- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: Ko lai tev pasaka, netā es sekoju Tesla attīstībai kopš dzimšanas, labi saprotot, ka "IT kompānija" sākumā ražos ļoti dranķīgu auto, tad sāka parādīties arī skatījums ārpus "fanu loka", un tad parādījās arī pirmie video par lažu, sekoja pirmie atsaukumi utml. Un tad vienā tusā saskrējos ar jaunizceptu Tesla Model X īpašnieku kurš bija to pircis tīri praktisku apsvērumu dēļ, tik nu ļoti lepns par pirkumu ... Nu un man momentā iekrita acīs pàrītis kasjaku, un cits čoms kas ar veciem auto ņemas, paràdīja vēl kādas 10 diezgan kretīniskas kļūdas/nepareizi saliktus paneļus, un viena bija problēma durvju blīvgumijai, un tā toč sāks laist ūdeni ... Tas pats ir redzēts garāmejot arī uz Model 3. Protams varētu cerēt ka visvecākais modelis līnijā ir "salabots". Pamet kontaktus, tad izdomāsim kā un kur ;)
Hmmm, arī mani interesē, kā šis beigsies. Nez kāpēc Šīrs uz reālu tikšanos un kontaktu došanu nemaz nav tik nadzīgs...
Discoteeka rakstīja: ja tava draugu/pazinu loka neviens nevar sakasit paris k pirmajai iemaksai un atlikt 100 ar kapiekam e prieks menes amaksajuma jaunam auto, problema nav latvija, bet tevi un tavos draugos
Parādi man auto, kam bankas dos finansējumu ar LV vidējo brutto algu.
imzz rakstīja: Līdz šim jau vispār uzlādes tīklu organizatori nav pievērsušies "komunistu bloku" daudzdzīvokļu namu iedzīvotāju elektroauto uzlāžu iekārtošanai. Jo, acīmredzot, nav nobriedusi vajadzība. Vajadzētu masveida uzlādes blokus ar kādām 100 pieslēgumu vietām migrorajonu stūros.
Aha. Ņemot vērā mūsu vidējā iedzīvotāja attieksmi pret visu jauno pamēģini dabūt visu dzīvokļu piekrišanu, ka pie mājas piegulošajā zemesgabalā varētu pievilkt un uzstādīt uzlādes vietu.
Chalenger rakstīja: ja kādam vajag uzprojektēt elektrouzlādes vietu, varu palīdzēt
O. Apsveru pieskrūvēt jaunajam nekusteklim. Bet privātmājā jau vnk ej un pērc?
ezis71 rakstīja: Tikai 40 minūtes.
Elektrību ražo tikai no oglēm!