Divu "BMW" autoavārijā uz šosejas Tīnuži-Koknese cietuši trīs cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.jūnijs 2015 10:50

Šorīt uz šosejas Tīnuži-Koknese notikusi divu vieglo automašīnu "BMW" sadursme, negadījumā cietuši trīs cilvēki.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, negadījums noticis Ogres novadā, šosejas 39.kilometrā.

No negadījumā cietušajām automašīnām glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvojuši divus cilvēkus, bet vēl viens cietušais no spēkrata izkļuvis paša spēkiem. Pēc cietušo atbrīvošanas tie nodoti mediķu aprūpē.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, negadījuma vietā ir ierobežota satiksmes kustība.

Arī vakar līdzīga VUGD palīdzība bijusi nepieciešama Saldus novadā, kur glābēji no kokā ieskrējušas automašīnas palīdzēja atbrīvot cietušu autovadītāju.

Plkst.21.10 tika saņemta informācija, ka Saldus novada Kursīšos automašīna iebraukusi kokā un cietušais autovadītājs nespēj no tās izkļūt. Kā informēja Valsts policijā, vietējās nozīmes ceļa Silaiņi-Kursīši devītajā kilometrā automašīna "Nissan Primera", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Cietušais autovadītājs nogādāts slimnīcā.

Vakar pēcpusdienā Smiltenes novadā kāds autovadītājs nav ticis galā ar sava spēkrata vadību un tas iebraucis dīķī. Negadījums noticis ap plkst.17.30 Smiltenes novada Variņos.

Glābēji automašīnu, kurā cilvēku vairs nav bijis, no dīķa izvilkuši.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
p.s. 7.jūnijs 2015 2:50
5 2 Atbildēt

Uzliekat fotoradarus varbūt šoferi piebremzēs.

lynx 7.jūnijs 2015 9:46
4 1 Atbildēt

Es vakar tieši šim negadījumam braucu garām, ap plkst 7.20 kad glābēji jau abus auto bija sagriezuši, viena ātro brigāde jau bija aizplēsusi uz Rīgu, otra stāvēja notikuma vietā, pēc drausmīgajiem bleķiem padomāju ka kāds nav izdzīvojis, bet nu prieks lasīt tikai par cietušajiem,vēlu lai ātrāk atlabst. Skats bija vienkārši drausmīgs, frontāla sadursme ar "puspurniem", abu šoferu puses bleķi piemīcīti gandrīz līdz sēdekļa malai...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti