Dobeles novadā pie skolas notriekts zēns, kurš notikuma vietā miris 43

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.septembris 2015 12:24

Vakar no rīta Dobeles novadā pie kādas skolas ar automašīnu notriekts mazgadīgs zēns, kurš notikuma vietā gājis bojā.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, negadījums noticis pirms plkst.8 Dobeles pagastā, pie Lejasstrazdu sākumskolas. 1979.gadā dzimis vīrietis ar pikapu "Chevrolet Silverado" braucis pa vietējas nozīmes ceļu virzienā uz Lejasstrazdu centru, kad uz gājēju pārejas iznācis 2008.gadā dzimis zēns.

Šoferis puiku laikus nav ieraudzījis, jo viņš esot pēkšņi iznācis no aizsega - stāvoša mikroautobusa. Zēns notikuma vietā gājis bojā.

Vakar Kuldīgā divu vieglo automašīnu sadursmē cietusi šogad dzimusi meitenīte un apmēram 55 gadus veca sieviete.

Piektdien ap plkst.15 Kuldīgā, Mucenieku ielā, 1948.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel Zafira", nepamanīja pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Mazda", kuru vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete. Rezultātā notika abu automašīnu sadursme, kurā cieta automašīnas "Mazda" pasažieri - šogad dzimusi meitenīte un 1959.gadā dzimusi sieviete. Abas cietušās tika nogādātas slimnīcā.

Jūrmalā, Bauskas ielā, vakar 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Caddy", izraisīja sadursmi ar automašīnu "Mercedes Benz". Negadījumā cieta "Mercedes Benz" pasažieris, 1992.gadā dzimis vīrietis, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Piedrujas ielā, vakar ap pusdienlaiku apgāzās 1980.gadā dzimis motociklists. Viņš tika nogādāts slimnīcā.

 
43 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 12.septembris 2015 18:29
20 2 Atbildēt

Ja pirms gājēju pārejas pie skolas ir pieparkots busiņš, autovadītajam jābūt 18x piesardzīgākam. Tas nav attaisnojums. Csn 159. Un 160. Punktu ignorēšana ir kļuvusi par ikdienu. Visiem kaut kur baigi jāskrien... Ko nokavēsiet savās dzelzs lamatās?

Palaidniex 13.septembris 2015 22:23
18 1 Atbildēt

Oi, oi, oi kā aizsvilies!

Vēl pamelo par to, kā izkāpjot no auto Tev VIENMĒR ir atstarotājs!

Vēlreiz atkārtoju nobraukt gājēju uz pārejas 99,999% ir vadītāja vaina.

Auto uztic tikai tiem, kas spēj iemācīties CSN un apliecināt zināšanas VALSTS eksāmenā! Pie kam cilvēki var kļūdīties un primārais vadītāja uzdevums ir rīkoties maximāli tā, lai neciestu neviens mazak aizsargatātos īpaši izceļot! Vai tiešam neatceries KĀ jārīkojas ar auto TUVOJOTIES pārejai? Ja vainīgi tikai gājēji - nodod savu apliecību tivakajā CSDD nodaļā, jo dzīves eksāmenu par CSN ievērošanu nespēj izturēt! Mēs visi mazliet pārkāpjam, BET ir jāspēj uzņemties atbildību par savu rīcību!

Ar to mūsdienu sabiedrībā ir visšvakāk...

Nāvējoši uzbraukt bērnam diennakts gaišajā laikā uz gājēju pārejas pie skolas - tas ir pārkāpums vainu pastiprinošos apstākļos un jāspej uzņemties par ko tādu atbildību!

mamma 12.septembris 2015 17:27
14 5 Atbildēt

Vai šoferis nevarēja paredzēt, ka var izskriet bērns ....Nožēlojamais tips!!! Līdzjūtība tuviniekiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti