14. Saeimas vēlēšanas Latvijā 2022

GB12 Reģ.: 29.03.2011

Nu, ko, vēlēšanas un tam sekojošie "atlaist saeimu" bļāvieni nav aiz kalniem, sākam spamot. Kurš tiks, kurš netiks? Varbūt kāds grib atklāt, par ko balsos vai par ko noteikti nē.

 
1 2 3 4 5 6 ..8
Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Vēl nav teikts, kuri tur piedalīsies. Pagaidi kaut vai maiju. Vispār interesanti, cik antivakseru partiju uz vasaru saradīsies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Četras - Aldis, Ainārs, Artūrs, Sandis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atkal maldini. Spēcīga antivax partija ir Rosļikovam, savukārt Sandis nekādīgi nekvalificējās antivax statusam. Pārējās trīs jā, patīkamas izvēles.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Oi, par Alekseju piemirsu... nu jā, viņš īpaši nezīmējas. Bet par Sandi - nu, hmmm, nez. Visādus antivaksīgus naratīvus viņš šad tad izplata. Bet laikam mana kļūda - ieliku vienādības zīmi starp antivax partiju un populistiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja viņu Vienotība izmet no savām rindām, tas automātiski nenozīmē nokļūšanu antivax nometnē.

Antivaxeriem ir diezgan stingra iekšējā kontrole un tur jau pēc daudzu domām ne Šlesers, ne Gobzems īsti nekvalificējās. Sandim tur vispār ir nulle cerību iespraukties. Lai tik brauc pie saviem uzņēmējiem, sportistiem un tur vaņģo balsis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Sandi neizmeta no Vienotības, bet gan no Gobzema iepriekšējā politprojekta.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Noteikti

Gobzems ņēma un Sandi virzīja Kariņa valdībā. A kas, vismaz savs cilvēks. Vai tad tā nevar? Tu tak esi apsēsts ar to Gobzemu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tu man te atgādini hronoloģiju, tad šitas ir tieši tas pats gadījums.

"politiskās šķiras “rūdītie buki” ātri atrada ceļu pie “smagos kriminālnoziegumos apsūdzēto” KPV LV līderu sirdīm. Abu līderu retorika mainījās par 180 grādiem. Vēl vakar pie visām Latvijas nelaimēm bija vainīga nelietīgā “Vienotība”, bet šodien jebkurš publiski izteikts vārds jau tiek saskaņots “Vienotības” frakcijas telpās"

Pārfrāzējot virsrakstu- abu brāļu kāre pēc amatiem un tādi tur ir visi, kas laidās kopīgā trellī ar Kariņu

neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/348802-stiprako-bralu-amatu-kare-dava-kpv-lv-teoretisku-iespeju-izglabties

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Tikko izlasīju smieklīgu stāstu. Vjačeslavs Dombrovskis (starp citu, cilvēks, kuru es ļoti cienu, neskatoties uz piederību Saskaņai) nodibina partiju kopā ar brāļiem Ģirģeniem. Ģirģeni atvelk vēl bariņu kādreizējo čomu no KPLV un izmet Dombrovski no paša dibinātās partijas

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, cik sapratu no Dombrovska teiktā, nesaskaņas tur jau bija iepriekš, jo Vj. ne pārāk atbalsta populistus un telefons tikai salika punktus uz i. Bet jā, būs interesanti pavērot, ko Česiks darīs tālāk. Ja izveidos jēdzīgu komandu, varētu pat apsvērt ideju par viņu balsot.

iciks Reģ.: 29.05.2013
5 0 Atbildēt

Nezinu par to otru Ģirģenu, bet tas viens, kas bija ministrs, atstāja gauži nepatīkamu iespaidu. Kā glums tipiņš, kam tik vien patīk, kā pagozēties kamerās un ar to visu beidzas viņa zināšana un varēšana. Bāzās visur, kur vien varēja iebāzties, piemēram, par to pašu tiltu Rīgā, kas ne mazākā mērā nebija viņa daļa. Ja būtu ilgāk bijis amatā, gan jau arī ar vakcinācijas jautājumiem būtu darbojies.

Nemaz nerunājot par to formu fokusu pēc Golubevas iecelšanas amatā. Lai man viņi abi nerada ne mazākās simpātijas, pēc tā izgājiena šis izbijušais ministrs radīja vēl dziļāku riebumu.

Augstākminētais Dombrovska gadījums atgādina Putņa gadījumu. Kā ļaunas mēles melš, viņš esot izveidojis savu partiju (tā laikam bija "Progresīvie"), kas iestājusies lielā mērā par zilo tiesībām un paradoksālā kārtā izmests no partijas šī iemesla pēc

Izrādās, ka pie mums šis jautājums nav tik aktuāls kā citās valstīs un nemitīga tēmas cilāšana tikai kaitina potenciālos vēlētājus. Sak, vajag prasties un nomierināties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Gobzemu un Kaimiņu jau arī arī izmeta no pašu partijām.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Jā, izskatās, ka tā dažiem kļūst par tradīciju.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Un kaut vai par šito V. Dombrovski droši drīkst pārtraukt 'cienīt'. Tāpat, kā visus partiju staiguļus.

felix65 Reģ.: 13.01.2017
1 0 Atbildēt

Bail pat iedomāties ko lohi savēlēs nākošreiz, ņemot vērā, ka katra nākošā saeima paliek stulbāka un saprotams- nelietīgāka par iepriekšējo ģeometriskā progresijā. Drīz sāksim ievēlēt dzīvniekus un mēbeles?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 3 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nu, cik sapratu no Dombrovska teiktā, nesaskaņas tur jau bija iepriekš, jo Vj. ne pārāk atbalsta populistus un telefons tikai salika punktus uz i. Bet jā, būs interesanti pavērot, ko Česiks darīs tālāk. Ja izveidos jēdzīgu komandu, varētu pat apsvērt ideju par viņu balsot.

Beidzot izlīdi no skapja latentais vateni?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Hmmmm, ņemot vērā to, kā tavs Gobzems regulāri zīmējas visādos Krievijas porogandas kanālos un kādus Krievijas dirslaizītājus viņš ir vācis savā "komandā", mēs vēl varētu padiskutēt, kurš te ir vatenis.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 3 Atbildēt

Hehe. Trāpīju 100niekā! Ko tu uzreiz par Gobzemu?

Ja viņa sarakstā būs kaut viens izbijis saskaņietis, manu balsi viņam neredzēt kā savas ausis. Tākā nevajag te liet vates cienītāj balsot par tādu kurš runā ar "akcentiņu" īstam latvietim jau vien ir ko vērts... un šitāds vēl atļaujās moralizēt par ko būtu jābalso.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Ko es uzreiz par Gobzemu? Lai parādītu tavu divkosību. Vieni vatņiki tev ir labie, citi - sliktie. Bet, nu, tu jau, kā 99% Gobzema atbalstītāju, ar smadzenēm sevišķi nedraudzējies, lai to apjēgtu.

Nevajag liet? Nu, labi, skatāmies. Gobzems savā komandā uzņēma bijušo saskaņieti Stepaņeko un tikai tāpēc, ka Šlesers izdomāja līst atpakaļ politikā, Stepaņenko notinās. Bet šo vatņicu viņam nebija problēmu paņemt savās rindās. Tas pats ar vatņiku Toču, kurš visu laiku pūš vatņiku propagandas stabulē. Un viņa sarakstā ir bijušie saskaņieši - kontrabandiste Sprūde, piemēram. Paskaties pats viņas politisko biogrāfiju, kur viņa bija pirms KPV LV. Reku, jauks video tādiem apdāvinātajiem kā tev www.youtube.com/watch?v=uY-KFUjMscs . Nu ko, kartupeli, apdirsies? Tagad atbildēsi par savu bazaru (balsti neredzēt kā ausis, ja būs kaut viens izbijušais saskaņietis)?

P.S. Es nemoralizēju, par ko būtu jābalso. Tikai ierēcu, par, kā Žigimants izteicās, Gobzema gobļiniem.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Tu tak esi gobļins.

Vēl to galvā sapūsto liepājnieku te piemin kā autoritāti. jebaķ jebaķ labs

Tas muļķis pat bija uzfilmējis kā nobalso un pēc tam lēja gaužas asaras, kā viņu drāza viņa iebalsotie. malacis

Gobzema partija cik man zināms nav KPV vai kā to izstrādājumu sauca... 4 gadus atpakaļ.

Iedzer nervostrongu vateni

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Turpini izlocīties un izlikties neredzam, ka Sprūde, kura tagad ir Gobzema partijā un laikam pat valdē, IR bijusī saskaņiete. Viņa bija Saskaņā pirms KPV. Tu rakstīji, ka nekad nebalsotu par Gobzema sarakstu, ja tajā būtu KAUT VIENS ex-saskaņietis. Smieklīgi tagad skatīties, kā slēdz atpakaļgaitu un savas pietaisītās bikses pret purnu smērē...

P.S. Ž man nekad nav autoritāte bijusi. Esmu viņu nodirsis ne vienu vien reizi arī šājā forumā, bet šoreiz pārmaiņas pēc pateica kaut ko pareizu. Bet, nu, nav pārsteigums, ka tev tas nepatīk. Patiesība vienmēr acīs kož.

P.P.S. Nerunāsim šoreiz par to, ko tikai Gobzems nav safilmējis.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Nesatraucies vatņik, par tavējiem es nebalsošu.

Ja tajā lapiņā būs tā ādažu vatņica, tici man, tā gobzema lapele ielidos miskastē pie pārējiem lohiem par to vari būt drošs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Tu nemaz nezini, par ko es balsošu, kartupeli. Es pats to nemaz nezinu.

Būs tā Ādažu vatņica. Varbūt ne reģionā, kurā tu balsosi, bet būs. Tā ka, vari jau laicīgi domāt nākamo izlocīšanos.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Reku, šīr, vari paskatīties mīlīgu video ar vatņiku, kuru tu te tā aizstāvi... www.youtube.com/watch?v=oce6Q3pk46I

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Jap. Gobža sejas izteiksme visu izsaka.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Izsaka gan - kā padevīgs šunelis klausās propagandas raidījuma vadītāja vāvuļojumus par nabaga Krievijas prezidenta "nomelnošanu" 5.-7. minūtē. Reku, vari vēl vienu smuku interviju paskatīties, kur šams saka, lai viņu salīdzina ar Putinu un cik smuki mēģina izlocīties jautājumā par Krimu lr4.lsm.lv/lv/raksts/aleksandr-studija/aldis-gobzems-sravnivayte-menja-s-putinim.a149676/

Tā ka vari atslābt un atzīt - ja kāds šeit ir vatņiks, tad tas esi tu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Dotie vārdi Vjačeslav un Aldis visu izsaka bez komentāriem, man pat nav jātaisnojās.

Tālāk izdomā pats.

Labi ka no skapja beidzot izlīdi. Kā nilam iet?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nezinu. Nekad neesmu pat apsvēris domu par viņu balsot. Bet kā Aldim? Kad ar nolaistām biksēm ies uz nākamo propagandas kanālu? Un kuru nākamo vateni savā partijā ņems?

Interesanti - tu te ļurini, ka Gobzema lapeli izmetīsi miskastē, ja Ādažu vatņica būs viņa sarakstā, bet to, ka trīs vatņikus (vismaz) viņš jau ar atplestām rokām paņēma, atsakies pamanīt. Kā jau teicu - vatņiks un vatņiku atbalstītājs šeit esi tu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ak jā, Švecovu piemirsu... četri tātad.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Tad tu uzskati ka Gobzema partija ir prokrieviska partija? Daunis esi?

Es nesaprotu, kā var nesaprast elementāras lietas. Partijas galvenais boss ir tas kurš dibina partiju.

Balso par Vjačeslavu. Tev kāds liedz? Mēs dzivojam dsmokratiska valsti! Vienkārši tu esi vatenis bet es esmu normals latvietis. Ed zemi, es edisu kartupelus malaci!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Jā, partijas galvenais boss ir tas, kurš dibina partiju, veido to no bijušajiem saskaņiešiem un pieņem savā komandā vateņus, kā tavs Aldis to darīja. Malacis, pierādīji, ka kritiskās domāšanas, kā vairumam Alda kartupeļu, tev nav vispār un ka tu šķiro vateņus pareizajos vateņos un nepareizajos.

Un nē, tu neesi normāls. Normāli cilvēki oponentus par dauņiem nesauc. Pat Liepājas dalbajobs publiski atvainojās "Dauna slimība Latvijā" biedrībai par šī apzīmējuma lietošanu. Par to, ka normālus cilvēkus no forumiem ārā nemet, šoreiz nerunāsim.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Šīs varētu būt pirmās vēlēšanas uz kurām neiešu, kaut iepriekš esmu teicis, ka ir jāiet vēlēt.

Tiešām neredzu par ko! Esmu novilcis savas sarkanās līnijas, par tiem, kas piešķīra KGB žīdiem 40 milj. nebalsošu, progresīvie varavīksnes karodziņa vicinātāji un azartspēļu atbalstītāji manu balsi nekad nedabūs.

ZZS un TB? Nekad par viņiem neesmu balsojis, dažos jautājumos jau viedokļi sakrīt, bet labi zinām, kas tam visam ir apakšā, sākot ar maksātnespējas administratoriem, aivara interesēm (kura ietekme gan mazinoties), auguļa rebēm utt.

Bļāvēji ainārs, aldis, utt. nav pieminēšanas vērti, tas ir murgs

Saskaņa? Paldies, Nē!

Par to kā šī valdība ir ievedusi valsti grāvī ar covid sāgu, pat nerunāsim, esam sūdos līdz ausīm, salīdzinot ar abām pārējām Baltijas valstīm, par Poliju nerunājot, kura aizskrējusi n-tos gaismas gadus mums priekšā. Esam reģiona izteikti vājākā ekonomika, ar lielākajiem parādiem un viss lielāko liekēžu (uj piedodiet, ierēdņu) baru.

Kaut kā jāmēģina atslēgt sevi no ziņu portāliem, tv kanāliem, jādzīvo savā burbulī, tīri savai labklājībai, jāēd popkorns un ar smaidu jāskatās no malas uz visu šo cirku, ar piezīmi jābūvē rezerves variants, lai jebkurā brīdī ar minimāliem zaudējumiem var pamest šo grimstošo laivu. (Par kuģi viņu pat nosaukt vairs nevar)

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu, ja neskaita pēdējo rindkopu, un to ka neesmu pilnīgi atmetis variantu ar nobalsošanu par zagtskaņu...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Lai arī cik tev nav taisnība, ja neiesi tu aizies citi. Un ievēlēs kaut ko galīgi garām. Pagājušās vēlēšanās tikām pie bērnudārza līmeņa populistiem valdībā. Šajās ir reāla iespēja dabūt arī profesionālus ar vēlmi laizīt visiem, kuri samaksā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 0 Atbildēt

Vēlēt ir jāiet. Ja galīgi 'nav par ko balsot', jābalso kaut vai par 'mazāko ļaunumu'. Kad būs iesniegti saraksti, tad arī paskatīšos.

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 0 Atbildēt

Vēlēt iešu noteikti, bet ne par vienu no esošajām valdības partijām nebalsošu. Iepriekš balsoju par JKP. Jā, nav normālas alternatīvas pagaidām, bet noteikti jāiet balsot, ja neejot Tu balso par esošo koalīcija. Paskaties kā Jūrmalā, cilvēki neaizgāja balsot un sliktākais, kas varēja notikt - notika, ZZS dabūja vairāk kā 50% no 32%, kas aizgāja balsot!!!

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Nostāja jau pareiza, bet par ko? Tie jaunie 90+% gadījumu jau tie paši vecie vien ir, bieži vien pat vecās zeķes nav nomainījuši.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

Es apdomāju balsot par iepriekšējiem vecajiem - ZZS, kuri man daudzējādā ziņā besī. Kučinskis manuprāt viens no adekvātākajiem premjera kandidātiem, kas ir aktīvajā politikā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es domāju, ka adekvātākais būtu Zīle no NA, bet, nu, viņš negrib.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Viņam tak ir amats Briselē, kam viņam šis varžu dīķis? Ja nu pēc kāsa laika par prezidentu.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

Šamais aizvilks līdz maksimālajai ES pensijai un kolekcionēs viskijus.

EP ir politika vieglajā valodā - aiz loga nav kliedzošu mediķu, skolotāju un pensionāru, kuriem vajag tūlīt un tagad.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Pēdējās pašvaldību vēlēšanas parādīja visu kā ir, kā viss cilvēkiem ir pieriebies - uz vēlēšanām gāja un balsoja tikai paši, radi, draugi, čomi un citi pietuvinātie. Tas arī izskaidro dalību - 35% no balsstiesīgajiem

aigi Reģ.: 01.08.2005
3 7 Atbildēt

Neesmu izlaidis nevienas vēlēšanas vai nobalsošanas, nedomāju izlaist arī šoreiz.

Izvēle jau gadiem nemainīga - JV. Esmu tās biedrs un nekad neesmu nožēlojis to.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Agrāk esmu balsojis par vienotību, jo tiešām likās sakarīgākais politiskais spēks valstī, bet tas kur ir aizbriduši pēdējos 10 gados, ir galīgi garām. Kariņš nesaprot ko ķert, ko grābt, jāizdabā AP iegribām, trakajam Bordānam un gan jau TB arī savas intereses stumj.

Ir skaidrs, ka ir jānāk pilnīgi jaunam politiskam spēkam ar jaunām sejām un prātiem, bet tas nav iespējams, jo mūsu mazajā valstī ir tik daudz "ieinteresēto", kuri balsos par savējiem, ka matemātiski jaunam spēkam nav vietas.

aigi Reģ.: 01.08.2005
2 0 Atbildēt

Tas ir fakts, jāizdabā ir, ja tev ir tikai 8 vietas Saeimā.

Bet nu kopumā šis ir labākais variants pašreiz.

Ja nebūtu tik sadrumstalota valdība, tad, manuprāt, būtu arī konstruktīvāki lēmumi, neatkarīgi no kuras partijas būtu premjers.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 3 Atbildēt

Agrāk bija agrāk, tagad viss krasi mainījies un jābalso par stingrāko antivax partiju. Savādāk, kā viens teica, pēc 4 gadiem tādas Latvijas var arī nebūt.

aigi Reģ.: 01.08.2005
4 2 Atbildēt

Covid ir pagātne. Antivax vairs nav aktuāli. Diemžēl, bet antivax nekā cita ko piedāvāt nav.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Kā tad! Uz vēlēšanām atcelsim Covid, centīsimies izlikties normāli un tad atkal varēs savu Anti humāno ideoloģiju stumt? Agrāk varas partijas manipulēja ar uzskatu, ka man jau tā valdība nepatīk, patīk tik tā viena partija tai valdībā. Citi tur maisa, tāpēc jābalso lai tie citi dabūtu mazāk. Tagad tas vairs neies cauri, jo tur sevi ir visi diskridetējuši sevi pilnīgi, tajā skaitā arī tā saucamā opozīcija - ZZS ar Saskaņu. Tur tai valdībā var pat kāds izdomāt nebalsot, uzreiz tiek pieslēgta ZZS vai Saskaņa. Un, vualā, jebkurš balsojums iet cauri. Es jau nemaz nerunāju par tiem nopirktajiem KPV balsotājiem.

Šī nav kultūru un civilizāciju cīņa, kā to nesen mēģināja raksturot Švāba mīlulis E. Makrons, jo civilizācija ir tikai vienā ierakumu pusē. Otrā pusē ir moderna agresīvi destruktīva ideoloģija, kas vēl nav kļuvusi ne par kultūru, ne par civilizāciju.

Tāpēc antivax ir vienīgais spēks, kas domā neatkarīgi un uz kuru var likt cerības, ka šeit viss nesagrūs.

aigi Reģ.: 01.08.2005
4 0 Atbildēt

Bez antivax ideoloģijas ir vēl daudz lietas. Neesmu dzirdējis ne no viena antivax konstruktīvus priekšlikumus ekonomikas, nodokļu, ekoloģijas u.c. jautājumos

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Antivax ideoloģija arī ir konstruktīvi priekšlikumi ekonomikā, nodokļos, ekoloģijā. Pretējā pusē piedāvā destrukciju - palielināt nodokļus, digitālā nauda nozīmē kontrole pār visiem norēķiniem, uzņēmumu slēgšana vai privatizācija. Tagad aktuālais ir ostas, pēc tam nāks meži(LVM) un kas zin arī Daugavas hidro kaskādi privatizēs. Ekoloģijā jau es minēju blakus topikā. Kūdras ieguve tiks slēgta, gāzes katlus jau redzam, ka piedāvā likvidēt. Agrāk gribēja malkas krāsnis nojaukt, bet pie tā gan jau atgriezīsies arī

Antivax ideoloģijā viss ir pretēji.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
5 0 Atbildēt

Kā tad. Paskaties vien uz tiem purniem. Bernis? Atmiņūdens kāviņtursauca tips? Tas zivju 'lielrūpnieks'? Visiem viņiem astes iežmiegtas to pašu kremļa polittehnologu bluķī

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

rakstīja:

Kā tev liekas, būs uz vēlēšanām kaut viens saraksts, kas nebūs sociālistisks?

Vai tomēr, tāpat kā PSRS vēlēšanās, demokrātija joprojām nozīmēs "tiesības izvēlēties" starp izredzētajiem, kam uzticēt vienīgās pareizās ideoloģijas celtniecību?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kurš nelietis nomainīja tēmas nosaukumu?

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Tas tiešām nebiji Tu pats?

Cenzūra tātad arī šeit tomēr pastāv.

Nez kāpēc citreiz gan neko neko nepielabo?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nope. Vakar tikai vienu vīna glāzi izdzēru, būtu atcerējies...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bļin, pat teksts ir cenzēts. Māri, nopietni???

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kurš uzdrošinās labot mūsu politiskā apskatnieks tekstus? Nepieņemami!!!!!

fckns Reģ.: 29.11.2020
7 4 Atbildēt

Par antivakšiem nebalsošu, jo tur 100% visi kā viens ir dalbajobi, neatkarīgi no viņu ideāliem un uzskatiem. ZZS un NA noteikti nē, tie ir tādi paši dirsēji un dalbajobi kā antivaxx-kustība,tikai atšķirība ir tā ka darbojas zem "Patriotisma" aizsega, Saskaņa ir vateņi. . Šobrīd paliek trīs varianti - balsot par jau zināmo(JKP), vai riskēt un nobalsot par JV, vai arī Neatkarīgie.

Labprāt nobalsotu par Kaimiņu ,bet viņš bezpartejisks.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 2 Atbildēt

Ja A/Par ir Vienotības teroristiskais spārns tad JKP ir Vienotības gopņiki ar boļševiku dom@šanu. Vajag k@du pasūtīt, izputināt, ietupināt? Lūdzu - JKP jums palīdzēs, galvenais maksājiet. Viss notiek pēc vecajām komuņagu uzstādnēm, kkāda demokrātija - kas tas? Cietums visu izārstēs

Jā, un Kaimiņš ir JKP gods un sirdsapziņa. To es neizdomāju, tā La Galla proponē.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 5 Atbildēt

Priekš kam tu tērē laiku Volx, šitam te darzenim kurš visu dzīvi pavada pie datora, nav cerību. Pazudis cilvēks

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 1 Atbildēt

Nu bet tie populisti, savukārt, ir rīcībnespējīgi pamuļķi. Tak redzēji kā Govzemam gāja ar varas ņemšanu.

Balsošana par populistiem novedīs likumdošanas haosā, jo tie mudaki jau nespēj sarunāties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Antivax rindās ir viedokļu dažādība, kā visur citur. Savukārt populisms ir uzvilkt tautastērpu un aicināt balsot par latviskām vērtībām, sevi saukt par cienījamiem(Bordāns) Vai kā V. Ķirsis dzēst degošas automašīnas pirms vēlēšanām un pēc tām konsultēt ārlietu ministriju par 40k divos gados.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 2 Atbildēt

Rīcībnespējīgi ir tie, kuriem mēs pašlaik maksājam algas. Par to viņi mums pieņem Satversmei neatbilstošus likumus, ar kuru palīdzību tiek sodīti cilvēki, kuri neko nav nodarījuši un neko nav pārkāpuši. Viņi "strādā" no mājām apenēs, kamēr citus atlaiž no darba, kaut gan viņi ne pir kā nav vainīgi. Viņi ievieš miera laikos kara stāvoklim atbilstošu valsts varas modeli.

Tā ir tā rīcībspēja? Jeb tu domāji tos 20 eiro pabalstus pensionāriem un tos 50 eiro pabalstus? Vai tās īslaicīgās piemaksas mentiem?

Neviena problēma tā pa lielam netika atrisināta. Vienkārši tu to neredzi. Nomuļļāja 4 gadus pa tukšo.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Rīcībnespēja = Govzema darbības, kad šim ļāva veidot MK. Viņam (un citiem populistiem) nav citas programmas kā kašķēties un balsot pret. Par shēmas nav

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tak tas bija jau sākotnēji iestudēts teātris. Neviens tak netaisījās varu laist no rokām ārā. Savādāk jau nebūtu vajadzīgas tās Kaimiņa, Zakatistova balsis. Tjip nu OK, lai jau Gobzems ņem un stāda, atbalstīsim. Tur jau no paša sākuma izkalkulēja premjeru Kariņu. Vienkārši bija jāpiedāvā veidot valdību itkā lielākajām LV atbalstītājam politiskajām spēkam un pēc tam tīri formāli arī Bordānam. Bordāns uzreiz nolēca nost, lai Kariņš veido.

Varbūt to kāds nesaprata toreiz, bet tagad runāt par kkādu iespēju veidot valdību Gobzemam. Vienkārši tad parastam skatītājam nebija zināms patiesais spēku samērs, bet valdības veidotāji tak to labi zināja. Eidi, kā var tādas muļķības postulēt, ja jau iznākums visiem ir zināms jau iepriekš?

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 2 Atbildēt

Valdību izveidoja tie paši cilvēki, kas bīdīja Levitu. Viens rokraksts. Abi divi sprukstiņi pašā sākumā deklarēja, ka uzņemsies šo grūto amatu tikai tad, ja būs bez maz vai 99% atbalsts. Tomēr, kad šos kāds grib patriekt, tad netiek ņemts vērā ne katostrofāli zemie reitingi, ne visādas korupciju ēnas. Viss ir kārtībā, mums ir 99% atbalsts un to tik nesaprot 1% aklie, kurlie, neizglītotie(ierakstīt vajadzīgo)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Sajauci hronoloģiju, Bordānam pirmajam piedāvāja.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Zini kapec viņš atteicās?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Līdzīgi kā tavs Gobzems - stūma populismu un bija sakasījies ar visiem, visus nolamājis par zagļiem, korumpantiem, un neviens negribēja viņa vadībā strādāt.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Nu tu tak esi riktīgs dārzenis.

Kāpēc tad Aldis nebija tieslietu ministrs?

Kariņš tātad izvēlējās lohu par tieslietu ministru?

Tu pat nesajēdz kā tur viss strādā, paņem cirvi, un iecērt sev otru rievu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Tāpēc ka tavs Aldis labi zināja, ka pēc izgāšanās tagad varēs tupēt četrus gadus, nedarot neko un bļaustīties tāpat kā iepriekš, cerībā, ka tādi pamuļķi kā tu viņam noticēs arī šoreiz. Bet vismaz šobrīd izskatās, ka šams ir smagi pārrēķinājies un pat vidējais viņa kotlešnieks ir gudrāks par tevi un ir apjēdzis, ka tur nekā prātīga nebūs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 3 Atbildēt

Labi vatņik kā teiksi. Pasveicini Nīlu. Bučas

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 1 Atbildēt

Es jau arī vairāk par JKP, bet nu pamatīgi ir diskreditējuši sevi pēdējā laikā. Nezinu. Kad nāks tuvāk, tad redzēs.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 1 Atbildēt

Par JKP balsoju iepriekšējās vēlēšanās, taču viņi aizgāja pilnīgas auzās un kašķos. NA diemžēl ir bērnudārzs, kuri pāri tam, ka radus krievi aizveda uz Sibīriju, neredz. Zīle ir labs, diemžēl viņš tur tāds ir viens. Paristus ar skapi negribu un ZZS ar skatu uz Kremli arī ne. Būs atkal jābalso par JV.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Aktuālais šodien.

Oficiāli to prezentē Judins no Vienotības, bet manāms izteikts JKP boļševiku rokraksts

twitter.com/cilveks444/status/1494665820047388674?t=_0I-WaLEOH6sIoaeFPFohQ&s=09

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 3 Atbildēt

Lai pats nelabais parauj esošos tirliņus

Diemžēl pilnīgi droši uzvarēs SASKAŅA un veidos valdību arīdzan. Tauta balsos par spīti tagadējam farsam, un ieguvēji būs tie, kuri mūžīgi uzvarēja, bet koalīcijā netika Pie tam, SASKAŅA uzvara būs ārkārtīgi pārliecinoša. Mark my words!

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Saskaņa jau arī nobalsoja par 40m piešķiršanu kgb žīdiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Esi gatavs saderēt?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
5 1 Atbildēt

Saskaņa nevar veidot valdību, jo to nemaz negrib un nekad to nedarīs. Neviens no tur sēdošajiem blēžiem nav tik stulbs, lai sev likvidētu iespēju sēdēt pie siles.

Tā ir mūžīgā opozīcijas partija, kas garantē kaudzi siltu vietiņu. Ušakovs viņiem bija labākais iespējamais augstākā amata kandidāts. Visi pārējie ir vai nu štata birokrāti, vai pilnīgi stulbeņi (ko viņi labi apzinās un sēž muti ciet tāpēc).

Surikats Reģ.: 30.10.2013
0 0 Atbildēt

Saskaņa nevar tikt pie varas, jo Latvijā mums ir etniskais balsojums. Kamēr neviena no lielajām partijām nav gatava iet ar saskaņu kopā, tur nekas nevar sanākt. KPV ja būtu savākuši principā varēja iet, jo tāpat tagad izšķīda. Gan jau drīz mums parādīsies vairākas jaunas partijas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Pirmkārt, piekrītu, ka IR jāiet balsot, citādi, kā jau Māris teica, visādu populistu, deģenerātu un stulbeņu tikpat apdāvinātais elektorāts sabalsos šamos un būs kā Jūrmalā.

Otrkārt, par ko? Hmmmm, diemžēl ar katrām vēlēšanām to variantu paliek arvien mazāk un mazākā ļaunuma, tā teikt, koeficients, kļūst arvien nepatīkamāks. Bet:

1. Viennozīmīgs NĒ Saskaņai. Kā jau te izskanēja, bez Rīgas shēmām, Krievijas stabules tur nav neviena jēdzīga cilvēka;

2. Viennozīmīgs NĒ populistiem (Šlesers, Gobzems, Bernis utt.). Nav pat pieminēšanas vai izskatīšanas vērti;

3. Viennozīmīgs NĒ JV, A/Par, Progresīvajiem, JKP. JV pēc visiem izgājieniem iepriekšējās krīzes laikā, Dombrovska 3A portfelīšiem, banku lobija, zaķu, āboltiņu u.c. darboņu shēmām sliecos piekrist Otto Ozolam - JV drīzāk uzskatāms par ONG. Nu, un A/Par līderu Jaunupa, Pūces shēmas, Bordāna īpaši pēdējā laika izgājieni...

4. Nav jēgas balsot par sarakstiem, kuriem reitings ir 1-2% un ir skaidrs, ka šamie tāpat parlamentā netiks.

Kas atliek? ZZS vai NA. Negribas ne vienu, ne otru. Atliek tikai skatīties, ar kādām programmu un komandām klajā nāks LRA un manis jau pieminētais Vj. Kaut kā tā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

NA neder, jo piedalījušies visā diskriminācijas politikā. Ar to jau būtu gana. Ne jau pa velti Naudiņš neizturēja tos glumekļus. Helmanis arī neizskatās īpaši laimīgs ar partijas bonzām.

NA ir kā zonā mužiki, kas tēlo, ka dzīvo pēc principiem(poņatijam), bet nekad neatsakās piesēsties pie uzklāta galda. Pie galda protams dala lielu naudu un uz principiem var arī pievērt acis.

"Vienas tiesneses neiecelšana amatā sacēlusi lielāku vētru “zelta inteliģences” aprindās kā 62 000 darbspējīgu cilvēku atstādināšana vakcinācijas sertifikāta neesamības dēļ. Turklāt cilvēki atstādināti pat no attālināta darba veikšanas un privātā sektorā. Kur ir mūsu taisnā tiesa?"

twitter.com/RomansNaudins/status/1494659034896637956?t=eMxBgEITZkJNbiB8TDWK-g&s=19

ZZS arī patiesībā atbalsta visas valdības darbības. Tur pat nekāda kunkst ēšana nenotiek par Lembergs ietupināšanu cietumā. Nerunāju vai pareizi vai nē, bet tie ir bez principu cilvēki. Viņi tieši tā pat atlaidīs cilvēkus no darba, varbūt eksperti būs citi. Mazāk ar galvu traumēti, bet šaubos.

Nu, LRA, arī nav īpaši dzirdēts ka iebilstu pret pašvaldības deputātu diskrimināciju pēc vakcinācijas statusa. Viņiem tur daudz pašvaldības deputātu. Viss OK.

Rezumējot - šī nav neviena antivakseru partija. Izņēmums nu jau no NA aizgājušais Naudiņš, kas nebaidās paust savu pilsonisko nostāju. Pārējie visi ir bezprincipu cilvēki, tā izskatās. Tātad - Nē

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 2 Atbildēt

ZZS mazliet jau kunkst, bet pārāk kunkstēt atļauties nevar, jo pēc vēlēšanām, visticamāk, atkal būs iespēja tikt valdībā - konsekventākiem ZZS pretinieki KPV ir novākti no skatuves, JKP, ja arī Saeimā tiks, ietekme būs daudz mazāka.

Kāda jēga balsot par antivakseru partijām? Anvax drīz vairs nebūs diez ko aktuāla tēma, bet nevienai no antivax partijām nav redzējuma, kā valsti izvest no krīzes un attīstīt ekonomiku...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nedaudz jau apnika rakstīt par politiku

Tāpēc, ka nav nekāda tolka no priekšstāvjiem-želejām jeb galertiem. Es šādus deputātus gribu

t.me/info_par_blaknem/1881

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Varbūt tavai saprašanai labāk derētu termins "pret-totalitārisma partijas"? A to tu te esi ieciklējies uz piespiedu nopotēšanu ka nesaskati ka galvenā problēma ir bišķi savādāka.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nē, nederētu. Jo, ja šīs partijas nāks pie varas, nav pamata domāt, ka totalitārisms nebūs izteiktāks. Paskaties uz to pašu Gobzemu - cilvēks, kurš, vēl pie varas nenācis, jau publiski paziņo, ka žurnālistiem, kuri viņu atļaujas kritizēt, tiks atņemts valsts finansējums... Kāds tur pret-totalitārisms?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 1 Atbildēt

Kāpēc manu betona mešalku nefinansē valsts?

Kāpēc būtu no valsts jāfinansē žurnālisti?

Es saprotu - ārsti, ugunsdzēsēji, polizei, armija.

Bet kāpēc žurnālisti? Kas viņi tādi ir un par ko viņiem vajadzētu maksāt no budžeta līdzekļiem? Kādu sabiedrībai neaizstājumu funkciju pilda šie Iļjas Kozini, spriņģes un pārējie sūdabrāļi, atvainojos?

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 1 Atbildēt

Tie kozini, sprinģes, naglas un visi pārējie veido sabiedrisko domu vožaku norādītajā virzienā. Tāpēc arī tiek finansēti no valsts budžeta (Tavas un manas naudiņas)

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

Paga, ļauj padomāt. Kaut kā šadi?

"kāds celtnieks ar betona maisītāja palīdzību atklājis veidu, kā ar betona maisītāja palīdzību iegūt zelta ķieģeļus. Lai neapdraudētu sabiedrības drošību un ekonomisko situāciju valstī, ekonomikas ministrija novirzīs 250 miljonus eiro 2 kubikmetru zelta ķieģeļu atpirkumam un ieskaitīs tos celtnieka privātajā kontā no līdzekļiem neparadzētiem gadījumiem.. Ekonomikas ministrija konsultējoties ar VID padomes konsultācijas biroja padomnieku ekspertu komisijas apakškomisiju iesniegs likumprojektu izskatīšanai Saeimā, lai ienākumi no zelta ķieģeļiem nav uzskatāmi par ienākumiem un tādēļ nav apliekami ar iedzīvotāju ienākumu nodokli"...

...Fonā rāda sajāto vef tilta bruģi....Aizbrauc galīgi nojāts renault pandapandapaw taksis....

Ekrānā parādās Krišujanušeks Nepakārts izteiksmīgā kalifernijas akcentā:

"Un mēs to darām, lai pasargāt mūsu ekanomik, no tās krīzs, kurā mēs nonāksim, ja atteiksimies atpirkt šos te.... ķieģeļs. (Zelta)

Iļjan kozmins - speciāli LVT vakara ziņas.

Tīvīnauelvē

Re:Čokčok:

Inge Sprindže

Atmiņas ūdens tirgotājs Jūlis Nepārāklohs savā dezinformācijas fekbuk mājaslapā norāda, ka sižetā minētie ķieģeļi ir betona, nevis zelta ķieģeļi.

Nav taisnība vai raksta autors apzināti maldina, ka tie nav zelta ķieģeļi. Autora rīcībā nav nekādu pierādījumu, ka iepirkums jebkādā veidā varētu būt saistīts ar betona ķieģeļiem. Raksta autors nevar pierādīt un nenorāda, kur ieguvis šo informāciju. Tāpat autors nemin, kādā veidā betona ķieģeli var atšķirt no zelta ķieģeļa. Re:ČokČok ieguva pierādījumus pamatojoties uz ASV vadošā "Thatlittlethiefmazafaka" institūta pētijumu rezultātiem balstītu informāciju - zelta ķieģeļus tiešam var iegūt divos dažādos veidos. 1. Izspiežot pa savu aizmugurējo atveri. 2. Izmantojot betona maisītāju.

Tādējādi autors melo, vai apzināti maldina.

Re:Čokčok - mēs strādājam, lai jūs būtu informēti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Šeit nav runas par to, vajag vai nevajag finansēt medijus. Ja tavs Gobzems pateiktu, ka, nākot pie varas, atņems finansējumu visiem medijiem, jo neuzskata, ka valstij viņi būtu jāfinansē, fine - ir viedoklis, var piekrist, var nepiekrist. Bet šeit ir runa par medijiem, kuri tava fīreriņam nepatīk un kuri atļaujas fīreriņu kritizēt. Tiešām esi tik aprobežots, ka nesaproti atšķirību?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Paskaties uz sevi. Tu labprāt mani arī noņemtu no trases, jo nepatīk mana kritika

Jūs ar gobzi esat ļoti līdzīgi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Neglaimo sev. Daži pilsoņi mani te ir "kritizējuši" vēl vairāk un man nekad nav bijusi doma, ka viņus vajadzētu "noņemt no trases". Joprojām esi tik neaptēsts, ka neatšķir kritiku no tupas lamāšanās, un nesaproti, ja tevi izmet no vairākiem forumiem, turklāt vairākkārt, un pat no tādiem, no kuriem bano tiešām reti (kā iauto), tad problēma ir tevī un tikai. Ka tu esi tas prusaks, no kura jāatbrīvojas, lai attīrītu vidi.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

lai ievēlētu labāku Saeimu, jāmaina vēlēšanu sistēma, puse deputātu kā līdz šim - no partiju sarakstiem, otra puse - no vienmandāta apgabaliem.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Kāpēc puse?

Partijas nav nekādā Satversmē. Vispār vajadzētu tikai individuāli. Vēlēšanu apgabalā viens deputāts. Konkrēts cilvēks. Kam var pazvanīt, aiziet ciemos. Zināms, viņš var būt kādā partijā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Puskriminālo grupējumu (partiju) sistēma jālikvidē. Visi deputāti jāievēl no vienmandāta apgabaliem

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Jūs lohi esat? Tas varetu stradat tikai tad ja butu tautas velets prezidents. Preteja gadijuma jus esat lohi. Kurš parvaldis mazos tirānus? Tauta? Kā?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Tie tautas vietnieki jau tāpat būs partijās. Tikai nevarētu pāris lokomotīves un viena, masīva reklāmas kampaņa pievilkt pilnu parlamentu ar profesionāliem rociņas cēlājiem

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

Katram un katrai - tad jauns nosaukums? Kāpēc nebija labs likums un kārtība?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Tāpēc ka likums un kārtība nosaka ka nāksies likumus ievērot un uzturēt kārtību.

Var sanākt kā saskaņai, ka partija ar tādu nosaukumu rada vislielākās nesaskaņas.

Savukārt katram un katrai skan neitrāli. Tev, man, õmei, kaimiņam kurš triec odierīti pie trepenes, mikimausim utt... nu tu saprat ja?

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 0 Atbildēt

Nu jā, nomainot nosaukumu, var sākt nodarboties ar anarhiju un pilnīgu huiņu. Kā līdz šim.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
6 0 Atbildēt

Goblins uztaisīja resetu savai partijai. Rododendrs izgāzās.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Rododendrs tagad Kanādā, iet karsti

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Kādi "katram un katrai"? Pamēģiniet tam pajolim uzdot tviterī vai facebukā kādu neērtu jautājumu - uzreiz nobloķēs un Gobzems būs tikai katram un katrai, kas šim glauda pa spalvai.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Puskriminālo grupējumu (partiju) sistēma jālikvidē. Visi deputāti jāievēl no vienmandāta apgabaliem

Tad būs, kā pašvaldību vēlēšanās, kad ievēlēs vietējo vetārstu, jo viņš smuki pieņēma teliņu un daudz par to nepaprasījā, vai kādu dakteri, kurš izārstēja mani un kaimiņu Ainu u.t.t. Tad jau labāk jāsāk ar to, ka vēlēt var no teiksim 21gada līdz 60

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 0 Atbildēt

Lasi augstāk ko uzrakstīju par pašvaldību vēlēšanām. Nu jau 30 gadus visi ejam, ceram, balsojam, ievēlam..... un ar katru reizi dabūjam arvien lielākus un lielākus un bezkaunīgākus teļus pie varas....cilvēkiem viss jau pieriebies, ne pa jokam pieriebies. Mans viedoklis - ja vēlēšamu apmeklētība zem 50%, tad tās uzskatămas par nenotikušām un jārīko jaunas vēlēšanas. Partiju sistēma sevi ir izsmēlusi, principā tās nav partijas, tie ir puskrimināli ekonomiski grupējumi

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Par vecuma limitu - pilnīgi piekrītu. Limitu gan balsotājam, gan kandidātam. Savādāk sanāk - auto vadīt nedrīksti, jo veselības stāvoklis to neatļauj - valsti, pašvaldību un citus cilvēkus pārvaldīt drīksti (kandidātam). Un ar pārkaļķotu smadzeni var tik tiešām par kādu vietējo frīku nobalsot... Kā par Anatoliju Gorbunovu tantes balsoja pirms 30 gadiem - jo viņam tāda smuka frizūra...!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Lūdzu aptauja par ko balsotu

t.me/info_par_blaknem/1920

LPV 38%

Taka visi murgi par ZZS(1%) vai Sandi Ģirģenu(3%) atkrīt. Tā nav un nebūs reāla alternatīva šodienas režīmam.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 0 Atbildēt

Tā telegram grupa neatspoguļo visas Latvijas viedokli, līdz ar to statistika ir diezgan šaubīga un nav vērā ņemama.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Aha, pārējā Latvijā visi mīl Sandi

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un vēl Kaimiņu

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
3 3 Atbildēt

Nedemokrātiska pošmīžu aptauja

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Slikti cilvēki, nebalso kā vajag

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 2 Atbildēt

GB12 rakstīja: Neglaimo sev. Daži pilsoņi mani te ir "kritizējuši" vēl vairāk un man nekad nav bijusi doma, ka viņus vajadzētu "noņemt no trases". Joprojām esi tik neaptēsts, ka neatšķir kritiku no tupas lamāšanās, un nesaproti, ja tevi izmet no vairākiem forumiem, turklāt vairākkārt, un pat no tādiem, no kuriem bano tiešām reti (kā iauto), tad problēma ir tevī un tikai. Ka tu esi tas prusaks, no kura jāatbrīvojas, lai attīrītu vidi.

Es tavos komentāros ik pa laikam saskatu īsta sociopāta pazīmes.

Neņem ļaunā. Diskusija kļūst neproduktīva...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Tu jau kuro reizi to saki, bet turpini man bāzties virsū. Pat tad, kad tevi izmeta no šejienes, drukāji ar manu niku visādu sviestu. Atšujies, beidz bāzties man virsū un "nediskutē". Nerunāsim par to, ka tu nemaz diskutēt neproti, jo tev visas diskusijas noved pie "tu esi lohs, jo tā vienkārši ir" vai geju un dibenu tēmām. Esmu gan diezgan drošs, ka tu nemaz nezini, kas ir sociopāts un sociopātija. Nu jā, tagad droši vien guglē paskatījies...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 2 Atbildēt

Kā es varu drukāt ar tavu niku? wtf! čali, ej ārstēties!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Neizliecies stulbāks kā esi. Un nemēģini taisnoties, ka šo nerakstīji tu iauto.lv/zinas/pasaule/40037-bmw-neatteiksies-no-ieksdedzes-motoriem?cview=all#comments Pašam tev jāiet ārstēties, ja ko tādu dari.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 1 Atbildēt

Kam tieši man jāpievērš uzmanība tavā linkā? Piedod, bet es nerakstu prieks iauto. Tev ir sāpe, ja ja kāds sūta un iauto publicē rakstus par elektroauto?

Es tev saku, normāls tu īsti neesi... meklē profesionālu palīdzību. to sauc par vajāšanas māniju

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tēlo tik muļķīti un izliecies nesaprotam, ka runa ir par anonīmo komentu ar manu niku linkā uz komentāriem, nevis uz rakstu. Kaut gan, ticu, ka tu netēlo, jo savu alternatīvo apdāvinātību tu te ar katru brīdi izrādi arvien vairāk un vēl ar to lepojies.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Klausies čali. Iespējams ka tev ir pielūdzēji, bet es tas nebūšu. Mēs te par gobzi runājam, kādā sakarā tu sāc par kaut kādiem anonīmajiem komentāriem hvz kur... tevi gobzis nobanoja? Ej pie vina sudzies, es tur pričom?!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka būsi gan "pielūdzējs". Tu man bāzies virsū gandrīz jebkurā tēmā. Bet atgādināšu - tu pirmais noleci no Gobža un sāki manu personību apspriest. Bet laikam kauns palika, ka tagad mēģini izlocīties. Padoms - pirms drukāsi nākamās glupības manā virzienā, padomā pāris solīšus uz priekšu, ko saņemsi pretī.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Zini, davai beidzam, tu esi ļoti dīvains un man sāk palikt neērti. Atklajās ka tu esi vatņiks - izlīdi no skapja. Ok

Bet kas nākamais atklāsies? Ja tev liekas ka tev "bāžās virsū" mužiki, tad pavisam nav labi. Zini mums nav pa ceļam. Meklē rokā to savu fanu kas par tevi tur hvz ko rakstīja, bet atboi no manis ar savu "bāžās virsū". Flaberi. Ceru ka es skaidri izteicos .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tu pirmais sāki, tu arī "atboi", tik vienkārši. Starp citu, blakus topikā pats atzini, ka to "hvz" rakstīji. Ko tad tā sāki slēgt atpakaļgaitu? Mīkstais esi, ka par savu bazaru atbildēt nespēj?

1 2 3 4 5 6 ..8
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti