Tunings

She var patecinat mazliet siekalas

www.abbottracing.com/2002/index.htm

< 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 35 >
vaarstu iztiiriiju, pluusma tur labaaka, bet spiediens iet garaam pie kolektora :/

BET ko es sashtelleeju. blowoff valve!!! karoche nonjem nost tur kur vinjsh pievienojaas trubai uz turbiinu no gaisa filtra, to caurumu aizdara ciet un blowoff paveersh pa labi teiksim... buus bildes. skanja pa 3 kvartaaliem kad shnjaac

home.delfi.lv/legers/boost.jpg ieliku... tagad gaidu kad alumiinija plaaksniitee sadariis caurumu un montees tajaa iekshaa. parcik gar kolektoru laizh garaam 1.1-1.2 bar max esmu nofikseejis, bet ielas auto tas nav slikti.
Šodien piefiksēju sekojošo: 9000 CS virsbūve, tumši zaļš, diski vismaz 17 šķita, ja ne vairāk un priekšā visa lēcu optika, t.sk. pagriezienlukturīši bija ar dzidrinātajiem stikliņiem! Nebija laika piestāt kārtīgi to brīnumu nopētīt, bet, kad braucu atpakaļ, tas jau bija aizlidojis!
An2 teica, ka tiek taisiitas leecu lampas 9000! Vareetu buut ka jau kaut kas ir gatavs![addsig]
es redzeej vienam leecu lampas alfaa staaveeja. diski shkjeit bija AZEV. lampas esot no renault
es tieshi taga lieku xenonus un tas lecas varetu but aktuali !!!

kur lai uzzinu kur tadas vai no kadas citas firmas auto der ???

a vienu vardu sakot man tas lecas vajag
Vot vot es arii vienu tumshu 9k maniiju ar diivainiem pagriezienu lukturiem, varbuut, arii pashu optiku, tipa no saaniem tik redzeeju kaa aizbrauc . . .
Labrīt! Sakiet,LUKTURU MONSTRI, vai 900 OG arī var ksenonu ieinstalet?? Cik tādi prieki var maksāt??[addsig]
Nostiprini no sakuma jumtu un pec tam doma par xenoniem
Hmm! Kas tad jumtam ir par vainu?? [addsig]
lai neaizbrauc kad uzliksi xenonus
Ah Tu par to??? Bažam naf pamata, man ir vairāki Jumti rezervē!!! Bet ja nopietni, tad kaut kāda runa pa 150Ls gāja.....tas ir par visu komplektu???[addsig]
Prasi Yukki - vish gan pec nedeljas tik bus atpakalj faterlandee. Kut kur uz chukotku aizbraucis
Snows, manupraat par Ls 170 njeem, komplektaa divi bloki un divas lamas ar vadiem . . .
tieshi taa

redzes cik pa ielikshanu paprasis

a tiek komplekti ir universāli, vai tik priekš 9k????[addsig]
liekas ka unisex

es nemu ar H1 lampam

SaaBeR: kur njeem koa ? bet taas leecu lampas tur prasiija nopietnu paarbuuvi. labu laiku esot tapis tas ar renault optiku.
home.delfi.lv/legers/turbo.jpg turbo agregaati final stadijaa. beidzot viss sashtelleets. izskataas mazliet peec audi priboriem, bet kopumaa smuki un noderiigi. jau tagad skaidrs ka ar 98ultima kachaa augstaak kaa ar 95E [addsig]
un kas notiek, ja nospiež kādu no tām podziņam????
iedegas zilie ugunji
nitros ibio
< 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 35 >

Lasītākie raksti

Jaunie raksti