāts ar lielu varbūtību būs, ka varbūt esi daudz lasījis, bet sapratis neesi absolūti neko !

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Kovidčats turpinās, pavei. Kā tad ar izcelsmi, jau noskaidrojāt vai tas vēl priekšā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Priekšā: "Despite the fact that animal host of SARS‐CoV2 has not yet been identified, zoonotic origin is supported by a substantial body of research. Even though laboratory accidents cannot entirely be ruled out, it can be deduced from the current research that the emergence of SARS‐CoV‐2 likely stemmed from natural adaptation. It is imperative to conduct comprehensive investigations on the source of COVID‐19 by tight international collaborations. Otherwise, the world remains vulnerable to future pandemic of serious infectious diseases."

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9874793/

Mana prognoze - visticamāk nenoskaidros, ja pats NIH raksta "by tight international collaborations", kas, protams, ietver sadarbību ar Ķīnas komunistisko partiju patiesības noskaidrošanā.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

ĶTR bola acis, smaida un sola, ka kooperēsies ar visiem kooperatīviem. Bet Uhaņas institūtā  pētījumu logi (pieraksti) esot - ak vai! - iznīcināti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

WALA rakstīja: Vari droši nedemonstrēt savu nekompetenci un ignoranci - tā sen jau ir zināma. Un kā pierāda jebkura iepriekšējā diskusija ar tevi, tad tev nav ne mazäkās sajēgas kas ir komunisms, sociālisms, demokrātija vai kapitālisms. Nav nekādas vajadzības TEV pīties savās muļķīgajās iedomās par medicīnu un vīrusiem, tāpat vienīgais rezultāts ar lielu varbūtību būs, ka varbūt esi daudz lasījis, bet sapratis neesi absolūti neko !

Pis taisni slepkavniek. Šoreiz tu pat savā apsēstībā nevari atrunāties ar vēlmi "komentēt viedokli", jo tikai spēj gvelzt savus izdomājumus par manu personu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Nepatīk - nelasi, tevi kāds spiež?

Tava personība man dzili vienaldzīga, tikai izklaidējos "pavelkot tevi uz zoba", bet "bullīti sarkanās lupatas jūtami uzrunā".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Pis taisni slepkavniek. Ne jau es esmu tas uzvilktais, kas nespēj neuzbāzties tik ļoti, ka klaji jāmelo par vienaldzību.

arba Reģ.: 16.12.2002
10 1 Atbildēt

Arba ir arsts, gan ne anesteziologs.

Es stavu diezgan talu no imunologijas un virusologijas, esmu pilnigs duriks sajas specialitates un tadel nepiedalos nekadas diskusijas par so temu.

Bet paskatities, ka par to diskute cilveki, kuriem ir apm 100x mazak zinasanu par mani ir jautri dazreiz pat kaut ko jaunu uzzinu

0pis Reģ.: 16.02.2023
3 0 Atbildēt

Skaties Bergu, būsi gudrāks, varēsi konsultēt arī kolēģus 😃

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 13 Atbildēt

Tas vien jau, ka spēj "precīzi aprēķināt" savu zināšanu daudzuma koeficientu pret citiem, liecina, ka esi pašpārliecinats åksts, nevis patiess zinātājs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
7 2 Atbildēt

Vienīgais pašpārliecinātais āksts izskatas ka tiko pieteicās pats, jo Arba sacītais lielā mērā attiecas arí uz mani, un arī uz jebkuru citu personāžu kurš šeit izteicies ...

Bet nu "man prieks" ka tu tāds "paškritisks" !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 9 Atbildēt

WALA rakstīja: Vienīgais pašpārliecinātais āksts izskatas ka tiko pieteicās pats, jo Arba sacītais lielā mērā attiecas arí uz mani, un arī uz jebkuru citu personāžu kurš šeit izteicies ...

Bet nu "man prieks" ka tu tāds "paškritisks" !

Pis taisni slepkavniek. Nešaubos, ka esi izrēķinājis, ka esi pat 374x ne tikvien 100x gudrāks par visiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 3 Atbildēt

Arī tev labrīt !

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

www.cbsnews.com/losangeles/video/what-to-know-about-eris-the-new-covid-subvariant/

www.youtube.com/watch?v=byRzHMDD2ps

www.youtube.com/watch?v=JeAw_lcykm4

jauns variants

www.firstpost.com/explainers/how-deadly-is-eris-the-new-covid-variant-spreading-in-the-uk-12965852.html

Apvienotajā Karalistē ir parādījies jauns COVID-19 celms EG.5.1, kas strauji izplatās. Iesnas, iekaisis kakls, nogurums un šķaudīšana liecina par Eris variantu, kas cēlies no Omicron. Pašlaik tā ir otrā izplatītākā variācija valstī un veido katru septīto jauno gadījumu

UKHSA vadītāji apgalvo, ka tai jau ir 20,5% izaugsmes priekšrocības, ziņo Business Today.

Neskatoties uz to, eksperti uzsver, ka pašlaik n a v  d a t u, kas apstiprinātu uzskatu, ka Eris ir kaitīgāks vai izraisa smagākas slimības nekā agrākās formas.

EG.5.1 ir pievienots to variantu grupai, ko uzrauga Pasaules Veselības organizācija (PVO).

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pizğec, visi mirsim.... Covids nāk....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

www.hpsc.ie/news/new-covid-19-variant-of-interest-eg51-eris-detected-in-ireland.html

Šis variants ir lipīgāks, nekā iepriekšējie cirkulējošie varianti, un tas ir saistīts ar slimības uzliesmojumiem, arī slimnīcās, Īrijā un Apvienotajā Karalistē. Pašlaik nav pierādījumu par paaugstinātu infekcijas klīnisko smagumu, taču cilvēkiem joprojām tiek ieteikts ievērot Covid-19 profilakses pasākumus www2.hse.ie/conditions/covid19/preventing-the-spread/ un ievērot ieteikumus par Covid. -19 vakcinācijas www2.hse.ie/screening-and-vaccinations/covid-19-vaccine/

Atjauninātais kopsavilkuma ziņojums par COVID-19 vīrusa variantiem Īrijā tika publicēts HPSC vietnē www.hpsc.ie/a-z/respiratory/coronavirus/novelcoronavirus/surveillance/summaryofcovid-19virusvariantinireland/

Pašlaik Īrijā ir novērojams COVID-19 infekciju pieaugums. Atjauninātie dati par gadījumu numuriem ir pieejami HPSC Covid-19 epidemioloģijas datu centrā Īrijā. 2023. gada maijā un jūnijā rādītājiem bija tendence samazināties, un no jūnija beigām tie atkal sāka pieaugt. Līdzīga tendence vērojama Apvienotajā Karalistē.

Mēs esam pieredzējuši, ka kopš 2022. gada sākuma ik pēc dažiem mēnešiem notiek paaugstinātas COVID-19 aktivitātes viļņi. Iespējams, ka šos viļņus izraisījuši vairāki faktori, piemēram, palielināta sajaukšanās telpās, palielināti starptautiskie ceļojumi un vājināta imunitāte. Līdz šim viļņi vasaras periodā parasti ir bijuši mazāki nekā ziemas periodā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Raimi, vai Tu zini kas Tu esi, un uz kurieni Tev būtu jāiet?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

A ko tu uzvelcies kā bullis uz sarkanu lupatu? Nepatīk, nelasi.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Heh, pirms dažām dienām uznāca iesnas ar baigo šķaudīšanu, un tāds nejauks drebulis vienu vakaru bija. Neiedomājos testu uztaisīt, moš šitas jau pārslimots? 😎

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Man zināms cilvēks (ne LVijā) nupat pirms 2ned bij (oficiāli!) sasslimis ar kovidu.Veselas trīs vai pat četras dien/naktis viņš bij šādi te slims.Jā.

Un kāpēc neviens anoalītiķis neraksta/par! to, kādi "plāni" ir attviecībā uz PVO "autoritātes" palielināšanu tā apm kkur uz 25-to?

Agaga Reģ.: 25.07.2007
0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Pis taisni slepkavniek. Ne jau es esmu tas uzvilktais, kas nespēj neuzbāzties tik ļoti, ka klaji jāmelo par vienaldzību.

Smagi apvainojumi nevainīgam indivīdam. Visvairāk nogalina tīri nodomi, piemēram E95 dzidrs kā odekalons, bet pārtikā kaut desa noskalota ar purva ūdeni. Tà ir populāra kustība, kas ved uz postu iznīcību un nāvi, jo, manuprāt leti neražo degvielu, bet labu ūdeni, nedaudz pakustoties un pavirzoties, varētu dzert 25x4gadi un tā ir dzīvība.👮😝

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atceraties lielo Anti "zirga" zāļu kampaņu?

Tagad FDA tiek stiepts uz tiesu par maldīgiem apgalvojumiem

youtu.be/xkWOpFk1GGk

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Parādi to vietu kur un precīzi par ko FDA tiek stiepts uz tiesu, un es tev paskaidrošu ko tu nesaproti, un pavisam nopietni !

P.S. tas ka FDA ik pa laikam par jebkuru gandrīz brīvi izvēlētu lietu dažādi lohi stiepj uz tiesu - tas nav nekas jauns. Tas cita starpā jau ir tāds kā sports dažiem Republikāņiem, kuri ar neko jēdzīgu izcelties nespēj -

 jo lohojas un zaudē praktiski uz "katra stūra" Demokrātiem.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Šūnām pilnīgi vienalga, cik laiski tu dzīvo. Tas DNS ir dogma.

Kas ir dogma un kāpēc?

WALA rakstīja:  jo lohojas un zaudē praktiski uz "katra stūra" Demokrātiem.

  Izskatās, ka tie radikālie ir konservatīvajās partijās salikti speciāli, lai degradētu derīgās konservatīvās idejas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Dogma tas ir tāds ērts pieņēmums ar ko izskaidrot nezināmo.

Ja nemaldos tur gāja runa par vēzi, ja? Tad lūk, zāles pret vēzi nav izgudrotas(no big farmas) vēl joprojām, jo tas nav viens kkāds gēns sabojājies, bet vēža gadījumā notiek tūkstošiem mutāciju un farma nevar vienkārši 1000 zāles likt lietot. Līdzīgi kā ar Covid, kas arī var mutēt bezgalīgi un gala rezultātā neviena jau esošā vakcīna nebūs efektīva.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Nu nevar salīdzināt vēzi ar vīrusu! Tās ir absolūti dažādas lietas!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Parādi to vietu kur un precīzi par ko FDA tiek stiepts uz tiesu, un es tev paskaidrošu ko tu nesaproti, un pavisam nopietni !

P.S. tas ka FDA ik pa laikam par jebkuru gandrīz brīvi izvēlētu lietu dažādi lohi stiepj uz tiesu - tas nav nekas jauns. Tas cita starpā jau ir tāds kā sports dažiem Republikāņiem, kuri ar neko jēdzīgu izcelties nespēj -

 jo lohojas un zaudē praktiski uz "katra stūra" Demokrātiem.

Kādu vietu? Viens praktizējošs ārsts stiepj to FDA uz tiesu, neviss kkādi republikāņi vai demokrāti. FDA  apgalvojumi par Invermictin neatbilst patiesībai.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu man lūdzu ārsta vārdu un tiesu uz kuru jams stiepj FDA, kas tur bija nesaprotams ??? Un ja tas notiek ASV tad jebkurā gadījumā parasti cilvis ir vienā vai otrā "nometnē", un Republikāņu "nometne" šobrīd tēlo klaunus, ne visi, bet tomēr saprāta balss vai nu izvēlas pastāvēt malā - a la, lai jau MAGA pasistie vienreiz izgāžas pa pilnu programmu, jo nu no konservartīvām vērtībām tur gandrīz nekas nav palicis, tikai kaut kāds marazms, kas robežojas ar prastu stulbumu ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Tu esi apsēsts ar to Maga

Nu, ja viņš iet vēlēt, tad jau ir kādā no nometnēm. Kgan nav izslēgts, ka nākošās vēlēšanās viņš vēlēs par pretējo nometni. Vai tev liekas, ka tur visi no dzimšanas ir jau sadalīti nometnēs?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Tu joprojām nesi iedevis info par ko precízi tu runā, man teiksim sķiet ka nojaušu, bet lai neizplatītu prastus melus, es prasu precīzu info, tad būs pamats sarunai!

Bet jā "TUR" kopš dzimšanas, tā nu tas tur strādā ... jā ir gadījumi ka dažādu iemeslu dēļ pozicíja mainās, un cilvis pārmetas uz otru pusi, bet uz kopējā iedzīvotāju skaita tas nav bieži ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es kaut kā neredzu ka tas būtu pret FDA, bet tas tiešām ir tas pat ko runāji? Ok tad paskatīšos par ko tas viss !

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Dogma tas ir tāds ērts pieņēmums ar ko izskaidrot nezināmo.

Ja nemaldos tur gāja runa par vēzi, ja? Tad lūk, zāles pret vēzi nav izgudrotas(no big farmas) vēl joprojām, jo tas nav viens kkāds gēns sabojājies, bet vēža gadījumā notiek tūkstošiem mutāciju un farma nevar vienkārši 1000 zāles likt lietot. Līdzīgi kā ar Covid, kas arī var mutēt bezgalīgi un gala rezultātā neviena jau esošā vakcīna nebūs efektīva.

Ko tu biji domājis ar zālēm pret vēzi? Vairākiem vēžu veidiem ir ārstēšanas zāles

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Tas bija jautājums, jo īsti neatceros no kādas diskusijas tas citāts.

Vēzim nav zāles, ir chemoterapy, kas nogalina ne tikai vēzi. Vai arī ķirurgiska izgriešana.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
3 2 Atbildēt

Par otro rindkopu bez komentāriem. Izklausās smagi....

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt

Lūk, Big farma propaganda

youtu.be/Sl8HCcMCN6g

Vali, tāpēc es saku, ka vaxeriem turpmāk būtu jāaizliedz izteikties par šiem jautājumiem

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Sorry, nu jau es esmu ļoti sliktās domās par tevi un vēl vairāk par tavu sniegto INFO - viens vienīgs sagrozītu faktu kopums, kur vienīgā patiesība ir tas ka FDA kāds mēģina aizstiept uz tiesu, un cer ka izdosies piečakarēt tiesnesi. Baidos ka tas advokāts kurš ir prasītāja pusē varētu zaudēt pat savu licenci, tā kā man izklausījās ka jams atklāti sameloja tiesnesim par konkrēta punkta piemērojamību zālēm ... teiktu tāds kā jutista kompetences jautājums ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Antivakseri gan drīkst izteikties par visu, vai ne? Un šamie vēl pīkst par kaut kādu vārda brīvības ierobežošanu...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bet, pag, kā vaxeri var par kko izteikties veselības jomā, ja viņu visi līdzšinējie padomi(ieteikumi) ir bijuši maldi un kaitnieciski sabiedrībai?

Tā nav nekāda brīvības ierobežošana, par demokrātiem un republikāņiem var diskutēt citos topikos.

Tā jau mēs drīz nonāksim atkal pie kkādas griezas dienaskārtības, kad visiem būs jāēd augļi ar dārzeņiem un piens ar gaļu būs aizliegtais auglis. Tāpēc sabiedrības veselības labā vaxeriem būtu jāaizliedz uz mūžu par šādiem jautājumiem izteikties.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Beidz stāstīt pasakas, man vienalga kādām muļķībām tu tici vai uzticies, taču antivaxeri ir par kārtu lielāki muļķības un melu izplatītāji, ka vaxeri jelkad bijuši ! Un vari provēt likt te ko vien gribi,  bet ar 2-3 google search to tavu "faktu" bāzi var apgāzt bez lielām problēmām !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Par ko pasakas?

Tas ir tā pat kā sarunāties ar alkoholiķi. Viņš tak vienmēr atradīs skaidrojumu kāpēc lietot alkoholu vajag(pieskaņos to kādam notikumam). Viņš arī teiks - beidz stāstīt pasakas

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Savā ziņā labs salīdzinājums, bet kā tev patiktu tas pavērsts šadi - 

Volx mēģina ieskaidrot ka vienīgās pareizās zāles pret jebkuru slimību ir "11% alkahols pareizi un mērni lietots 3 x dienā ". ( šeit alkohols ir kā analoģija tavai tēzei par imunitāti, kura palīdz vienmēr un visos gadijumos, un vajag tikai pareizi ēst/ievērot kaut kādu ēšanas režīmu, par kuru piedevām tu nespēj pat paskaidrot kāpēc tieši šis režīms, bet nevis tāds kurš nobīdīts par 10 stundām )

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vai tad antivakseri to nedara? Tu pats te ne vienu reizi liec kopā visādu sportistu nāves korelācijā ar vakcīnām. Te viens tavs dvēseles biedrs arī katru caureju mēģina piesaistīt vakcīnai.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tikai nemuldi par "visiem", tuklāt antivakseru "padomi" tāpat ir bijuši "maldi un kaitnieciski sabiedrībai". Bet tu parādi īsto savu sugas brāļu patieso seju - muld kaut ko par demokrātiju un vārda brīvību, bet tai ir jābūt tikai tev vēlamajā virzienā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Volx rakstīja: youtu.be/bxdQti31CQY

Es jau  nu būtu šo prasījumu uzreiz izmetis "pa durvīm" tāpat kā pirmais tiesnesis, jo argumentēts tiek par zālēm balatoties uz paragrāfu kurš speciāli izveidots tieši "iekārtu" (devices) pielietošanai, balstoties uz ārsta kompetenci slimības/problēmu novēršanai. Paskaidrojumā pie definīcijas par šo punktu ir skaidri uzrakstīts, ka šis punkts attiecināms uz cilvēka ārstēšanai paredzētām "lietām", kur ārstniecisku mērķu sasniegšanai "lieta" netiek "izšķidināta" sagremojot, tā paliek kā viens veselums cilvèka ķermenī.

Otra lieta ko Volx acmredzami nesaproti - FDA sniedz rekomendācijas, vai gluži pretēji saka ka nerekomendē kaut ko lietot specifiskam mērķim, un šī "strīdus subjekta" kontekstā tu un arī ASV iesaistītās puses sniedz nekorektu info - FDA kā neieteica līdz šim tāpat neiesaka arī joprojäm šādu pielietojumu Covid ārstēšanai, taču FDA jurists tiesas prāvas kontekstā skaidri norādíja tikai to ka NEKAS NAV MAINĪJIES un kā iepriekš tā arī tagad praktizējošs ārsts ar atbilstošu izglītību un sertifikācija pats pieņem lēmumus par ārstēšanas gaitu un medikamentiem. Tikai redz ir klauni kuri iedomājas ka visa tauta ir muļķi un juridiski korektu tekstu var tulkot pa savam, lai atbalstītu patiesībā muļķīgu un pat bīstamu retoriku ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vali, visu ieteikumu pamatā ir nauda. Fauči arī pirms pandēmijas smējās par D vitamīnu un imunitāti. Savukārt ko Bergs saka? (neliec man meklēt atkal video)

NACu jau arī aizliedza tirgot, ja kas. Nesaproti kāpēc? 

Būtībā jau Big farma nekas slikts nav, viņu akcijas kotējas biržā un akcionāru vēlme ir gūt peļņu. Tā nav labdarības organizācija. Slikta ir korupcija regulējošo iestāžu vidū, granti kko big farma izsniedz zinātniekiem un konferences ārstiem. Tie ir big farmas galvenie darbinieki. Iespējams pat vakcīna ir ļoti laba, bet kkādu alternatīvu lietošana samazina peļņu un tāpēc ir tādi aizliegumi un ieteikumi. Vai varbūt tu zini kādu  Invermektīna vai NAC upuri?

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Kas ir Bergs lai vinu citetu, uzklausitu un izplatītu ?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, pameklē kādas intervijas kā viņš nonācis līdz šādiem secinājumiem un kāpēc viņš ir populārākais mediķis YT.

arba Reģ.: 16.12.2002
1 0 Atbildēt

popularitāte yt ir patiesības kritērijs ?

nezināju, turpmāk ņemšu vērā

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Tu laikam slikti saproti kas ir "ieteikumi", ko tieši teiksim FDA "regulē". Jo nupat tu sarakstīji pilnīgas muļķības.

Pati galvenā muļķība ir ka invermektīns ir aizliegts, pat Covid sakarā, pat ne tuvu (!!!) un  nekad nav bijis aizliegts.

Visos oficiālajos avotos (sorry tavi avoti NEskaitas, jo satur ļoti daudz nepatiesību )  visu laiku kopš šī jautājuma pacelšanas Covid kontekstā ir teikts, ka tas nepalīdz, nu jeb "palīdz" tieši tikpat bieži cik ūdens regulāra lietošana uzturā ...

Un izskatās ka kopsummā tu slikti saproti kā strādā farmācijas bizness, un kā strādā ārstu atbildība teiksim ASV, tāpat kā tev nav ne jausmas kāds ir FDA izveidošanas mērķis un ko FDA dara ! Kāds sakars tam ar upuriem (?!?) , ja tiek skaidri norādīts ka tas ir loetojams stingrā ārsta yzraudzíbā un tikai, un lai cik stulbi izliktos tie kadri tavos FDA tiesāšanās video, viņi ļoti labi saprot, ka pacienta nonāvēšana ar Invermektīnu būs garantēts cietums, un iespējams, ka tas ur arí iemesls kādēļ čakarē FDA, ja FDA rekomendētu to lietot Covid ārstēšanā, un pacienti atmestu pekas, tad gan rastos juridisks pamats sūdzēt FDA tiesā, par rekomendāciju kura noved pie pacienta nāves !

P.S. FDA ir TĀ organizācija kas neļauj tirgū nonākt viltotām zālēm, t.i.tādiem.medikamentiem, kuri neārstē to kas tiek deklarēts, kuriem ir blaknes stipri vairāk kā pieļaujams, vai ir ražotāja testos neatklātas blaknes utt. FDA uzdevums ir uzturēt un pārbaudīt visu zāļu atbilstību gan izgatavotāja receptūrai (lai neparādas ķíniešu kūtspakaļā tapušas tabletes"), gan ražošanas standartiem gan kaudzei vēl citu lietu !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

DDD raksta cilvēks, kas nav sastapies ar medikamentiem, kas neārstē to, kas deklarēts un kuram ir kaudze blakusefektu.

Kā tad tirgū nonākuši statīni, tavuprāt? 

Vēlreiz apstiprini, ka vaxeriem obligāti ir jābūt aizliegumam izteikties par šiem jautājumiem. Vaxeri ir bīstami sabiedrībai!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kas tev rada disonansi ? FDA ir tieši TĀ organizācija kas vāc šo statistiku par to kad kaut kas ir aizgājis greizi.

FDA "nemāca" kā ārstam veikt savu darbu, ja tev kāds "iesmērēja" recepšu zāles kas izraisa blaknes, tad vispirmām kārtām tā ir individuāla ārsta atbildība, BET tieši turpat "blakus" esi tu pats piemēram ar savu spēju/nespēju samaksāt par dārgām un daudz efektīvākām zālêm utml.

Teiksim ņemot par piemēru "tavu" alkoholu, ja tu to lietoji kopā ar zāļu lietošanu, tad nevajdzētu brīnīties par "negaidītām" blaknēm. 

P.S. un recepšu zāles vēsturiski ir atradušas "savus pacientus", ļoti dažādos veidos, taču tas nenozímē ka noteikta reģistrācijas un apstiprināšanas procedūra ir lieka mūsdienās !

P.P.S. un tieši TU esi bīstamāks sabiedrībai, jo klāsti atklātas muļķības un pat vienkārši melus, kā tajā tiesas prāvä pret FDA !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nepiekrītu! Es neko neesmu nozadzis sabiedrībai, bet vaxeri gan ir radījuši miljonos mērāmu caurumu budžetā. Kā es varu būt bīstams vai apdraudu sabiedrību? Es tev arī neateikšu palīdzību, ja nu gadījumā sāksi kaudzēm lietot pharmas produktus. Tak što nestāsti te par bīstamībām. 

Bet jautājums bija - kā tirgū nonākuši statīni? Kāpēc nav aizliegti? 

youtu.be/KRmAEx5CWIM

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tad nu precīzāk, par kādu caurumu un kurā budžetā ir runa, un ko tu esi "ielicis svaru kausos" ???

UN ko tu gribi dzirdēt kontekstā ar statīniem - vai to ka ja nebūtu FDA, ārstu biedrību un apvienību, un respektējamu medicīnas žurnālu, tad tu "mierīgi rītu" statīnus tā arī neapzinoties kādu sūdu tu rij ??? Tie visi ir mehānismi kā tiek atklāts gan kaut kas jauns un noderīgs, gan arī saprasts ka kaut kas ar konkrētām zālēm iespējams nav tā kā "reklamēts" un ir aizliedzams kā Triparanols.

Jo "Big pharma" kā bizness būtu ar vai bez jeb kādām valstu aģentūrām un jebkādiem patērētāju aizsardzības mehānismiem, un tu kā klasisks reklāmas patērētājs neietu pie sava ģimenes ārsta prasīt pat padomu, bet dotos pa tiešo uz aptieku iepirkt savu "dienas dozu". JĀ tas neizslēdz korumpētus ārstus, un pat zāļu reģistrus utml. tomēr tas ir labākais kas uz šo brīdi ir izveidots, jo kapitālisms tev piedāvās jebko pēc kā ir pieprasījums ...  un iespēju robežās par sekām centīsies neatbildēt !

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Jāsāk būtu ar saprašanu, kas ir melnbaltā domāšana un tīniskais maksimālisms.

Ja nu par vakseriem - kuri tad ir tie sliktie? Cilvēki, kuri savakcinējās un nekādos strīdos un ideoloģijās neiesaistījās? Tādi, kas vispār nesaprata, kāpēc kaut kādi alternatīvie kaut ko iebilst un vienkārši savakcinējās.  Pārvaldes darboņi, kas ar savām psiholoģijas un PR zināšanām jauši/nejauši sataisīja antireklāmu valstij, pārvaldei, speciālistiem, lēmumu pieņēmējiem. Exantivakseri, kas savakcinējās tāpēc, lai būtu kā visi, kam atļauts tas un šitas.

Kuri tad ir tie vakseri?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Bet es tak skaidri un gaiši norādīju - regulējošās iestādes, zinātnieki, ārsti un Covid idioti. Tas tak ir izsmiekls, ka vakcināciju uzrauga ex Pfizer darbiniece. Kurā auditoru firmā atļautu auditēt savu bijušo iestādi?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

"Izsmiekls" ir kā reizi tava attieksme un centíba ievazāt šo te "alternatīvo viedokli", jo tas gan nav pamatots un arī nav pamatojams ne ar ko, ja vien neiziet no apsvērumiem/pierādījumiem , ka "Zeme ir plakana".

Auditēt savu bijušo iestādi - tas nav nekas "īpašs", varbūt neatbilst labai praksei, taču es arī esmu auditējis projektu kuru "no manis" pārņêma ārêjs kontraktors, un kopā ar iekšēju citu nodaļu salaida dēlī, bet nu ne tā ka tur viss bija slikti, bet tas ka "pasūtītājam" par daudz ko bija pofig, nemācēja pateikt ko tieši grib un kas svarīgs, un piegādātājs neskatoties uz manām norādēm par būtiskām niansēm - vienalga to noignorēja. Zem mana audita slēdziena parakstíjās visas puses, un atzina ka vērtējums ir godīgs attiecībā pret visiem, bet nu projektu nācās "norakt", dzelžus norakstīt un projvadu atlaist ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kāds alternatīvais viedoklis? Tu apmēram runā kā partijas sapulcē.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU piemēram ka "Big pharma" ir slikts vai pat visa "ļaunuma sakne". Kaut realitāte ir ka tu neatšķir ne to kas ir un ko tieši dara FDA, ko "Big pharma", ko dara dažādas ārstu apvienības utt. utjpr. UN esi absolūti nekritisks pret  tuftu ko tev "baro" no "augstas tribīnes" - namely - YT!

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Visjautrākais jau ir šis:

Volx 20.08.2023 15:54 Invermictin

Volx 21.08.2023 12:51 Invermektīna

Wala 21.08.2023 13:08  invermektīns/Invermektīnu 

Jūs abi lošaras pat nejēdzat korekti uzrakstīt medikamenta nosaukumu, un vēl tēlojat visgudros daiļdirsējus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mani ir pie pakaļas kā saucas tas medikaments , ne par to vispār ir runa pēc būtības, FDA tiesas procesa ierakstu man iemeta - to arī pēc būtības komentēju, bet dažiem jau ir pofig kas ir rakstīts pēc būtības, galvenais ir atrast kur piessipties ;)

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, katram mums ir savas vājības. Ceru, ka piedosi

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 0 Atbildēt

Tev es piedošu. Bet wala ar savu mūžīgo uzbāšanos par spundi katram caurumam, sevišķi amerikas sakarā - biju tomēr gaidījis ko vairāk. Liekas, ne reizi nav dzirdējis, kā to medikamentu angliski izrunā, attiecīgi sagrābstījis kautko ir, lasījis arī kautko ir, bet saprašana zem maga stulbuma pašam. Tas tā, ja jau pēc būtības. lai gan pareizi tu saki, pajāt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kā jau norādīju ir pilnīgi pie paļas kā sauc konkrēto medikamentu, jo pamats diskusijai ir pavisam cits. 

Par pārējo vari "domāt" par to ko gribi - mani izklaidē pasākums apgāzt svešas muļķības - tā es paralēli paplašinu savu redzes loku, un jebkurā diskusijā dzīvajā man ir daudz vairāk pretargumentu muļķībām ...

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Lai nu tev labpatīk tā domāt...

arba Reģ.: 16.12.2002
2 0 Atbildēt

5 minūtes atradu informāciju par populāro dr. Bergu

Viņš ražo un tirgo pārtikas piedevas zem nosaukuma dr. Berg

No šī brīža jebkura viņa lekcija man ir nepieņemama - tā ir reklāmas kampaņa viņa paša produktiem !

arba Reģ.: 16.12.2002
1 1 Atbildēt
arba Reģ.: 16.12.2002
1 1 Atbildēt

Volx, tu patiešam vari izticeties informacijai, ko pasniedz cilveks, kas razo partikas piedevas ? Vai ari tu nemaz to nezini? Abos gadijumos diskusija ar Tevi tikai tadel ir bezjedziga, par parejo nemaz nav verts runat

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Nedomāju, ka viņš ražo jelko izņemot iepakojumu...pat to pasūta, tāpat kā pārējo. Nu, ja neskaito intelektuālo produktu Volxam.

arba Reģ.: 16.12.2002
3 0 Atbildēt

Tam nav nozime, kas to fiziski ražo.

Pec arstu etikas kodeksiem - arsts nedrikst razot , pardot, reklamet konkretu medikamentu

Bet partikas piedevas jau nav medikaments !!

Ta ka etiku sim calim viss kartiba un ticamiba loti augsta

Bel tresais variants par Volx - vins ir saistits ar so produktu izplatisanu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Turklāt kaut kad atpakaļ viens te bija ielicis infu ar pelnošākajām nozarēm farmā. Un pirmajā vietā, cik atceros, bija... uztura bagātinātāji un pārtikas piedevas. Uz visa šī fona Volx sevi ir pataisījis par lielāku pajoli kā Godzemes Dita vai Čuru Dainis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es pēc kāda brītiņa aizbraukšu mājās un nosaukšu manas piedevu firmas. Pagoglēsim cik kas pelna.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Kāda preparāta peļņa jau slēpjas licenzē.

Tāpēc ir izdevīgi izdomāt jaunu preparātu, licenzēt, izgrūst cauri regulatoram un tirgot ar monopola tiesībām. Uzrīko konferenci Dubajā ārstiem un viss notiek.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Loģiski, ka lai tam vispār būtu jēga un preperātam būtu pircēji, tam ir jābūt labākam ar kaut ko par iepriekšējo, citādi jebkurš cits var paņemt veco "recepti" un uzcept to.

Taču tas viss ir saistīts jau ar autortiesību likumdošanu. Un tä vienkāršoti sakot - tu taču vēlies par savu darbu saņemt samaksu, vai ne ?

Nu tad tāds autortiesíbu objekts kā izgudrojums, pētíjums, novele, zāles ... ir "darbs" kurš ir paņēmis zināmu laiku un cilvēkresursus, tik daudzvtaču būtu jāsaprot arī te ka kāds par to vēlas samaksu. Strīds var būt par to vai tā ir samērīga, taču cenas aprēķināšana konkrētam produktam arī ir pavisam "atsevišķa" māksla kas ar zāļu izgudrošanu un sertifikāciju ir tikai daļēji saistīta (t.i. tā protams iekļaus objektīvās izmaksas, taču tās nebūs vienīgās cenas veidošanas sastāvdaļas).

Un jā arī par zäļu patentu pēc būtības samaksā zāļu pircējs !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es tak to visu zinu, ko tu te skaidro ka par patentiem jāmaksā.

Pfarma sponsorē pētījumus kā uzveikt vienu vai otru slimības blakni. Parasti tiek paņemts pozitīvais rezultāts un noslēpti blakusefekti. Vualā, jums sāp celis - lūdzu mums ir brīnumlīdzeklis. Zāles tiek ātri apstiprinātas(nepārbaudītas) un laistās apritē. Tagad es tev stāstu kā pirmklasniekam, ja kas. 

Neviens par tavu veselību nedomās, domās kā izvilkt tavu naudu. Nav nekādu brīnumlīdzekļu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu nu tu man lūdzu nosauc to medicīnisko preparātu, vai zāles, kuru "ātri ielaiduši" apritē - man ļoti interesē kur un kurš to ir spējis izveikt !!!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja tie nav gadu desmitiem veci preparāti, tad burtiski visi tiek izgrūst cauri.

Es pagoglēšu

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Antidepresanti, Xanax

youtu.be/k00SCy2AuaY

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Te viena norvēģiete uzņēmusi filmu par savu māsu un mentālām slimībām

youtu.be/G4cXvoSnT94

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ok šos noskatíšos līdz rītam, tad komentēšu !

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Par šo man nav skaidrs kas tieši tevi izbrīna par antidepresnatiem - smēķēšana taču arī ir atkarībām gan psiholoģiskām ( a la kā tusiņš prom no "virpas"), gan arī tīri ķīmiski, un neviens pat ārstam padomu  vai recpeti cigarešu lietošanai neprasa !!! 

Tas ir par visu ko gan "big pharma" biznesu, cilvēku izvēlēm utml. Šajā portālā ne reizi apspriestais Džordans Pītersons ļoti labi uz sava piemēra zina kas ir un ko dara antidepresanti, bet pretstatītas tiek reālas psiholoģiskas problēmas.

Te vari gūt mazu iesaktu kas un kā, arī no atzīta šīs jomas profesionāļa, un šeit es viņam pat ļoti piekrītu:  

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pagaidām propagandas rullīti paskataties

youtu.be/XCciAJJMt9Q

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Kas tur ko skatīties, tas ir vienkāršots "pāķa" skatījums uz pasaules ekonomiku, tip BIG pharma iegūst vai gūst milzu peļņu, - jā protams ka gūst, un gūs arī bez tā (vakcīnām) , jo liels skaits cilvēku nerūpējas par savu veselību, visi noveco, krīt, sitas, lauž, dzer visādu draņķi ....

Tas kas Covid kontekstā bija un būs svarīgi - cik atvērtu ceļošanu un ekokomiku var atļauties "uzturēt" gan kontekstā ar slimnīcas gultasvietām, gan līdzekļiem specifiskām zālēm vai iekārtām. (Mājsēde cita starpā arī "ienes" mīnusus daudziem biznesiem).

Vai tavuprāt 300 EUR (* 2 miljoni iedzīvotāju) vakcīna ir "dārgi" salīdzinot ar miljonu vērtām (par katru)  dažādām skanēšanas, laboratorisku izmeklējumu utml. iekārtām kopā ar uz tām burtiski aizmigušiem ārstiem. Un tad vēl sazin kādām investīcijām dažu cilvēku ilgstošai ārstēšanai ...

Ja ekonomika nav sveša tad vari pats sarēķināt kas ir "lētāk" kontekstā ar riskiem.

Uztaisi savu SWOT analīzi - labprāt papētītu kā tad vismaz kaut kāda zinātniska pieeja parāda to vai citu rezultātu ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jā, tāpēc veselības sistēmā būs tikai sliktāk, ja nelikvidēsim noziedzīgo triādi

Lauksaimnieki - pārtikas rūpniecība - big pfarma

Ārsti gulēs pie aparātiem un prasīs naudu

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tas ir aplami domāt ka tev izdosies kaut ko likvidēt, tas ir tāpat kā ar dažādām revolūcijām un piemēram caru un karaļu nogalēšanām - kamēr vidējais cilvēks būs rupji sakot "asinskārs", tikmēr uz viņa rēķina kāds kaut ko iegūs t.i. nu nolikvidēsi piemēram "big pharma", domā ka vietā nenāks citi - tas ir liels bizness, un bez regulējuma un "mākslīgiem" ierobežojumiem tev ātri sabaros kaut vai dzīvsudrabu par lielu naudu, "kā vecos labos laikos" ...

Un lauksaimnieki vecīt ir tā tautas daļa kura vēl kaut kā tevi notur prom no mākslígiem vitamīniem, likvidēsi, un tad varēsi ēst tārpus, kukaiņus u.c proteīnu, un cerēt, ka tajos ir kaut kas no tev vajadzīgāk uztyrvielām un vitamīniem. Jo kā smejies arī tavi "dabīgie vitamīni" (lai ko tas arí nozīmētu) pārstās eksistēt kā suga ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es tiko no Skotijas. Tur tādi rapšu lauki, kā pie mums, nebija redzami. Visur ganās aitas, govis. Eko šmeko zāli ēd. A pie mums es maksāju lauksaimniekam lai viņš ražotu indi. Kāpēc? Kā viņš var kko noturēt, ja noplicina zemi un ražo kko neēdamu?

Vai tu stūķē rapsi iekšā un slavē big fermeru? Tā mums nekad nebūs naudas veselības sistēmā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu par biodegvielu vari "pateikties" drusku citiem "idiotiem", kaut par to ka audzē rapsi nevajadzētu saspringt, jo ja lauksaimnieks ievēro augseku utml. nevar būt ne mazākā runa par zemes noplicināšanu, un tehniski ja nu kāds pstiešām nolicina - viņš vienkārši grauj savu ražu, tajā skaitā rapša, par kura teiksim trūkumu tev patiesība ir dziļi pie kājas.

Kas ir drusku sliktāk par visu tevis pieminēto , ir tas ka rapša subsidēšana rezultējas augstākās pārtikas cenās ... bet arī tas ir regulējams lielums !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Smejies vai? Tā zeme tiek apstrādāta ar ķimikālijām lai tur labību, rapsi vai auzas audzē. Ja pat rītā tur iesēs zāli un sāks ganīt bio aitas tur nekas eko nesanāks.

Risinājums ir gaužām vienkāršs - atņemt visas subsīdijas tādiem stutētājiem. Kāpēc man būtu jā subsidē maize, kur maizes ceptuvē jau tā saķīmiķotajai labībai saliek cukuru un vēl visādu ķīmiju papildus? Tas tak ir kaitīgs cilvēka veselībai produkts. Ar to labību baro lopus un tā tā ķēdīte turpinās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu es teiktu ka to neizproti ko īsti nozīmê bioloģiskā lauksaimniecība, un kas tieši tiek iestrādāts zemē, kad un kāpēc. Tavs "eko" arī ir tikai vienošanās par to ka netiek izmantota noteikta tipa ķímija, kamêr "cita tipa" lieto, un ja vēl teiksim pašam.ir kādi augsni uzlabojoši "bio atkritumi", tad tur pat nav nekādu noteikumu cik daudz dríkst "gāzt", cita lieta ka pie mums cikvēki nav tik "ķerti" ar biznesu un pelnīšanas kāri...

Bet man gan nav nekas iebilstams pret cukuru, tu taču labi zini ko lieto, un tikai pārmêrīga lietošana ir ar negatīvām sekām, bet tas pēc fakta ir ar jebkuru lietu ar kuru pārspīlē ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu vispār saproti, ka maizei cukuru liek klāt lai tu vairāk viņu pirktu. Cukurs nav nekāds nepieciešams vitamīns ne maizei, ne cilvēkam. Tādi produkti kā kolas, saldie jogurti, tortes ir jātirgo kopā ar alkoholu slēgtos veikalos no 18 g v.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es saprotu ļoti daudzas lietas, taču."ikdienä" kolu tikpat kā nelietojot, nupat sestdien kad pārvācāmies uz jaunu ofisu, un bija jāstaipa serveru utml. dzelži (pa trepêm, jo lifta tajā "vecajā ofisu mājā nav) , tā bija pirmā izvēle. (ūdens filtrēts tur ir no krāna). Tas pats garos pārbraucienos ar auto- vienmēr būs "cukurūdens" paralēli vienkārši ūdenim.

Tikai to vêlmi kaut ko padarīt nepieejamu es īsti nesaprotu, gribi teikt ka LV ir baigā problēma ar cukura rīšanu vai aptaukošanos ??? Es kaut kā tā neredzu, nupat "izlaižot" vecāko dēlu, klasē varbūt viena meiča bija virs normāla svara, un pa visu videni/ģimnāziju ar var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt bērnus ar iespējamu problēmu šajā jautājumā, kaut neku nav teikts ka cukurs vainīgs konkrētā gadījumā.

Nu jā man sieva dzied ka meita ir "resna", bet nu pie tā ka spēlē volejbolu, deju un ir citādi aktīva, arī neredzu problēmu, jo nu pretstats ir vecākais dêls kurš reali garš un tievs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Volx, tu patiešam vari izticeties informacijai, ko pasniedz cilveks, kas razo partikas piedevas ? Vai ari tu nemaz to nezini? Abos gadijumos diskusija ar Tevi tikai tadel ir bezjedziga, par parejo nemaz nav verts runat

Es uzticos sev. Kā jau teicu - vaxeriem ir jāliedz runāt vispār

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Bet nevajadzētu !

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Nu, labi, tevi vēl varētu atstāt

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kā solīts

Manā pagaldē esošie bezrecepšu suplementi

Natures Truth LLC

21st Century Healtcare

Doctors Best Inc

Bodypak Sp

Wish group Tomasz Kazmarczyk

Ostrovit

Now Foods

Mason vitamins

Madre Labs

Tagad uzrakstiet kuri no šiem ir Big farma un kuri Dr. Berg piedevas? Es uzņemu laiku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kāpēc tu citiem liec līst tēmā, kura acīmredzami ir tavs jājamzirdziņš ?

Un ko piemēram tavā pagaldē dara tiesā par nepatiesu reklāmu zaudējušas un sodu samaksājušas kompānijas "Natures Truth LLC" produkti ???

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tas ir Iodine suplements. Laikam esi pamanījis ka tiek norādīts uz joda trūkuma cilvēkiem, kas dzīvo patālu no okeāna. Piemēram Amerikas vidienē tā nav vispār augsnē un tāpēc ir tā sāls jodēšana.

Es tak kad pērku to jodu negooglēju kādu tur kam tiesvedība. Galvenais lai nav noziedzīgā Berga, pfu, pharmas suplements

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu bet tomēr vajadzētu gan uzgooglēt, tad piemēram atrastu šādu publisko pieejamu info par joda  trūkumu balstoties uz starptautiski sniegtiem cilvēku veselības datiem:

www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK285556/

 

P.S. tavi dati par Ameriku ir "drusku novecojuši", kaut problēmu/risinājumu kā tādu esi identificējis pareizi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Dati arī dažādi. Tur varētu garāk stāstīt par japāņiem, viņu bagāto diētu ar jūras produktiem, jodu utml.

Šitie dati kkā dikti šaubīgi. Nu nevar būt piemēram Kazahstānā pietiekama joda uzņemšana. Tā nav Japāna, nejauc

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu neesi vienīgais pārsteigtais par Kazahstānu, taču tas acīmredzami ir fakts :

www.nytimes.com/2006/12/16/health/16iodine.html nāksies gan pašam nosērčot Kazahstānu tekstā, jo texta rindkopu atsauces te nekopêjas normāli

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vēl viena lieta uz ko vēlos norādīt, ka pašķirot dažādas tavu vitamīnu reklāmas vêl neesmu atradis nevienu kurš teiktu, ka "Mēs neievērojam FDA prasības, jo tās "čakarē cikvēkus", gluži pretēji tiek reklamēts ka ražošana "atbilst" sringrākajām FDA prasībām, kaut "vitamīniem" ko tirgo kā uztura piedevas prasības ir rupji sakot tādas pat kā gāzētam minerālūdenim !

Un tad vēl "veselīgo pārtikas piedevu" reklamētājiem derētu iepazīties ar piem. šo rakstu :

www.forbes.com/sites/stevensalzberg/2013/10/07/the-top-five-vitamins-you-should-not-take/?sh=5521489b4a27

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Par tām aknām interesanti. Vispār jau tiem, kas lieto dzīvnieku gaļu īpaši tiek norādīts lai neaizmirst ēst orgānus, jo steiki un karbonādes ir muskuļu gaļa bez īpašiem vitamīniem. Savukārt aknās ir vesela buķete vitamīnu(4x vairāk C kā burkānos).

Šim gan kategoriski nepiekritīšu "Vitamins don’t “boost your immune system,”

Tieši es būstoju savu imūnsistēmu ar D3 vitamīnu Covid laikā. Parastā 2000-4000 deva protams tur nelīdzēs, bet kad tu paņem 12000 devu uzreiz jūti kā šūnas nograb. To protams vajag darīt tik tiešām kad esi reāli slims, ne kā ikdienišķu procesu. 

D3+ C reāli ceļ kājās. 

Palasīt interesanti, bet tas tā vieglā literatūra.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu bet tur taču skaidri un gaiši rakstīts, ka pārmērīga lietošana, vai lietošana bez ārsta norādíjuma visdrīzāk būs ar negatívu efektu, bet kādam individuāli vēsi var būt ka trāpa pareizi ar to kas tiešām trūkst ...

Bet ja gribas tālāk rakstā bija pāris atsauces, un par pārējo ar var atrast kur un no kā tādi secinājumi izdarīti, pieņemot ka ir interese uzzināt ...

Bet ja tu kā indivīds esi atradis kā "ieklausīties savā ķermenī" un ja tev tas strādā un palīdz - tas mierīgi var būt pat ļoti pareizs pasākums tev, bet lai to reklamētu citiem bez zināšanām par to kas kādam trūkst ... nu nezinu, tas prasa daydz zināšanu par to kā piemēram ārējas pazímes potenciāli par kaut ko konkrētu liecina ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kā vienkār#š brīdinājums tas būtu ok. Tu tak zini, ka saēdoties kilogramiem zemenes katram otrajam parādās sarkanās pumpas. Tā tak tā pati pārdozēšana. Arī vajag rakstu - neēdiet daudz arbūzus(ierakstīt vajadzīgo)

Tomēr tur tiek noklusēti divi svarīgi momenti kas rada šo vitamīnu trūkumu. Tā ir tā saucamā tipiskā amerikāņu sad diēta. Novērojama izteikta B6 vitamīna pārsvars pār citiem B vitamīniem, tāpēc jālieto B komplekss. Protams arī cukurs, sāls noplicina daudzus citus vitamīnus

Nu un medikamentu lietošana izsauc dažādu vitamīnu disbalansu. Vitamīni nav medikamenti!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja par amerikāņu SAD varētu piekrist, tad par vitamīniem jau pie pašiem amerikāņiem būs kaudze ar niansêm jo no savas ASV pieredzes vien, pat neņemot google talkā.

Bet par medikamentiem taču jau pietiekoši ilgi runājam, ka tos BEZ pamatojuma nedrīkst lietot. Un savukārt ja reiz lieto, tad acímredzot kāds kurš ir zinošāks par tevi (vai mani) tomēr ir apsvēris riskus un tos tev ne bez iemesla ir izrakstījis. Taču ja tu domā ka tas ir tikai "big pharma" pirksts, nu padomā vēl...

Jo "big pharma" tāpat kā tavs Bergs varētu organizēt YT kampaņas un piemēram iestāstīt ka dzīvsudrabs ir baigais brīnumlīdzeklis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu neesi klausījies uzmanīgi Bergu. Viņš tieši norāda, ka nav nekādu brīnumlīdzekļu vienkāršas tabletes veidā. Tam jābūt kompleksam risinājumam un iesaka lietot dabiskus līdzekļus. Vispār galvenais uzsvars ir uz pārtiku, intermitent fasting utml.

Ar dzīvsudrabu niekojas big pfarma

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu nesāc vēlreiz to riņķi, es tak tev jau jautāju kāds pamatojums ievērot tādu vai citu diētu noteiktis pulksteņos, un ar ko tā teiksim atšķirsies no tādas pat diētas bet ar 10 stundu nobīdi ???

Un kāds ir pamatojums tam ka "vajag kompleksu risinājumu", un kā tas tiek noteikts ?

Varbūt man nevis dabīgus vitamīnus jāēd, bet jāiet boksā "degunus dayzīt", kā grasies secināt ka tieši sports vai fiziska slodze nav tā lieta ko pie mana ēšanas stila teiksim būtu jāpiekopj biežāk ?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu priekš manīm tie izklausās jocīgi jautājumi. Tev būtu pilnīgai sapratnei tomēr jāpaskatās kas ir ketoni, intermitent fasting utml. Var arī Bergu neskatīties, ja pretenzijas

Nav tak svarīgs kkāds laiks vienkārši tu guļot jau tā pat badojies(organisms tērē savas rezerves, kā lācis ziemas miegā) vienkārši izdevīgāk to neēšanu pastiept garāku, vairāk izdalās ketoni un ja tu rītu sāc ar neviss mūļa piestumšanu bet sāc cilāt svarus, piemēram, tad arī labāk muskuļi aug. Elementāri insulīns saglabāsies zemā līmenī līdz pirmajai ēšanai

Nu ja ļoti saspringts dienas ritms, tad var darīt arī otrādi no rīta paēst un tad vairs vakarā neēst. Kkā tā

AD666 Reģ.: 20.12.2019
0 0 Atbildēt

Ok, un kā aug tie muskuļi? No kā viņi aug, kas viņiem nepieciešams?

Ja esi standarta auguma 1.8-1.85, cik daudz kaloriju un proteina tev nepieciešams? Un kā Tu to visu uzņemsi vienā ēdienreizē? Jeb Tu domā, ka muskuļu “audzēšana” ir tikai svaru cilāšana?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nav jau "pretenzijas" pret Bergu kā tādu, bet par info kas tiek sniegts, gan jau ka zini ka noteiktiem sporta veidiem ir specifiskas diētas, un piemēram sumo ir pat speciāla badošanās kas palīdz dabūt "klasisku sumo cīkstoņu figūru".

Tāpēc jau es te  te šädus "provokatīvus"  jautājumus uzdodu, ka kā tu nosaki kas ir pareizi konkrētam cilvêkam, jo ar lielu varbūtību tas kas der tev, neder tavam kaimiņam. Jā visā pasaulē noteikti atradīsies kāds tūkstotis tādu kuru dzīves stils un ģenētika būs līdzīga ar tavējo un viņiem ja ne gluži palīdzēs tās pašas metodes, tad vismaz nekaitēs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti