Izbraucot no pagalma, Jelgavā mikroautobuss notriec motociklu 3

 
Nozare.lv | 25.augusts 2016 11:25

Vakar, izbraucot no kāda pagalma, Jelgavā mikroautobuss notriecis motociklu, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Negadījums noticis pirms plkst.15 Katoļu ielā, kad 1994.gadā dzimušais ar "Mercedes Benz Sprinter 313" brauca ārā no pagalma un izraisīja sadursmi ar motociklu "Honda", ko vadīja 1998.gadā dzimušais.

Motociklists nogādāts slimnīcā, taču viņa stacionēšana nebija nepieciešama.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 25.augusts 2016 21:19
0 0 Atbildēt

Taisni brīnums kā fūru vēl spēj ieraudzīt!!

Ka fūra nesīs, ta nonesīs visu ato ar visu aklo dīvānāpirdēju, bet ko ta tāds knislis mocis... var jau ATĻAUTIES ar NEREDZĒT!

anonimikis 26.augusts 2016 17:14
0 0 Atbildēt

daļa pamuļķu ar saviem vienačiem gaišā dienas laikā pilsētā brauc ar tālajiem. cilvēks varbūt padomāja, ka tur vienkārši saule spīd un brauca ārā.

Pļurkt 27.augusts 2016 16:41
0 1 Atbildēt

Un pareizi dara, jo braucot dienā ar tuvajiem lielum lielākā daļa dīvānāpirdēju nav spējīgi saskatīt neko kas ir mazāks par Kamaza purnu!

Ja pa galveno ielu vai ceļu braucot negribas pie katras vārtrūmes apstāties un pārbaudīt vai kāds netaisās izbraukt, tad tālos slēgsi gribot negribot!

Saku no savas PERSONĪGĀS pieredzes!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti