papildināts: Traģiskajā motociklista avārijā iespējams iesaistīts trolejbuss; lūdz atsaukties aculieciniekus 19

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 31.augusts 2015 13:12

Valsts policija (VP) neizslēdz, ka pagājušās nedēļas nogalē Rīgas centrā notikušajā traģiskajā avārijā, kurā gāja bojā motociklists, bijis iesaistīts trolejbuss.

VP preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA pastāstīja, ka svētdien plkst.8.20 Brīvības un Stabu ielas krustojumā nenoskaidrotos apstākļos notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bija iesaistīts motocikls "Kawasaki" ar valsts reģistrācijas numuru TD 3197. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām mira 1988.gadā dzimušais motocikla vadītājs.

Iespējams, ka motociklistu notrieca kāds transportlīdzeklis. Tāpat nav izslēgts, ka šajā negadījumā bijis iesaistīts trolejbuss, norādīja Anučins.

Kā aģentūrai LETA norādīja uzņēmuma "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis, VP tiks sniegta visa nepieciešamā informācija, tostarp arī transporta līdzekļos iebūvēto videokameru ieraksti, ja tādi tiks lūgti. Zaķis gan pagaidām nevarēja norādīt, par kura maršruta trolejbusu patlaban varētu būt runa, tomēr Zaķis norādīja, ka uzņēmuma dispečeri un VP cieši sadarbojas.

Visi tuvumā esošo videonovērošanas kameru ieraksti tiks izpētīti, taču papildus tam policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa kādu no tālruņa numuriem: 26 653 638, 67 086 961, 67 086 942 vai 67 219 705.

Notikuma aculieciniekus meklē arī bojāgājušā draugi un tuvinieki. "Avārijā uz Brīvības ielas gāja bojā mūsu draugs! Lūgums atsaukties visus lieciniekus, it īpaši smilšu/brūnas krāsas "BMW X5" vadītājam, kurš centās palīdzēt un sekot iespējamajam vainīgajam! Ja redzēji kaut ko šorīt laikā ap 08.00 uz Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Stabu ielai, lūdzu atsaucies, raksti vai zvani 28349989, 26603629, vai griezies policijā! Nepaliec vienaldzīgs, jo šorīt ir pārtrūkuši kāda jauna cilvēka sapņi, cerības un fantastisks smaids," vēstīja ieraksts sociālajos tīklos.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 31.augusts 2015 12:40
19 3 Atbildēt

Nu re - tikai frontālā triecienā un tikai daļa kaut ko tur uzrāda... Un kā ar elektronisko spidometru?

Pie cik liela G? Tas ir blakusefekts vai specializēts inženierrisinājums? Kas ar triecienu no aizmugures, sāna?

Un kā tieši spidometrs norādīs uz otru (ja tāds bija) iesaistīto CSNg, kurš "nezkāpēc" no notikuma vietas notinās... Kāpēc notinās?

Palaidniex 31.augusts 2015 12:07
14 0 Atbildēt

P.S. tu patiešām esi 250% pārliecināts, ka pilnīgi visi spidometri saņemot dajebkāda veida triecienu pilnīgi 250% nofiksē ātrumu trieciena brīdī? Visiem auto, kas pabijuši sadursmē būu jāmaina spidometri, jo tie taču precīzi noķīlējuši... Pie kam trieciens nav spējis izmainīt šautriņas stāvokli...

Pat ja tā - nu būs nofiksējies uz "mo" spidometra 47 vai 58 km/h - un? ko tālāk?

ak 31.augusts 2015 14:29
14 0 Atbildēt

Lai ka tur arī bija, patiesība ir jāzina. Es tikai nesapratu tekstu, ka X5 centās sekot vainīgajam. Kurš ir tāds trolejbuss, kurš varēja aizbēgt no X5 ???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti