jautaajums! - Forums - iAuto

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Vai kāds zina, kāpēc vakar izbraucot no Rīgas uz Jelgavu uz Vienības gatves bija TĀDS SASTRĒGUMS? Apbraucu caur Mārupi, tāpēc neuzzināju, kas tur īsti bija.

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Man jautājums fiziķiem: kur ir siltāk- neapkurināmas autostāvvietas 1.stāvā vai pagrabstāvā?

Tu kantorī tagad par autostāvvietas termometru piestrādā?

Teorētiski apkakškā jo mazāk izpūš

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

spainis rakstīja: Nebraucu no Pļavniekiem līdz centram caur Liepāju. :0

Konkrētā probza ir mājās ar apkures sistēmu, nevis automašīnu. Gadījumā, kad elektrība beidzas, sūknis, kas dzen ūdeni pa apkures sistēmu apstājas, katls pilns ar malku un sāk vārīties. Vajag normālu upsi, kas to 40 W sūknīti kādas trīs stundas varētu pagriezt.

Diemžēl com lapas darbā nevaru redzēt, mājās apskatīšu.

Bet man liekas, ka problēma ir akumulatora lielumā, nevis upsī, tāpēc arī domāju par papildus akumulatora pieslēgšanu.

Energolukss Latvijā (Rīga, Aizkraukles ielas rajons -) paši lasa upšus un vari nospecificēt ja ko vajag....

www.energolukss.lv/...

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

vai ir pilnmēness vai man kautKas uz loga netas?

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Nē, skaists pilnmēnes. Spožs.

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Kādam nav paziņas Laivu namā?

Vēlme nopirk laivu, varbūt var sarunāt atlaides

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja: Kādam nav paziņas Laivu namā?

Vēlme nopirk laivu, varbūt var sarunāt atlaides

Kādu gribi? Maziņu, vai kārtīgu motoreni? Ja kārtīgu motoreni, tad ir paziņa, kas tādas taisa.

0 0 Atbildēt

Piepūšamu, 3 vietīgu, līdz 3m garu, lai var uzkabināt 4zs motoru.

Lielu laivu nav, kur glabāt

Skatījos uz

www.laivunams.lv/...

0 0 Atbildēt

Mans paziņa taisa šitās laivas: www.balticpowerboat.com/...

Nav tas, kas Tev vajadzīgs.

eid Reģ.: 08.01.2007
0 0 Atbildēt

spainis rakstīja: Mans paziņa taisa šitās laivas: www.balticpowerboat.com/...

Nav tas, kas Tev vajadzīgs.

vēlmes mazliet atšķirās no piedāvājuma!!!

atšķirība ir gan ārējā veidolā un pielietojumā, gan nullēs...

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja: Piepūšamu, 3 vietīgu, līdz 3m garu, lai var uzkabināt 4zs motoru.

Lielu laivu nav, kur glabāt

Skatījos uz

www.laivunams.lv/...

hmm... tas laivas tak ir piepushamas un kad izlaizh gaisu var ievietot auto bagazhnieka vai kur citur. laiva vietas nekad nav par daudz! tai linka redzamajai laiva 4Zs motorits bus par mazu. jarekjina 20-25kg uz 1Zs no kopejas masas tobish Tevi un pasazhierus ieskaitot savadak tas motors tiks kauts nost.

Pats pirkshu Honda gan laivu gan motoru bet nemsu 4metrigu laivu un 20Zs 4taktu motoriti lai nav jajaucas ar tam ellam.

piparinjs Reģ.: 14.04.2005
0 0 Atbildēt

par riepam zinu kad kadu pusgadu atpakal I&G lugazu sesi nema riepas ja labs karkass par kaut ko maksaaja. Tas ir pieganiibu dambja kad brauc uz ostu.

0 0 Atbildēt

snow rakstīja:

hmm... tas laivas tak ir piepushamas un kad izlaizh gaisu var ievietot auto bagazhnieka vai kur citur. laiva vietas nekad nav par daudz! tai linka redzamajai laiva 4Zs motorits bus par mazu. jarekjina 20-25kg uz 1Zs no kopejas masas tobish Tevi un pasazhierus ieskaitot savadak tas motors tiks kauts nost.

Pats pirkshu Honda gan laivu gan motoru bet nemsu 4metrigu laivu un 20Zs 4taktu motoriti lai nav jajaucas ar tam ellam.

To, ka 1zs uz 25 kg jārēķina zinam, bet mums jau tikai no viena niedru pudura uz otru aizbraukt, lai nav jāvingro ar airiem. Slēpot negrasamies un s vetjerkom arī nevajadzēs

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Jautājums - vai csdd ir kaut kāda lapa, kur es varu apskatīties, līdz kuram datumam ir derīga TA un vai vispār ir?

eid Reģ.: 08.01.2007
0 0 Atbildēt

Graberis rakstīja: Jautājums - vai csdd ir kaut kāda lapa, kur es varu apskatīties, līdz kuram datumam ir derīga TA un vai vispār ir?

vai vienkāršāk nav ielūkoties auto vējstikla labajā apakšējā stūrī?!

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Graberis rakstīja: Jautājums - vai csdd ir kaut kāda lapa, kur es varu apskatīties, līdz kuram datumam ir derīga TA un vai vispār ir?

Ja ne savam gribās uzzināt, tad var piezvanīt uz maksas tel. vai aizsūtīt īsziņu.

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Ta nē - mocim esu pasējis TA uzlīmi. Atceros, ka kaut kāds maijs bija, bet kurš tieši hvz. A no CSDD maksas īsziņā atnāca vispār kaut kāds nesaprotams sviests.

GRABL Reģ.: 12.03.2006
0 0 Atbildēt

vai kāds nezin , cik zs ir 2,3 16v motoram bez turbīnas... SAAB 9000 ?? paldies.

0 0 Atbildēt
Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Kas vakar/šodien noticies Rīgā? Pilni pakši CP - gan krustojumos mēģina sajaukt kārtību luksoforu vietā, gan tāpat dažus liek malā par kautko, gan vienkārši pāris viaduktos tusējas bez mērķa? Uz ko akcija, kāds tiek izvadīts vai ķeram kko?

svamen Reģ.: 09.10.2006
0 0 Atbildēt

!!?!??!??!?!??!!!?!??!?!?!

the666thpope Reģ.: 16.03.2006
0 0 Atbildēt

GRABL rakstīja: vai kāds nezin , cik zs ir 2,3 16v motoram bez turbīnas... SAAB 9000 ?? paldies.

150 zs laikam bija...

oskarsk Reģ.: 09.02.2002
0 0 Atbildēt

To: Graafs

Ko tieši uzliki savai ļotenei no Hirsha? Cik tad lopus tagad vadi?

Subbis Reģ.: 23.01.2004
0 0 Atbildēt

Vai tie caurumi pie jumta zem durvju gumijaam 9000shajam skaitaas jumta bagazhnieka Fix Pointi?

0 0 Atbildēt

Subbis rakstīja: Vai tie caurumi pie jumta zem durvju gumijaam 9000shajam skaitaas jumta bagazhnieka Fix Pointi?

jep

Lasītākie raksti

Jaunie raksti