Traģiskā avārija Talsu novadā prasījusi arī trešās jaunietes dzīvību - viņa slimnīcā mirusi 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.jūnijs 2016 8:56

Vakar Talsu novada Ģibuļu pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājuši trīs jaunieši.

Negadījums noticis ap plkst.20.32 ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga, tajā 1997.gadā dzimušas jaunietes vadītā automašīna "Toyota Yaris" nobraukusi no ceļa un apgāzusies.

Notikuma vietā bojā gājuši divi 2000.gadā dzimuši puiši, bet pati autovadītāja smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām mirusi.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane aģentūrai LETA pastāstīja, ka policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu avārijas iemeslus, izmeklēšanā noskaidros arī to, vai autovadītāja pie stūres nav atradusies alkohola reibumā.

Autovadītājas atbrīvošanai no automašīnas vraka bijusi nepieciešama glābēju palīdzība. Savukārt puiši avārijas brīdī bija izmesti no auto, kas liecina, ka, visticamāk, viņi nebija piesprādzējušies.

Savukārt Jelgavas novada Lielplatones pagastā, alkohola reibumā esošs vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz C200", nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās kokā. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tukumā, Spartaka ielā, 2008.gadā dzimis zēns braucis ar velosipēdu un nav pārliecinājies par kustības drošību, kā rezultātā uzbraucis priekšā esošajai automašīnai. Zēns pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 253 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā - 105. Zemgales reģionā noformēti 47 protokoli, Vidzemes reģionā 43 protokoli, Latgales reģionā 39 protokoli, bet Kurzemes reģionā - 19 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti deviņi šoferi - pa trim Rīgas, Vidzemes un Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar 12 cietušajiem un diviem bojāgājušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 28 negadījumi ar četriem cietušajiem.

 
Visi komentāri
 
es 14.jūnijs 2016 13:24
6 3 Atbildēt

Talsu un Talsu rajona ceļi ir katastrofāli, pat pieredzējušam braucējam grūti manevrēt!

Savā izmeklēšanā atbildīgās personas ceļu uzturēšanā neaizmirstiet!!!

Vietējais 14.jūnijs 2016 17:56
1 0 Atbildēt

Tas posms ir ar salīdzinoši jaunu asfaltu

.. 15.jūnijs 2016 13:07
0 0 Atbildēt

Stulbs Tu esi, noskaidro vispirms, kur notika avārija. Avārija notika taisnā, labi pārredzamā ceļa posmā, ar labu asfaltu.

smiegs 14.jūnijs 2016 13:35
3 2 Atbildēt

Talsu ceļi ir ok var lidot...

sviesc 14.jūnijs 2016 14:20
5 3 Atbildēt

policijai vajadzeetu paarbaudiit vai pie vainas nav kaads asmens celja segumaa. tiko tak bija zinja, ka ljaundaris bij asfaltaa dzelzi iedzinis. ja nemaldos tai pashaa Gibulju pagastaa.

imzz 14.jūnijs 2016 21:53
2 0 Atbildēt

Toyota Yaris varētu nebūt pats labākais šosejas auto. Jauniešiem arī vajadzētu mēģināt saprast, ka, jo vairāk cilvēku salonā, jo uzmanīgāk jābrauc, jo pasažieri ir uzticējuši savas dzīvības vadītājam.

ezis71 15.jūnijs 2016 19:43
0 0 Atbildēt

Kāpēc Talsi-Stende-Kuldīga,varbūt Talsi-Stende bet varbūt Stende-Kuldīga???Video no notikuma vietas izskatījās kaut kur tuvumā Veģiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti