V70 panelī iedegas 4 lampiņas

Heidegers Reģ.: 24.05.2020

Labvakar!

Volvo V70 2001.g. 2.4T 200zs benzīniekam panelī vispirms pirms nedēļas parādījās paziņojums par airbag problēmu un attiecīgi iedegās oranžā izsaukuma zīmīte, bet, galvenais, šodien braucot pusceļā 20 km pirms mājām iedegās uzreiz vēl 4 lampiņas pa labi pasteboard.co/J9UhoQQ.jpg Auto gaitā saglabājās nemainīgi perfekta, bet sāka automātiski iekšā un ārā slēgties salona ventelators, manuāli to vairs nevarēja ieslēgt vai izslēgt. Kas tas varētu būt? Kur iesakāt doties ar šo dinozauru? Auto uzturēts perfektā kārtībā, pusgadu manā rīcībā...

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 6 Atbildēt

Volvo (un Guugle arīī...) ir Suuds.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 2 Atbildēt

Jāmeklē elektriķis...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā,plet.Točna.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 1 Atbildēt

Gan jau kādā elektronikas kastē par daudz putekļu, vai arī mitrums iet iekšā. Vadi kaut kur sagājuši uz īso. Viss kaut kas var būt. Bet vajag elektriķi, tas skaidrs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 3 Atbildēt

Man šis atgādina gadījumu kad ģenerators vairs jēdzīgi nestrādā, es teiktu paņem un uzlādē akumulatoru ar lādētāju, un paskaties cik ātri atkārtojas, bet nu elektriķis noteiks to vēl ātrāk !

Un vēl pārbaudi bremžu šķidruma līmeni ar - just in case, jo tas labas puses lampas (ja nav elektrības gluks) norāda tieši uz zemu bremžu šķidruma līmeni.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Es "atvainojos vēlreiz".Jo, ne tikai ka volvo un google ir suuds, bet arī (visdrīzāk) ka lielākā daļa volvo lietotāju ir Lohi.

Kāreiz priekš Lohiem volvo panelī ir lodziņš, kurā smukiem zaļiem burtiem ir kaut/kas rakstīts.Nezinu, kur augstminētā perfektā volvo īpašnieks saskata airbaga "zīmīti", bet es tur redzu zaļiem burtiem skaidrā itāļu valodā uzrakstu "anomalia freni assitenza urg.".Kāreiz tas, ko ik pa laikam visā pasaulē savos zaļajos lodziņos saskata tūkstoši Perfekto volvo lietotāju.Daži attapīgākie (dažreiz) mēdz arī kko tur iztulkot savā ja ne dzimtajā, tad vismaz kādā sev saprotamākā valodā.Jā.

Lai volvo lietotāju un īpašnieku vidē mazinātu iespējamo Lohu skaitu,es iesaku a)iemācīties lietot gogli b)izlasīt sava volvo lietošanas pamācību un c)anonīmi pieslēgties kādas valsts volvoklubam un paklausīties, ko viņi tur runā.

Tā piemēram bulgārijas volvo klubs "runā",ka vienam līdzīga uzraksta aplaimotajam perfektā volvo īpašniekam peles bij apēdušas ABS vadu.Jā. ... volvoclub-bg.com/forum/showthread.php?tid=12335&page=2.

Kā arī, goglē ir redzama vismaz viena Perfekta iespēja izlasīt Sava Perfektā volvo lietošanas pamācību (tas gan drusku jaunāka gadagājuma Lohiem,tāteikt, uz Priekšdienām..): www.volvoekb.ru/netcat_files/userfiles/documentation/Rukovodstvo_V70_XC70_owners.pdf

ps- iepriekšēji kādi 10gab te līdzīgus jautājumus uzdevušie neLohi nejauši "aizmirsa" mums uzrakstīt sava jautājuma Atrisinājumu.Jā.

didzisk Reģ.: 23.11.2003
0 0 Atbildēt

Itāliski rakstīts "Sūdi ar bremzēm, steidzīgi meklē palīdzību!" (servisu). Un lampiņas - bremze, stāvbremze, akumulators (varētu būt tikai tāpēc, ka motors nerūc), un ABS/ESP. Un pašā vidū - vispārējā trauksmes zīme.

Mans vecais Mersis bļāva par ABS un ESP, kad ar sensoriem bija kādas ziepes. Piemēram, kad viena riepa par tukšu, iebrauc bedrē un viņam visa sajēga par riteņa griešanos pazūd. Pārstartējot auto - atjēdzas. Vai izbraucot caur dziļu slapju sniegu - sensori aizķep, vai kas tamlīdzīgs.

Bet ja tas nav vienkārši bremžu šķidruma līmenis, tad bez servisa droši vien neiztikt.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Runā arī, ka volvo bortkampjūtera valodas maiņa nemaksājot nemaz tik Dārgi un savureiz varot noderēt.

Ja pārliks angliski, nākošais jaut drošvien būs ka "volvo anti-skid service required" un uttt...

Var jau to l;īmeni nočekot, bet,Ja tas ir abs devējs,abs vads ,vai pats no vecuma noguris abs bloks,diezin vai viņš pats tur kko izdarīs.Profilakses pēc var mēģināt noslāpēt,pagaidīt laiciņu un pēc tam iedarbināt un uzreiz izgrozīt stūri līdz atdurei uz abām pusēm un tad braukt.Klemmes noņemt/iesmērēt arī var, tas nepamaisīs.

Šis ir sērga, ka tiem "perfektajiem" bieži vien ir vai nu IT vai kāda NL/BE/SE valoda bortadatorā un tad tas īpašnieks/-ce ilgu laiku brauc po-ujā un nepievērš uzmanību, ko tas *uuds ik pa laikam tur izmet.

█ ANOMALIA FARO LUCE ANABAGGL - перегорела лампа ближнего света

█ ANOMALIA FRENI ASSISTENZA URG. - проблемы с тормозной системой (проверьте уровень тормозной жидкости)

█ ANOMALIA LAMPADA INDICATORE FX - проблема с лампой индикатором неисправности

B

█ BATTERIA REMOTA VOLTAGGIO BASSO - низкий уровень заряда батареи пульта дистанционного управления

█ BAULE APERTO - открыта крышка багажника

C

█ CAMBIO NECESSITA ASSIST - необходима диагностика коробки переключения передач

█ CAMBIO RICH. ASSISTENZA - необходимо обслуживание коробки переключения передач

█ CINTURE POST NON ALLACCIA - ремень безопасности не пристёгнут

E

█ EMISSIONI SCAR. NECESITA ASSIST - неисправность в системе выпуска, требуется техническое обслуживание (возможно, проблемы с катализатором)

█ ERRORE CHIAVE RIPROVARE - ошибка распознавания ключа, повторите (ошибка считывания иммобилайзера)

F

█ FAP PIENO VEDERE MANUALE - сажевый фильтр, смотрите инструкцию (руководство по эксплуатации автомобиля)

█ FERMARSI E RIPARTIRE - остановка и запуск (остановите автомобиль в безопасном месте, заглушите двигатель и запустите его снова)

G

█ GUASTO FARI - неисправность ближнего света

█ GUASTO FRENI - неисправность тормозной системы

█ GUASTO LAMPADA LUCE ANABBAG (GUASTO LAMPADA LUCE ANABBAGLIANTI) - неисправность зоны освещения ламп (повреждён корректор света фар?)

█ GUASTO LAMPADA LUCE POSIZONE - неисправность габаритных огней

█ GUIDARE ADAGIO ASSISTANZA URG. - снижение мощности двигателя (щадящий режим при серьёзных неисправностях, двигатель не даёт поднимать обороты выше 2000)

L

█ LAMPADE LUCI NON FUNZIONANTI - перегорела одна из ламп ближнего света

█ LIQUIDO RAFFRED. SCARSO, SPEGNERE - низкий уровень охлаждающей жидкости, немедленно заглушите двигатель (критическая ошибка)

█ LIV. REFR. BASSO CONTR. LIVELLO (LIVELLO REFRIGERANTE BASSO. CONTROLLO LIVELLO) - низкий уровень охлаждающей жидкости, проверьте уровень

M

█ MOTORE NECESSITA ASSIST - система управления двигателем, требуется срочное техническое обслуживание

█ MOTORE RICH. ASISTENZA - ошибка системы управления двигателем, требуется дигностика

O

█ OLIO FRENI BASSA ASISTENZA URG. - низкий уровень тормозной жидкости

P

█ PORTIERA LATO GUIDA APERTA - открыта дверь со стороны водителя

█ PRERISC DIESEL - подогрев топлива (свечей) - дизельные автомобили

R

█ RABBOCCARE LAVAVETRO - низкий уровень омывающей жидкости

S

█ SCADENZA TAGLIANDO - подошёл срок планового технического обслуживания

█ SISTEMA AIRBAG ASSISTENZA URG. - система SRS нуждается в диагностике

█ SISTEMA ALLARME NECESSITA ASSIST - необходим ремонт системы охранной сигнализации

█ SISTEMA ALLARME RICH. ASISTENZA - ошибка системы охранной сигнализации

█ SISTEMA MOTOR RICH ASISTENZA - ошибка системы управления двигателем, требуется сервис

█ SISTEMA MOTORE PROSS.TAGLIANDO. - требуется техническое обслуживание двигателя

█ SPEGNERE MOTORE - заглушите двигатель

█ STC NECESSITA ASSIST - необходимо обслуживание системы STC

T

█ TAGLIANDO SCADENZA - необходимо плановое сервисное обслуживание автомобиля

Heidegers Reģ.: 24.05.2020
0 0 Atbildēt

Diez vai nomainot valodu panelī tas atrisinātu problēmu ar ģeneratoru.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Ģenerators nosprādzis; dēļ tā ka ģenerators nedarbojās, atrubījās ABS un līdz ar to arī ESP - tās jau ir trīs lampiņas, kas ir ceturtā, nevaru saprast, spilveni varbūt sakritība.

Ir sanācis piedzīvot tādu joku ar līdzīgu kasti, otrā gada lolvo S80 - man liekas ka bija manis pieminētās trīs lampiņas, ģenerators, ABS un ESP. Nosprāga puņķainā šokolāde un pārējais izrietēja no tā - pārliecinājos ka siksna ir vietā, izrubīju patērētājus un dragāju atlikušos 20 km līdz mājām.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Papētīju ar lohLupu- tur tiešām viena srakanā zīmīte ir par lādēšanu.Iespējams ka viņam tajā zaļajā teksta lodziņā tie brīdinājumu uzraksti vnk iet uz riņķi,vajadzētu izlasīt visus.Ja jau neslēdzas ventilātors, tātad ar strāvu tur nav kā vajag.Ģeneratora mūžs ir parasti 350kkm,pēc kā var gaidīt brīnumus- ja neesi profilakses pēc savā lietošanas laikā to licis izjaukt un pārbaudīt.

Ja tas būtu audi, tad pēc 300k brīnumi mēdz būt ar gaismu/pagriezienu/stiklatīrītāju kombislēdzi, kas izpaužas visneiedomājamākajos veidos.Gan jau iekš Lolvo arī tas ir, plus vēl stūres leņķa sensors un tie tur mistiskie abs/esp jomas aicinājumi.Tas pretslīdes simbols viņam tur kāreiz arī deg.Mašīna tomēr krietnos gados,itin viss var būt, ko pats neesi paspējis pārlasīt.

ps- es neko, vnk intereses peec iedrirsu, jo redzeslokā pastāvīgi ir kādi pāris lolvo un dažkārt esmu saņēmis "trauksmainus zvanus",-aka viss Perfekt,bet kaut/kas tomēr esot jāiztulko un taa ;pp

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tajā gadījumā pat nebija izbeigušās ogles vai kas cits dilstošs - tur vienkārši šokolādei bija/ir tāds foršs risinājums, "zelta mati želejā", kas bija pārtrūkuši.

Heidegers Reģ.: 24.05.2020
0 0 Atbildēt

Paldies, kungi! Vīri problēmu atrisināja 24 stundu laikā. Nākamajā rītā auto vairs nevarēja iedarbināt (elektronika atslēdza starteri/akumaltora baterija tukša) un bija nobeidzies kaut kāds devējs, kā rezultātā ģeneatoram bija pārslodze un tas izbeidzās. Remonts 180 eiro + evakuators 30 eiro. Tiesa, atklājies, ka uz zobenes ir nedaudz eļļa, tātad tagad jāsaprot, no kurienes tā nāk un saprotu, ka šovasar jānomaina arī zobene (maiņa bija paredzēta vēl pēc 50K), bet tas jau būs nākamais stāsts...

Heidegers Reģ.: 24.05.2020
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Es "atvainojos vēlreiz".Jo, ne tikai ka volvo un google ir suuds, bet arī (visdrīzāk) ka lielākā daļa volvo lietotāju ir Lohi.

Kāreiz priekš Lohiem volvo panelī ir lodziņš, kurā smukiem zaļiem burtiem ir kaut/kas rakstīts.Nezinu, kur augstminētā perfektā volvo īpašnieks saskata airbaga "zīmīti", bet es tur redzu zaļiem burtiem skaidrā itāļu valodā uzrakstu "anomalia freni assitenza urg.".Kāreiz tas, ko ik pa laikam visā pasaulē savos zaļajos lodziņos saskata tūkstoši Perfekto volvo lietotāju.Daži attapīgākie (dažreiz) mēdz arī kko tur iztulkot savā ja ne dzimtajā, tad vismaz kādā sev saprotamākā valodā.Jā.

Lai volvo lietotāju un īpašnieku vidē mazinātu iespējamo Lohu skaitu,es iesaku a)iemācīties lietot gogli b)izlasīt sava volvo lietošanas pamācību un c)anonīmi pieslēgties kādas valsts volvoklubam un paklausīties, ko viņi tur runā.

Tā piemēram bulgārijas volvo klubs "runā",ka vienam līdzīga uzraksta aplaimotajam perfektā volvo īpašniekam peles bij apēdušas ABS vadu.Jā. ... volvoclub-bg.com/forum/showthread.php?tid=12335&page=2.

Kā arī, goglē ir redzama vismaz viena Perfekta iespēja izlasīt Sava Perfektā volvo lietošanas pamācību (tas gan drusku jaunāka gadagājuma Lohiem,tāteikt, uz Priekšdienām..): www.volvoekb.ru/netcat_files/userfiles/documentation/Rukovodstvo_V70_XC70_owners.pdf

ps- iepriekšēji kādi 10gab te līdzīgus jautājumus uzdevušie neLohi nejauši "aizmirsa" mums uzrakstīt sava jautājuma Atrisinājumu.Jā.

Iztulkojot no itāļu valodas, tur nekas nebija teikts par ģeneratoru.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Problēma ir tur, ka (parasti) tas sos-jautājums tiek uzstādīts no lietotāja redzespunkta, bet tie padomdevēji runā attiecīgi katrs no sava.Itāļu valodas skaidrojums iespējams noderēs nākamaiem jautātājiem.

Braukt ar 2001g auto un savas "prefektās" lietošanas laikā nepārbaudīt 19g vecu ģenerātoru- tur vajadzīga īppaša atjautība.Kā arī, 19g vecu auto ne reizi nepieslēgt pie datora- nu tak skaidrs, ka viss būs Perfekti (kamēr nav ticis pieslēgts)..

Plus vēl, ka (iespējams) vairāku kontrollampu vienlaicīgas degšanas gadījumā tur tas kļūdas apraksts zaļajā displejā mainās pa riņķi,rindas kārtībā uzskaitot katru to simptomu.

Ok, ja nu kas, "atcerējos" ka šeit ir atrodams ekskluzīvs volvo kļūdu skaidrojums un dažas "pašdiagnostikas" nianses: autodvig.com/diagnostics/kody-oshibok-volvo-60862/#__2000

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti