ZingZeng rakstīja: Seit es to gan neveletos vismaz pagaidam reklamet, bet ta rupji runajot, iedomajies ciparu eiros, pareizini ar 3 un atnem vienu tukstoti, tad ari busi loti tuvu.
pareekjinaaju,sanaak ka man piemaksaa,lai es njemtu????
ZingZeng rakstīja: Seit es to gan neveletos vismaz pagaidam reklamet, bet ta rupji runajot, iedomajies ciparu eiros, pareizini ar 3 un atnem vienu tukstoti, tad ari busi loti tuvu.
ursis rakstīja:
Ursi, tad jau sanāk ka klasisko mustangu tu pirktu par 125 EUR?
perkons rakstīja:
ursis rakstīja:
noteikti !
tik kas man vinju dos
ursis rakstīja:
perkons rakstīja:
ursis rakstīja:
noteikti !
tik kas man vinju dos
tas pierāda tavu attieksmi pret klasiskām lietām , neatkarīgi kas tas būtu , vai Preslija vinila plate , vai klasiskais auto
sorry par offtopiku , bet kolekcionārs tu nekad nebūsi !
Pavasarii, tobish apriilis maijs, veeleeshos iegaadaaties SAAB 9K, veelams ap 95-96 gadu, ja kas ir labs, luudz piedaavaat. Yukki, kas tur ir ar Tavu senchu auto, jau notirgots???
Taapat ap sho laiku man interesees SAAB 9k OG, jebkaadaa komplektaacijaa, staavoklii, bet... ar cik vien iespeejams veselaaku/ mazizruuseejoshu virsbuuvi.
nu tas ir man to vajadzees
bizenajs rakstīja: nu tas ir man to vajadzees
a 900 OG negribi
Bizenāj, nē nav pārdots, jo nevienam nebija lustes to darīt. Vienreiz nedēļā tas tiek izbraukts, lai neiesūbē Pašreiz pats apsveru iespēju to iepirkt un izmantot ikdienā 9K OG vietā, bet ja nē, tad došu zināt. Līdz pavasarim vēl laiciņš
Magistrs rakstīja: Reku ir īstie SAABi:
reklama.lv/...
Tu gribēji teikt, īstie ševroleti korejas?
šim auto ir ļoti maz sābiskuma...
vienīgais, kas liecina par to, ka tas ir sābs ir atslēga grīdā, panelis un priekšējā reste! vairāk nekā tur no sāba nav...
SAAB 9-3 2.2tdi 1999. meklē jaunu īpašnieku. Melns, labi aprīkots. 225 000km regulāri kopts, apmīļots. 3400LS
Loti vilinoss piedavajums, domaju ka nebus gruti notirgot.
Magistrs rakstīja: Reku ir īstie SAABi:
reklama.lv/...
Ko tas 9-5 dara tai kompānijā????
Foley rakstīja: SAAB 9-3 2.2tdi 1999. meklē jaunu īpašnieku. Melns, labi aprīkots. 225 000km regulāri kopts, apmīļots. 3400LS
njā.. lēti tie 9-3 palikuši..
Sāābs nerulēe. Tas ir īpatņu auto.
visiipatnaakie iipatnji tomeer nav saabisti...
Sābisti ir normāli cilvēki, kuriem saab ir dzīves stils...
Subbis rakstīja: visiipatnaakie iipatnji tomeer nav saabisti...
a kas slikts ir būt par īpatni
turbopiile rakstīja: a kas slikts ir būt par īpatni
Kāpēc slikts?
Nezinite rakstīja:
turbopiile rakstīja: a kas slikts ir būt par īpatni
Kāpēc slikts?
katrā ziņā tas nav pamats lai secinātu, ka saabs nerullē..
runa bija par īpatņiem, kas ir tik īpatnēji, ka nekur nerod sev mieru un kasās un kasās visur par visu un visiem un visur saredz ienaidniekus un sazvērestības, kas ir cieši saistītas ar konkrētu auto markām
sinhro rakstīja: Sāābs nerulēe. Tas ir īpatņu auto.
nu no šī es tik izmeļošus skaidrojumus neguvu..
bet Tevis nosuktajiem komunistiem/ mormoņīem ar saabiem maz sakara..
komunisti/mormoņi
PS atvainojos auto pārdevējiem - laižos uz sviesta topikiem
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]