Tesla ASV tirgū apsteigusi Audi

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Tesla ASV tirgū apsteigusi Audi iauto.lv/zinas/pasaule/37080-tesla-asv-tirgu-apsteigusi-audi via @iAutolv

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Laikam subjektīvi, bet man šķiet, ka Audi nekad ASV nav bijis īsti populārs. Tur vācu premium fani tomēr vairāk tēmē uz BMW vai Mercedes,

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Audi tur patiešām bija lielas problemas, apmēram 20 gadu uz Audi šķībi skatījas, jo ar kaut kādu vienu modeli jamie bija pacentušies salikt pārak tuvu gāzi un bremzi, un amerikāņi ar saviem zābakiem pārāk bieži pamanījas reizē ar bremzi nospiest gāzi, ar ne pārāk labām sekām, attiecīgi.bija brīdis kad Audi (~1995 gads) tur vispār bija nemanāms , ja vispār pat bija tirgū ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

, un amerikāņi ar saviem zābakiem pārāk bieži pamanījas reizē ar bremzi nospiest gāzi,

No tā arī viens amerikāņu AUDI nosaukuma atšifrējums:

Acceleration Under Demonic Influence ;)

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tas bija cigārs, vēl pirmsfeislifts, problēma bija ne tik daudz pedāļu novietojumā kā tajā ka firma pateica ka klienti vainīgi.

Šitā joka dēļ audī nomainīja modeļu nosaukumus; pirms tam tur bija savi unikāli nosaukumi, B1 bija Audi Fox, B2 bija Audi 4000, C3 bija Audi 5000 - pēc tam izmantoja eiropas nosaukumus, nu vienīgi B4 viņiem bija A90 nevis A80.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Man liekas, ka Audi ar savu cenu politiku sāk sev šaut kājā, nu jau jebkurš normāls modelis ciparā sāk skriet pāri 100K. (MB in BMW jau līdzīgi ir, bet tomēr šīm markām premium segmentā saknes ir dziļākas)

Nu cik % sabiedrības var atļauties sev tik dārgu auto. Pat jau parasts 2.0 dīzelis ar puslīdz pieklājīgu komplektāciju maksā virs 50K, domāju, ar laiku tas viņus iedzīs bedrē. Statistikas rādītāji arī nav diez ko spoži gan Q7, gan A8, gan Q8 it īpaši, nepētiju MB, bet BMW šai segmentā labāk sokas.

Ienāk tirgū vēl vietējais USA ražotājs Tesla ar mašīnām, kas piepačkātas ar gadžetiem, (eiropas mašīnās šis virziens joprojām ir ļoooti atpalicis, kā arī maksā nejēdzīgu naudu par novecojošiem teh.risinājumiem) bet mūsdienu sabiedrībai, tas jau ir teju galvenais, vēl uzlādē pa velti, skaidrs, ka kkādiem eiropiešiem sāk palikt tai tirgū pa šauru!

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Man liekas ka tu kaut ko jauc, uzlādes haļava laikam jau beidzās kādu laiciņu atpakaļ...

Nevarētu teikt ka teslas tehniskie risinājumi būtu sevišķi moderni - tur vienkārši ir jaudīgs PR kas sekmīgi stumj batonus - padomā kā jebkurš normāls autoražotājs ciestu ja tā pusceptais autopilots savus braucējus slaktētu...

Jebkurā gadījumā, salīdzināt teslu ar audī ir salīdzināt pirkstu ar krānu - tesla būs kaut ko sasniegusi kad tā būs pārsitusi fordu vai kevroletu, audī tai ir nesasniedzama virsotne...

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Vienkārši agrāk Audi uz ASV nepiegādāja/netirgoja sportiskus modeļus kā piemēram S6,tikmēr MB un BMW visi modeļi bija pieejami.Tā bija Audi lielākā kļūda,manā skatījumā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti