Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

saulite165 rakstīja:Vēl joprojām cīnos ar sekām, kas radušās pēc Volvo pusotra gada atpūtas. Degvielas dačiks, neatkarīgi cik bākā degvielas, rāda cik grib. Visbiežāk "pulkstenītis" rāda, ka bāka tukša. Kā meistars lai notestē, kur vaina - bākā vai panelī? Varētu ķerties pie bākas, bet tad jābūt drošai, ka vaina nav pulkstenītī...

pamēģini atvilkt pa granteni,sauktu ari par veļasdēli kādus 10-20 km,50%iespējams,ka pēc šāda stresa dačiks rādīs pareizi,bet,ja ne,tad........?

saulite165 Reģ.: 20.05.2005
0 0 Atbildēt

DAGS rakstīja:

saulite165 rakstīja:Vēl joprojām cīnos ar sekām, kas radušās pēc Volvo pusotra gada atpūtas. Degvielas dačiks, neatkarīgi cik bākā degvielas, rāda cik grib. Visbiežāk "pulkstenītis" rāda, ka bāka tukša. Kā meistars lai notestē, kur vaina - bākā vai panelī? Varētu ķerties pie bākas, bet tad jābūt drošai, ka vaina nav pulkstenītī...

pamēģini atvilkt pa granteni,sauktu ari par veļasdēli kādus 10-20 km,50%iespējams,ka pēc šāda stresa dačiks rādīs pareizi,bet,ja ne,tad........?

Kas tik nav mēģināts. Nesaki, ka jābrauc uz Volvo servisu. Tur jau biju, veicu elektrosistēmas diagnoztiku (nākošreiz staigāšu kā ēna līdz, lai zinu, kas pārbaudīts, kas nav..). Elektriķis raustīja plecus, pats neko nevarēja izstāstīt.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Ar dzirklēm, ar dzirklēm vajag! Tad zini droši, ka pulkstenis ir miris.

1.5 gads pulkstenism neko nepadarīs, bet ja bāka tukša bijūse, tad bākas tilpuma devējs gan var piesabeigties.

Nu nezinu ko pateikt > pieliet bāku 2/3 un pēc daga metodes, vas bakstīt ārā to verķi.

0 0 Atbildēt

Vobshem taa atrubii no saakuma to deveeju nost un apskati ko raada deveejs tad. Ideaali buutu dabuut un pievienot kaadu reostatu un pabiidiit shurpu turpu. Ja datchiks raada pareizi tad beigts deveejs baakaa - kas visbiezhaak arii pliist. Ja neraada tad jau skaidrs ka panelis gljuchii.

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Sveikinji!

Veelos uzzinaat cik maksaa shofera durvju logu pacelshanas bloks jauns/lietots, kur mekleet utt??

GIG

S70

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

GIG rakstījaveikinji!

Veelos uzzinaat cik maksaa shofera durvju logu pacelshanas bloks jauns/lietots, kur mekleet utt??

GIG

S70

S'rotos nav, visi apzvaniiti (man ir liidziiga probleema) - MM aptuveni 70,-LVL, pie Villija varbuut buus leetaak....

0 0 Atbildēt

GIG rakstījaveikinji!

GIG

S70

Kas jamajam noticis? pogas, motors vai relejs?

protams Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

tur varot tirit tos kontaktus,ejoša bēda

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Bija viena poga norauta un tagad aizgaaja ciet relejs..

GIG

S70

0 0 Atbildēt

GIG rakstīja:

Crash rakstīja:

Bija viena poga norauta un tagad aizgaaja ciet relejs..

GIG

S70

Nu varbuut jaaskataas vai nevar salabot taapat. Ja ne tad parastaas vietas, shmerlja shrots, tiirains shrots, MM

Vrubis Reģ.: 28.07.2005
0 0 Atbildēt

Es savu (Volvo modelis S40 - 98g.) autiņu aizdzinu uz servisu pārbaudīt elektroniku uz kompja, rezultātā tika konstatēta viena kļūda ar Nr.05010. un līdz ar to servisa džeki nevarēja visu nočekot. Varbūt kāds var padalīties savās zināšanās? Kas tā par kļūdu?

paldies jau iepriekš,

PS: Būtu zinājis, ka tie servisa džeki tādi sanāks, būtu braucis notestēt uz Volvo servisu, bet tagad vairs vēlreiz piķi maksāt negribās.

0 0 Atbildēt

Naaksies vien braukt uz MM. Vari arii pamekleet inetaa mosh kaadaa forumaa peekshni uzrok to kljuudas skaidrojumu.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

sveiki visiem!

nu tatad taaa.. varam mani apsveikt..tagad esmu turbo volvja iipasnieks ( tiesa gan turbo-diesel)

Volvo 850 `96, tdi. meh.karba. pusaadas salons, kruizkontrole, wagons!

tatad ir jautajumi...

kur nomainit siksnu + elljas... nu tas taa iesakumam

un moz kaads man paskaidros kaa darbojas kruiz kontrole???

IeviSh_850 Reģ.: 26.11.2004
0 0 Atbildēt

Alex pieskrien pie manis vakarā, parādīšu, pie viena varēšu novērtēt tavu autiņu

0 0 Atbildēt

IeviSh_850 rakstīja:Alex pieskrien pie manis vakarā, parādīšu, pie viena varēšu novērtēt tavu autiņu

ok, bet man nau ne tava mob.nr ne adress

nosuuti luudzu savas koordinates uz alext10@one.lv

thnx a lot

0 0 Atbildēt

Nu siksnas un visu var mainiit ieksh MM, tur ar kluba biedriem ir atlaides.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu siksnas un visu var mainiit ieksh MM, tur ar kluba biedriem ir atlaides.

nu MM kaut kaa nevek mani uz to pusi...

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:

Crash rakstīja:Nu siksnas un visu var mainiit ieksh MM, tur ar kluba biedriem ir atlaides.

Nu a ir alternatiivas vieniigais sashka maarupee un viss...

0 0 Atbildēt

Kruizkontrole shancee taa - ieskrienies liidz savam veelamajam aatrumam - kruizkontroles sleedziitim jaabuut uz ON un nospiezham podzinju +, tad jamais piefiksee un uztur to aatrumu. Katrs piespiediens uz + vai - izmaina aatrumu par 2,5 kmh. Kruizkontrole automaatiski izsleedzas ja tiek nospiests jebkursh no pedaaljiem, ja grib atjaunot uzstaadiito aatrumu tad pavelkam sleedziiti uz RESUME staavokli un atlaizham. viss

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Alex-GT rakstīja:

moz ka numura iedosi?

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:

Crash rakstīja:

Alex-GT rakstīja:

moz ka numura iedosi?

uhh citeeshanas meistar Maaris zin nummuru un man likas ka forumaa jau ir bijis

0 0 Atbildēt

ok mekleeshu..

bet par MM

tikko zvaniju... nu nezinu...elljas mainja vien sanaak ap 60 lvl ... nu tas jau nau labi

0 0 Atbildēt

A ko tu gribeeji Diesels , buutu it kaa labaak liet speciaali prieksh dieselja elju ...

Par eljas mainju vari uzzvaniit uz Autofavoriitu tur castrolis kam ir viena no labaakajaam dieselja eljaam, bet nedomaaju ka buus leetaak

0 0 Atbildēt

ne nu to ka buus dargaak , to es saprotu. nu ok a sashu sazvanijos..ritdien brauksu pie vinja nomainiit siksnu... tad jau redzees

PS

0 0 Atbildēt

2 gnom

es jau par topasu ranuaaju...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti