pāri 0,70~
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
KM rakstīja:janoperk golfs balta krasa,jauztaisa liela baka un jabrauc pizgit benzu.pirmais jasoda statoils
Vai ta izdevās ar' ko, a?
rgcwtxkmt9729w9 rakstīja:
KM rakstīja:janoperk golfs balta krasa,jauztaisa liela baka un jabrauc pizgit benzu.pirmais jasoda statoils
Statoilaa internets pieejams
Citēju Vili Krištopānu:
"Nevajag censties vairāk taupīt, jācenšas vairāk pelnīt."
Arsmens rakstīja:
rgcwtxkmt9729w9 rakstīja:
Statoilaa internets pieejams
nav golfa
tad priecaajies a kapeikpiseeji saturaas, gazei cenas kaapj un kaaps
tobish priecaashanaas bij par to, ka pat statoil shodien nolaidis cenas zem 60 sanjtikiem
Vai nav patīkam Kad maksā 70 (pāri pat 9 tad pierodam, bet, kad krīt, tad viss ir labi un patīkami Pie tam, laikam naftas ieguvēji izjūt spiedienu un jūt, ka alternatīvās enerģijas sāk ar vien vairāk progresēt. NAfta būšot 2x lētāka
Par gāzes cenām patiess prieks
Gan jau, ka visi BMW 740D īpašnieki smejas par šito. Brauc ar 560nm piw 1750rpm ar patēriņu 8 litri + visām ekstrām
bet gaazeetaaji zaibis aplauzaas rindas vel tagad esot 3 nedeelju garumaa uz uzstaadiishanu, domaaju ka rit bus sarukushas uz paris dienaam
dažreiz jaapasmejas arii par sevi
edzulis rakstīja:Gan jau, ka visi BMW 740D īpašnieki smejas par šito. Brauc ar 560nm piw 1750rpm ar patēriņu 8 litri + visām ekstrām
Pēc taviem vārdiem var spriest , ka BMW braucēji, kuriem pieder 740D "traktori" ir kapeikpisēji.
Respektīvi "Dīzelis"- Traktors.
Ekonomiska braukšana, naudas taupīšana - kapeikpišana.
Jonkee rakstīja:
edzulis rakstīja:Gan jau, ka visi BMW 740D īpašnieki smejas par šito. Brauc ar 560nm piw 1750rpm ar patēriņu 8 litri + visām ekstrām
Pēc taviem vārdiem var spriest , ka BMW braucēji, kuriem pieder 740D "traktori" ir kapeikpisēji.
Respektīvi "Dīzelis"- Traktors.
Ekonomiska braukšana, naudas taupīšana - kapeikpišana.
= lohi
Tas kompensēsies, kad 540D atstās dūmos 1.6 Astra. Astra īpašniekam saīsināsies par kārtu un Talsos būs bēdas.
rodas iespaids ka 'skaardazjurkai' katrs ls0,01 pie benjdzjas cenas pagarina vinja kraaninju par 1cm , un katrs lso,10 cenas kaapums papildina arii diametru , par to pashu 1cm
beigaas 'draudzinjsh ' buus jaastum ratinjos un buus probleemas ar vinja ievietoshanu megarullzzaaa kameer traktoristi un gaazeetaaji taadus krenkjus nepiedziivos -chibriku dimensijas ir konstantas
nee, tu nesaprati, man patiik zemas cenas benjam, bet braukshu arii pie augstam, vajag izvirziit prioritaates un man loti patiik gazes cenas kas pieraadaa ka sapnoshama par muuzhiigo haljavu ir nereaals pasaakums
un man nav uzraksta 540 taakaa nav kur D kabinaat
Ir jau latvisks prieks par ļaužiem, kas iegrūž piķi gāzes iekārtām, cerot uz haļavu un dzīvojot uz dīzelistu/degvielistu rēķina. Jo ceļus ta būvē no akcīzes ieņēmumiem, a gāzes zemā cena saistīta ar akcīzes atlaidēm. Tā ka lietot gāzi ir braukšana citu autovadītāju kabatā. Tas ir kā uzlikt savā mājā lielākus radiatorus, nekā kaimiņam.
SteelRat rakstīja:un man nav uzraksta 540 taakaa nav kur D kabinaat
Vai ta Tev nebija kaut kāds 2.5l bezmotors?
Ko jūs darīsiet, kad degviela maksās ~50-60 sant/l???
Iespējams tā arī būs, kad LV būs ES. Prognoze. Mana. Panika?
[addsig]