Kuršos pameklē, viņiem ir
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kuršos pameklē, viņiem ir
Kad man bij taads retro 2106 es leeju 95 un uz dragiem 98ultima
Arsmens rakstīja:Nekaadas gaazes juus neglaabs. Vasaraa arii domaaju paarseesties uz velli. Bet vairaak gan ne taupiibas noluukaa, bet lai nebuutu trakajos vasaras korkjos jaaseezh (iedomaajieties, cik celji vienlaikus tiks remonteeti riigaa ) Taa tak ir fantastiska sajuuta - visi seezh korkjii, a tu paej vinjiem garaam kaa staavoshiem
Skatoties, kāds cilvēkam darbs. Man grūti iedomāties sevi braucam uz darbu uzvalkā un šlipstē uz vellapēda. Aizbrauc galā sasvīdis kā sesks un tad sēdi slapju muguru un pautiem, kamēr izkalst un visu dienu smirdīgā kreklā. Īpaši jau pirmajās dienās, kad tikko sāc braukt ar riteni pēc ziemas nebraukšanas. Arī pēc daudz labāk nemaz nepaliek... Plus vēl saostījies auto dūmus un saņēmis putekļu devu nāsīs un citās vietās.
Cik cilvēkiem ir darbā duša? Cik cilvēkiem ir kur darbā likt velapēdu? Cik cilvēki grib no rītiem darbā iet dušā? Cik cilvēkiem ir laiks to darīt?
Velapēds neder visiem. Manuprāt, neder vairumam Rīgā.
Ja kādam der, tad viņam noteikti tas ir jāizmanto, a man labāk vasaras karstumā pasēdēt ledusskapī, kaut arī korķī, tomēr auksti un forši.
TKO rakstīja:Iespeejams taa arii buus, kad LV buus ES.Prognoze.Mana.Panika?
[addsig]
Pakauks, pakauks... un kā brauca, tā brauks.
Strādās vairāk, vai ēdīs mazāk...
Viss paliks dārgāks uz benzīna rēķina - pat lietas, kuru saistība ar benzīnu nebūs acīmredzama.
A salmi, salmi ar paliks dārgāki??? Ta gan būs ķeza...Ko kulsim??
deksters rakstīja: A salmi, salmi ar paliks dārgāki??? Ta gan būs ķeza...Ko kulsim??
mjāa... tu esi pirmais, kas par to ir padomājis. jāsāk veidot uzkrājumi
un kopsh kura laika, netirgo 80 vai to pashu 76?
taadam retro auto, kaa pirmais zhigulis vajag, bet naacaas liet 92
================================
Vispaar jau nu vazam standartaa bij paredzeets 93 benziins, ja, protams kompresijas pakaape nebija samazinaata. Vislabaak lej 95, droshi vien, ka ar 92, ja var atrast arii viss buus OK.
Tagad būtu interesanti atbildēt uz tēmas virsrakstā uzstādīto jautājumu, jo Statoilā 98.benzīns maksā jau apaļus 60 santīmus. Mans vērojums ir tāds, ka satiksmes intensitāte ne vien nesamazinās, bet pat palielinās.
VWfans rakstīja:Tagad būtu interesanti atbildēt uz tēmas virsrakstā uzstādīto jautājumu, jo Statoilā 98.benzīns maksā jau apaļus 60 santīmus. Mans vērojums ir tāds, ka satiksmes intensitāte ne vien nesamazinās, bet pat palielinās.
PARADOKSS!
Es arii to ieveeroju
Droshi vien tauta saakusi labaak pelniit...
TKO rakstīja:
VWfans rakstīja:Tagad būtu interesanti atbildēt uz tēmas virsrakstā uzstādīto jautājumu, jo Statoilā 98.benzīns maksā jau apaļus 60 santīmus. Mans vērojums ir tāds, ka satiksmes intensitāte ne vien nesamazinās, bet pat palielinās.
PARADOKSS!
Es arii to ieveeroju
Droshi vien tauta saakusi labaak pelniit...
...un ņemot vērā šo faktu,cenas turpinās celties līdz 80-90 sant
Tagdad topika nosaukumu var mainīt uz biku lielākiem cipariem
to pašu varēs teikt par šo www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=17503&forum=7&last_page=on
pēc 1/2 gada, kad beņa maksās +/- 1,00 LVL
A ko Jūs teiksiet ka 0,5 L bendžas maksās tik pat cik polšs???
i_edgars rakstīja:A ko Jūs teiksiet ka 0,5 L bendžas maksās tik pat cik polšs???
hmm, a cik maksā polšs?
es šņabi neesmu pircis gadus piecus
eh, tie bija labi laiki! žēl, ka nepaspēju pilnībā izbaudīt.
i_edgars rakstīja:A ko Jūs teiksiet ka 0,5 L bendžas maksās tik pat cik polšs???
Polšam cenas pazeminās ???
Tikai pasakiet kur un kad lai varu ieņemt vietu rindā!!! Sapirkšu 100l un būs po*** uz degvielas cenām
topicam vajag cipariem pielikt priekshaa 1 = 1,5- 1,6 Ls/litraa
A neko neteiksim, nebūs laika te spamot, būs jāpelna maizei, kas noteikti maksās kā litrs degvielas.
Šodien pusdienās iešu KĀJĀM
Šodien pusdienās iešu KĀJĀM
Jāievērtē tuvējo ēstuvju piedāvājums. Ir kādi ieteikumi daugavas stadionā rajonā?
turpināsim vaimanāt...
anonimikis rakstīja:
hmm, a cik maksā polšs?
es šņabi neesmu pircis gadus piecus
Nu es vēl ilgāk...
šnabis ir vienīgā prece, kam cenas nepieaug. Fakts, kas liek aizdomāties.
Master_D rakstīja:šnabis ir vienīgā prece, kam cenas nepieaug. Fakts, kas liek aizdomāties.
Tas gan, briivdienaas litru pa 3Ls un veel afigennaako marku dabuuju
Ko jūs darīsiet, kad degviela maksās ~50-60 sant/l???
Iespējams tā arī būs, kad LV būs ES. Prognoze. Mana. Panika?
[addsig]