Jaunieši avarē un iznīcina 100 000 eiro vērto Tesla Model S 9

 
iAutolv | 12.maijs 2016 7:16

Pieci jaunieši no Vācijas pilsētas Pullahas piedzīvojuši smagu avāriju ar elektromobili Tesla Model S, kas piederēja autovadītājas tēvam.

Avārija notikusi Ikingas pilsētas tuvumā pēc tam, kad astoņpadsmitgadīgā autovadītāja ceļa līkumā zaudējusi kontroli pār 700 ZS jaudīgo spēkratu – automašīna noslīdējusi no ceļa, apmetusi kūleni un pēc 25 m lidojuma piezemējusies uz riteņiem.

Visi pieci jaunieši no sadauzītā vraka izkļuvuši saviem spēkiem. Lai gan dzīvības briesmas nevienam no viņiem nedraud, trīs no ātruma cienītājiem būs spiesti uzturēties slimnīcā.

Automašīna piederējusi neveiksmīgās autovadītājas tēvam. Kā informē policija, 100 000 eiro vērtais elektromobilis ir pilnībā iznīcināts.

Tikai dažas nedēļas pirms tam kāda sieviete ar Tesla Model S avarēja Abensbergas tuvumā, ietriecoties ceļa joslas atdalošajās barjerās (apakšējais attēls). Arī šajā gadījumā automašīna būs jānoraksta, bet autovadītāja guvusi vieglus ievainojumus. 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Z 12.maijs 2016 11:02
29 0 Atbildēt

Tā ir, ka pieredzes maz, bet smadzeņu vēl mazāk. Vismaz Teslas drošības reitingi ir redzami - mašīna sapērta, apmests kūlenis un pieci cilvēki paši izlien saviem spēkiem.

Kanibaals 12.maijs 2016 11:14
13 2 Atbildēt

Tur īpaši jāpacenšas ņemot vērā, ka auto ir stabilitātes sistēmas un glābj kas glābjams līdz pēdējam momentam. Bet tas protams arī pašam vadītājam liek domāt, ka ir spicais braucējs līdz realitāte ķer.

anonimikis 12.maijs 2016 11:29
13 0 Atbildēt

apmests kūlenis un pat neviens stikls nav ieplīsis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti