Traģiskā avārija Talsu novadā prasījusi arī trešās jaunietes dzīvību - viņa slimnīcā mirusi 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.jūnijs 2016 8:56

Vakar Talsu novada Ģibuļu pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājuši trīs jaunieši.

Negadījums noticis ap plkst.20.32 ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga, tajā 1997.gadā dzimušas jaunietes vadītā automašīna "Toyota Yaris" nobraukusi no ceļa un apgāzusies.

Notikuma vietā bojā gājuši divi 2000.gadā dzimuši puiši, bet pati autovadītāja smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām mirusi.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane aģentūrai LETA pastāstīja, ka policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu avārijas iemeslus, izmeklēšanā noskaidros arī to, vai autovadītāja pie stūres nav atradusies alkohola reibumā.

Autovadītājas atbrīvošanai no automašīnas vraka bijusi nepieciešama glābēju palīdzība. Savukārt puiši avārijas brīdī bija izmesti no auto, kas liecina, ka, visticamāk, viņi nebija piesprādzējušies.

Savukārt Jelgavas novada Lielplatones pagastā, alkohola reibumā esošs vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz C200", nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās kokā. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tukumā, Spartaka ielā, 2008.gadā dzimis zēns braucis ar velosipēdu un nav pārliecinājies par kustības drošību, kā rezultātā uzbraucis priekšā esošajai automašīnai. Zēns pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 253 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā - 105. Zemgales reģionā noformēti 47 protokoli, Vidzemes reģionā 43 protokoli, Latgales reģionā 39 protokoli, bet Kurzemes reģionā - 19 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti deviņi šoferi - pa trim Rīgas, Vidzemes un Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar 12 cietušajiem un diviem bojāgājušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 28 negadījumi ar četriem cietušajiem.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 14.jūnijs 2016 13:24
6 3 Atbildēt

Talsu un Talsu rajona ceļi ir katastrofāli, pat pieredzējušam braucējam grūti manevrēt!

Savā izmeklēšanā atbildīgās personas ceļu uzturēšanā neaizmirstiet!!!

sviesc 14.jūnijs 2016 14:20
5 3 Atbildēt

policijai vajadzeetu paarbaudiit vai pie vainas nav kaads asmens celja segumaa. tiko tak bija zinja, ka ljaundaris bij asfaltaa dzelzi iedzinis. ja nemaldos tai pashaa Gibulju pagastaa.

smiegs 14.jūnijs 2016 13:35
3 2 Atbildēt

Talsu ceļi ir ok var lidot...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti