Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
Musu ekipazai negaja labi,nebija musu diena,toties parejie komandas biedri turejas brasi,lai gan mandomat ari vini vareja daudz labak
.
Kartejo reizi aktuals jautajums,kas parstaves Klubu pedeja sezonas posma 31.dec.,cik sapratu Gatis un Guntis ir gatavi,parejas divas ekipazas ne parak,tamdel meklejam godpilnos cinitajus,kas velas kaut pameginat!
Graberis rakstīja:
Hirsch rakstīja: 80.232.169.5/...
Dārgi, bļin, 25-30 laši
Nu tad taisi pats
Vai Tu pa piecīti esi gatavs strādāt kādu stundu vai vairāk un vēl izmantot savas zināšanas,telpas par kurām jāmaksā īre ,elektrība utt., iekārtas kuras varbūt maksa ap vairākiem tūkstošiem ls vai eiro??
Painteresējies cik šāds pasākums maksā Vakareiropā....Pat turienes iedzīvotāji ar savām algām apdomā šīs izmaksas (sākot no 150eur/h) pirms dod savu ūberpepelacu remontā.
Yukki rakstīja: man sak rasties jautajums,kas ir Ziedoniz ?
Musu ekipazai negaja labi,nebija musu diena,toties parejie komandas biedri turejas brasi,lai gan mandomat ari vini vareja daudz labak.
Kartejo reizi aktuals jautajums,kas parstaves Klubu pedeja sezonas posma 31.dec.,cik sapratu Gatis un Guntis ir gatavi,parejas divas ekipazas ne parak,tamdel meklejam godpilnos cinitajus,kas velas kaut pameginat!
Labvakar!Kā jau iepriekš minēju,es labprāt pieteiktos......
Piektdienis rakstīja:
Sviestc rakstīja:
Yukki rakstīja: man sak rasties jautajums,kas ir Ziedoniz ?
Musu ekipazai negaja labi,nebija musu diena,toties parejie komandas biedri turejas brasi,lai gan mandomat ari vini vareja daudz labak.
Labvakar!Kā jau iepriekš minēju,es labprāt pieteiktos......
Malacis
Neiebilstu !
Redz,kur labi. Šefs neiebilst.
turbopiile rakstīja: jums laikam abiem uzprogramēts speciāls vienam otra komentāru meklēšanas softs..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dex un Hamm, nu kāpēc negācijas jāpietaisa visos topikos, cieniet taču nedaudz citus lasītājus.
Yukki rakstīja: Sviest, es kā SAAB Kluba rallija komandas otrs "vadonis" arī neiebilstu un domāju, ka pārējiem 4 mūsu komandas "vadoņiem" nekas nebūs iebilstams.
Paldies par uzticību. ![]()
sajuta tada ka puse no autovaditajiem afrika tiesibas likushi
Tā interesants (sviestmaize) piedāvājums!
~819 panelis,
430 spilvens
444 spilvens
290 bloks
368 veel kaut kaaads bloks
aaa par katru sixnu 175 veel
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kas tur veel vareetu izliist????????
Vai veerts?
ZingZeng rakstīja: Vai nebutu vieglak to pajautat E&S ?
Super auto tas saobabs. Airbagi paši no sevis izšaujas ![]()
![]()
Pameklē lietotas detaļas,Ansi Tūdaliņ.
TaBu rakstīja: Incanti - cik izmaxās paneļa nomaiņa, un vai vērts tāds izšāvis 9-3, kādas paredzamās problēmas???
Tā interesants (sviestmaize) piedāvājums!
ss.ss.lv/...
Bet panelis un salona plastmasas izskatās kā 1992. gada Vectrai.
visā visumā smuki,teiktu onkulis no Kuldīgas rajona ciema.
turbopiile rakstīja: piekrītu slumpīša onkulim no kuldīgas, ja kas patīk man tajos pec 2003 g. 9-3 ARC un vektoros, tas tas ir salons, īpasi panelis..
Izvietojums,varbūt, neslikts. Bet, nemoderns jau nu toč un plastmasa jau nu konkrētā lētā. Vismaz bildē toč.