Hirsch! Man nav!!!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nezinīt, cik tad zirdziņu bija, kādi 150? Un kā pārējiem?
Ieri!
Tev ir visvairāk!!!!!
Par pārējo vēsture klusē
ai, man nevajag, lai man visvairaak.. gribu zinaat arii cik paareejiem!
mani brīvlaistie poniji acīmredzot ganās plašajās Papes pļavās kopā ar brīvajiem meža zirgiem
Punkts, vai nu tālāk uz Sviestu vai pa tēmu pls skat. subj.!
Es ar visu savu AT dabūju tos lpt nepieciešamos 170 lopiņus ārā.
Gunjam bija precīza prognoze par to, kas notiks, kad uzzināšu visu patiesību par sava auto zirgiem. (SaaBer, sorre, nesanāca tā, ka man nekas par to nebūs). Jau piezvanīju uz servisu un uzzināju, kas viss man tagad būs jāmaina
Viss Yukki, klusēju.
lūdzu !!! Varu vēl , bet Yukki dusmosies .
Paskatījos raļļa rezultātus un ... atguvu sirdsmieru - ko stipram padarīsi ?!! Eh, ja man būtu 230 ...!!
atradu beidzot kaadu kam ir kaa man
images.cardomain.com/member_images/11/web/419000-419999/419172_6_full.jpg
mosh man ar no karbona jaauztaisa un lampinjas klaat lai redz ka worko un teiksim subam 1 lielu sarkanu pogu
vechi, a cik precizi jus zinat savu autinju masu, lai minet cik tiem ir zirgu? [addsig]
Vetal Parasti au visi vadaas peec tehpases, bet ir iespeeja to (nu arii aptuveni) noteikt - nosveert uz svariem pie metaalluuzhnu uzpirceejiem! Ja taada interese! [addsig]
Vot es tieshi par to runaju Vai kads ir bijis uz svariem pirms zirgu saskaitishanas?
Kautgan atshkiriba droshivien nebus lielaka par 3-4%...[addsig]
nopirku gonshchika cimdinjus! apakshaa un uz nagiem taada kaa aada nesliidosha un augshaa staipiigs materiaals, ap lociitavu ljipuchka savelkamaa - baigi labi kjer pie stuures!
-2 sekundes "333" trasei [addsig]
Trasē toč būtu noderējuši, jo vienā brīdī stēre izslīdēja mazliet un forša izjūtas bija
H6
es te domaaj ziemaa taapat prasaas peec cimdiem reizeem auto un tieshi naaks virsuu visas saansliides kad jaamet stuuri pa pus sekudni citaa virzienaa - mosh noder 2Ls 1 rallists ar esot panjeemis ko pa pilseetu mochiit
2 Ls?!!!! Es panemshu tikai lai vypendritsya Kur? [addsig]
plaza smuki sarkani tagad sarkanu kombindzonu vaig!
kada nafig plaza? kopa ar amortizatoriem vai? [addsig]
taapate. tur akjus, sveces, elljas ar tirgo
home.delfi.lv/legers/9kbody.jpg izskataas jau nikns.
Visual Tuning
Tunings
She var patecinat mazliet siekalas
www.abbottracing.com/2002/index.htm