Avārijās Latvijā cietuši 19 cilvēki; pieķerti 413 atļautā braukšanas ātruma pārkāpēji 2

 
Nozare.lv | 5.septembris 2015 8:28

Vakar avārijās Latvijā ir cietuši 19 cilvēki, bet ceļu satiksmes negadījumos ir izdevies izvairīties no bojāgājušajiem, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar uz Tallinas šosejas, pie Salacgrīvas, kur notiek plaši remontdarbi, saskrējās 1991.gadā dzimuša vīrieša vadītā smagā automašīna "Scania" ar piekabi un 1962.gadā dzimuša vīrieša vadītais ceļu remontdarbu transportlīdzeklis.Avārijā cieta trīs cilvēki - 1979., 1962. un 1988.gadā dzimuši vīrieši, bet negadījuma apstākļus policija vēl noskaidro.

Salaspilī, Celtnieku ielā 3, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos cieta motociklists, 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Arī Rīgā, Lokomotīves ielā, avārijā cieta motociklists - tur saskrējās automašīna "Toyota", kuru vadīja 1952.gadā dzimusi sieviete, un motocikls "Honda", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Pēcpusdienā Tukumā, Kurzemes ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis un 2013.gadā dzimis zēns, kuri kā pasažieri brauca satiksmes autobusā, krita un guva traumas pēc tam, kad autobusa vadītājs, 1953.gadā dzimis vīrietis autobusu strauji apturēja pie gājēju pārejas.

Savukārt Rīgā, Čaka ielā, avārijā iekļuva automašīna "Volvo", kuru vadīja 1983.gadā dzimusi sieviete, un automašīna "Mini", kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Tāpat Valsts policija vakar Latvijā noķērusi 413 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus.

Visvairāk atļautā braukšanas ātruma pārkāpēju noķerti Rīgas apkārtnē - 264, kam seko Zemgale - 74, Latgale un Vidzeme - pa 30, un Kurzeme - 15.

Policija vakar noķērusi 13 autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies reibumā. Rīgas apkārtnē noķerti pieci iereibuši autovadītāji, Zemgalē - četri, bet Kurzemē un Latgalē - pa diviem.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 76 avārijas, kurās cieta 19 cilvēki. Visvairāk avāriju un cietušo - attiecīgi 33 un 9 - fiksēti Rīgas apkārtnē.

 
Visi komentāri
 
imantietis 6.septembris 2015 8:12
0 0 Atbildēt

Kad vienreiz policija beigs tikai sēdēt krūmos ar radariem?Darbdienu ritos uz Jūrmalas gatves viadukta virzienā uz centru 'tads bardaks ap 7.50 sākas katru ritu dēļ agresiviem braucējiem,kas veido 3.joslu un bloķē gan tramvaju satiksmi,gan normālā rindā pēc tam spraucas-tur no soda naudām bagāti uzreiz kļūtu,jo ar katru ritu to pārkāpēju arvien vairāk rodas.Un labums kārtigiem braucējiem arī būtu,nevis šī tizlā lielišanās 413 ātruma pārkāpēji noķerti!

Juris 6.septembris 2015 12:21
0 0 Atbildēt

Katru rītu braucu pa šoseju Rīga-Bāuska caur Ķekavu . Satiksme briesmīga - daudzi skrien kā nenormāli apdzen bīstamājās vietās un ar lielu ātrumu nessās cauri Ķekavai. Es nekad neredzēju Ķekavā policiju ap pulkst. 7iņem no rīta. Daudzi pārkāpēi to izmanto. Ir arī daudzi kas vēlkās un provacē uz abdzīšanu. Ja nemāki braukt ar maksimāli atlauto ātrumu sausajā laikā pa labu ceļu, tad sēdi mājas un netraucē citiem.apdzīvotajas vietās gan lūdzu neskrien un piebremzē aizdomīgajās vietās un pie gājēju pārejas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti