Vakar Jūrmalā automašīna uzbraukusi sievietei un divus gadus vecai meitenītei

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.oktobris 2016 10:11

Vakar Jūrmalā automašīna uzbraukusi kādai sievietei un divus gadus vecai meitenītei.

Nometņu un Tallinas ielas krustojumā 1991.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Audi 80" uzbraukusi gājējiem, kas šķērsojuši ielu pa gājēju pāreju. Negadījumā cietusi 1977.gadā dzimusi sieviete un 2014.gadā dzimusi meitenīte, kuras no hospitalizācijas atteikušās.

Rīgā, Kalpaka bulvārī, 1965.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel", uzbraukusi 1980.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Raiņa un T.Breikša ielas krustojumā, 1951.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4", nav devis ceļu 1983.gadā dzimušam velosipēdistam, bet Rīgā, Brīvības un Bruņinieku ielas krustojumā, 1987.gadā dzimis vīrietis, braukdams pa ietvi ar velosipēdu, uzbraucis 1965.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Vecpiebalgas novada Taurenes pagastā, pie autobusu pieturas "Zaļkalns", 1951.gadā dzimis vīrietis nav varējis novaldīt automašīnu, kā rezultātā tā iebraukusi grāvī un apgāzusies. Negadījumā cietis autovadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicies.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 192 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Rīgas reģionā noformēti 103 protokoli, Zemgales reģionā 38 protokoli, Vidzemes reģionā 23 protokoli, Kurzemes reģionā 15 protokoli, bet Latgales reģionā - 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti seši protokoli, no tiem trīs Rīgas reģionā, divi Latgales reģionā un viens Vidzemes reģionā.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu apturēti trīs šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti