Labvakar!
Prieks redzeet tik daudz un dazhaadus viedokljus
Nu auto tika iegaadaats par 2500 EUR kaa to bija iespeejams arii citiem izdariit pirms gada Tie 1000 EUR kas tagad ir par virsu arii ir ieguldiiti shajaa auto dazhaadas uzlabojumos un bliiviitees un visbeidzot arii jau piemineetajaas sijaas taakaa maldiigs viedoklis ir tiem kuri domaa ka es tagad esmu uzskruuveejis cenu un nu tik buus.
OK, pastaastiishu pie reizes savu pieredzi ar klasiskajiem 900 saabiem. Nupat dikti njeemos kareiz pa sho tirgu un no Zviedrijas atvedu sev maajaas 900 SAABu. Vecaaku un daargaaku kaa shis. Pirmais kur es viilos ir tas ka vinjsh patiesiibaa siikumos ir daudz sliktaakaa staavoklii kaa shis sarkanais LPT modelis. Saliidzinoshi shis eksemplaars ir nupat izripojis no muzeja jo vinjam tieshaam visi siikuminji ir kaartiibaa. Visi kas nav kaartiibaa tiks izstaastiiti un paraadiiti.
Ja kaadu dikti atbaida tas ka durviis ir ruusa, tad tas ir tieshaam smiekliigi, jo pat ideaalam kabrio pa 5500Ls zviedrijaa ar kuru ir braukaajis viens opaps kuram ir noskreejiens 170k un kreesli izskataas taa ka nav neviens vinjos seedeejis ir ieruuseejis spaarns vai kas taads. Durvis var nopirkt pa leetaam naudaam un nomainiit. Taapat kaa haubi. Bet visvieglaak ir braukt ar taam pashaam vecajaam un izdariit to tad kad tas tieshaam ir nepiecieshams - tas nav TIK aciis kriitoshi un nekaada mirstamaa kaite taa nav.
Auto ir tieshaam labs un taada ir vinja cena un ja kaads atrod citu labaaku par shaadu cenu tad graabiet ciet jo daudz taadu tieshaam nav
Nu taa kaut kaa..
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]